Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

American Pie All

#1
Sunt sigur ca pe animezup sunteti multi fani American Pie si am dat un search si am vazut ca nu e nici un topic cu acest super film deci sa incepem:
American Pie 1
O mica descriere:
Patru prieteni care au trecut prin toate impreuna fac un pact - sa-si piarda virginitatea pana la absolvirea liceului. Dar apoi descopera ca nu este chiar asa usor pe cat credeau ei ca este, pentru ca obstacole (amuzante) le tot apar in cale. Cea mai buna sansa pare sa fie chiar balul de absolvire, care se apropie cu pasi repezi. Cu cat se apropie mai mult ziua mult-asteptata, baietii se intreaba care va fi primul norocos. Dar fiecare are indoielile si retinerile lui.

Producator: Universal Pictures International
Distribuitor (international): Glob Com Media
Data lansare (SUA): 09 Iulie 1999
Perioda filmare: 28 Iulie 1998 - ...
Buget: 11.000.000 $
Aici puteti viziona filmul:http://filmehd.net/american-pie-1999-film-online-gratis-subtitrat-romana.html

American Pie 2

American Pie 2 (2001) – film online gratis subtitrare romana
Categorie: COMEDIE
Titlu: American Pie 2 / Placinta Americana 2
Anul productiei: 2001
Descriere:
,,Placinta Americana 2” este continuarea comediei de mare succes din vara lui 1999- ,,Placinta Americana”- comedie care a castigat imediat inimile publicului care s-a indragostit de grupul de prieteni trasniti, in cautare de dragoste, sex si aventura.
Deci, echipa de productie s-a reunit pentru realizarea acestui film in care se va face urmatorul pas spre maturizarea personajelor.
Dupa primul an, in care au fost despartiti la colegiu, baietii -Kevin, Jim, Oz, Finch si Stifler – au inchiriat o casa pe plaja, vrand sa faca in aceasta vara cea mai nebuneasca vacanta. Dar ca de obicei indeplinirea visului lor depinde de fete

Here:http://filmehd.net/american-pie-2-2001-film-online-gratis-subtitrare-romana.html

American Pie 3:
In acest film toti merg pana la capat filmu asta e cam naspa din cate stiu eu nu mertia vazut

American pie 4

Matt Stifler, fratele mai mic al legendarului Steve Stifler, care a făcut mare ca la Hollywood porno-producător şi fără ruşine ignoră fratele copil idolatrizare, poate pretinde titlul de Maestrul Stif în patrimoniul său, dar chiar şi pentru colegii mai fierbinţi, el e putin mai mult de un Bad glumă. Când Matt singur este prins în flagrant pentru o glumă cu instrumente trupa şcolii, "Sherminator" prezent liceu consilier Sherman găseşte mare plăcere în a lua răzbune pe el pentru comportament nepotrivit Steve excelat chiar mai rău, astfel că în loc de eliminare a înţepa puţin, îl condamnă să ia parte la tabara fanfarei la Marea Oaks, în cazul în care tata încă înţelegerea Jim Levinstein este completarea pentru consilier problema temut. Aşa cum există o mulţime de fete în benzile de concurente, Matt speră să rândul său (MIS) avere în jurul prin contrabandă în echipamente aparat de fotografiat, inclusiv un robot pentru a trage cochet cu ochiul in camera fetelor.
Here man http://www.filme-net.com/2011/02/america...nline.html

American Pie 5

Erik Stifler este urmarit de renumele familiei Stifler, care pentru el este un ghinion. In plus, toata scoala rade de el pentru ca este in ultimul an si este inca virgin, chiar daca are o relatie cu frumoasa Tracy de 2 ani. Situatia se complica si mai mult cand Erik ii transmite iubitei sale ca el nu prea mai rezista, iar aceasta ii acorda un bilet de voie fara remuscari pentru un week-end ca el sa faca ce vrea. Si Erik merge cu doi prieteni la varul sau, Dwight Stifler, care este sufletul petrecerilor in campus si un afemeiat notoriu. Si acest lucru se intampla cand in campus are loc cursa de o mila unde participantii alearga dezbracati.
Chiar merita vazut.
Hele B/G:http://www.filmeseriale.com/american-pie-5-presents-the-naked-mile-2006/

Si pereferata mea American Pie Beta House:

Placinta americana 6 Fratia Beta
Expertii in veselie zgomotoasa, nebunii si glume, acum s-au mutat in orasul Great Falls la Universitatea Michigan, unde faimoasa fratie Beta seteaza standerde noi pentru cei interesati sa se alature fratiei. Eroii nostri sunt Erik si Dwight Stifler. Erik a fost parasit recent de prietena lui din liceu si incearca sa se regaseasca in timp ce se alatura Fratiei lui Dwight, Beta. Intre timp, Dwight incearca sa salveze Fratia Beta de un atac violent din partea fratiei GEK [Geek(tocilar)], care este caondusa de tocilarul Edgar si gasca lui de tocilari. Prietenul cel mai bun a lui Erik, Mike “Cooze” Coozeman si noul lui coleg de camera, Bobby, care de asemenea doresc sa se alature fratiei Beta pentru a se bucura de facultate la maxim.
Se asteapta un semestru plin de petreceri, nebunii, nazbatii, si tensiune sexuala pentru a intrece toate asteptarile … ceea ce si intampla! Erik isi gaseste o prietena, Ashley, pentru a-si vindeca inima ranita. Dwight si ceialalti din fratia Beta se lupta cu Fratia Tocilari pentru suprematie totala in campus. Rivalitatea devine asa de intensa incat singura cale de a linisti spiritele este prin intermediul direct intr-o competitie pe nume Greek Games, o competitie foarte intensa care a fost interzisa cu ani in urma. Si asa incepe o competitie intensa care va desemna castigatorul suprem al campusului.

http://www.filmeseriale.com/american-pie...ouse-2007/

#2
Le-am vazut, le-am vazut :]]
American Pie e comedia mea preferata de-a lungul anilor :]] I mean, nu cred ca exista alt film care sa il intreaca. Imi plac la nebunie absolut toate filmele si cred ca le-am vazut de minim patru ori, oricum nu ma plictisesc niciodata de ele :]] Scene sunt foarte amuzante, la fel si replicile >.<
Dintre toate filmele, primul mi-a placut cel mai mult. Mi-a captat atentia intr-un mod deosebit si... donno...e foarte tare xD. Nu stiu care este opinia celorlalti, dar cred ca acesta este cel mai reusit. Fazele sunt pur si simplu geniale, iar persoanjele de nota 10. Dintre toti, cel mai mult mi-a placut de Jim :]] That boy is crazy xD. Faza cu placinta a fost penala >.< Si parca taicasu a intrat peste el in bucatarie o__o Ma rog, si tasu lui Jim era cam ciudat .__. Mult mai ciudat decat el :]]Sunt o groaza de scene, gen perv xD, totusi acestea dau contur comediei, o fac sa straluceasca mai mult :]]
Si celalalte filme sunt misto...totusi primul este preferatul meu xD Orice ar fi.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#3
Pai, la filmele astea m-am uitat in ultimele doua saptamani. 10
Cel mai mult mi-au placut primele doua si mi se pare normal, pt ca dupa se cam repeta povestea. Jim avea o mutra cam tampita, dar era simpatic tipu\'. Imi place relatia lui cu Michelle, fata aia e nebuna. 21 In an doilea film era clar ca se va indragosti de ea si a fost foarte sweet cand a inceput sa povesteasca in felul ala enervant al ei: \"This one time, in band camp...\". Kevin mi se parea foarte ok, iar el macar avea prietena, desi e pacat ca s-au despartit. Oz era asa de sweet... :X Asa sportiv cum era, nu ma asteptam sa fie si romantic, el si prietena lui formau cel mai dragut cuplu, pacat ca nu au mai aparut si in al treilea film. Finch mi se parea un ciudat, dar macar i-a dat o lectie lui Stifler in filmul cu nr. 3. Eh, si filmul asta, cu nunta, a fost dragut, cel putin a scos la iveala partea buna a lui Stifler, care era chiar enervant in unele momente cu mutrele pe care le facea, parea ca are o boala mintala.
Filmul al patrulea mi s-a parut cel mai putin pervers. Matt Stifler era atat de sweet, avea niste ochi albastri superbi. :X Pana la urma, s-a vazut ca era de treaba si si-a reparat greselile fata de fata pe care o placea si restul prietenilor. Pur si simplu, nu era facut sa fie ca frate-su.
Cele doua filme cu Erik Stifler nu mi s-au parut atat de grozave. A patit ca si Kevin: i-a aratat prietenei lui ca tine la ea si dupa ea l-a parasit. Tipa cu care a fost in al doilea film, Ashley, chiar era de treaba. Cooze era chiar funny si a patit-o in mod ciudat cu ambele fete cu care a fost. 21 In al saselea film din serie mi-a placut Olimpiada aia intre Fratia Beta si Casa Tocilarilor.
Kyokusanagi, ai uitat de \"American Pie 7 : The Book of Love\" 10 E vorba despre trei virgini care gasesc biblia sexului si incearca sa o refaca (dupa ce fusese partial distrusa) cu ajutorul tuturor celor care au scris in ea, in principal cel care a creat-o, tatal lui Jim. Din acest film mi-a placut mult cuplul Rob-Heidi, erau asa de draguti pt ca tineau mult unul la altul si au ajuns impreuna dupa destule faze in care se suparau sau manifestau gelozie. 10
[Imagine: sig_reinoir.png]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  American Psycho DeDal N. 0 1.705 05-03-2014, 07:21 PM
Ultimul răspuns: DeDal N.
  American Virgin (2009) ssakura3 0 2.263 15-07-2011, 11:46 PM
Ultimul răspuns: ssakura3
  An American Crime [drama, +15] Denny 2 4.361 24-05-2010, 05:45 PM
Ultimul răspuns: Aly


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)