Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce semnifica...?

#51
Ce semnifica pentru tine o carte?
Pai pentru mine o carte semnifica un lucru plictisitor pe care trebuie sa-l citesc pt scoala.Iar daca imi place semnifica ceva prin care ma recreez si cu care imi ocup timpul liber.Desi nu ma dau prea tare in vant dupa citit,mai citesc si eu o cate o carte mai interesanta 10

Ce semnifica pentru tine matematica?

*scz nu prea am inspiratie la ora asta*

#52
Ce semnifica pentru tine matematica?
Hmm...tinand cont ca sunt la mate-info, pentru mine reprezinta ceva foarte obisnuit, nu e zi in care sa nu vad ceva care sa aiba legatura cu matematica. Ehh, nu e o materie usoara, dar fara ea nu am sti sa numaram si asa nu am sti cati ani avem, de cati bani avem nevoie pentru ceva anume, si nu ar fi existat informatica, deci calculatoarele, a caror functionalitate e bazata strict pe matematica.
Next: Ce semnifica pentru tine accesoriile?
(NU am avut imaginatie, asa ca m-am uitat in jurul meu, si mi-a venit ideea asta)
[Imagine: damon-and-elena-mating-dance.gif]
No will to wake for this morn
To see another black rose born
Deathbed is slowly covered with snow
[Imagine: tumblr_mbpavhdSII1qc7rtu.gif]

#53
Ce semnifica pentru tine accesoriile?

Păii, accesoriile nu trebuie neapărat să completeze o costumaţie, o cameră sau orice altceva. Uneori accesoriile pot avea anumite semnificaţii, pot fi purtate în anumite ocazii sau pot fi dăruite persoanelor dragi. De obicei eu port anumite accesorii nu doar pentru că se potrivesc cromatic sau în orice alt fel, ci pentru că au o semnificaţie sentimentală. De exemplu, când am terminat şcoala, am purtat o brăţară luată dintr-o excursie cu colegii mei; brăţara avea fix 24 de mărgele, exact câţi eram toţi în clasă.
Unele lucrurile nu trebuie să fie doar frumoase; ele pot însă să însemne ceva pentru ce care le poartă.

Next:

Ce semnifică pentru tine muzica?

#54
Spunea cineva "Muzica este tot minus lumea" <33
Nu stiu cum ar fi fost viata fara muzica.Ca e rock, pop, lautareasca si mai stiu eu de care, fiecare asculta muzica.Muzica este ceva mai mult decat special.Prin muzica traiesc.

Ce reprezinta pt. tine banii?

#55
"Ce reprezinta pt. tine banii? "... pentru mine nu reprezinte nimic... nu sunt genu care pune inainte de toate valoarea banului... sunt mandra de tot ce am si nu ma intereseaza banii... ma deranjeaza foarte tare stririle cu femeie care sau casatorit cu nush cn pt bani... dak si iubirea a ajuns sa coste o anumita suma atunci nu stiu unde va ajunge lumea

Ce reprezinta pentru tine plansul?
[Imagine: 2m2b9sn.gif]
*Sebastian Michaelis*

Black Butler

[Imagine: bj7bc6.jpg] [Imagine: a4n0w2.jpg] [Imagine: s3oiv5.jpg]
[Imagine: 168impv.gif]

...A Demon*...And A Butler



#56
Ce reprezintă pentru tine plânsul ?

Depinde de starea mea şi de persoana care plânge.Dacă eu plâng, înseamnă că sunt extrem de supărată/tristă/distrusă.În afară de salivă pe faţă, este un mod de a mă descărca, as a phone.Când simt că am ceva pe inimă (la propriu, adică, nu ştiu, eu simt ceva acolo când sunt foarte supărată) plâng mult.Când plânge altcineva, îmi pare că e pierdere de timp, doar salivă scursă degeaba pe faţă, mereu crezând că motivele nu sunt destul de bune pentru a una faţa cu salivă.

Ce reprezintă pentru tine melodiile depresive, chiar dacă au un motiv pozitiv dar dramatic ?
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

#57
Ce reprezinta? Un refugiu pentru inima mea. De multe ori ascult acest gen. Mi se pare ca asa imi mai deschide ochii la lumea mizerabila si prefacuta din jur atunci cand ma las prada aluziei ei de lume buna si primitoare.

Ce semnifica pentru tine cuvantul ' Te iubesc ' ?
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#58
"Te iubesc"
Pentru mine semnifica un cuvant...pe care il spui atunci cand iubesti o persoana si vrei sa-i spui ca ti la ea intr-un mod mai aparte. xD

Ce reprezinta pentru tine lacrimile? >.<
"be the change you want to see in the world”


[Imagine: 2e0ka34.jpg]

#59
O descarcare sufleteasca fara cuvinte .

Ca sa nu fac spam , hai sa mai zic cateceva .
E un sentiment ce iti inunda ochii si te face sa te gandesti de doua ori inainte sa facia aceasi greseala . A plange de multe ori e luat ca un semn de sensibilitate , dar daca plangi inseamna ca iti pasa si ca pui suflet , inseamna ca ai o inima . Daca mereu esti inchis in tine si esti rece o sa respingi oportunitati ce in viitor poate ti - ar fi prins bine .

Ce semnifica pentru tine un zambet ?
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#60
Ce semnifica un zambet pentru tine?

Faptul ca cineva este fericit, ca este vesel, fara nicio pata de tristete, faptul ca am ajutat pe cineva, bunatate.



Ce semnifica pentru tine un sarut?
[Imagine: wqymg0.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)