Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Capitulare

#51
Citat:Sper sa placa cititorilor ^.^
Haidee, tu stii pe cineva care nu iti iubeste ficurile ? ;o3 Eu, una, am fost bucuroasa ca ai postat si mi-a placut si acest capitol; ofc, din cauza ca au fost scene mici yaoi.. Si totusi, acestea scurte, au reusit sa ma aprinda si sa astept si mai nerabdatoare dupa next. :]]
Sunt sigura ca acest capitol a fost necorectat, deoarece am zarit niste greseli de tastare, doar de tastare. ^^'
Uhm... Ultima replica a lui Caleb m-a dat pe spate, intr-un fel, a dovedit [ sau s-a dat de gol ] ca il place pe contele Eric si ca mai vrea inca o partida. >:) Eh, nu am nimic impotriva, ca de obicei. * laughs *
Regret ca nu-s prima pe`aici.... poate alta data... xD

#52
Imi pare rau T^T a trecut o buna bucata de timp de cand am postat ultima data, am fost cu tezele ,d racii, cand imi aduceam aminte sa postez erau prea multe posturi noi, etc, etc.
Va multumesc pentru comentarii, fetelor, apreciez enorm!

Acum, continuarea:


*

Imi dadeam foarte bine seama ca din ceea ce spusesem rezula ca aveam de gand sa mai facem acele lucruri perverse si nerusinate. SI chiar aveam de gand asta, spre rusinea mea, voiam sa stiu cum este acea placere din timpul dragostei. Eric se parea ca sesizase acest lucru, caci ma impinse in intunericul padurii si ma lipi de primul copac pe care il intalni in cale si incepu sa ma sarute pe gat asa incat trupul incepu sa-mi tremure de placere, tradandu-ma din nou, desi mintea, constiinta mea urla sa opresc ceea ce avea sa se intample. Imi era teama de durerea ce imi stapanise trupul intaia oara cand facusem acel lucru rusinos, plus ca mi-era si rusine de ce se intamplase.
- Eric, te rog, nu aici si nu acum! am spus rapid, inghitind in sec de multe ori, apoi rasucindu-mi capul ca sa nu ma mai sarute. Daca ne vede cineva... ? am continuat ingrijorat. Incepusem din nou sa tremur, gandindu-ma ca m-ar fi putut avea chiar acolo, pe pamantul rece sau mai stiu eu ce idee i-ar mai fi venit lui in minte. M-am lasat in jos si am scancit usor cand am atins pamantul cu sezutul. Nu-mi venea sa cred, lui chiar ii placea sa o faca, ii placea sa ma incite si sa ma sacaie in acelasi timp, insa felul in care o facea era incantator, dadea depenedenta. Deja imi placea la nebunie sa petrec timpul cu el, imi placuse de prima data... Desi lucrurile o luasera razna de cand devenisem al lui, de cand se itnamplase tot ceea ce se intamplase pe pianul acela.
L-as fi respins, insa nici eu nu stiam ce ma tine locului, de ce nu reusesc sa plec dracului. Poate era diferenta dintre locurile in care crescusem, eu fiind doar un baiat banal, pe cand el era un adevarat conte. Si, stand cu el, poate reuseam sa devin un adevarat pictor, sa fac ceea ce imi doresc. Erau multe lucruri in mintea mea pe care le-as fi putut pune in aplicare, insa nu eram in stare, nu puteam. Pur si simplu imi era prea greu sa plec, sa ma gandesc la altceva. El se comportase incantator cu mine, in afara faptului ca profitase de mine, de inocenta mea, de tot.
Contele ma luase in brate, ridicandu-ma de pe jos. In incercarea de a ma ridica de acolo, am reusit sa ma dezechilibrez si am cazut pe spate, lovindu-ma intr-po piatra exact in punctul critic. M-am arcuit dintr-o data de spate, scancind. Eric ma lua iarasi in brate si ma saruta apasat pe buze, dupa care incepu sa ma mangaie usor, incercand sa ma linisteasca. Locoul ardea, insa atingerile lui parca faceau aceasta senzatie sa dispara incetul cu incetul si sa nu mai simt nimic. Zambisem si eu intr-un final, cand durerea trecuse de-a dreptul, apoi mi-am privit contele, incolacindu-mi bratele in jurul taliei lui.
- Sst, pup unde te-ai lovit si trece!
Am rosit tot cand a zis ca pupa acolo. Nu putea pupa locul ala, nu ma lovisem la deget, ma lovisem.. Undeva unde stia. Si unde fusese, atinsese, patrunsese. Culoarea obrajilor mei s-a schimbat in scurt timp, iar eu am simtit brusc nevoia sa-mi ascund chipul de cel al sau. Nu radea de mine, observasem asta din urma cu o noapte, insa nici nu era placut sa stiu ca vede totul si ca ma observa, incepe sa ma cunoasca. Nu lasasem niciodata oamenii sa se apropie de mine. Lucas fusese o exceptie si... Atat.
- Eric, ma doare, i-am spus in soapta si l-am sarutat pe frunte. Nu intelegeam nici eu de ce ma comportam asa cu el. Nu era fira mea, ajunsesem sa ma comport cum se comportau fetele cu mine dupa ajungeam sa le posed. Imi era rusine de felul in care ajunsesem sa ma port, mai ales cu un barbat. Nu-mi venea sa cred ca tot ceea ce se intampla ma schimbase pe mine atat de mult. Devenisem alta persoana si incepuse sa conteze faptul ca el fusese primul pentr mine, desi toate acele lucruri nu ar fi trebuit sa se intample vreodata. M-am imbratisat contele, facandu-ma sa ma pierd in ochii sai ca intr-o mare de placeri incantatoare.
- Dulceata mea... Hai, te duc acasa, puiule. Stai in patut astazi si cat timp de mai doare. Vocea lui dulce ma facu sa zambesc. Se comporta cu mine ca si cum as fi fost un copilas la ananghie.
- Nu! am strigat si am sarit in picioare. Nu mergem acasa, te rog, vreau sa vedem tot, scumpete!
Cuvintele mele se parea ca-l uimisera, fiindca nu-l mai numisem asa niciodata. El imi tot atribuia diferite apelative, pe cand eu ii spuneam pur si simplu pe nume. Zambi si ma imbratisa, strangandu-ma la pieptul sau. Mainile mi se impletira la spatele capului sau, iar buzele mele, arcuite intr-un zambet dulce, le cautara pe ale sale si le gasira in scurt timp. Fara sa stau prea mult sa ma gandesc, mi-am strecurat limba in gura lui, incepand sa inspectez cadura umeda a acesteia. Era incantator de dulce si mi se alatura fara doar si poate. L-am strans in brate, apoi m-am ridicand usor, dandu-i drumul buzelor sale dulci. Hai sa ne plimbam, am spus s il-am luat de mana, tragandu-l dupa mine. Haisa luam calutul si sa mergem. Si dormim diseara si daca ma doare, si maine. Rosisem usor si imi intorsesem chipul pentru ca el sa nu mi-l vada. M-am intins plictisit si am inceput sa inaintez fredonand o melodie, nepasandu-mi astfel de durerea pe care o uram din inima.
Acum insa, nimic nu mai conta, pentru ca era mult mai interesant ceea ce se vedea. Eric luase calul, apoi ma luase si pe mine de mana, incepand sa inainteze alaturi de mine catre interiorul padurii. Il tineam strans, parca temandu-ma ca nu cumva el sa plece fara mine. De-ndata ce panta se inclinase, eu deja fusesem strafulgerat de durere. Realizam ca nu ma pot apleca, fiindca era ca si cum m-as rupe in doua, ceea ce ma faceam sa scancesc la fiecare pas.
- Te doare, scumpete? ma intreba si mana cu care ma tinea i se incolaci in jurul taliei mele, strangandu-ma aproape de el. Am scancit in acel moment si mi-amdat capul pe spate, dupa care am scos un marait din cauza durerii. Ma lua in brate si ma aseza pe cal, apoi continua sa traga de haturi, conducand calutul. Imi placea mult potecuta pe care ne aflam.
Era atat de frumos ceea ce se desfasura acum inaintea noastra... Ne aflam intr-o poienita ce mirosea a iarba verde si flori parfumate si era imbracata in zeci de culori superbe ce confereau pajistii un covor multicolor. La mica departare se afla un lac si blandul soare de mai se olgindea in apa rece a acestuia, conferindu-i un aspect mirific.
- Facem baie! am strigat sarind de pec cal, insa parca picioarele mi se inmuiasera si, daca nu ma prindea cotele in brate, as fi cazut la pamant. Mi-am trecut limba peste buze in acele momente, strangand din dinti, si ochii mi-i tineam inchisi, pleopapele stranse, sa nu care cumva sa ma doara si mai tare. Mainile lui mari ma trasera inapoi pe cal, sarutandu-ma apasat pe buze, insa destul de scurt. L-am privit cu ochii inlacrimati si i-am zambit, iar el imi sterse lacirmile si ma lua in brate.
- Usor, dulceata, ca nu esti in stare sa faci baie, plusca apa e rece si nu vreau sa racesti.
Ma incanta grija dpe care mi-o purta, dar in acelasi timp nu imi placea, ma simteam mic, prea mic. M-am incolacit cu totul in jurul sau, maraid din cauza durerii. M-am dat jos de pe cal, de data asta cu grija, fara sa ma mai ranesc. M-am indreptat catre lacul acela incantator, pasind cu grija. Nu ma mai durea nimic daca eram atent.
M-am asezat pe vine, jucandu-ma cu apa rece a lacului de munte. Eric veni in spatele meu si mainile sale se asezara pe umerii mei, apoi picioarele sale ma inconjurara. Ma trase cu blandete pe spate, impunandu-mi sama asez peste el, cu fundul pe picioarele sale.
- Ce... Ce faci? l-am intrebat in soapta, deja aducandu-mi aminte de ceea ce se intamplase cuu putin timp in urma. Deja incepuse sa-mi bata inima mai tare cand el imis arutase pavilionul si pulsul mi se marise. Trupul meu deja ma trada si simteam ca-mi creste tensiunea.
- Nu-ti fac nimic. Te doare asa? m-a intrebat si eu am dat negativ din cap, apoi am zambit. Imi placea sa stau asa cu el, era simpatic si de treaba, insa ma temeam de ceea ce s-ar putea intampla daca ne-ar vedea cineva.Desi spunea sa nu-mi pese, nu puteam sa nu-mi pese, ma tot gandeam la asta. Mi-am dat capul pe spate, inchizandu-mi ochii, si el se lasa o data cu mine, ajungand sa stau intins pe pieptul si trupul lui. O multime de sentimente imi invadau inima, iar ipotezele cu privire la ceea ce simteam se inmulteau. Nu intelegeam de ce,ce anume facuse toate aceste lucruri sa devina asa, insa acum nu cream sa mai existe si o cale de intoarcere, era totul o ciudatenie totala. Stateam asa cu el, privind cerul, si mi-am muscat buzele cand am simtit o picatura rece pe fruntea mea. M-am ridicat usor de pe el.
- Eric... ?
S-a ridicat cu mine cu tot si ne-am indreptat spre cal in timp ce incantatorul vazduh lua, de la acea frumoasa culoare de albastru divin avuta, la un cenusiu sters, urat. Cerul.. Plangea cerul. Era insa frumos si nu voiam sa plec. Tuna puternic si calul se ridica pe doua picioare, nechezand. Eric il potoli insa si se uita la mine.
- O sa doara. O sa alergam. Imi pare rau, ma bine sa te doara pe moment decat sa iti fie rau din cauza racelii. Aici sunt foarte reci ploile. Mi-a luat fata in maini si m-a sarutat pe buze, dupa care m-a pus pe calut si s-a urcat in spatele meu. Tuna iar si fulgera, dar calul nu se mai speria. Contele ii dadu usor cu piciorul in burta si acesta porni la vale. Avea dreptate, ma durea, dar am strans din dinti si, pe deasupra, am strans de mana sa care ma tinea de talie. Atata timp cat avea sa fie el langa mine era in regula.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#53
Eheh, sunt eu putin mai intarziata [ din fire ], dar cel putin sunt prima. * evil smile * Siiii.. OMG ! Ne-ai oferit si yaoi ! ;o3 Fratee, de gand asteptam eu ! Si chiar ai dreptate de aceasta data, n-ai mai postat de ceva timp pe la " Capitulare ". o.o'
Nvm acum... xD
Ah, da. .Am vazut ca ai adus aminte de Lucas. Ma rog, ne-ai reamintit de el. Si tind sa cred, in continuare, ca el nu este mort. Adica, din cate am citit de la bun inceput, a avut un rol foarte important in viata lui Caleb. E imposibil sa fi disparut atat de repede din " film ". :]] * laughs * Ehh, cine stie ce surprize ne asteapta... :-" Baftă ! ^_^

#54
Iti multumesc, scumpa mea, ca aio comentat si, de asemenea, iti multumesc ca ai ramas fidela acestui fic, apreciez enorm.
A trecut ceva timp de cand am postat ultima data, deci o voi face, tocmai acum, imi cer scuze...:o3
Sper sa fiu iertata pentru intarzierea prelungita.
Va doresc o lecturare placuta:


*

Eram acasa acum, la marele conac, si tocmai imi dadeam hainele jos. Ma dusesem in baie, nedorind sa ii mai atrag atentia contelui. Ma temeam ca ii mai vin idei si de data asta.Abia ma mai tineam pe picioare, sa ma mai vrea si acum si putea sa ma omoara de-a dreptul, ca nici mul nu mai aveam la cat de rau ma simteam. Da, avea dreptate in privinta faptului ca mai bine ma doare catva timp decat sa trebuiasca sa ma trateze un doctor. Ma sprijinisem de peretele rece si ramasesem asa, gol cum eram. Nu eram in stare sa mai fac alta miscare, ma simteam prea rau.
Durerea era parca si mai mare acum, de parca am fi repetat actiunea. Ma ingrozea. Ma plangeam ca un prost de acest lucru, ca un copil. De ce ma vrusese pe mine?! De ce imi facuse mie asta?! Fara sa-mi dau seama, ma apucasera nervii, eram furios. Nu ar fi trebuit sa ma faca pe mine al sau! Si trebuia sa reluam legaturile de dinainte, nu trebuia sa ma las prada dragostei. Eram doar un pictor si ma aflam aici doar pentru a picta, nu pentru a ma culca cu el, cu atat mai putin cu cat eram baiat!
Hotarasem sa n-o mai fac cu el, sa pun punct la ceea ce se intamplase si, daca se poate, sa si plec. Insa frumusetea locurilor parca nu-mi dadea voie sa plec fara a o picta, fara a o tine minte pentru totdeauna. Mi-am zambit in acel moment si am sarit in sus ca ars cand se auzi un tunet puternic. Nu apucasem sa imi iau hainele pe mine, ci doar un capotel pufos. Eric intra in camera si se lipi de mine, incepand sa ma sarute apasat, salbatic, muscandu-ma. Nu intelegeam ce e cu el, asa ca mi-am pus mainile pe pieptul lui, impingandu-l cu forta de langa mine. Fara sa vreau, incepusem sa tremur. Nu eram prea bine facut, insa eram frumos. Nu m-as fi putut impotrivi lui si de-asta ma temeam, mi-era frica de-a binelea.
- Te-as ruga sa te porti cuviincios, i-am spus incet si am trecut pe langa el, insa inainte sa ies din camera m-a prins de mana si m-a lipit de un zid, incepand sa ma sarute apasat iarasi, profitand de buzele mele deschise astfel ca limba lui ajunsese in lacasul meu umed, insa mi-am strans buzele, muscandu-l. Imi luase mainile si mi le ridicase sus, izbind cu ele de usa, apoi isi presa iarasi buzele peste ale mele... Insa era altfel. Era altfel in adevaratul sens al cuvantului, nu avea mirosul lui, comportamentul, caldura, nimic!
- Caleb, am auzit o voce din partea cealalta a usii, voce care ii apartinea lui Eric. Brusc, cateva lacrimi se scursera pe fata mea. Ce era cacealmaua asta? Nu pricepeam si ma ingrijora. Cine era cel pe care nu-l vedeam, dar care profita de faptul ca era intuneric pentru a ma cerceta fara ca eu sa ma impotrivesc? Daca stateam bine sa ma gandesc, era ceva mai mare si decat contele in sine. Usa baii se deschise si brunetul intra cu o lampa in mana, facand lumina.
Ramase masca in momentul in care ma vazuse lipit de zid acolo, plangand, si cu sange curgandu-mi de la buzele ranite de catre cel ce crezusem ca era el. Cealalta persoana se indeparta de mine si se apleca cuviincios in fata contelui, iar acesta se apropie si il lovi cu putere peste fata cu palma, apoi il izbi in zid.
- Eric, nu, lasa-l! am spus alarmat cand am vazut ca acel barbat care era si ceva mai batran scancea lipit de zidul rece, tremurand. Ochii ii sclipeau nervosi, insa era supus. Eric se apropie de el, insa eu l-am prins speriat de incheietura mainii.
- Iesi afara si sa nu te mai vad vreodata in casa asta sau te ucid! ii spuse barbatului de vreo treizeci-patruzeci de ani, iar acesta iesi supus, fara insa a-si cere scuze sau orice altceva. Bruentul se apropie apoi de mine si ma lua in barate, mainile incolacindu-i-se in jurul taliei mele. Imi cauta buzele, iar eu, parca uitand ce gandisem cand fusem singur in camera, i le-am oferit fara sa ma gandesc prea mult, tinandu-le usor lipite de ale sale pentru cateva momente. Ti-a facut ceva? ma intreba si lua un prosop cu care incepu sa ma stearga pe parul ud, apoi ma lua in brate ca pe un copil, trecand in camera unde dormisem in urma cu o noapte.
- Ah... M-a... Am crezut ca erai tu.. .Dar era brutal, m-a sarutat si m-a muscat si m-a izbit de zid, i-am explicat in timp ce ma asezase in pat si se puse si el stand turceste, incepand apoi sa-mi stearga parul ud usor. Eric, am rostit si se uita fix in ochii mei albastrii pentru cateva momente, apoi imi prinse barbia intr-o doua degete, incercand sa ma sarute, dar m-am intors, nedandu-i voie. Ma asculti? am intrebat si dadu afirmativ din cap, iar eu mi-am fixat iarasi privirea intr-a sa. Era usor uimit sau poate chiar ingrjiorat. Nu ma mai saruta... Si nu imi mai purta de grija. Poate ca tie iti plac baietii... Poate ca am facut acele lucruri, insa nu trebuie sa se repete, a fost gresit si dureros si suntem baieti amandoi. Incercam sa explic cat mai bine se poate sa inteleaga si sa inceteze cu toate acele lucruri, iar el ma privea calm.
- S-a intamplat ceva anume? m-a intrebat oftand, dar continuand sa-mi stearga parul incet de tot, facandu-ma sa zambesc. Macar nu era suparat.. Sau macar nu arata.
- Nu, nu s-a intamplat nimic anume. Dar a fost gresit. Si eu eram obisnuit sa o fac cu femei, nu cu barbati. Am inteles, s-a intamplat o data si mi-ai zis ca nu a fost vorba doar de placere... Placerea ta, ma rog, tot nu vreau sa se repete. Vreau, te rog, o camera separata daca mai vrei sa iti pictez tablourile, daca nu voi pleca si asta a fost. Ai fost primul si ultimul si asa va ramane in veci, dar nu se va ma intampla asta, nu trebuie si e gresit, ma intelegi?
Se ridicase de pe pat si arunca prosopul pe suprafata acestuia, plecand nervos din camera.
- Stai tu aici, spuse oftand oarecum dezamagit. Am incercat sa ma impotrivesc, insa nu ma asculta, asa ca am renuntat.Desi aveam parul ud, nu ma idoream sa-l usuc. Era bine ce facusem, ca renuntasem la apropierea dintre noi, altfel riscam sa ajung sa-l plac. Desi parea a fi prea tarziu, imi placea. Daca la inceput nutream doar respect pentru el si doar o relatie amicala, acum era mult mai mult, stiam asta. Ceea ce se intamplase nu putea fi trecut cu vederea asa de usor.
Pana sa-mi dau seama, lacrimi fierbinti imi curgeau pe chipul palid si oftam de fiecare data cand revedeam tot ceea ce se intamplase intre noi. Ma afectase chiar asa de mult oare? Sau era doar prostia mea copilareasca si durerea asta? De fapt... De fapt nu durea asa tare, dar dramatizam eu tot ceea ce s-a intamplat, insa nu stiam de ce. Am oftat si m-am afundat in perne. De ce ma afectase asa de mult aceasta mica explicatie pe care i-o dadusem?
Nici macar nu fusese o cearta sau mai stiu eu ce, doar ii spusesem si se suparase, apoi plecase. Doar atat, doar o chestie banala. Am oftat si m-am ridicat din pat, dorind sa ies si sa-mi cer scuze. Ma codeam..Si nu stiam de ce. Desi nu eram o persoana curioasa de fel, observasem pe masa un caiet invelit in piele si pe el scria cu un scris inclinat si cursiv '' Jurnal ''. Era un lucru intim, constientizam asta, insa nu m-am putut abtine si l-am luat in mana, asezandu-ma la masa. L-am deschis unde era semnul de carte, si anume la ziua de ieri. Era exact dupa ce ma avusese, fiindca scria si despre asta.
Citeam in gandul meu cuvintele frumos scrise, zambind si totusi trist, inca plangand.

'' Astazi, 12 mai, s-a intamplat cel mai frumos lucru din viata mea. Nu-mi vine sa cred, insa am reusit sa-l am pe pictorul care le-a pus pe toate femeile pe jar. Nu ma asteptam sa fie atat de frumos, insa e. Are un par lungut si blond, balai, parfumat, matasos, frumos, ochii precum lacul acela din varful muntelui unde stateam si citeam cand eram mic, precum cerul sau florile de miozot, asa de furmos e. Are tenul alb si pielea fina, un trup incantator, micut, tocmai bun de posedat. Atingerile lui imi dau fiori, ma fac sa vreau sa urlu de placere. Buzele sale pe care le-am sarutat de prea putine ori ma cheama de fiecare data sa le dezmierd, limba fina se joaca cu a mea, daruita mie... Deja ma simt ciudat, niciodata nu mi-a mai placut asa un baiat. A trecut mult timp de cand nu am mai fost cu un baiat, de cand mi-am zis sa pun punct, insa cu el nu pot, nu! Acum ne aflam la conacul din munti, vreau sa-mi deseneze peisajele si ii vreau portretul, sa fie al meu pentru eternitate. Frumusetea si puritatea lui m-au trezit la viata, mi-au trezit la viata instinctele, m-au incitat.
Tocmai l-am avut...Acum doarme. E incantator de dulce, e un ingeras adevarat. Am fost prost, l-am avut pe pian fiindca am vazut ca ii place, dar ma tem ca a fost prea dur pentru el. M-am miscat mai incet decat niciodata, desi trupul cerea sa fiu rapid. I-am daruit placere, dar si durere, si imi pare rau. A fost intaia oara pentru el si a reactionat chiar bine. Acum astept sa se trezeaasca. Merg sa-l sarut si sa-l mangai, ma cheama, nu-i pot rezista. Chiar si in somn e cea mai frumoasa fiinta pe care am vazut-o vreodata, e divin, incantator... Vreau sa imi spuna ca nu e nimic in neregula ca s-a intamplat asta... Sa ma faca fericit, asta vreau. Poate e prea repede, insa cred ca m-am indragostit de el... De prima data. ''


Cuvintele sale ma facusera sa tremur, iar lacrimile continuau sa imi curga pe chip. M-am ridicat de pe scaun, dorind sa il gasesc si sa imi cer iertare din partea lui, insa barbatul pe care Eric il daduse afara cu putin timp inainte intra in camera mea inainte sa pot face ceva si inchise usa. Nu era incuiata, dar ma temeam ca nu puteam ajunge la ea...
Barbatul ce ma lovise mai devreme se afla acum in camera mea si se apropia cu pasi repezi de mine. Imi inghitisem orice cuvant si el continua sa se apropie cu o sclipire nebuna in ochi. Desi era destul de departe de mine, ii puteam foate bine simti alcoolul pe care-l emana in jurul sau. Era inalt si bine lucrat si se parea ca avea sa profite de constitutia mea fragila, de mine, de faptul ca nu ma puteam apara. Pe masura ce se apropia eu ma departam, astfel incat ajunsesem lipit de peretele din spatele meu.
- Eric! am strigat cat am putut de tare, ingrozit. Stiam ce avea sa ma astepte daca nu ar fi aparut contele la timp si eram ingrozit de tot ceea ce insemna sa simt din nou acele lucruri. Eram uimit sa vad cum un barbat de treizeci de ani sau poate chair si mai mult sa vrea un copil de nouasprezece. Tremuram de frica si nu stiam cum sa fac sa scap, asa ca am incercat sa trec, sa ma ferestc, insa era in zadar, caci m-a prins de ceafa si m-a tras iar, izbindu-ma de perete. Mi-am luat o palma peste fata si ochii au inceput sa dea drumul altor lacrimi. Eric, te implor! am strigat din nou din toti rarunchii, dorind sa-l vad pe brunet cum apare, insa se parea invan tot ceea ce se intampla.
M-a lovit si a doua oara, apoi m-a prins de parul lungut, dand cu mine in pat, si se puse deasupra mea, incepand sa se frece de mine. Mi-a dat rapid capotul jos de pe mine si apoi si-a desfacut pantalonii, scotandu-si de acolo organul tare pe care-l pozitiona la intrarea din trupul meu...
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#55
Iti citesc de foooarte mult timp fic-ul, nu-mi aduc aminte daca am mai lasat vreun comentariu, oricum eu citesc cam tot ce scri tu O__o, inn afara de fic-urile cu Cinema Bizarre, nu sunt fana si nici n-o sa ma dau acum la sfarsit ca trupa nu mai exista, deci....scuze ^^"
Asa sa trecem la fic-ul asta, momentan.
Eric, unde papucii mei esti? >:P Fugi in padure, te ascunzi in munti, devi Yeti, te sinucizi, ajungi in Iad? O__o Am nevoie de explicatii T_T multe explicatii. Un viol, nu se poate Caleb e violat :| Era si timpul :]] (ce mama naibii vorbesc, nu! x__X)
Daca Eric nu vine Caleb va fi violat, daca va fi violat, va ramane cu traume si apoi le va trebuii mult timp, dupa impacare, sa se mai culce impreuna TT_TT [pe mine una nu ma deranjeaza :D]
- Nu, nu s-a intamplat nimic anume. Dar a fost gresit. Si eu eram obisnuit sa o fac cu femei, nu cu barbati. Am inteles, s-a intamplat o data si mi-ai zis ca nu a fost vorba doar de placere... Placerea ta, ma rog, tot nu vreau sa se repete. Vreau, te rog, o camera separata daca mai vrei sa iti pictez tablourile, daca nu voi pleca si asta a fost. Ai fost primul si ultimul si asa va ramane in veci, dar nu se va ma intampla asta, nu trebuie si e gresit, ma intelegi? mi s-a facut inima cat un purice cand am citit asta, probabil are dreptate, dar..nu e bine sa dea cu piciorul la tot ce-au construit impreuna :o3

Mult succes sweetheart *hugs* sper sa ma las un comentariu si daca nu, o sa las dupa cateva captile spunand "nu stiu daca am lasat com :-? " :))
[center][Imagine: BIG+BANG.png][/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]

#56
Gome, gome, gome. Scuza-ma ca nu am putut comenta, am avut atatea pe cap si am uitat. Nici nu-mi vine sa cred cate am pierdut. Sa revenim. Ce? Caleb nu mai vrea sa fie cu Eric? Nu pot sa cred dc? :(( Mah, tu no sa faci nimic ca sa-ti recapeti iubitul, il lasi sa fie violat dace mama dracului? Unde esti Eric? T_T Nu pot sa cred, cine e strainu asta care umbla prin conacu asta, mai are si respect in fata lui Eric si totusi ii violeaza iubitul. Vai sa-l ia dracu si pe el. ( Azi am avut multi draci in cap si acum am cui sa-i daruiesc) La restul nu ma bag, so I want next, NOW!
Gambate iubita! :bye:
Ma plimb pe strada intunecoasa. Vantul rece navaleste printre copacii uscati. Luna domina totul lasand linistea noptii friguroase sa sclipeasca in lumina ei. Intunericul abisal atrage totul in el. Frica ii domina pe toti, iar umbrele incep ritualele lor de a dansa in lumina luni. Sunete de disperare se aude de pretutindeni. Dar eu nu aud nimic. Il caut pe el ,dar nu-l vad nicaieri, nu mai e aici. Acum nici eu nu mai sunt.

http://3.bp.blogspot.com/-Bisu3ZFnrFk/Te...1%2529.jpg


#57
Oh Doamne ! O_O Jur ca-s uimita ! Cine mama naibi se crede aiuritu` ala ? :-L Auzi si tu.. Bineinteles, si eu credeam la inceput ca este Eric, intr-adevar. Dar.. Cand am citit acele randuri si mi-am imaginat... >.< Dammit !
Deci... Se pare ca-s ultima, dar nu s-a terminat ficu`. >:] Asa ca.. Sa spunem ca am avut o mica intarziere. Ehh, si mai spuneai tu de intarziere. Nu, iubita, nu. [-( Tu n-ai intarziat, chiar deloc, ci eu; f**k ! Am avut probleme cu pc-uuuuuu`. >.< Sii.. Sii... god, urata treaba. * laughs *
Ce-as mai putea spune... Ne-ai lasat in suspans [ din now ;-w ]... Si.. Tocmai la " intrare. " ... <33333

#58
Buna. Recunosc ca am inceput sa citesc din curiozitate, un capitol la intamplare si mi/a placut. Citisem despre un pictor si un conte si imi placuse idee, dar nu vedeam alta decat un fic yaoi obisnuit. Ei bine, m/am inselat si ma bucur mult.
Mi s/a parut interesanta chestia ca baiatul inca se simtea slabit dupa primul contact sexual cu Eric. Eram curioasa cum s/au cunoscut, totusi, asa ca am luat ficul de la inceput. Si am ramas uimita sa gasesc o scena hentai la ficurile yaoi. Asta nu inseamna ca nu mi/a placut normal... E o mare schimbare pt Caleb, mai ales ca el iubea femeile si il inteleg acum ca vrea sa se desparta de conte. Probabil ca un tip bi poate sa iubeasca pasional toate femeile, dar mai implinit de simte cu un barbat care sa/l domine...
Imi place contele, e atat de bland si de grijuliu cu pictorul, iar Caleb nu e nici pe de parte un copilas plangacios, cum sunt in general, seme/ii... sau ma rog, cum ii vad eu...
Am citit pana la ultimul next si spre rusinea mea, nu lasam comment nici acum, daca nu ne lasai in suspanse. Deci, vino repede cu nextul ca mor aici!!!! Sper sa apara contele, sa nu/l violeze tampitul ala...
One whistle makes their god
[Imagine: lovebl.png]

Uploaded with ImageShack.us
Scriu: Regis de Aeternum - proza
Citesc: Capitulare, Rape me my friend.
Public aici:
http://suspans.ro/literatura/proza/blestemat

#59
Buna!

Ei bine, in primul rand vreau sa precizez ca-ti citesc ficul de mult [cam ca toate celelalte :))], dar eu sunt asaaaa lenesa incat nu m-am sinchisit sa-ti las un amarat de comentariu. Gomenasai! :o3
In al doilea rand, ador personalitatile personajelor, felul in care le-ai creat atat de...diferite. Imi place ca cei doi se completeaza reciproc [sugoi ;x]. M-a atras mult subiectul pe care te-ai axat. Adica dragostea dintre doua persoane total diferite atat la caracter cat si la starea materiala si toate cele. Mai ales ca pictorul nostru e asa firav si scuuuuump si kawaii. :chuu: Alta chestie interesanta mi se pare ca Eric [oh, god, scumpul Eric :perv:] e atat de rabdator cu Caleb. In majoritatea ficurilor, tipul mai dur ajunge ori sa-l violeze pe celalalt tip, ori sa se enerveze pe el. :]]
Si...sa inteleg ca pictorul nostru vrea sa se desparta de Caleb? Nani?! Oh, de ceeee? De ceeeeee? Nu, nu, nu! Nu se poate! Oh, serios! Esti scriitoarea, Dumnezeule! Ce esti asa sadica?! Tu trebuie sa ii lasi pe cei doi sa se iubeasca pana cand eu ma duc si-l fur pe Caleb. >:)


Scuze inca o data ca nu am dat un comentariu pana acum pe la ficul tau si sper ca ma vei anunta cand postezi urmatorul capitol. Ja ne ^^
[Imagine: 2z7exb6.png]
Tnx, Tox!<3

Lăv mai femili :]]:
Fiică: Beki
Soţia: ♪ Ąѕђą ♪
Mama Soacră: Tweety
Cumnăţica: Ame

My fic: Hypnose; My drawings; My photos

#60
Scumpele mele, pretioasele mele, va multumesc enorm pentru comentarii <3 Ma simt onorata sa ma stiu citita de atatea persoane minunate :3
Am venit, deci, cu nextul:

*

Mi-a dat rapid capotul jos de pe mine si apoi si-a desfacut pantalonii, scotandu-si de acolo organul tare pe care-l pozitiona la intrarea din trupul meu, insa in momentul in care se pregatea sa ma patrunda, usa s-a dat la perete, iar Eric intrase cu un revolver in mana, indreptat catre el.
- Da-te jos! spuse rapid si cativa servitori venisera in spatele sau, privind cu rasuflarea taiata pe barbatul acela care aproape ca ma facuse al sau. Tremuram si plangeam, inghitindu-mi lacrimile. Brunetul se apropie de el alaturi de servitorii sai si oamenii il luasera de-acolo, iar baiatul se apleca deasupra mea, insa cand ma atinsese m-am arcuit speriat, incercand sa plec de-acolo. Sst, sunt eu, imi spuse la ureche in soapta si isi trecu mana peste abdomenul meu usor. Ti-a facut ceva? ma intreba intorcandu-mi fata catre el, pentru a vedea.
- Doar... Doar m-a plesnit.. Si m-a tras de par, am spus inca plangand. Era in zadar, in zadar! Voiam sa incetez, sa nu mai fiu asa de apropiat de el, insa imi era imposibil, asa ca mainile mele se pusera pe umerii sai. Doua doamne se apropiara de noi, iar Eric imi acoperi goliciunea cu mana fara sa se sinchiseasca de rusine. Femeile se intoarsera cu spatele pentru cateva momente, cat timp contele ma acoperi cu cearsaful si ma ridica in brate, apoi incepura cele doua sa-mi stearga fata umeda de lacrimi cu niste prosopele ude, imbibate in apa.
Dupa ce iesira cele doua, eu mi-am lasat capul in scurbura gatului lui Eric, plangand in continuare si tremurand. Nu concepeam sa fiu al altuia in afara de el si nici nu voiam sa faca orice altceva. Ma cuprinsesera fiori si plangeam de-a bienelea ca un copil sau ca si cand cineva ar fi trecut in nefiinta. Contele incepu sa ma mangaie oarecum retinut, iar eu m-am lasat pe pat, facandu-ma ghem.
- Caleb, esti bine? ma intreba si dadu cearsaful la o parte de pe mine, iar tremurul trupului meu se intensificase. Imi era frica de ceea ce s-ar putea intampla, asa ca am incercat sa-l indepartez iarasi. Incercam in zadar, fiindca asta nu avea sa se intample, nu aveam cum sa profite de mine si asa, oricum el nu facuse nimic de genul acesta de cand il cunoscusem. Puiule, hai sa te imbrac...
- Eric, vreau sa fac baie, i-am spus in soapta. Sunt murdar, m-a atins.
A cascat ochii cand a auzit aceste lucruri si m-a ridicat in brate, sarutandu-ma apasat pe buze. S-a dus dracul orice respingere, caci mi-am asezat o mana pe obrazul sau si l-am sarutat si eu pe buze, trecandu-mi curios limba peste ele. Fara sa mai astepte prea mult, limba lui o atinse pe-a mea, impingand-o in lacasu-mi umed pe care-l invada, il controla, il inspecta si il dezmierda cu atingerile sale fine si incantatoare.
Imediat ce buzele imi fusera eliberate am tras cu putere aer in piept, apoi Eric iesi din camera, punand o slujnica sa incalzeasca apa din baie. M-a luat in brate apoi, ducandu-ma in camera unde statea el si ma asezase pe un pat moale, lasandu-ma sa ma afund in asternuturi. Mi-am inchis ochii imediat, lasandu-mi ochii sa se inchida pentru a-mi putea reveni. El se asezase langa mine si ma saruta usor pe gat, apoi ma stranse la piept. Inca tremuram si nu voiam sa ma ia in brate, mi-era teama sa se intample acest lucru. Muream de frica, realizam ceea ce ar s-ar fi intamplat daca nu ar fi aparut contele la timp si nu-mi venea a crede. Pur si simplu tremuram doar la gandul asta. Daca ceea ce imi facuse el in urma cu putin timp in urma fusese usor dureros, ceea ce s-ar fi intamplat m-ar fi ucis de-a binelea.
Stateam cu capul pe pieptul lui Eric, continuand sa plang asa, cu el tinandu-ma in brate si sarutandu-ma usor pe frunte in incercarea de a ma calma cat de cat, fiindca ma simteam ingrozitor de-a dreptul acum, murdar si impur in fata lui, cu toate ca nu ma avusese decat el si nimeni altcineva, nimeni nu ma mai posedase si nici eu nu o mai facusem cu nimeni altcineva de atunci. Oftam intr-una, cuprins de deznadejde in totalitate de tot ceea ce era sa patesc. Nu concepea, sa se intample asta vreodata iarasi. Daca barbatul acela ar fi reusit sa-mi faca ceea ce isi propusese probabil as fi murit. Nu stiam de ce, insa ma gandeam la dragul meu Lucas, prietenul meu cel mai bun, si oftasem din nou.
- Dulceata mea, nu mai fi trist... Gata, am ajuns la timp. Imi pare rau ca poate m-am purtat urat cu tine, nu vreau sa intelegi gresit. Te plac, pricepi?!
- Eric... Da, pricep, dar.... Dar suntem amandoi baieti si ceea ce s-a petrecut... A fost de-a dreptul gresit, conte. Da, am priceput ca ma placi, si eu te plac pe tine, scumpet, dar pentru mine e greu... Cea ce s-a intamplat a fost placut pentru tine, dar nu si pentru mine, pe mine m-a durut... Rau, rgoaznic de rau!
- Te-a durut cand te-am facut alm eu, dar inainte urlai de placere, Caleb. De ce uiti asta? E drept ca doare prima data, nu zic nu, dar am fost bland cu tine, iubire, si, crede-ma, daca ai fi simtit durere, acum abiamai acceptai sa te atinga cineva. Te plac prea tare si nu te-as rani, intelege!
Cuvitenele sale, desi dure, ma inmuiasera. Mi-au dat lacrimile din nou si am inceput sa plang, strangand in pumn bluza acestuia. I-am descuperit trupul ascuns de matasea fina a hainei si i-am sarutat pieptul, cerandu-i iertare ca fusesem necioplit. A chicotit usor si m-a sarutat pe frunte, strangandu-ma in brate.
Eram incredibil de obosit, ceea ce a facut sa ma cuprinda toropeala dulce, alunecand incet pe plaiurile somnului, pierzandu-ma usor in perne si in bratele calde al lui Eric al meu...

In momentul in care m-am trezit era intuneric afara. Eram tare confuz, nestiind de ce era sa, fapt care m-a determinat sa sar din pat. Desi nu-mi venea sa cred, durerea insa pesista, dar mai usoara si nu ma mai jena in halul acela. Am iesit din camera intunecata in holul mare si, spre uimirea mea, pustiu. Tremuram nestiind la ce sa ma astept si eram debusolat, de parca nu ma mai aflam in lumea mea.
Am coborat in fuga scarile, ajungand in sala mare. Nu era nimeni nici acolo, dar am vazut o usa deschisa si o lumina slaba venind din acel loc. M-am indreptat intr-acolo, isna ramasesem uimit trecand prin fata unei oglinzi, vazandu-mi fata care ma ingrijora. Eram lovit si usor vanat pe un obraz, plus ca aveam si o zgarietura nu stiu de unde.
Am privit cu aeetnie si mi-am trecut mana prin par, stranutand usor din cauza ploii ce ne prinsese pe drum. M-am indreptat catre acea camera, intrand rapid si la fel de debusolat ca si pana acum. Eric se afla cu o lumanare pe masa si statea comod intr-un fotoliu, citind cu atentie dintr-o carte. Mi-am croit drum pana acolo, insa m-am lovit de usa si am trantit si o carte de pe o masa, facand un zgomot destul de urat, ceea ce l facuse sa se uite la mine cu un zambet binevoitor pe chip.
- Te-ai trezit? intreba ridicandu-se si indreptandu-se spre mine. M-a prins in brate, strangandu-ma usor si isi lipi buzele de obrazul meu. Somnorosul meu dulce si frumos, imi spuse la ureche, sufland aer cald acolo, facandu-ma sa gem usor. Ma uitam cu atentie la el, admirandu-i frumusetea zeiasca. Era imbracat intr-o bluza neagra, deschisa la toti nasturii, lasandu-si pieptul frumos gol. Am zambit cand mi-am adus aminte cum pieptul sau imi atinsese spatele si ma imangaiase, respirase langa mine si ma lasase sa dorm acolo, cu capul pe el, ascultand inima.
- Da, am soptit cascand intr-un final si am zambit, apoi l-am sarutat si eu pe el usor pe obraz, apoi pe boticul dulce./ Ramasese placut surprins, fiindca zambea si el ca si mie. Ma lua pe sus, incolacindu-mi picioarele in jurul taliei sale, si ma puse pe birou, lipindu-ma strns de el, apoi strangandu-ma, imi acapara buzele intredeschise intr-un sarut lung, dulce si bland.
- Ti-a fost somnic, nu gluma, Caleb. Ai dormit neintors de ieri seara pan astazi seara.
- Seara?! Cum adica seara, Eric?! am strigat uimit de-a dreptul, intorcandu-ma cu fata la geam pentru a privi afara. Luna stralucea mandra pe bolta cereasca intunecata. Am dormit deci o zi si o noapte! am repetat iar catre el, privindu-l fix in ochii ciocolatii si frumosi, apoi l-am sarutat iar pe botic, incet si frumos. De data asta insa, buzele mele se intredeschisera mai mult...
Sarutul copilaresc se prelungi pana ce i-am simtit limba cum imi da conturul buzelor, apoi mi se strecura printre acestea, ajungand in gura mea calda, cautandu-mi limba. I-am darut ce dorea, incepand sa mi-o rotesc usor dupa a sa, sa i-o ating si sa i-o mangai, formand astfel un sart tandru si incitand in acelasi timp.
Am fi continuat probabil mult timp daca plamanii nu-si cereau dreptul la aer. Ma stranse la piept din nou si ma saruta pe frunte, apoi se impinse usor, dat fiind ca barbatia sa se afla intre picioarele mele, in locul stramt dintre fese si, desi era in pantaloni si nu trebuia sa imi fac griji, ma rusinasem usor in amintirea acelor clipe cand fusesem al lui, cand era atat de adanc si de tare in mine incat as fi tipat de durere, dar in acelasi timp as fi gemut .Avea dreptate, intr-un fel imi placuse... La inceput.
- Ma bucur ca ai dormit atat. Sper ca ti-ai revenit si... Te mai doare? rosti ducandu-si mana ina cel loc, dar i-am prins-o rapid, ascunzandu-mi chipul in scurbura gatului sau. Ma saruta usor pe ureche, facandu-ma sa scap un oftat de placere. Am dat negativ din cap atunci, dupa care m-a dat jos de pe birou, punandu-se in fotoliu cu mine, tinandu-ma in brate.
- Eric... Cine era omul acela?
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)