Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Anunt: Conflicte

#1
Asta e anunt asa... de 10 Decembrie...

1. Posturile disparute: Cum azi zupul a fost extrem de ciudat, apareau sectiuni, dispareau sectiuni, topicurile nu mai sunt unde stiati voi, ryuu urla ca ii disparura sfintele posturi, si ca sa nu se mai repete povestea, NU v-am sters posturile. Nu am sters chiar nimica. Anumite topicuri de la Muzica pentru ca erau jocuri de forum si postate aiurea au ajuns la Forum Games, prin urmare, posturile nu s-au mai contorizat si a scazut numarul de posturi.

2. Avem moderatori care nu au mai fost activi, nu stim ce e cu ei, dar daca intr-o zi decid sa revina, sa-mi spuna si vor fi readaugati. Cei care si-au dat demisia au fost si ei, de asemea, pusi la Retired Staff incluzand si pe cei de la FFS. Altii, care taiau frunza la caini si faceau si ei 2-3 topicuri pe luna si ziceau ca gata, au fost dati afara. Moderatorii globali se vor ocupa de acele sectiuni.
Moderatori globali plecati:
ady_x
yondaime

Moderatori plecati:
Deeah2elen
Dragonz Eyes
Mitchy
Rose

FFS useri plecati:
Elina
Kazuki

Moratori globali noi:
Daenerys
Ann
CyBeR

Moderatori noi:
Abbeh - Muzica / Forum Games
Addeh - Piece of Advice / Nou Veniti / Gravitation
Daria - Fan Fiction
DiZ - Carti / Fotografie

Moderatori in prag de a fi dati afara daca nu fac nimica:
ghettoelectro
Khonsu
Teh


Moderatori ramasi:
Denny - FanFiction / K-music
History - Forum Games / Stand-up
Lynn [cu doi de nn ca altfel nu tace] - Fan Fiction
Mimisor - DOTM / SOTM / Muzica / Anime Official Soundtracks
Nya - Fan Fiction / Fotografie - Kuroshitsuji
Shiva - Awesome People's Area / Fan Art / Role Play
Shuu - GCCD / POTM
Teh - Dezbateri / Carti
Tox - GFX Area / Bleach
Zer0 - GCCD
»♥ℜ◊sҽ♥« - Naruto
deeaH2elen - Anime Music Videos
Tox - are bac, dar ramane


3. De asemenea, cand mai intervine cate o modificare pe forum la vreo sectiune, se muta un topic sau ceva, moderatorii sunt rugati sa posteze aici pentru ca userii sa citeasca.

De altfel, aviz userilor, ca, daca este posta aici si voi nu cititi, faceti gargara la noi ca cine stie ce si cum si cand si unde si de ce, va veti lua warn pentru acest lucru. Devine deja plictisitor sa tot explici si daca lui nu-i convine sa inceapa sa urle ca "faci abuz, nu-i corect, eu ma duc la admin si te spun"... You ain't 5 anymore, got it?



#2
good. sunt prima 71

in primul rand am rugat'o pe Addeh sa schimbe regulile din sectiunea nou veniti, dupa ce am vazut astea:
1. http://animezup.com/forum/showthread.php...685&page=2 cand Uber a inchis topicul care era un chat pentru restul.
2. http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=28669 si aici ultimul post al lui Sky de 2 randuri o.o, fiind spam si chat in acelasi timp. [era ]
Addeh l-a sters. -.-

S-au adaugat 2 regulil noi la sectiune: http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=26336

Ann edit:: nu uita sa o adaugi si pe DiZ, la moderatori noi -.-
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

#3
Virusel a primit ban pentru spam astăzi din cauza spamului la Fan Fictio. S-a ajuns la a treia avertizare şi încă făcea spam. e sancţionat/ă o săptămână.
-

#4
Cum a spus şi Ann, astăzi am adăugat încă două reguli la secţiunea de Noi veniţi, deoarece, unii vorbesc [ fac chat ] în topicuri şi, also, nu se respectă o limită de rânduri într-un post, acesta fiind scurt şi-n cele din urmă, considerat spam.
And, astăzi am închis câteva topicuri, dat fiind faptul că nu s-a mai postat de 5 zile xD.

PS: E nevoie să scriem aici toată activitatea noastră zilnică ca mod ? :"D

#5
^Nu. Anunti ca ai pus reguli noi sau ceva. Modificari importante. Si in caz ca ai dat warn/banat sa anunti. Mai era un topic cu warn/ban dar e doar la staff si mdeah, sare lumea in sus ca ei nu stiu. Ma gandeam, nu mai bine fiecare mod isi posteaza in postul lui tot ce face? Asa ca sa nu facem 20 de mii de pagini pe care nu le va citi nimeni?


Curatat sectiunea Sport - 11.12.2011





#6
Am adăugat o regulă la forum games, pentru că găsisem vreo două - sau mai multe - postări în care erau o mie de smile-uri şi trei cuvinte acolo. Când am văzut cum arată o astfel de postare am rămas like ":/". De asemenea, am mai şters vreo 2-3 postări pentru că încălcau regula la vreun joc. Am închis topicurile ce aveau prea multe pagini şi am deschis altele. La fel am procedat şi cu două topicuri de la Muzică.

#7
Am și eu o întrebare.
Să zicem că s-a pus în momentul de față la categoria X regula cu minim 3 rânduri, dar până acum era o regulă care spunea că ai voie minim 2 rânduri. Va trebui să dăm edit, sau se vor lua în vedere doar posturile după ce s-a aplicat regula?

EDIT:Mersi : p
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#8
Se vor lua în considerare post-urile după ce s-a aplicat regula. Nu o fii lumea absurdă. În orice caz, toată lumea ar putea scrie 3-4 rânduri totuși coerente și să nu abereze pe câmpii.

EDIT: am banat acum câteva secunde niște clone ._.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#9
La AMV ala Anime Music Videos nici macar nu ai fost mod. Tu ai fost la AMV Duel, tu Craci, si inca 2 persoane care-mi stau pe limba. Revin imediat cu numele lor.

Daca tu vroiai la Anime Music Videos de ce nu ai zis? Eu te-am dat jos pentru ca erai la o sectiune unde nici concursul nu se mai organizeaza, no point on having a mod there... I'll make you at Anime Music Videos.

#10
Deci cred că-i ok să zic că i-am revocat warn-ul lui Wunderbar, dat fiind faptul că cei care i-au dat warn [ Yondaime & Jasmine ] nu mai sunt în staff... (retired staff; şi, a trecut un an de atunci) 39 .



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Anunt RPG Diz 5 5.846 29-07-2012, 05:10 PM
Ultimul răspuns: Xpt1
  Anunt reguli FanFiction Diz 1 3.341 26-01-2012, 12:37 AM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Anunt important Preafericitul DANIEL 104 63.515 15-04-2011, 02:42 PM
Ultimul răspuns: Aly


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)