Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce ai face daca.....

Phiii i-as spune ca nu sunt lezbi si sa ma lase naiba cu glumele proaste.
Next: ce ai face daca ai afla ca Sasuke si Naruto au pierdut un pariu in care o saptamana trebuia sa se transforme in fete:] ].
Just the
way you know me..

simplu...ii voi bate pe ei si dupa aia ii spun sa castige impreuna
next:Ce-ai face daca sakura iti spune sa o ajuti sa o bateti pe sasuke?

21 o Doamne! Dai fato si sa ne antrenam posteriorurile pana cadem late24 mai ceva ca Tsunade! sa fim.....The Best!1515 sa il vom capaci ii vom da pumni in cap pana cand nu va mai asti saracu nici cei ala ninjutsu dapoi cei aia fi uracios si sexy24)))))



next: tu pe o insula tropicala, bla bla bla arome tropicale mare nispul, si apare in peisaj naruto luptanduse cu un virme urias!!!!!!
21 asa si u tocmai ce esti goala iesi afara din mare si el iti zice:
Hei babo! Poti sati misti fundul slabanod incoa sa ii dai un picior astuia?
deci ce iai face? dupa ce ca esti goala si sexy el.....
[Imagine: 2e5s776.jpg]
Din focul iubirii adunam taciuni
Ce se nasc din incandescenta ploii de soare...
Unde-a ramas visul tainic de pe maini
Schitat de priviri cu-a lor patima-arzatoare?

[Imagine: k4fa84.jpg]
Noi suntem iluzii a ceea ce este muritor, iar scena este o iluzie a vieţii.
"El nu credea in nimic, cu exceptia viciului insasi si a unui zeu viu care exista pentru singurul scop de a face posibila satisfactia fata de rau."


[Imagine: chibi_2442.gif]
Emyleene, chibi-ul lui fake_fate

1. La cum arat eu numai sexy si slaba sunt.
2. Nu ar mai avea timp sa spuna ceva dupa ce m-ar vedea. Deja ar fi fost morti sau lesinati de mult.
3. M-as ruga pentru ei si mi-as cere scuze lui Dumnezeu ca am omorit un bufon ce face cuplul meu din naruto, Sasuke x Naruto, si as ingropa bietul vierme pe undeva... casa de vacanta a lui Itachi.

Next: Tu + o zi de sambata linistita + o ciocolata calda + apare Sasuke in boxeri in fata ta si iti spuna sa ii mangai zona sensibila.
Sa va aud.
ps. nu faceti chestia cu " 1, 2, 3" si nici cu " + ". Plagiatorii nu au valoare.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

OMG. . . poi poate ca acele chesti cu ciocolata si sambata linsitita si cu... ahhh Sasuke in boxeri e ok dar sa nu ajungem prea departeee. Mai e cam obraznic sau mi se pare mie >:3. Ah cred ca i-as spune sa termine cu chestiile de "bomba sexi in varianta masculina" caaah nu merge cu mine, asa usor. No, no>.>".
Next:Ce ai face daca te-ai fi intalnit cu Gaara intr-un autobuz si te-ar rugat sa stai langa el, iar tu sa accepti insa fara sa iti dai seama mana lui sa ajunga pe piciorul tau fooarte sus. (daca tot o luaram cu chesti perverse de ce sa nu fiu si eu >:3)
Just the
way you know me..

-Gara vrea sa fie batut!si nu stie cum so zica,asa deci prima data ii trag una peste fata de nu se mai ridica de pe jos iar dupa aceea ,deschid usa la autobuz,desigur cand inca merge si il arunc afara din autobuz.
Ce ai face daca Sasuke,ar veni la tine si tiar spune:-Vezi ca eu sunt bona ta ceea sexy ,si nu am chef sa te vad pe aici pentru ca o sa vina niste fete la mine si intelegii ca trebuie sa dispari din peisaj,nu te superi nui asa(iar dupa aceea sar tranti la tine pe pat)?
[Imagine: WhyImsuposedtokeepmyheaddown3.png]
[Imagine: 5860362.png][Imagine: 5860357.png]

I-aș da eu vreo două ............ L-aș face praf , l-aș da afară din casă , și , dacă ar insita să rămână și nu ar vrea să plece , m-aș preface că plec , dar de fapt aș fi pe balcon . În timpul în care aș aștepta aș răspândi zvonuri despre el ca să se învețe minte . La venirea fetelor , l-aș face de râs 21 .
Next : Ce ai face dacă ............. Rock Lee ar sări la tine și ți-ar spune că , dacă nu te căsătorești cu el , îi omoară pe toți cei dragi ție ? 21
Va rog, nu-i lasati sa moara!



[Imagine: cuZv.gif]
[Imagine: 3MiK.gif]
[Imagine: BvWd.gif]
[Imagine: QrLB.gif]
[Imagine: v1oJ.gif]

-Omg :no: cel mai groaznic cosmar ma duc si ma sinucid si dupa aceea le las scrisoare celor dragi mie sa imi incinereze corpul si sa imi arunce cenusa in mare oriunde.
Ce ai face daca ar veni naruto la tine la usa cu o floare ofilita si ti-ar spune:-Draga cam asta valorezi tu pentru mine si nui asa ca azi am un zambet sarmant si apropo ai ceva de mancare ca sunt lihnit?
[Imagine: WhyImsuposedtokeepmyheaddown3.png]
[Imagine: 5860362.png][Imagine: 5860357.png]

Buna. Sunt noua pe aici si nu mi-e rusine sa recunosc ca sunt putin batuta in cap, asa ca o sa va pun cateva intrebari ca sa ma lamuresc si eu:
1 Cum postezi un fic?
2 Cu cine i-au legatura ca sa ma ajute cu micuta mea nedumerire?
Hai ca sunt doar doua intrebari, dar va rog sa ma lamuriti!
Pa, pa.
!!! Priveste lumea in ochi si spune exact ceea ce gandesti, altfel esti doar o marioneta !!!

pff.. 21 cred ca daca as avea un astfel de moment neplacut m-as preface ca sunt fericita, l-as ruga sa astepte la usa, m-as intoarce cu o farfurie de budinca sau ceva si ias da cu ea in fata, apoi dupa si un pumn si apoi un sut cat sa aterizeze la 10m in cap214.

Q.ce ai face daca ar veni Sakura cu Ino la tine acasa si ti-ar spune ca Sasuke a fost ucis si ca ultimile cuvinte au fost ca te iubeste pe tine4?


scz nu am inspiratie la ora asta, poti rasp si la aman2 daca vrei4
[Imagine: p_wall1x-2337629b24-1.jpg]

Nanairo no kaze ni fukarete tooi misaki wo mezashiteta
Yoake mae kikoeta MERODII
Sore wa totemo natsukashii uta



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ce ai face daca... [3] Rose ^^ 104 45.950 16-05-2013, 11:42 PM
Ultimul răspuns: hero1hero


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)