Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce Asculti acum?

Ce ascult? Pai m-am trezit cu o melodie care imi provoaca o senzatie extrem de nasoala, fiindca imi trezeste niste amintiri extrem de nasoale, dar in fine ideea e ca e genul ala de cantec care il urasc si totusi imi place. Deci, acum ca am terminat cu balmajeala, uite ca ascult Vama Veche - Pe Sarma.
KyuMin.

50 Cent - Death To My Enemies -- This ain't the "Carter" nigga, THIS IS SPARTA! 4
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

pai...DBSK-Break Out :X:X:X
ador melodia astaaaa 38

(25-06-2010, 09:27 PM)YKashim A scris: !!!!!!!!!!!!!! De cand sunt membru am citit mai putine topicuri de cate ori am vazut mesajul ala de eroare!!!!!!!!!!!!
Stiu ca suna oarecum gresit d.p.d.v. (= din punct de vedere, daca esti genul care se prinde greu) al limbii romane, dar n-am gasit alta exprimare. Comenteaza careva?

50 Cent - You Should Be Dead

Si pentru idiotii care o sa zica ca (mi-am subliniat cacofonia, nu-i nevoie sa mi-o amintiti, CLAR?) am facut SPAM: nu-i spam ca am peste 2 randuri si asta se pare ca-i legea suprema pe aici (ca si prin alte locuri).

Hai, ziceti-mi ca-s simpatic!
off topic:
Nu inteleg.Ce ai tu cu forumul asta?Stii de ce se iau altii de tine?
Pai din motivul din care ma iau si eu.NU ai citit regulile.Mai da o mica tura pe acolo si o sa te intelegi cu altii T_T'
Nu e spam?e off topic in mare parte T_T"

on topic:
Mai nou eu m-am dat pe hip- hop15
Am fost la un coleg acasa si am ascultat cateva melodii si de atunci am trecut si eu[in mare parte ] pe acest gen de muzica.

Ce ascult acum?
Spike-Tango

sunt destul de tare melodiile sale,dar nu sunt pentru cei ce nu suport injuriile 39
Cam atata...

p.s:scuzati pentru off topic.
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

G.d.R. feat. C.I.A. & Carbon – Bagă Rep (remix)

Off-topic: mie nu mi se pare ca se ia lumea de mine. Si daca o face ce? Te-ai luat de mine? Unde? Unde? Vreau sa vad! Si n-am nimic cu forumul (ba am, vreau sa-l distrug 19, dar nu citit asta) ci cu faptul ca uneori trebuie sa dai 30 de refreshuri ca sa il poti accesa. E un forum comunist si n-am voie sa fiu suparat pe problemele sale tehnice? Ma scuzati inaltimea voastra cu V.I.P..
Cat despre faza cu nu e spam: ai vazut cata lumea striga intr-una "scrie macar doua randuri ca e spam". Pot sa scriu 70 si sa fie spam, nu cantitatea e criteriul pe care mesajele se impart in spam si "nespam". Pricepusi nervosule?
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

Uite sa pricepi si tu una YKashim, opreste-te din ati exprima nemultumirea in fiecare postulet >.< Nu-mi pasa ca fac offtopic/spam dar tu ai warn ca deja ma seci prea rau cu posturile tale, nu-ti convine zupul, dute pe animax-ul tau, nu noi te-am adus aici, ok?

Well....am ascultat o gramada de melodii azi,dar acum ascult :Andra-Abelia,este destul de frumoasa melodia asta;si Andra canta foarte frumos,de fapt cam toate melodiile ei imi plac ,are o voce super.
Ja ne!
[Imagine: tumblr_m214h2MXjD1r3aka4o1_500.gif]

In momentul de fata ascult James Morrison - Please don't stop the rain . Absolut superba melodia , ador versurile , linia melodica si vocea lui ( chiar imi da o senzatie de calm si multumire ... eu , aia care e tot timpul nemultumita cum spun altii despre mine 21 ) . Ba chair se potriveste cu vremea ( e cam innorat si va ploua cu siguranta mai tarziu , dar asta e alta poveste ) .
[Imagine: 2cr0ksm.png]

But I don't wanna go on living
Being so afraid of showing
Someone else my imperferctions
Even though my feet are trembling
And every word I say comes stumbling
I will bare it all , watch me unfold

Citat:Uite sa pricepi si tu una YKashim, opreste-te din ati exprima nemultumirea in fiecare postulet >.< Nu-mi pasa ca fac offtopic/spam dar tu ai warn ca deja ma seci prea rau cu posturile tale, nu-ti convine zupul, dute pe animax-ul tau, nu noi te-am adus aici, ok?
N-am zis ca nu-mi convine zupul 42 Daca nu-mi convinea nu eram aici. Doar ziceam ca ma enerveaza faza aia. Si scuza-ma ca mi-am permis sa-i raspund ryuu. Vad ca el nici macar nu primeste un "nu-i mai raspunde astuia!"...
Cred ca am voie sa-mi placa si sa-mi displaca anumite lucruri la forum; sa-mi placa si sa-mi displaca anumiti useri.

T.I. - Whatcha Sayin TIP

Scuze de offtopic 22
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

T.O.P - Turn It Up . <3
Whaa, melodia este aşa de tare. Îmi place vocea lui T.O.P şi videoclipul e catchy. Şi versurile sunt interesante. Îmi place când zice Turn it up loud.
[Imagine: 212ctp4.gif]
'Cause you are so beautiful
Nal sumsuiga haneun ne ibseul saranghandanmal oh
'Cause you are so beautiful
Nae geoteman meomulreo(keudae namanui).























Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [split] Ce asculti acum? v.3 MsCreed 0 2.793 03-07-2012, 07:56 PM
Ultimul răspuns: MsCreed
  Ce asculti acum ? v.2 Mimisor 771 272.463 06-12-2011, 08:51 PM
Ultimul răspuns: Ladd Russo


Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)