25-10-2010, 06:40 PM 

Hmm . . .  Ii puteti acorda lui   L o v e r h o l i c  medalia de 100 de posturi . Ma gandeam sa io cer eu ca si pe cealalanta , ea e cam uituca asa ca . . .  iata - ma . Sper sa nu fie vreo problema daca are fix 100 de posturi.
 Ii puteti acorda lui   L o v e r h o l i c  medalia de 100 de posturi . Ma gandeam sa io cer eu ca si pe cealalanta , ea e cam uituca asa ca . . .  iata - ma . Sper sa nu fie vreo problema daca are fix 100 de posturi.  

Ii puteti acorda lui   L o v e r h o l i c  medalia de 100 de posturi . Ma gandeam sa io cer eu ca si pe cealalanta , ea e cam uituca asa ca . . .  iata - ma . Sper sa nu fie vreo problema daca are fix 100 de posturi.

"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."

- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

![[Imagine: 8647989.png]](http://public5.tektek.org/img/av/1010/d26/0323/8647989.png)

o sa o primesti sigur.
 o sa o primesti sigur. 
 S-au mai facut medalii, cele de la noile concursuri. Nu ma bag, vorbeste cu flaw despre facutul unor noi medalii
 S-au mai facut medalii, cele de la noile concursuri. Nu ma bag, vorbeste cu flaw despre facutul unor noi medalii