Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce asculti acum ? v.2

Subcarpati - Visul lui (cu Brio)
Ascult pentru prima oara albumul, suna... diferit, dar bine cumva. E interesanta ideea oricum.
Oh, beauty is a beguiling call to death and i'm addicted to the sweet pitch of its siren.That that starts sweet ends bitter, and that which starts bitter ends sweet.That is why you and i love the drugs... now please, pass me a light.

Vanessa Carlton - A Thousand Miles

Când sunt într-o depresie asclt piese în genul acesteia. Mă relaxează cât de cât şi îmi zboară mintea de la probleme. Şi într-un fel îmi aduce aminte de trecut, ceea ce mă deprimă şi mai tare 21, dar nu pot schimba piesa aşa că rămân la veşnicele depresii...
[Imagine: 2rcpz12.jpg]

Cincizeci de minute ne despart privirile. Mă doare să te văd mereu atât de distant faţă de mine. Cu ea eşti simplu tu, cu mine de ce nu ai fi? Mă laşi să sper că într-o zi vei putea să-mi vorbeşti aşa cum şi eu încerc să îţi arăt că ţin la tine, dar eşti atât de orb încât nu vezi dincolo de această ceaţă densă pe care ai creat-o de unul singur. Flacăra ce trăieşte-n mine devine din ce-n ce mai puternică cu fiecare privire, cu fiecare literă pe care mi-o rosteşti, dar îmi este frică. Frică ca într-o bună zi această scânteie să se stingă în mometul în care te voi vedea de mână cu ea. Îţi cer un singur lucru, te implor nu mă lăsa în urmă. Nu mă lăsa să fiu doar o umbră a trecutului...

Disturbed - 10.000 fists

Iubesc melodia asta. Dacă nu-mi zicea Răzvan de ea..= )). Obişnuiesc să ascult melodia asta când vreau să mă gândesc la ceva pervers. Don't ask why 'cause I don't know. Ce să mai zic? Toate melodiile de la Disturbed sunt geniale : ].
" Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata. Fie ca urasc, fie ca iubesc, stiu clar de ce... "


Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.

Holograf - Primăvara începe cu tine
Habar n-aveam de melodia asta, deşi credeam că am ascultat albumul în întregime. Nice, te binedispune. E purrfectă la o cafea dimineaţa, îţi dă dispoziţia necesară să răspunzi tuturor cu nişte zâmbete.
Primăvara începe cu tine,
Prima ploaie de vară nu ţine,
Prima dragoste nu, nu se uită niciodat'
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy


http://www.youtube.com/watch?v=AVYdLCfdfCw

Nu prea ascult genu asta de muzica, mai ales in spaniola, dar cu stresul si nervii cauzati de scoala se pare ca e singura chestie ce ma ajuta putin.
[Imagine: 318099_large.jpg]

Un blog cu si despre carti: http://bookobsess.blogspot.com/ V-asteptam cu drag!Smile Abia facem primii pasi.

Pantera - Cemetery Gates

La la la. Melodie de succes a trupei, luată de pe albumul lor ce-o fi ăla "100 Greatest Rock Guitar Solos". O iubesc în întregime..ador vocea şi ritmul şi împreună merg brea bine 8 ->. Delicatese pentru urechile mele ;; ).
" Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata. Fie ca urasc, fie ca iubesc, stiu clar de ce... "


Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.

Nightwish - She is my sin.
Melodia mea perferată de la Nightwish. Versurile sunt poezie pură, sunt perverse şi totuşi parcă nu sunt vulgare, vocea Tarjei nu poate suna mai bine iar instrumentalul e foarte bun. (nu aş putea să spun perfect, nu ştiu atât de mutlă muzică).
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine



Această melodie îmi dă energie şi optimism. Chiar dacă nu înţeleg ce tot zice o ascult pentru că îmi place ritmul şi vocea fetei.
De obicei pentru mine la o melodie contează foarte mult instrumentalul.
[Imagine: 2d1r7lv.png][Imagine: 2r3l6co.png][Imagine: t05g8o.png]
It shines forever with blue, like my beloved sea.
To protect the future, now I gather power
for the people and places I should be loving.
Glittering azure, I want to protect these pure feelings the way they are now.

Pai momentan ascult melodia de la Flyleaf - Red Sam, varianta acoustica :]] Imi place mult mai mult vocea lui Lacey. Originala nu prea ma atrage xD Versurile sunt geniale, iar vocea tipei superba O__O Imposibil de copiat si atat de puternica. E o melodie relativ trista, dar in acelasi timp imi da energie sa zic asa :]] O ascult de ceva timp, inca nu m-am plictisit de ea :]]
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


Flyleaf - Again Acoustic

This is what I'm listening to right now. I love Layce's voice, I love the guitarist, I love the lyrics, I love this song. Sună mai bine varianta acustică pentru că Layce îşi permite, datorită vocii geniale, să facă dintr-un acoustic o variantă mai bună decât originalul. Flyleaf fan forever.

Xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [split] Ce asculti acum? v.3 MsCreed 0 2.841 03-07-2012, 07:56 PM
Ultimul răspuns: MsCreed
  Ce Asculti acum? Kyo 1.345 536.783 18-12-2010, 09:53 PM
Ultimul răspuns: Unia


Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)