Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

American Psycho

#1
Here

Citat:American Psycho is a novel by Bret Easton Ellis, published in 1991. The story is told in the first person by Patrick Bateman, a serial killer and Manhattan businessman. The book's graphic violence and sexual content generated a great deal of controversy before and after publication. A film adaptation starring Christian Bale was released in 2000 to generally favorable reviews. The Observer notes that while "some countries [deem it] so potentially disturbing that it can only be sold shrink-wrapped", "critics rave about it" and "academics revel in its transgressive and postmodern qualities.

Yeah so I watched it today and all I can say is that it was something unexpected. It took me by surprise and by all gods, I won't be watching it again. Cand spun asta ma refer la faptul ca am vazut varianta necenzurata ca deh, de ce nu cand poti sa da. De multa vreme l-am avut in gand si ma bucur pentru ca nu l-am vizionat mai devreme, pentru ca nu as fi inteles nici o scena. Violenta, pornografie si tot ce doresti atunci cand simti ca explodezi de nervi. Iti dai seama pana la urma ca nu esti singura persoana. De asemenea iti dai seama ca Batman are si o latura mai intunecata, understatement.
Nu vreau sa ma bag prea adanc in discutii pentru ca nu sunt in stare sa dau o nota unui film cum e acesta. Pot sa ii dau un 10 daca m-as intreba cat de incomfortabil m-a facut sa ma simt, de cate ori mi-am mutat privirea de la monitor sau de cate ori m-a facut Patrick Bateman sa ma intreb, frate, cati criminali in serie imiti. Si cum naiba poti sa vorbesti de muzica atat de frumos si cu atata pasiune cand cu o secunda inainte ii spunea unei fete sa *^*&trifoiI%&%.
*cough* Sunt extrem de curioasa si vreau sa vad ce parere aveti voi. Extrem de curioasa.
[Imagine: ak8THBQ.png]




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  American Pie All kyokusanagi 2 3.639 28-07-2011, 10:44 PM
Ultimul răspuns: Crazy~Tenshi
  American Virgin (2009) ssakura3 0 2.285 15-07-2011, 11:46 PM
Ultimul răspuns: ssakura3
  An American Crime [drama, +15] Denny 2 4.398 24-05-2010, 05:45 PM
Ultimul răspuns: Aly


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)