Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce asculti acum ? v.2

ピコ - 証 [link pentru doritori]

As traduce titlu` da imi e tare greu. Melodia e foarte draguta. De la rock la pop si apoi devine linistitoare. It's a masterpiece. La fel ca toate melodiile lui Piko. Daca as putea sa-i imprumut vocea probabil as fi deja la Holywood. El cumde nu a ajuns inca acolo O.O? Bine ca Lady Gaga si Justin Biber sunt acolo. Care nu au nici un TALENT. Si insi vand muzica doar pentru ca fac niste videoclipur excentrice si arata bine. In schimb baiatu; asta are un talent adevarat si videoclipurile lui sunt NORMALE. Am tipat destul 21
[Imagine: 8x3VTT8.png]
© Hachiyuki - deviantArt

Lil' Wayne ft. Eminem & Lloyd Banks - Died in your arms.

Mi-a dat-o ieri un prieten si o ascult intr-un de ieri. 21 Imi place negativul, imi plac versurile, si imi plac Lil' Wayne, Eminem si Lloyd. 21 Nu stiu ce sa mai zic, decat ca ador melodia. Mai ales refrenu.

"Oh, I just died in your arms tonight
It must've been something you said
I just died in your arms tonight
I should've walked away"
[Imagine: baru.png]
We touch I feel a rush, we clutch it isn't much
But it's enough to make me wonder whats in store for us
It's lust, it's torturous, you must be a sorceress
'Cause you just, did the impossible, gained my trust
Don't play games it'll be dangerous if you fu*k me over
'Cause if I get burnt imma show you what it's like to hurt
'Cause I been treated like dirt before you
And love is "evol", spell it backwards I'll show you

Nobody knows me I'm cold walk down this road all alone
It's no one's fault but my own, it's the path I've chosen to go


Don't click! Dangerous!

Cephalic Carnage - Ohrwurm

Am aflat de ea de la un prieten bun, mare amator de grindcore/ deathgrind, ne-a pus-o în principal ca să ne vadă reacţia la clip. Nu pot spune că mi-au plăcut în mod deosebit Cephalic Carnage când i-am încercat prima oară, însă melodia asta e bestială, făcând abstracţie de pigsqueels-urile alea după care nu mă omor. Deşi tot albumul Misled by Certainty e genial, this song is by far the best.

Flyleaf - Sorrow.
Wow, de cand nu am mai ascultat melodia asta : )) De ceva timp... pot spune ca este una dintre preferatele mele de la Flyleaf. Varianta acoustica mi se pare si mai buna. Pur si simplu ador vocea vocalistei, este mai mult decat geniala. Si videoclipul mi se pare interesant. Lookul lui Lacey e chiar superb.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


Iron Maiden-Wasting Love.
Iubesc melodia asta..Iubesc tot la ea.Chitara care e exatrordinara,bassul,tobele,sa nu mai spun de vocale care sunt bestiale.O ascult adesea cand sunt suparata sau dezamagita de catre persoanele la care tin,dar o ascult si pentru a-mi reda spiritualitate.Mesajul melodiei ma linisteste profund, si pic intr-o melancolie,inexplicabila.♥

Eminem - Cinderella man

Poi ieri mi s-a facut dor sa ascult ceva rap, asa ca am facut un playlist micut acolo si am inceput sa ascult. 21 Acum despre melodie. La un moment dat era melodia mea preferata de la Eminem, sau na, sa nu zic preferata, dar cu singuranta printre preferatele mele. Si acum inca este printre preferatele mele. Asta zice cam tot despre parerea mea despre melodie. xD
[Imagine: baru.png]
We touch I feel a rush, we clutch it isn't much
But it's enough to make me wonder whats in store for us
It's lust, it's torturous, you must be a sorceress
'Cause you just, did the impossible, gained my trust
Don't play games it'll be dangerous if you fu*k me over
'Cause if I get burnt imma show you what it's like to hurt
'Cause I been treated like dirt before you
And love is "evol", spell it backwards I'll show you

Nobody knows me I'm cold walk down this road all alone
It's no one's fault but my own, it's the path I've chosen to go


Don't click! Dangerous!

Sukh Knight - Ganja Dub

Iubesc melodia asta 8! Este dubstep, iar mie una îmi place mult de tot acest gen de muzică, inclusiv stilul de dans. Dacă aş ştii dubstep, aş dansa de fiecare dată când aş auzi-o, dar din păcate nu ştiu. În plus, am melodia de la el 105. Poate că acesta este un alt motiv pentru care ador melodia.
" Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata. Fie ca urasc, fie ca iubesc, stiu clar de ce... "


Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.

Jay-z & Kanye West - New Day -- imi place. pana acum Watch the Throne e foarte tare. nu il supraapreciez, nu e asa bun pe care il lauda unii sau pe cat se asteptau altii. E cum ma asteptam eu sa fie. nota 10, dar nu un clasic. Dupa ce am auzit Otis ma asteptam la beat-uri mai neconventionale, dar n-a fost sa fie si poate asta e singura mea dezamagire. Impresionant ca au reusit sa-l tina departe de internet pana in urma cu cateva ore.
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

Michael Jackson - Earth Song; melodia ce-mi place cel mai mult -ce prostie- de la el. O cântam pe bancă, melodia la telefon. Ascultându-mă Dya şi/sau tipa aia, am uitat cum o cheamă. Dar nu asta e important. Melodia-i super, cul şi tot ce vrei. The end.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

Ascult Vara la tara de Mircea Baniciu 21 . E foarte amuzanta si ma binedispune, mai ales ca eu stiu cum e viata la tara si poate ca ma regasesc pe-acolo 65 . A surprins bine viata la tara... vacanta , mai ales, la tara.. poate chiar intr-un mod ironic si usor rautacios 21 .
Mi-e foameee!!!



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [split] Ce asculti acum? v.3 MsCreed 0 2.797 03-07-2012, 07:56 PM
Ultimul răspuns: MsCreed
  Ce Asculti acum? Kyo 1.345 526.858 18-12-2010, 09:53 PM
Ultimul răspuns: Unia


Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)