Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce-ai face daca ?

Ce ai face dacă un tipul/tipa pe care îl/o placi vrea să te sărute dintr-o dată, după şcoală?
Oare ce as face? God, ce intrebare mai e si asta? Logic ca l-as saruta, desi as fi putin socata ca vrea sa ma sarute asa dintr-o data, dar trecand peste asta, ar fi perfect :X. Eh si dupa, evident ca am ramane impreuna ca daca am ajuns pana aici, am trecut de cel mai dificil moment, deci pot considera ca deja e al meu he he 19.

Iar pentru cealalta intrebare, pentru ca nu s-a raspuns la ea =>Ce`ai face daca,dupa ce ai veni de la servici/scoala ai vedea ca o macara iti distruge locuinta?
Pai as spune "Yey ne mutam dance *hopes mom took all my things from inside* " Defapt, cred ca as privi perplexa, apoi i-as suna pe ai mei si in cazul in care chiar ne mutam, nu m-ar deranja deloc, atata timp cat nu o fac din oras; daca insa macaraua e "de nebuna" pe acolo as intra in panica doar gandindu-ma la tot ce am prin casa39

Next: Ce-ai face daca...maine cand te vei trezi, viata ta va lua o cu totul alta intorsatura?
[Imagine: 2rqzqjc.jpg]

* Just...Stay Bizarre *


[Imagine: 28qqdxz.jpg] ♥ [Imagine: 2wf645h.jpg] ♥ [Imagine: 51f0xu.jpg]

"Putina mea experienta de viata m-a invatat ca nimeni nu e stapan pe nimic, totul este o iluzie. [...] Cine a pierdut o data un lucru pe care il socotea garantat invata pana la urma ca nimic nu-i apartine." - "Unsprezece minute" - Paulo Coelho

[center][Imagine: jigapt.jpg][/center]

Depinde ce întorsătură. Dacă e bună, m`aş adapta repede şi m`aş comporta normal. De fapt, poate viaţa se schimbă, dar mintea mea va fi mereu la fel. Dacă se schimbă în rău, aş încerca eu să o fac mai bună. Adică presupun că orice lucru poate fi schimbat. Atâta timp cât eu îmi doresc ceva, probabil se întâmplă. Şi până la urmă, nu ştiu ce întorsătura ar putea lua. Oricum eu mă adaptez oricărei situaţii. Aşa că totul ar fi ok. În concluzie, aş face exact ce fac şi acum. ^^

Next : Ce ai face dacă your bestfriend ţi`ar spune brusc că te urâşte, fără să`ţi explice motivele ?
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

Aş fi dezamăgită şi aş încerca să aflu de ce face în asta . Dacă ar avea dreptate , aş încerca să mă schimb ca să redevenim bune prietene . Dacă motivul ei ar fi unul prostesc , aş încerca să îi explic că greşeşte şi aş ruga- o să îşi schimbe părerea .
Dacă nu ar vrea deloc să îmi spună motivele , aş renunţa şi aş aştepta să văd ce va face ea în continuare .

Next : Ce ai face dacă cineva ar încerca să te bată ?

Q:Ce ai face dacă cineva ar încerca să te bată ?
A: I-as spune numai sa se gandeasca la asta, dar sa nu incerce, ptr ca...19 va vedea pe pielea lui/ei ce pateste ^^.

Next: Ce ai face daca ai face parte dintr-un anumit grup de oameni despre care nu ar fi cel mai bine sa se afle, dar acest lucru incepe sa iasa la iveala si sa starneasca intrebari?
[Imagine: 9r3myo.jpg]
Thank you VeVe :3

Q:e ai face daca ai face parte dintr-un anumit grup de oameni despre care nu ar fi cel mai bine sa se afle, dar acest lucru incepe sa iasa la iveala si sa starneasca intrebari?
A:hmm,un grup...secret sa zic asa nu?nu stiu exact ce as face...cred ca m-am desprinde de acel grup de...ciudati sau nu,nu m-as mai baga in afacerile lor.

Next:ce ai face daca cazi intr-o prapastie foarte adanca care nu se mai termina si pici,tot pici,ce ai degand sa faci?
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

Chiar nu stiu cum ar fi daca ar veni Guta si mi-ar propune sa fim prieteni,lol cred as rade vreo cateva ore bune.
Next : Ce ai face daca cel mai mare cosmar al tau ar deveni realitate?

bubbly^bloody~ A scris:ce ai face daca cazi intr-o prapastie foarte adanca care nu se mai termina si pici,tot pici,ce ai degand sa faci?
Faza ii ca pici ,tot pici si dupa mori,din cauza presiunii prea mare ,sau faci un infarct.
"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." Marylin Monroe

RE: Ce-ai face daca ?

21 daca cel mai mare cosmar al meu ar deveni realitate ,ar insemna sa merg linistita pe strada si sa vad in fata mea cum se apropie o persoana cu copite 21 as lua la sanatoasa 17 (PARANOIA)


Next : Ce ai face daca ai trece in lumea de dincolo in somn si "cand te-ai trezit" nu ti-ai da seama ca ai murit?
Daca o pasarica ti-a soptit ceva, inseamna ca ai innebunit, pentru ca pasarelele nu vorbesc.

Păi, wow, e o întrebare bună.
Well, cred că prima dată aş crede că e un vis ciudat şi m-aş tot ciupi, aş încerca să mă trezesc, iar dacă aş vedea că nu se poate, şi mi-aş da seama că sunt moartă *so, mi-ar lua ceva timp să-mi dau seama*, apoi cred că aş fi foarte dezamăgită, cuz' nu aş ajunge la vârsta la care să fac ce mi-am propus *cică visul meu*. Ăla de a deveni psiholog, abia aştept, e tot ce vreau momentan. :]].

Next: Ce-ai face dacă ai câştiga un Oscar?

Hmmm ... !! Sincer niciodata nu m-am gandit la castigarea unui asemenea premiu. Dar , daca l-as castiga as fi in al noualea cer si super happy ^.^ Asta e clar. I-as anunta pe toti prietenii mei , intai cele mai bune prietene , apoi pe cei care ma critica pe la spate ( exista cativa ) pentru a le arata ca nu sunt asa cum spun ei... ^.^

Next : Ce-ai face daca ..... Akasha nu ar mai posta nici un capitol din * Atractie Fatala * ( sper sa nu se intample !! ) ???
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

pey....nimic!
nu citesc ficul, desi, acum ca ai adus vorba, cred ca as vrea.Adica....am auzit de el, dar niciodata nu m-am dus sa vad cum e. Dar o sa incerc.4

Next: Ce ai dace daca.....ai afla ca esti logodit/a de mic/a cu un cocalar/pitzipoanca. 24asta ar fi taaaare
Hope si-a lasat urma pe-aici...71
,,Lucrurile nu sunt bune sau rele în sine, gândirea noastră le face să fie astfel."- William Shakespeare
[Imagine: 6ru0k7.jpg]
Mai genial nici ca se putea. Multumesc muult mult de tot, Abyhug




Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)