Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce ai face daca.....

M-as bucura si l-as primi cu drag in familie. hug Imi place acest personaj si chiar nu m-ar deranja sa am un frate ca el. Poate ca m-ar enerva putin lenea lui, dar tot simpatic ar ramane, m-ar si invata ceva, e destept. 4 Si as putea sa il tachinez in privinta lui Temari. 19

Ce ai face daca ar trebui sa organizezi nunta lui Naruto si a Hinatei?
[Imagine: sig_reinoir.png]

OMG nu ma pricep la organizat nimic probabil as da o idee alta dar in rest as pune-o pe Ino in locul meu.. 'cuz ea cred ca s-ar descurca mai bine 5.
Next:ce ai face daca ai gasi portofelul lui Kiba pe jos. (va intrebati cum vati dat seama ca este al lui Kiba.. poi pentru ca are o poza cu Akamaru in el-_-).
Just the
way you know me..

As accepta.

Ce ai face daca Naruto ti-ar turna o galeata de apa in timp ce dormi?

Ce ai face daca Naruto ti-ar turna o galeata de apa in timp ce dormi?

M-as trezi nervoasa, evident, si as incepe sa tip la el : "Ce te-a apucat sa ma trezesti? Si inca in ce mod... ai inebunit? Stiam ca nu esti prea destept, dar chiar asa de prost nu te credeam.. *$^V$[&#)\:}:?~}:0)$%!$#...etc" . Si as incepe sa arunc cu lucruri dupa el, pana il scot afara din casa. Dupa ce iese, i-as spune sa astepte putin ca am uitat sa-i dau ceva.. as merge, as lua o gleata de apa, m-as intoarce la usa si i-as turna-o in cap . La sfarsit rasul malefic al razbunarii 19

Next: Ce ai face daca Deidara ar suna la usa ta, dimineata pe la ora 5.30, spunandu-ti ca a venit sa locuiasca la tine pentru o vreme deoarece casa lui e in renovare?
[center][Imagine: Orochimaru-tongue.gif][/center]
[center]大蛇丸[/center]

OMG la 5 :O cred ca ias da o palma si repetand fraza"esti nebun la 5 te-ai gasit si tu" in timp ce il conduceam in camera unde urma sa stea. Eram nervoasa dar nu il lasam pe drumuri [-t.
Next: Ce ai face daca ai avea o misiune tu fiind in echipa 7 si in aceea misiune trebuie sa te costumezi in costum din acela de geisha pentru a lua informati de la un om.
Just the
way you know me..

Pai cred ca m-as imbraca desi numai stiu sigur ce inseamna geisha dar ma rog as face orice pentru o misiune 106,asa dupa daca omul acela nu imi da informati il agat de un copac si ii dau cu sos iute la ochi 21.
Ce ai face daca Naruto ar vrea sa se insoare cu tine,tu accepti...iar in timpul casniciei iti spune ca este pe invers?o.o

I-aş trage una în gură,şi l-aş întreba dacă eu chiar arăt ca un băiat.Şi l-aş mai întreba şi dacă e prost,tâmpit,idiot şi poponar, întrebări la care mi-aş răspunde tot eu normal.I-aş arunca buchetul de flori în faţă,aş lua o lumânare i-aş da izmenele jos şi i-aş pune-o pe fund cu tot cu flacără ca să sufere,după i-aş turna vopsea în cap,şi l-aş pune să-l pupe pe preot 2124). Mie în general nu-mi place Naruto...deci...4 Oricum nu-mi prea vine nimic în minte din cauză că sunt puţin cam obosită...dar am să mă întorc.


Next: Ce ai face dacă un băiat dintr-o trupă de care îţi place mult,te-ar invita în oraş?
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]

Intrebarea nu trebuie sa fie despre naruto? Adica ce ai face daca ai fi in anime-ul Naruto? Oricum nu stiu daca sa raspund sau nu la intrebarea anterioara. Deci am sa o pun pe urmatoarea.

Ce ai face daca ai avea un kyuubi in tine?

OMG... chiar daca o sa i se para ciudat parerea mea ata ete108. So ar fi tare in sensul ca aici e vorba de muulta putere cu un anaumit pret desigur. As incerca totusi sa il tn secret in cazul in care nu stie nimeni 39.
Next: ce ai face daca ai primi o invitatie in oras de la Choji 5.[posturi unite]
OMG... chiar daca o sa i se para ciudat parerea mea ata ete108. So ar fi tare in sensul ca aici e vorba de muulta putere cu un anaumit pret desigur. As incerca totusi sa il tn secret in cazul in care nu stie nimeni 39.
Next: ce ai face daca ai primi o invitatie in oras de la Choji 5.
Just the
way you know me..

nu stiu as accepta din politete 21 si as avea mare grija sa nu imi manance mancare4...e dragutz cand baga in el ca spartul 24) parca e nascut sa manance....

Next:Ce-ai face daca Shizune te-ar saruta?
Daca o pasarica ti-a soptit ceva, inseamna ca ai innebunit, pentru ca pasarelele nu vorbesc.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ce ai face daca... [3] Rose ^^ 104 46.283 16-05-2013, 11:42 PM
Ultimul răspuns: hero1hero


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)