Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce nu va convine la Animezup?

#51
Am vrut sa dau un reply mai devreme, dar a cazut server-ul si nu a mai prins mesajul meu. In orice caz, prefer sa ma abtin de la comentarii. Daca voi considerati ca m-am luat de Aniika pe care nu o cunosc in realitate/ nu am discutat cu ea pe mess si este si prima oara cand o vad pe forum, dat fiiind faptul ca am fost inactiva si nu stiu de cat timp este, atunci no comment. Cat despre engleza nici nu am facut legatura cu lb chineza, dar daca asa ai inteles, nu-i problema mea. Mi-am primit explicatia. Lynn a fost draguta si mi-a explicat si nu s-a ambalat precum ati facut-o voi. Thank you Smile
[Imagine: mboi6o.png]

#52
Citat:Rappin' Addeh, nu inteleg de ce ai scos in evidenta username-ul meu, dar sa zicem. Probabil ca asa-i noua moda. Nu am mai intrat de ceva timp pe un forum anime si trebuie sa ma pun la punct cu noutatile.

Ăhă, nu-i nici o noutate scumpo. Tot timpul a fost aşa când o persoana i se adresează altui user. -.-

Şi pentru că ţi-a spus asta:
Citat:Dude, insanity. cumva nu-ţi convine că noul mod e Aniika ? Sau mai bine zis, că a făcut ordine la FanFiction ?
Really know.
M-am obiÅŸnuit, e totul bine ÅŸi-mi place cum ai mutat topicurile, Aniika... xd

Nu trebuie să începi să fi ironică la adresa ei. Şi să ştii că asta reiese din postul tău: că nu suporţi noua moderatoare. Şi chill, nu trebuie să o cunoşti pentru a-ţi face o părere la început din posturile ei, nu-i aşa? Dar probabil că în unele cazuri aparenţele înşală. O fi "rea" pentru unele persoane, nu mă refer în special la tine, dar cel puţin a făcut ordine. S-a impus şi cu asta basta.

Citat:Frumos ar fi fost sa ma intrebi pe mine, la profil sau intr-un pm, nu sa postezi la "Ce nu va convine la AnimeZup? " pentru ca se intelege ca eu nu iti convin. Nu ma lua cu "draga" pentru ca nu sunt draga ta.
De acord; am spus şi mai sus: ea pare că nu-ţi convine.

Citat:Ba eu nu ma vai inteleg. De ce dracu nu taceti si sa vedeti ce rezultate are schimbarea aceasta si dupa aceea sa va dati cu parerea? Da nu, trebuie mereu sa se trezeasca cineva care sa comenteze, si inca cine se trezeste, cineva care e un noob pe siteul acesta, abia ai un an implinit pe zup si deja te trezesti sa iti dai cu parerea? f**k off, missy.
Si nu va mai luati de ea a venit aici sa faca ordine pentru ca nu a facut-o nimeni.

Ai dreptate. Ar trebui să fim bucuroşi că în sfârşit se ocupă cineva. Nu că tu, Denn, nu ai fi făcut-o. Dar mereu când apare o moderatoare nouă toţi sar cu gura. Eu una am rămas uimită când am văzut şi sincer nu ştiam ce are de gând. La început m-am enervat pentru că nu ştiam ce are de gând să facă cu FF ( adică nu ştiam de ce topicurile au fost mutate ), iar mai apoi am înţeles şi are tot dreptul să o facă.

[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#53
Listen up here dudes. Aniika se va ocupa from now on de FF, facă-se voia lui Aly. NU s-a mai ocupat nimeni recent de FF [ nu din câte ştiu eu fiindcă am fost plecată şi un bagaj de probleme şi evenimente. La fel presupun că sunt şi celelalte moderatoare de acolo ] Nu vă mai certaţi vă rog şi sper că nu vă mai împungeţi, bârfiţi, aruncaţi cu noroi una într-alta. Dacă vreţi să punem FF şi Animezup înapoi pe picioare şi să fie un loc de relaxare trebuie să cooperăm nu să aruncăm una în alta cu tot felul de cuvinte. Vă rog să înţelegeţi cei de la FF că va dura o perioadă de timp până ce veţi posta, putea da comentarii and so on din cauza spamului pronunţat de acolo şi a altor chestii după cum ştiţi şi voi. Problema e deja lămurită acum să vedem ce va urma. Vreau să aşteptaţi că nu pleacă secţiunea aia nicăieri ci e în construcţie. Încheiaţi certurile şi apreciaţi faptul că măcar cineva chiar face treabă acolo după multă vreme şi că îşi dă cineva silinţa să le cureţe spamul ălora. E foarte greu să te ocupi de o aşa secţiune, mai ales că ştim cu toţii cam ce vârsta au majoritatea [ nu spun de toţi, dar sunt mulţi useri mici ]
-

#54
Hmm. Și mie mi-a apărut mesajul ăla, la același topic, deci nu e ficțiune. Dar acum nu-mi mai apare nimic, deci nu prea mai contează. XD Bine, da, cam asta se înțelege din postul ei, că nu o place pe Aniika, sau, mă rog, deciziile care le-a făcut pentru Zup, dar dacă fata spune că n-a vrut să spună asta, nu trebuie să sărim cu gura pe ea, tuturor ni se mai întâmplă să ne exprimăm greșit.
Și, ca să nu fiu total off , aș vrea să întreb ce se întâmplă cu secțiunea RPG, adică, e cam aceeași situație ca la FF, doar că are mai puține thread-uri. ? E mai mult o întrebare/curiozitate decât nemulțumire, deci, fără certuri, bine.? =D

#55
Citat:Nu trebuie să începi să fi ironică la adresa ei. Şi să ştii că asta reiese din postul tău: că nu suporţi noua moderatoare.
În niciun caz nu am spus aşa ceva 22 nici măcar nu am vrut să mă exprim aşa... De-abia acum citesc şi-mi dau seama că are o uşoară nuanţă ironică.

Să dea naiba, e prima dată când îmi cer scuze în faţa unui user - sorry insanity / Juliette. Nu am vrut să fiu rea, doar mah mood de azi e de vină xD.
:"D.

#56
Citat:Și, ca să nu fiu total off , aș vrea să întreb ce se întâmplă cu secțiunea RPG, adică, e cam aceeași situație ca la FF, doar că are mai puține thread-uri. ? E mai mult o întrebare/curiozitate decât nemulțumire, deci, fără certuri, bine.? =D

La RPG, situaţia e cam incertă din câte am putut vedea. Asta pentru că nu sunt mai deloc jucători şi unii nu prea respectă regulile unui roleplay. Vedem ce putem face în timp. Momentan primul lucru care trebuie făcut e să apară utilizatori interesaţi. Cam stă secţiunea în pom de ceva timp zic eu. Dat fiind că userii vechi care antrenau atmosfera au plecat, cei noi nu se pot înscrie în RPG-urile vechi ca Academia Mervyn asta pentru că jucătorii nu mai sunt activi. Bine punctat. Dacă vă mai vin idei mergeţi la topicul respectiv şi spuneţi-le.
-

#57
Nicio problema, Rappin' Addeh. Si eu m-am exprimat gresit. Imi cer scuze, de asemenea, tuturor. Astept si eu sa se termine cu aceasta curatenie generala. Mini ficul pe care l-am scris pentru un alt forum si pe care as vrea sa-l postez si aici pana vin cu ceva nou mai poate sa astepte. Oricum sunt ocupata cu viata personala, printre care si facultatea. Multumesc pentru lamuriri si mult succes cu modificarile.
[Imagine: mboi6o.png]

#58
Nu stiu daca ati rezolvat, dar acum ceva timp, din cauza inactivitatii, am pierdut un cont. Sugestia mea ar fi ca userilor care au peste... 10 posturi, sa nu le stergeti conturile, pe motiv de inactivitate.
[center][Imagine: forgive_people.jpg]
[Imagine: this-is-my-limit-83836-530-398.jpg][/center]

#59
(04-01-2012, 11:46 AM)Xpt1 A scris: Nu stiu daca ati rezolvat, dar acum ceva timp, din cauza inactivitatii, am pierdut un cont. Sugestia mea ar fi ca userilor care au peste... 10 posturi, sa nu le stergeti conturile, pe motiv de inactivitate.

Asta nu s-a intamplat niciodata de cand e forumul. S-au sters botii, dar asta e altceva.

#60
Mhm, la tema veche [v5 mă refer, când primeam un mesaj la profil mă anunţa (aşa cum te anunţă acum când ai un mesaj privat)dar cum nu. Îmi e destul de greu să răspund când nu ştiu daca mi s-au dat mesaje. Se poate rezolva?!
[Imagine: 8x3VTT8.png]
© Hachiyuki - deviantArt




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)