Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Brothers incest yaoi +18

#11
Hello, hello, am revenit si sper sa am comenturi si acum :D

De la beţie la mai mult
Partea II

Se întinse pe spate si mă trase peste el. Îmi şopteşte sa fiu blând si eu aprob din cap. Îmi sarut pe buze, cu lăcomie. Ii le ling, sug si le muşc delicat. Îmi strecor limba in gura lui si încep sa mă joc cu limba sa. Intre timp, mana mea, îl mângâia uşor pe corp. Îl mângâiam atât de delicat si cu atenţie desavarsita, parca ar fi fost un bibelou din cristal, foarte fragil. Rup sărutul si încep sa-l sarut pe gat, pe bicepşi si pe patratelele, apoi încep sa-i sug sfârcurile. Sasuke gemea si icnea de plăcere, dar noroc, ca muzica rock, data la maxim, ii acoperea gemetele si icnetele.
Cobor spre barbatia lui, pe care o iau in gura. Încep sa si-o sug si s-o ling. Fratele meu, isi baga mana in parul meu si îl apuca strâns. Ma trage de el, gând simte ca ii vine si se eliberează in gura mea. Îmi şterg buzele, apoi îl întorc cu spatele la mine. Încep sa-i sarut fiecare vertebra, in timp ce brunetul apuca cearceaful plin de cute si îl strânge, din cauza plăceri. Daca îl strânge aşa acum, oare cum îl v-a strânge, când v-a fi pătruns? Îmi scutur capul sa raman raţional. Încep sa-i masez micuţa găurica pe care o avea si iau de pe noptiera, care se afla un gel, pe care îl foloseam când mi-o trăgeam cu fostul iubit. Deschid sticluţa si pun puţin gel in palma si apoi bag doua degete, in Sasuke, si lichidul intra in el, pentru al putea penetra fara atât de multa durere.
- Sasuke, sigur vrei sa facem asta? Îl întreb eu, rugându-mă sa se razgandeasca, chiar daca inima mea se ruga sa nu se razgandeasca.
- Da, Itachi, am ajuns prea departe sa ne oprim acum. Te rog te vreau sa te simţi in interiorul meu, îl aud pe fratele meu si ochii săi ii căutau pe ai mei, dar poziţia nu-i permitea – capra.
- Bine, spun după ce oftez secătuit de conştiinţa, care mă pisa intr-una si îmi spunea sa nu provoc un incest. Dar vreau sa ştiu daca te-ai mai tras-o pana acum.
- Cu Sakura si i-am făcut o data lui Naruto un oral, spune acesta si începe sa rada si eu raman uimit.
Deci Sasuke era „virgin” din punctul de vedere al gay-urilor. Si faza cu Naruto gay, de fapt nici nu mă mira, ca fratesu este gay si nu se sfieste sa-si exprime sexualitatea in public, mai ales, ca am aflat de la Sasori, ca si-o tras-o Deidara o data in tufiş, dintr-un parc din New York. Good. Oftez si îl potrivesc pe „micuţul”, băgându-l uşor cu capul in fratele meu. Brunetul scoase un geamăt adânc si lung, când intru in el. Sorry frate, dar tu m-ai provocat.
Încep sa-mi mişc soldurile in miscari de du-te-vino, iar gemetele de durere si plăcere ale tanarului, nu se puteau fi auzite de muzica. Încep sa-i sarut spatele si sa-i încălzesc barbatia, pentru a mai uita de durere. Acesta strângea puternic cearceaful in pumn si doua lacrimi isi facura apariţia pe chipul sau inocent. Făceam miscari calculate si lente, încercând sa nu-l mai fac atât sa sufere, ci sa simtă plăcerea, pe care o simţeam si eu, când o făceam cu iubiţi mei. După un timp, Sasuke începu sa geamă de plăcere si îmi striga numele.
- Itachi… ahh… mai… adânc… mai… tare… vreau mai… tare, îmi aud fratele cum mă implora, sa-l penetrez mai adânc si mai tare, dar eu nu eram de acord cu chestia asta.
- Nu Sasuke, daca intru mai adânc, te va durea rău de tot, spun eu, oprindu-mă, dar mana mea stânga, ii mângâia barbatia.
- Nu-mi pasa… te vreau tot! Tipa acesta, dar scoase un „au” puternic, când m-am împins cu forţa in el.
Zâmbesc si ies in Sasuke, dar continui sa-i frec barbatia si acesta se elibera in cearşaf si degetele mele. Degetele le duc la gura si le ling pervers. Brunetul se întoarce cu fata spre mine si mă săruta pe buze, apoi mă trânteşte pe pat si se pune peste mine. Picioarele mele, ii înconjurau soldul sau. Tanarul începu sa mă mângâie pe piept uşor, dar începu sa mă sărute cu ne experienţa, agresiv si fugar. Ma musca puternic de sfârcuri si eu închid ochii si îmi încleştez maxilarul sa nu urlu de durere. Simt cum sunt pătruns, si îmi arcuiesc spatele si icnesc uşor de durere.
Fratele meu, începu sa facă miscari dure de du-te-vino, dar nu mă putea pătrunde prea adânc, ca sa simt cu adevărat plăcerea. Se cunoştea lipsa de experienţa. Scoteam la ceva timp, gemete de plăcere, doar sa-l fac sa creadă, ca este mai bun decât mine la pat. Simt cum si-a dat drumul in mine si apoi s-a pus peste mine. Ne acoperim cu un cearşaf, de fapt o parte din corp ne acoperim. Respiram amândoi scandant. Primul care adormi, a fost Sasuke, apoi eu. De ce mă simţeam aşa murdar?....
Dimineaţa îmi suna mobilul. Îl caut si îl găsesc pe sub pat. Vad ca am primit un mesaj de la Mimy, care îmi spunea sa-mi iau medicamentele. Vreau sa mă ridic din pat, dar vad capul fratelui meu pe pieptul meu. Reuşesc sa-l dau jos de pe mine, fara sa-l trezesc. Iau mobilul si mă duc la dus. Fac un dus rapid si ies din el si apoi, îmi pun un prosop in jurul taliei. O sun si in urechi începu sa-mi cântec in rusa, apoi îmi răspunse un glas de femeie, care era total străin mie.
- O caut pe Mimy, sunt Itachi, varul ei, mint eu, in timp ce îmi ştergeam parul.
- Alo? O aud pe rusoaica si răsuflu uşurat.
- Mim, am făcut-o. M-am culcat cu Sasuke, spun eu cu glas sugrumat si aproape plângând.
- Vin acolo, imediat. Ai luat medicamentele? Ii spun „nu” si ea continua. Daca vin la tine si nu ai luat medicamentele, sa nu dai ochii cu mine, spuse pe un ton ameninţător.
Zâmbesc si ies din baie. Opresc muzica si îmi iau medicamentele, apoi îl sarut pe brunet si ii ling pe gat, senzual si pasional. Acesta se trezi si îmi zâmbi. Ma pun langa el si adorm la loc. După o veşnicie, nişte batai in uşa camerei mă trezi. Ma ridic nervos si descui uşa. Nu deschid uşa bine si primesc o palma, apoi sunt împins. In camera intra Mimy, imbracata cu o rochie cu model de leopard, mini si in jurul sânilor, avea paiete. In picioare, erau nişte pantofi negri. Parul era uşor ondulat. Sasuke sari ca ars, insa primi si el o palma destul de tare.
- Itachi, te-am crezut mai cu capul pe umeri si tu sa taci! I-o repezi roşcata. Vreau sa ştiu exact cum s-a ajuns la incest, dar înainte de asta… Itachi, imbraca-te sa nu te mai vad despuiat, iar tu – îl mirosi apoi strâmba din nas – fa un dus ca puţin, mai spuse si apoi se aşeza la birou si începu sa-mi caute prin laptop.
Cred ca era in toane proaste, când am deranjat-o, ca a venit atât de pornit. Deja îmi era frica sa o mai privesc in ochi. Na, Itachi te felicit pentru deşteptăciunea mare pe care ai dat dovada, când te-ai culcat cu Sasuke. Te rog, doamne, sa scap întreg din toata chestia asta…
Poze:
http://nd01.blog.cz/329/739/8e1ee3b270_40106754_o2.jpg - Cum au stat, după ce au petrecut momente fierbinţi ( imaginaţi-va ca sunt in pat si sunt acoperiţi cu un cearşaf si nu cu pelerina Akatsuki :D)
http://th07.deviantart.net/fs11/300W/i/2...secunt.jpg - Cum l-a trezit dimineaţa, Itachi pe Sasuke
http://images.okazii.ro/auctions/2009/07...00_500.jpg - Rochia lui Mimy când a venit la Itachi
Cântece:
http://www.youtube.com/watch?v=VYTO4piTi48 – Cântecul, care începu sa-i cânte in urechi lui Itachi.

#12
Oh,da.Super...ce sa-ti zic?Sa incep cu ce mi-a placut mai mult din fic sau cu felicitari?
Pai hai sa incep cu ce mi-a placut.
''Se întinse pe spate si mă trase peste el. Îmi şopteşte sa fiu blând si eu aprob din cap. Îmi sarut pe buze, cu lăcomie. Ii le ling, sug si le muşc delicat. Îmi strecor limba in gura lui si încep sa mă joc cu limba sa. Intre timp, mana mea, îl mângâia uşor pe corp. Îl mângâiam atât de delicat si cu atenţie desavarsita, parca ar fi fost un bibelou din cristal, foarte fragil. Rup sărutul si încep sa-l sarut pe gat, pe bicepşi si pe patratelele, apoi încep sa-i sug sfârcurile. Sasuke gemea si icnea de plăcere, dar noroc, ca muzica rock, data la maxim, ii acoperea gemetele si icnetele.
Cobor spre barbatia lui, pe care o iau in gura. Încep sa si-o sug si s-o ling. Fratele meu, isi baga mana in parul meu si îl apuca strâns. Ma trage de el, gând simte ca ii vine si se eliberează in gura mea. Îmi şterg buzele, apoi îl întorc cu spatele la mine. Încep sa-i sarut fiecare vertebra, in timp ce brunetul apuca cearceaful plin de cute si îl strânge, din cauza plăceri. Daca îl strânge aşa acum, oare cum îl v-a strânge, când v-a fi pătruns? Îmi scutur capul sa raman raţional. Încep sa-i masez micuţa
găurica pe care o avea si iau de pe noptiera, care se afla un gel, pe care îl
foloseam când mi-o trăgeam cu fostul iubit. Deschid sticluţa si pun puţin gel in palma si apoi bag doua degete, in Sasuke, si lichidul intra in el, pentru al putea penetra fara atât de multa durere.''~~~
~ Perversa de mine...cum sa-mi placa altceva???=)))E imposibil:D
''- Da, Itachi, am ajuns prea departe sa ne oprim acum. Te rog te vreau sa te simţi in interiorul meu, îl aud pe fratele meu si ochii săi ii căutau pe ai mei, dar poziţia nu-i permitea – capra.~asta m-a amuzat,faza cu ''capra''desi e normala pozitia e haioasa...asa o vad eu:P
''- Cu Sakura si i-am făcut o data lui Naruto un oral, spune acesta si începe sa rada si eu raman uimit.
Deci Sasuke era „virgin” din punctul de vedere al gay-urilor. Si faza cu Naruto gay, de fapt nici nu mă mira, ca fratesu este gay si nu se sfieste sa-si exprime sexualitatea in public, mai ales, ca am aflat de la Sasori, ca si-o tras-o Deidara o data in tufiş, dintr-un parc din New York. Good.''~~ penala faza=))))
''Opresc muzica si îmi iau medicamentele, apoi îl sarut pe brunet si ii ling pe gat, senzual si pasional. Acesta se trezi si îmi zâmbi. Ma pun langa el si adorm la loc.''~~
~ce romantic:x:x:x
''Ma ridic nervos si descui uşa. Nu deschid uşa bine si primesc o palma, apoi sunt împins. In camera intra Mimy, imbracata cu o rochie cu model de leopard, mini si in jurul sânilor, avea paiete. In picioare, erau nişte pantofi negri. Parul era uşor ondulat. Sasuke sari ca ars, insa primi si el o palma destul de tare.''~~~
~Bay.ma cam enerveaza rusoaica asta acum!Cum a indraznit sa-mi plezneasca baietzii?Imi vine sa-i sparg botuX-(si nu glumesc!X-(X-(
*ai mici greseli de tastare,no problem.Nu a cazut ceru.>:d<
*felicitari,mi-a placut enorm absolut tot.
*sunt curioasa ce va urma,dragute poze,mai ales melodia mea preferata.
chuu:*

#13
=P~ Super!Nici nu am cuvinte....foarte tare!Am vazut unele greseli de tastare:
Îmi sarut pe buze, cu lăcomie - Il sarut pe buze, cu lacomie.
iau de pe noptiera, care se afla un gel - iau de pe noptiera un gel
Te rog te vreau sa te simţi in interiorul meu - Te rog vreau sa te simt in interiorul meu
si-o tras-o - si-a tras-o
nu se puteau fi auzite de muzica - nu puteau fi auzite din cauza muzicii
Zâmbesc si ies in Sasuke - si ies din Sasuke

Astea sunt greselile:-" Cel putin eu atatea am vazut.
Capitolul, dupa cum ti-am spus, e super, iar scena ai descris-o foarte tare.Desi Mimy a fost cam dura cu baietii:))
Citat:- Itachi, te-am crezut mai cu capul pe umeri si tu sa taci! I-o repezi roşcata. Vreau sa ştiu exact cum s-a ajuns la incest, dar înainte de asta… Itachi, imbraca-te sa nu te mai vad despuiat, iar tu – îl mirosi apoi strâmba din nas – fa un dus ca puţin, mai spuse si apoi se aşeza la birou si începu sa-mi caute prin laptop.
prea tare faza asta=)) Ii pune rusoaica la punct.
Sper sa mai existe scene de genul asta si in alte capitole,,,daca se poate chiar in urmatorul.
Mult noroc in continuare si sa vii repede cu nextul.Ja-ne!:bye:
I'm Kira.

#14
scuze daca am intarziat, dar iata nectul:D

De ce?

După ce ne-am imbracat – Sasuke a trebuit sa facă dusul binevenit pentru Mimy si apoi se imbraca – ne-am aşezat pe jos si ea făcu la fel. Se pune in aşa fel, incat sa poate sa scrie pe un caiet de al meu. Înghit in sec si încerc sa-mi nu-mi arat tremurul, care puse stăpânire pe mine. Fiindcă psihologi de la criminalistica, sunt invatati sa vadă orice stare si sa-i facă sa inteleaga caracterul infractorului si roşcata era cea mai buna din clasa ei, la interogare si sper sa nu încerce pe noi, hipnoza, ca atunci chiar ne-a luat dracu.
- Itachi, de ce? Ma întreba fata, in timp ce nota pe caiet.
- Mimy, te rog, nu încerca sa te joci cu mintea mea, ca iţi cunosc şmecheria cu „de ce”. Ma stresezi, pana cedez nervos si iţi spun de bunăvoie ce vrei sa auzi, dar nu mă prinzi atât de uşor, spun eu si raman uimit, văzând cum zâmbeşte, ca si când as fi provocat-o la ceva.
- Foarte bine, Uchiha, foarte bine. Nu uita ca te pot tortura prin hipnoza, si crezi ca nu ştiu unde sa te aduc, ca sa te fac sa mărturiseşti singur. Ce zici, vrei sa faci o calatorie in timpul amintirilor tale si sa te duci direct in aceea noapte, când tatăl tău a…
- TACI!!! Tip ca din gura de şarpe. Te rog Mim, taci din gura. Nu vreau sa retrăiesc din nou seara aia. Iţi spun ce vrei sa şti, dar lasă-ne in pace, şoptesc din cauza spaimei, sa retrăiesc aceea seara, când Fugaku m-a violat cu sălbăticie de ziua mea de naştere.
O vad cum îmi zâmbeşte trist si mai mă întreabă inca o data „de ce”. Încep sa-i povestesc tot ce s-a petrecut aseară si partida, i-am povestit-o vag, ca pe ea n-o interesa cum mă f**eam. Tânăra scria de zori, fiecare cuvinţel si ce gesturi făceam. Nu ştiu cum poate sa scrie atât de repede. După ce am terminat de povestit, trecu la fratele meu, care tremura vizibil. Pun o mana pe umărul si îl strâng încurajator. Ofta si ii povesti exact cum se întâmpla si apoi tăcu. Fata nota ceva, apoi se ridica in picioare. Isi aranja rochia si apoi se uita in oglinda de la dulapul meu.
- Verdictul, spun eu si simt cum Sasuke isi încolăci braţele in jurul gatului meu si mă musca uşor de ureche.
- Sa mă pupi undeva, Uchiha. Verdictul, după ce iti trimit sms, numai mă suna înapoi, ca te ucid. Aveţi grija unde si când faceţi sex. De preferat, nu acasă sau da, dar când nu este nimeni, nu in tufişuri sau boscheti ca Deidara – am pufnit in ras, când am auzit chestia asta – sau ca Pein după copaci… Ma rog. Nu in public sau la şcoala si Itachi spune-i fratelui tău sa numai meargă cracanici prin fata mamei si a tatălui, ca poate intra la bănuieli si… se opri când începu sa-i cânte mobilul. Scoase un LG Prada, negru.
Răspunse in rusa. Începu sa vorbească repede, incat eu am prins doar mici frânturi din conversaţia ei. Ştiam câteva cuvinte in rusa, incat, daca m-as duce in Rusia, m-as descurca cat de cat, sa ajung la un hotel. Se părea ca avea nişte probleme cu bunici ei acolo si trebuia sa meargă acolo. Înghit in sec. Daca Mim pleacă in Rusia, eu voi fi al nimănui si ea la fel. Nu o voi putea ajuta sa treacă peste micile ei crize. Sasuke simţi încordarea mea si mă lua in braţe si mă strânse la pieptul sau. Îmi căuta buzele si le găsi. Îmi strecor limba printre buzele lui si încep sa-i explorez cavitatea bucala. Îmi bag mana in parul sau negru ca smoala, ca sa pot controla sărutul mai bine. După puţin timp rup sărutul si îmi aţintesc privirea asupra roşcatei.
- Băieţi aşa-i ca veniţi cu mine in Rusia? Ne întreba tânăra in rusa si eu am zâmbit.
- Eu vin, dar si Sasuke vine cu noi, spun eu zâmbindu-i fratelui meu.
- Sigur, spuse in rusa, dar in 20 de minute sa fiţi gata de plecare, ca vin cu taxi după voi. Vedeţi, ca este sfertul academic la mine, ne spuse sa înţelegem si noi.
Ieşi pe uşa si eu am oftat bucuros. Am scăpat si de asta. M-am ridica in picioare si îl ridic si fratele meu. Îl pup pe vârful nasului si ii spun, sa se duca si sa pregătească de plecare. M-am imbracat cu o pereche de pantaloni negri si un tricou la fel – culoarea. In picioare mi-am luat nişte adidasi negri. Mi-am băgat in safari, doar strictul necesar si mi-am pus bluze cam groase, ca ştiam ca era frig in aceea tara. După 10 minute, mi-am făcut bagajele si mi-am luat rucsacul in spate si am ieşit din camera încuind-o. M-am dus la Sasuke in camera. Intru si vad uimit, ca acolo era un talmeş-balmeş.
- Iubi, ajuta-mă si pe mine sa împachetez, spuse Sasuke imbratisandu-ma apoi mă săruta uşor pe buze.
As fi vrut sa continui sărutul, dar sunetul clanţei de la camera fratelui meu, cum era apăsata in jos. Îl împing pe Sasuke in pat si eu, mă prefac, ca ii mai strâng din haine.
- Ai haine groase in dulap? Îl întreb eu, făcând pe „nevinovatul”.
- Stai sa caut, se oferi tanarul, sa-si ascundă roşeaţa din obraji – se inrosea la fata, daca mintea si era prins.
- Plecaţi undeva băieţi? Ne întreba o voce masculina si eu raman uimit.
Cunoşteam acea voce. Îmi întorc capul si îl vad pe tatăl meu, un bărbat de 45 de ani, cu parul negru, ii atingea umeri si ochii negri si plini de răutate. Chipul sau rece si inexpresiv, mă făcea sa-i dau cadou nişte pumni in fata. Purta o camasa alba si nişte pantaloni din stofa neagra. Sasuke isi înalta capul din dulap si am văzut cum isi încorda muşchi de la maxilar, sa nu-i spună lui Fugaku vreo doua vorbe limpezi si alese.
Trebuia sa găsesc un plan de scăpare, ca idiotul de Fugaku, nu ne v-a lăsa sa plecam in Rusia…
- Uchiha Itachi! Unde mama dracului eşti? Aud ţipatul lui Mimy de la parter.
- Te iubesc doamne, ÅŸoptesc ca pentru mine.
In camera navali rusoaica, împingându-l pe Fugaku, ca pe o cârpa si veni spre mine. Ma săruta uşor pe buze si ii făcu cu ochiul lui Sasuke, dându-i de inteles, ca nu mă fura de la el.
- Si tu cine eşti? O întreba tata.
- Buna ziua. Ma scuzaţi ca nu v-am văzut, dar băieţi mi-au promis ca mă aşteaptă afara si eu sunt cu sfertul academic. Ma numesc Milostova Tse, iubita lui Itachi. Vedeti ca ii iau pe baieti cu mine in Rusia, sper ca nu va suparati. Sigur ca nu, mai spuse Mimy si ne făcu semn sa plecam.
Ne luam bagajele si coboram jos. Ma uit după tânăra si vad acum ce purta. O bluza neagra pe gat, peste un plover cafeniu, lung, acoperindu-i fundul. Pe sub avea colanţi negri si in picioare, nişte cizme negre din catifea, strâmte pe picior si cu toc. Ieşim afara si ne urcam in taxi. Roşcata spuse unde sa o duca si maşina porni. Ii mulţumesc in rusa si ea întreabă pentru ce.
- Pentru ca ai apărut la momentul si timpul potrivit. Si îmi place ca i-ai închis gura tatălui meu, spun in rusa, ca sa nu inteleaga şoferul de taxi.
- Nu-i nimic. Apropo, taica-tu nu s-a uitat după mersul lui Sasuke, fiindcă am mers eu după el si mi-a văzut curul mişcându-se, spuse ea si eu chicotesc uşor.
Ma aplec spre Sasuke, cu pretextul ca mă uit pe geamul sau. Îl întreb daca îl doare posteriorul si el îmi spune, ca puţin, dar ii trece. Era de aşteptat. După jumătate de ora, coboram din taxi si ne luam bagajele. Vad spre uimirea mea, ca fata avea doar un rucsac, cam micuţ din piele neagra si in mana o geaca alba si groasa. Mergem la terminalul trei si ne urcam in avionul care o sa ne poarte direct spre Moscova. Eu m-am aşezat la geam, Mimy intre mine si Sasuke, iar el la margine. Cum am decolat, fiecare si-a pus castile in urechi si am început sa ascultam muzica. Eu rock, Mim T.A.T.U., iar Sasuke manele…

Poze:
http://www.twntelecom.com/wp-content/upl...-front.jpg - LG Prada, un alt mobil de al lui Mimy.
http://3.bp.blogspot.com/_rHaxiwkRhdk/Sv...Uchiha.jpg - Fugaku Uchiha, tatăl lui Itachi si Sasuke.
http://styleshopper.ro/blog/wp-content/u...r-lung.jpg - Ploverul lui Mimy
http://www.femei-moderne.ro/images/artic...-asta.jpeg - Cizmele ei.
http://www.freshnet.ro/imagini_medii/315.jpg - Geaca fetei.
Cântece:
http://www.youtube.com/watch?v=BfSKyla5Xfo – Melodia care i-a sunat la mobil lui Mimy.
http://www.youtube.com/watch?v=AHKMvK3FH8c – Melodia care asculta Itachi in avion.
http://www.youtube.com/watch?v=XDpU536W-...re=related – Melodia care asculta Mimy in avion.
http://www.youtube.com/watch?v=febzcPbx-7M – Melodia care asculta Sasuke in avion

#15
Uite ca dau comm,dupa ce am asteptat destul de mult.Rabdarea nu e punctul meu forte:P
Imi place capitolul,e sweet.
''- Verdictul, spun eu si simt cum Sasuke isi încolăci braţele in jurul gatului meu si mă musca uşor de ureche.''--ce-mi place asta...e excitant:-"
''Aveţi grija unde si când faceţi sex. De preferat, nu acasă sau da, dar când nu este nimeni, nu in tufişuri sau boscheti ca Deidara – am pufnit in ras, când am auzit chestia asta – sau ca Pein după copaci… Ma rog. Nu in public sau la şcoala..''---=)))Mim e tare rau=)))
''Sasuke simţi încordarea mea si mă lua in braţe si mă strânse la pieptul sau. Îmi căuta buzele si le găsi. Îmi strecor limba printre buzele lui si încep sa-i explorez cavitatea bucala. Îmi bag mana in parul sau negru ca smoala, ca sa pot controla sărutul mai bine.''-----cum sa nu-mi placa????:-"
Ce mistho l-a pus la punct Mim pe bou de tata a lu ' Ita si a lu' Sasu.O iubesc pe fata asta.
Imi place ficul tau mult,astept nextul.Hai,ma cum dracu,am uitat sa mentionez de la inceput Sasuke asculta manele.Ce dezamagire....Deh,are si el un defect.
Next-ul rapid,altfel ma infurii!Am glumit:P
Chuu:*sisu meu>:d<>:d<

#16
Eu, aici, mai lenesa ca niciodata.

So, continuarea e fantastica...nu mai trebuie sa spun asta, cred ca stii.Daca nu, iti bag eu pe gat chestia asta pana pricepi ca scrii fabulos:-j Pot fii o adevarata durere de cap.
Acum despre fic: Mai, Itachi a renuntat usor=)) Oricum miza era dureroasa...sa retraiasca iar aceea noapte...auch!
Citat:- Uchiha Itachi! Unde mama dracului eşti? Aud ţipatul lui Mimy de la parter.
- Te iubesc doamne, ÅŸoptesc ca pentru mine.
Ok...la faza asta eram pe undeva pe sub birou:))Prea tare.
Deci baietii se indreapra sper Rusia.Ma intreb ce vor mai face pe acolo.
Citat:- Iubi, ajuta-mă si pe mine sa împachetez, spuse Sasuke imbratisandu-ma apoi mă săruta uşor pe buze.
Cat de dulce*_*

So cred ca atat am avut de spus.Sper sa vii repede cu nextul.Ja-ne!:bye:
I'm Kira.

#17
Scz de intarziere, dar lenea asta:-" . Ma rog:-j acum nextul

Bun venit in Moscova

După un drum obositor de 10 ore, avionul ateriza in sfârşit la Moscova. Cum am ieşi din avion, aerul rece de iarna mă izbi in fata. Aici era aproape tot timpul zăpada si gheţuş pe jos. Sasuke ne fiind atent isi dădu grămada pe jos, facand-o pe Mimy sa rada cu pofta. L-am ajutat sa se ridice de pe jos, dar acesta mă trase peste el si mă săruta uşor pe buze.
- Hei, nu in public, o auzim pe Mimy, cum striga la noi.
- Parca ai fi mama, dar aia nu ştie ce şti tu, spuse bosumflat Sasuke, făcând botic.
- Parca ai fi copil mic, îl admonesta rusoaica, dar eu ii şoptesc ca vom avea timp si pentru altceva, dar sa fie cuminte.
După ce am trecut de punctul de control, ne-am urcat intr-un taxi si am pornit spre casa roşcatei. Aceasta turuia cu şoferul, ca nu puteam înţelege absolut nimic din ce zic astia, aşa ca m-am lăsat pe gubas. Fratele meu se lipi de mine si dârdâia de ii clantaneau dinţi in gura. Pun mana mea in a lui si îl strâng uşor. Acesta îmi zâmbi si isi puse capul pe umărul meu. Cred ca m-a luat somnul, fiindcă am nimerit si intr-un ambuteaj in trafic. Of drace. După 30 de minute, ajungem la o casa cu un etaj, de culoarea mieri si cu balcon la etaj. Mimy bate la uşa si in prag ieşi o femeie bătrâna de vreo 66 de ani, cu parul cărunt si ochii căprui-ciocolatii. Purta un plover din lâna maroniu si o fusta din stofa neagra. In picioare avea şlapii de casa.
- Nepoţica, spuse femeia in rusa si isi imbratisa nepoata.
- Babo, spuse tânăra si apoi se îndepărta la o lungime de un braţ. Ei sunt prieteni mei cei mai buni. Itachi, care este si coleg cu mine la facultate si Sasuke, fratele lui, dar Sasuke nu ştie rusa, deci nu ştiu cum va intelegeti.
- Găsim noi o cale, spuse bătrâna si îl imbratisa pe fratele, de am crezut ca îl face spaghete.
După ce am mai vorbit una alta, Mimy se ridica si mă in ştiinţa ca este timpul pentru medicamente. Îmi dau ochii peste cap si cu greu îmi parasesc fratele, care ne urma imediat. Tânăra ne conduse la etaj, intr-o camera cu pat dublu si rotund, cu lenjerie roşi-sângeri. Pereţi erau lila si pe ei lipite fel si fel de postere cu formaţi de muzicieni sau actriţe hot. Deci asta era camera „surori” mele. Îmi las bagajele jos si îmi scot din rucsac, medicamentele si o apa minerala. Le iau si mă întind pe pat, fara sa bag de seama, ca traznita de rusoaica îl invata pe coridor pe fratele meu, la draci.
Cei doi coborâră jos pentru a nu da de bănuit, la bunici ei. Bătrâni erau jos in bucătărie si pregăteau cina. O cina plina cu bunatati. Curcan fript, cu cartofi in piftie, cu salata verde si garnitura de mere si pere pe langa curcan. Ca desert budinca de ciocolata cu frişca. Mim se aşeza pe canapea si îl provoca pe Sasuke la un poker pe pedepse, dar si bunicul ei veni si el sa joace cu tineri poker. Brunetul imparti cartile si se încrunta strâmbând din nas. Proasta mişcare. La poker, trebuie sa fi impasibil si nu sa te strâmbi in toate felurile. Ochii ciocolatii ai fetei, prinseră imediat mişcarea si dădu jos doua carti. Bunicul ei trei si fratele meu, la fel. După ce luaseră cartile, Mim zâmbi victorioasa si puse cartile pe masa.
- Plângeţi, Careu de Aşi si un Popa, spuse ea si arata cartile. Voi ce aveţi?
- Eu am Full, de Popa si Valet, spuse moşul si arata trei Popi si doi Valeţi.
- Am pierdut. O pereche de nouari, spuse fratele meu, aşteptând pedeapsa.
Roşcata zâmbi pervers si ii şopti la ureche ceva si fata lui Sasuke se lumina. Se ridica de la masa si urca la etaj. Intra in camera noastră si închise uşa. Isi trecuse limba peste buzele lui, in timp ce se apropia de pat. Se urca deasupra mea si mă săruta delicat pe buze, trecându-si limba peste ale mele. Simt si zâmbesc uşor. Ii apuc limba fratelui meu cu buzele mele si îmi bag o mana in parul sau, adâncind sărutul. Limbile noastre se mângâiau una de cealaltă, in timp ce o mana mea, îl mângâia prin pantaloni, barbatia care se întărea rapid sub atingerea mâini mele. Gemu stins, când l-am apucat de „oua” si le-am strâns uşor.
Rupem sărutul pentru a trage aer in plămâni. Vreau sa-l sarut din nou, dar Sasuke se ridica de pe mine. Îmi şopti la ureche, ca acel sarut a fost o provocare de la poker. Ma încrunt supărat. Se joaca poker si eu nu ştiu? Îmi urmez fratele jos, dar pe coridor, l-am pişcat un pic de fundul ala apetisant. Acesta sari ca ars si apoi îmi zâmbi si vru sa mă lovească cu pumnul in joaca, dar l-am prins de după gat si i-am făcut nişte castane. Am ţinut-o intr-un ras pana in sufragerie, unde ne aştepta cei doi ruşi. Mimy mă întreba in engleza, daca mi-a plăcut trezirea si eu dau din cap ca da. Ma aşez la masa si îmi pun la mobilul meu, melodia Poker face-Lady GaGa. Primesc cartile si raman plăcut surprins, dar nu las uimirea sa mi se vadă pe chip, fiindcă la poker, expresiile faciale te puteau da de gol, daca ai carte buna sau nu.
Fratele meu zâmbi bucuros, facandu-ma sa-mi dau ochii peste cap. Asta nici nu ştie sa joace poker. După ce cartile au fost servite – nu era cazul la mine – am început sa ne uitam uni la alţi pentru a vedea cine câştiga si cine ia pedeapsa. Sasuke ceda primul si puse cartile pe masa.
- Culoare de trefla, spus el, dând jos, un nouar, doiar, pătrar, şeptar si un treiar.
Moşul avusese Full, trei Aşi si doi Popi. Rusoaica careu de optari si o dama. Eu am zâmbit sadic, privindu-mi fratele. Poate era timpul sa ii arat „ruleta ruseasca” cu cuţite, care mi-a făcut-o Mim o data. Pup cartile teatral si pun jos, Chinta Roiala Maxima, lăsându-i pe toţi masca. Sunt puţine şanse sa faci Chinta Roiala Maxima la poker din prima mana, dar nu si in cazul meu. Un profesor de la Universitate, de mate, ne-a invatat o şmecherie pentru a şti exact daca vom avea Chinta Roiala Maxima din prima mana, fara sa dam carti jos sau nu. Toata şmecheria, era sa vezi ce carti ai in mana, apoi sa aduni numere, care nu te făceau învingător si sa-l imparti la cele care te fac. Daca făceai calculul corect, iţi ieşea Chinta sau nu. Depinde de şmecherie si cine iţi împarte cartile.
- Itachi pedeapsa pentru fratele tău, mă trezi tânăra din visare.
- Sasuke ai mai jucat pana acum „ Ruleta ruseasca”? Îl întreb pe fratele meu si observ cum roşcata se albi la fata.
- Cei aia? Ma întreba fratele meu.
Clar! N-a mai jucat pana acum, nici măcar nu a auzit de ea. Ii explic in mare despre ce ii vorba, dar in loc de pistol, vom avea nişte cuţite de bucătărie. Sasuke se făcu alb ca brânza la fata si încerca sa se retragă din joc, dar l-am ameninţat destul de urat. Daca se retrăgea din joc, fara sa facă pedeapsa, îl pun s-o facă cu cea cu arma si acolo numai avea noroc, decât aşa. Oftează speriat si spune ca v-a fugi. Da, sigur… Mergem in curtea mare, cu lemne pe acolo, fiindcă bunici lui Mimy, se încălzeau cu lemne. Îl pun sa stea drept si nemişcat, cu spatele, unei scânduri mai late decât el si avea mici găuri, pe unde îl puteam lega de mâini si picioare, sa stea nemişcat, doar ca Mimy sa aducă sfoara. Ochii săi negri, erau umezi din cauza frici. Ii zâmbesc si mai uit prin curte sa vad daca ne vede cineva, dar nu era nimeni. Ii apuc fata in mâinile mele si îl sarut uşor pe buze. Rup sărutul si ii zâmbesc încurajator.
- Pentru noroc playboy, ii spun zâmbind si mă îndepărtez de el, lăsând-o pe Mimy, care apăruse intre timp, sa-l lege.
- De ce nu arunci tu, Itachi? Ma întreba, impacientat brunetul, când fata ii lega mâinile.
- Fiindcă eu te pot ucide, fratioare. Nu am ţinta buna, dar Mim are. Te rog sa nu te agiţi, ca nu vreau sa te pierd, spun eu, privind-o pe fata cum isi pregăti cuţitele.
Aceasta îmi arunca o privire de reproş si apoi arunca un cuţit, langa obrazul drept. Urmară alte trei cuţite si ultimul îl arunca direct deasupra capului. După ce se termina provocarea, am alergat la fratele meu si l-am desfăcut din legături si Sasuke mi-a sărit in braţe. Tremura tot si avea lacrimi in ochi. Îl iau sus in camera pentru al linişti. Din spate o aud pe Mimy, care mă ameninţa, ca data viitoare, ea mă v-a provoca la „Ruleta ruseasca” cu arma si ca îmi voi ciurui capul, ca am băgat spaima in fratemiu.
Ajunşi in camera, ne punem pe pat si îl sarut apăsat pe buze. Inca tremura de spaima „Ruleti”, incat l-am imbratisat strâns la pieptul meu, murmurându-i cuvinte liniştitoare in ureche. Mâinile lui, mă mângâiau pe muşchi, pe sub bluza care o purtam. Ma las pe spate, trăgându-l peste mane, calarindu-ma. Rup sărutul si îl privesc in ochi, in timp ce îl mângâiam pe buze cu degetele mele. Mana lui mă mângâia pe parul meu, imprastiat pe suprafaţa moale a patului.
- Itachi, îmi pronunţa numele incit si galeş.
- Hmm?
- Te iubesc, mai mult ca pe un frate. Te iubesc ca pe un iubit, îmi spuse el si eu raman şocat, de mărturisirea lui.

Cântece:
http://www.youtube.com/watch?v=1MjLEPPnbSQ – Melodia care a pus-o Itachi in timpul jocului de poker.

#18
da ... imi place foarte mult ficul tau, defapt imi plac foarte mult fic-urile tale
dar acesta este foarte.. nu stiu cum sa ma exprim exista un cuvant care spune ciudat , coplesitor sincer trebuie sa fi avut curaj sa faci un asemenea fic care nu seamana deloc cu celelalte sincer nici macar nu cuprinde esenta personajelor din naruto doar numele eu de obicei cand citesc ceva imi imaginez anumite secvente dar aici nu pot sa imi imaginez decat doua buze care tot rup si iar rup sarutul apropo spui de prea multe ori rup mai spune si tu desprind eu sincer dupa ruleta aia ...ii dadeam una in muschi dar tu esti cea care scrie noroc in continuuare ;) . nu unta sunt fana ta nr I. sper ca nu se v-a intampla nimic u acest comentariu . daca da ziceti-mi si mie dc nu l-ati aprobat ca sa stiu sa ma corectez



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Brother Love (+18 incest yaoi) ^.^Vampix^.^ 68 35.625 19-07-2011, 01:48 PM
Ultimul răspuns: LoLix


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)