Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Animezup Medals

Hmm . . . 39 Ii puteti acorda lui L o v e r h o l i c medalia de 100 de posturi . Ma gandeam sa io cer eu ca si pe cealalanta , ea e cam uituca asa ca . . . iata - ma . Sper sa nu fie vreo problema daca are fix 100 de posturi. 10
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

Andreea. mia dat saitul dupa care a facut ea, daca ea a primit inseamna ca si eu o sa am, nu?
Dar la ce anume te referi cu asta?
E uimitor cat ghinion pot sa am, am facut trei quizuri( de fapt am facut cinci) si am crezut ca primesc o medalie.
Imi poti spune unde am gresit?[posturi unite]
Nu stiu daca se mai fac medali dar asi avea o mica idee.
Nu o spun ca sa ma ajut pe mine, o spun ca sa ajut. Majoritatea persoanelor ies din zup din cauza plictiselei sau a dificultati. Nu stiu daca este o idee buna dar ati cerut parerea.

La cinci (zece sau cate vreti voi) medali sa se primeasca o medalie. Sper ca ideea mea este buna si se poate realiza, daca nu se poate asta e.
Asi mai avea cateva de spus dar cred ca este imposibil. Daca chiar vrei sa sti ma intrebi si iti spun.

Asa cum spun de multe ori "Imi pare rau daca parerea mea va ranit"

pai..asi vrea sa primesc medalia cu zodia Balanta a fost acum 2 saptamani ziua mea si..daca se poate...nu trebuie neaparat dar am vrut sa'mi incerc si eu norocul..! si c'am atat!! !
ja ne!!
[Imagine: 8647989.png]


Andreea 21 o sa o primesti sigur. Smile
Ioana(ti'ai schimbat numele)- Ai rezolvat 3 quiz-uri sau ai creeat? 4 S-au mai facut medalii, cele de la noile concursuri. Nu ma bag, vorbeste cu flaw despre facutul unor noi medalii Smile
Alex: Sigur o sa primesti 10

Ja'ne!

Citat:La cinci (zece sau cate vreti voi) medali sa se primeasca o medalie. Sper ca ideea mea este buna si se poate realiza, daca nu se poate asta e.

Şi de ce să primeşti o altă medalie când ai deja cinci / zece medalii ? Irelevant.
-

Lynn dupa parerea mea este bine. Tu vb cu ceilalti ca de la moderator la zup user, dar eu sunt lafel ca ei asa ca stiu ce vb. Nu te supara, nu o lua in parere de rau.
Pot sa intreb ceva?
Aveti ceva cu mine?
Poate ca este o idee proasta dar trebuie sa-i facem pe utilizatoti sa munceasca, sa realizeze ceva pe zup, cred ca de asta ati si realizat medalile ca sa-i rasplatiti si incuraja. Trebuie sa se realizeze medali care sa le fie usoare, nu usoare-usoare dar sa poata sa ajunga la ele.

Citat:Lynn dupa parerea mea este bine. Tu vb cu ceilalti ca de la moderator la zup user, dar eu sunt lafel ca ei asa ca stiu ce vb.
Tu nu pricepi. Nu am vorbit ca de la mod la user asta ai dibuit - o tu de undeva, nu ÅŸtiu de unde.
În al doilea rând am zis că e irelevant, ce nu - ţi convine ?

Citat:Pot sa intreb ceva?
Aveti ceva cu mine?
De ce ai impresia că avem ceva cu tine ?

Citat:si realizat medalile ca sa-i rasplatiti si incuraja.
Medaliile nu ' s făcute de noi.
-

Ioana, pai, spune concret, daca vrei sau nu medalia aceea, si ideile, ti le poti expune pe topicul de idei. Nu stiu, pai daca ai deja medalii( fac ca lynn) dc sa mai ai altele? Asta nu e fuga dupa meadalii?

DEci poti scrie aici frumos fara sa te certi, ce medalie vrei. Smile Si totul se rezolva cand vine flaw.

jja'ne

Nu vreau sa ma cert, veau sa-mi fac prieteni.
O sa spun parerea mea care este una poate prosteasca, dar daca ati fi in locul meu m-ati intelege.
Cand am intrat prima oare in zup spuneam " Vreau sa-mi fac prieteni". Cu timpul m-am schimbat "Vreau sa fiu mai importanta" ( pt. asta vreau medali ca sa pot vorbi si cu alte persoane, pare ciudat dar asta simt). Iar acum " A intrat un moderator la mine oare ce am facut?". Asta simt, inainte doream sa imi fac pe toata lumea prieteni cu mine dar nu se poate, uni sunt mai importanti alti nu, nu pot sa vb cu cineva care imi este superior. De ex: Basescu, un om obijnuit poate sa vb cu el? NU.
Asta simt si imi pare rau daca felul meu dea fi va suparat.
Cand vad la o pov sasusaku ( mai mult la alea intru) mesajul unui moderator stiu ca afost inchis. Voi aveti puteri pe care noi nu le avem.
Imi pare rau ca mi-am spus parerea.

Măi mamă, nu ' s Băsesc. Iar pe forum toţi suntem egali. Nu e vorba că nu ai reuşit tu să îţi faci prieteni ci că poate persoana respectivă nu vrea asta sau căăă nu ştiu e mai mare probabil şi se împrieteneşte cu altcineva care are ceva în comun cu el. La Fan Fiction situaţia e altceva. Şi nu trebuie să - ţi pară rău.
-




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)