Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce semnifica...?

#71
Pai, pentru mine semnifica o persoana in care pot avea incredere deplina, iar la randul ei/lui sa aiba incredere in mine. Consider ca un/o prieten/a adevarat/a, trebuie sa puna suflet in prietenia legata cu o persoana, dar sa se asigure ca alege persoana potrivita.

Ce semnifica lacrimile pentru tine?

#72
emotii puternice descarcate... o lacrima este o picatura de viata, o picatura din mine Smile cele mai pure, mai adevarate si mai curate picaturi de apa Smile

ce semnifica sarbatorile de iarna pentru tine ?
[Imagine: 2r571mv.jpg]
Ali. xD

#73
oh, in primul rand: vacanta; mai exact, muulta liniste(oarecum), departe de tot ce inseamna facultate si dormit cat mai mult, in sensul ca nu mai sunt nevoita sa ma trezesc la 6 sau 7, in functie de zi. in al doilea rand, inseamna ca o sa petrec mai mult timp cu persoana iubita. in al treilea rand, e perioada cu primitul/datul cadourilor si cand dau cadouri, ma simt cel mai bine, parca radiez de fericire. in al patrulea rand, inseamna iarna => zapada => ninsoare si abia astept 8. si-n al cincilea rand, inseamna cozonaci 8 face bunica'mea cozonaci 8 abia astept..
Next: Ce semnifica pentru tine... durerea?!
[Imagine: mboi6o.png]

#74
Un lucru ce oricine trece prin el . Ori e puternic si merge mai departe ori se lasa infrant de durere si spun ca nu mai poate continua . Durerea e un sentiment ce te poate invata multe in viata daca stii cum sa il abordezi si cand . Oamenii slabi nu vor trece din el si vor vrea sa il evite cei care au scopuri adevarate va lua durerea in maini si ii va spune in fata ca nu se da batut .

Ce semnifica pentru tine conflictele in familie ?
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#75
Ce semnifica pentru tine conflictele in familie ?

Păi, la mine conflictele în familie sunt cele mai dese posibile. Nu-mi plac, dar tot timpul apar. Ori fac eu ceva greşit, ori bunicamea găseşte ceva de comentat şi de acolo `` buff `` se iveşte un scandal monstruos, căci nici eu nu mă las mai prejos xD. [ E un fel de ruptură, o neînţelegere ce poate fi rezolvată şi evitată, dacă ambele persoane vor, sau mă rog toate persoanele care sunt implicate. ]

Ce semnifica pentru tine muzica?
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#76
Ce semnifica pentru tine muzica?

Deci jur ca ai ales cea mai buna intrebare. O.O Eu una, iubesc muzica de cand ma stiu. Cand eram mica, desenam si pictam note muzicale, persoane ce cantau la diferite instrumente muzicale. Eram mandra de mine. Nu cred ca as putea explica aceasta dragoste pentru muzica... -.- Este un sentiment coplestior, mai presus de mine insami, cred ca o caracterizez ca fiind un amalgam de sunete melodioase cu o valoarea impresionanta. xD
Music it`s all ! :X

Next: Ce reprezinta pentru tine un prieten adevarat ?

#77
Ce reprezinta pentru tine un prieten adevarat ?
Cineva pe care ma pot baza oricand, care imi poate fi si parinte, si frate, si sora, si profesor si critic uneori. O persoana speciala, in prezenta caruia ma simt bine, in largul meu si pot sa ma distrez. Pot aborda orice subiect in preajma acestei persoane, fiindca avem gusturi la fel si mereu e sincer cu mine.
Mda, cam asta ar fi.
Next: Ce semnifica pentru tine tatal tau?

#78
Tata -.-", ehh, semnifica o persoana care ma critica toata ziua`, dar in acelasti timp o persoana foarte draga de care mi-ar fi foarte dor daca ar pleca, si foarte rau daca ar patii ceva. E o persoana cu multe defecte fara care nu-mi pot concepe copilarie 21.

Next: Ce semnifica pentru tine razele de soare?

#79
Pentru mine razele de soare semnifică o zi în care trebuie să fac tot ce pot ca să zâmbesc, să îmi trăiesc viaţa ştiind că voi trece prin încercări grele şi oameni egoişti. Razele de soare sunt ca un sprijin psihic pentru mine :]].

Ce semnifică pentru tine un animal?
Slipping through the cracks of a dark eternity
With nothing but my pain and the paralyzing agony
[Imagine: 6iseio.png]

#80
Ce semnifica pentru tine un animal?

Pai pentru mine un animal semnifica un prieten, nu conteaza care este acela. Semnifica puritate si fagaduinta. In unele cazuri inseamna chiar si cel mai bun prieten, poate insemna totul. Un animal inseamna ceva foarte special ^^.

Ce semnifica pentru tine moartea? [scuzati daca a mai fost pusa dar nu am urmarit de la inceput]
we all have our horrors and our demons to fight, but how can i win when i'm paralyzed?




Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)