Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Anunt reguli FanFiction

#1
Pentru ca este asa mare tam tam pe regulile de la fanfiction, simt ca este nevoie sa va lumineze cineva, asta daca cititi macar postul asta, ca regulile vad ca nu se chinuie nimeni sa le citeasca.

In primul si in primul rand: regulile la fanfiction sunt aceleasi! O singura noua regula a fost adaugata, si aceea este:

24. NU se va cere scuze la finalul unei critici. Daca nu se face atac la persoana ( vezi regula 2 pentru ce se considera atacul la persoana ), scuzele NU au ce cauta in comentariul/critica respectiva.


Acum ca am evidentiat si marele mister din spatele „noilor reguli” putem sa trecem la cealalta problema. Emoticonale au fost dezactivate de Narnia cu un scop. Regula cu emoticoanele a fost pusa acolo cu un scop. Este inestetic si emoticoanele folosite in supradoza nu isi au rostul. Pentru ca de aceea au ajuns sa fie dezactivate. Din cauza faptului ca abuzati de ele. Am zis ca incep sa dau avertismente pentru ca iar am vazut posturi intregi pline de smiley-uri, fie ele si doar codurile ( daca se vede : )) in loc de emoticonul ca atare, tot sacaitor e cand vezi t-spe mii ).

Asadar, dupa cum se poate vedea, plangerile voastre legate de reguli cum ca ar fi prea aspre sunt nefondate. Asa erau de la inceput, numai ca nimeni n-a avut binevointa sa le citeasca. Acum ca s-a pus lupa pe voi si chiar se dau avertismente pentru nerespectarea regulilor, ati aflat de continutul lor. Daca le citeati dinainte si le respectati, nu se mai ajungea aici.

Nu vad nimic aspru in reguli, nimeni nu va ingradeste imaginatia sau libertatea de exprimare. Nimeni nu v-a zis ca nu mai aveti voie sa scrieti daca nu sunteti mari artisti, sau autori publicati. Trebuie doar sa respectati regulile, care in fond sunt si unele lejere. Daca nu va convine ca acum chiar trebuie sa respectati acele reguli, atunci imi pare rau pentru voi, dar ele acolo raman, indiferent de cat de mare scandal faceti pe tema asta. Moderatorii isi vor face treaba, vor sanctiona pe cei care nu respecta regulile si vor bana in caz de nevoie. Daca vreti sa evitati asta, atunci faceti putin efort de vointa, cititi regulile si respectati-le, ca nu e greu.

Sper ca am rezolvat marile dileme ale sectiunii de fanfiction si sper sa nu mai avem probleme pe viitor.

[Imagine: tumblr_m95uonbiuU1re9dfoo1_500.gif]

#2
Și încă ceva, nu știu dacă am mai zis eu vreodată dar când sunteți avertizați de spam, numai faceți ochii cât cepele că unde doamne ați făcut voi spam.
Spamul când este găsit este șters fără să vă anunțăm. La început când se dădea split vă dădeam mură-n gură, dar acum nu se mai poate face așa ceva, este pierdere de timp să dai split sau să dai la useri mii și mii se prinscreen-uri. Trebuie să înțelegeți că un moderator nu vă avertizează că așa a visat azi noapte.
Sper să fie înțeleasă treaba, unii încă mă întreabă unde doamne-ferește au făcut ei spam.
[Imagine: Jun0xCa.png]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Anunt RPG Diz 5 5.881 29-07-2012, 05:10 PM
Ultimul răspuns: Xpt1
  Anunt: Conflicte Aly 91 43.652 05-05-2012, 03:33 PM
Ultimul răspuns: Addeh
  Anunt important Preafericitul DANIEL 104 64.275 15-04-2011, 02:42 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Inscrieri FanFiction Staff [sau grupuletul "roz" *e mov*] Aly 24 15.622 19-07-2010, 09:56 PM
Ultimul răspuns: hikari marina


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)