Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Altercatii

#1
V-aţi luat vreodată la eartă cu cei de la şcoală ? Colegi de clasă ?
Sau poate mai mult la bătaie. Dacă da povestiţi'ne şi nouă experienţa voastră şi poate nu va fi atât de gravă precum o spune titlul şi chiar am putea să ne amuzăm. Eu nu am avut altercaţii certuri bătăi la şcoală, însă voi dacă aveţi împărtăşiţi ' le cu noi, poate ne amuzăm de experienţee voastre împreună. Eu am fost realemnte cuminte la şcoală însă acum la liceu mă cam iau de toţi şi sunt bătăuşă. Dar nu dau în cineva nevinovat. Mi se pare lipsit de dreptate, fără moral şi nedemn şi înjositor.
-

#2
Inainte cu 4 zile de vacanta de vara m-a luat un baiat la batjocura si plina de draci i-am dat "o mica" palma,el m-a luat de par si m-a trantit pe jos.Ma ridic plina de noroi[gazonul e mereu udat] si incep sa il iau la bataie[pumni in cap,ochi umflati,palme unde apuci si alte chestii] el 2 pumni in ochi,vreo 5 in cap[mdea...eu sunt batausa21] si eu vreo 2 pumni in burta,iar apoi vine profa de romana[vaca] si da vina pe mine22 ca eu am inceput,si asa a inceput un scadal de marea frumusete aia zbierand si uitandu-se la mine ca bou la poarta a9'a[mde' si pana la urma nu mi-o scazut nota la purtare19 ]
Daca vrei sa ascult sopteste
Daca vrei sa alergi doar mergi
Infasoara-ti numele in dantela si piele
Te pot auzi
Nu e nevoie sa vorbesti

Lasa-ne sa facem o mie de greseli
Pentru ca nu vom invata niciodata


#3
Well, noi suntem deştepţi într-o singură privinţă. Dacă ne batem , ne batem ori când nu suntem la şcoală, ori în vacanţa de vară . Şi nu e bătaie d'aia, un pumn . Bătaie, bătaie.
So, odată, s-au bătut Scuipat şi cu Florin . Şi S. a avut brilianta idee să îi dea una în * rough * ... moştenitori . Şi frate, am crezut că o să moară . Era la pământ. Bine, asta m-a făcut să cred cu adevărat faza cu " Doare. ". Şi avea faţa roşie. Dude. L-am dus la asistentă . Şi după ce l-a controlat . Nici nu vreau să îmi imaginez cum a fost . După ce l-a controlat mergea cu o sticlă cu gheaţă în pantaloni .
Åži mergea aÅŸa de sigur cu ea ...
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.




#4
Mda, nu mă pot numi o bătăuşă, deşi am avut o mulţime de altercaţii cu 2 băieţi (cu ăştia toată clasa a8a) şi mai pe la sfârşit anului cu o tipă.Cu cei doi mai mereu mă certam, până când unul dintre ei se ridica şi venea spre mine şi începeam să ne batem.Eu dădeam cu picioarele şi cu pumni, iar ei mă ţineau strâns de mâini şi ori mă ciufuleau (ahhh) ori mă strângeau şi mai tare, ori îmi răsucea(u) mâinile (pe rând mă băteam).Când puteam mai foloseam şi lucruri de prin clasă (brânză, napolitane, ghiozdane, penare, cărţi, caiete, cretă, etc).Ce e clar e că mereu ei veneau cu gând de bătaie la mine pentru că i-am jignit în diferite moduri (mai mereu fiind sarcastică, sau prin glume foarte jignitoare).Nimeni nu se băga (nu că ar fi avut cine) niciodată şi m-am luptat cu toate forţele mele, deşi nu sunt vreo mare forţoasă.
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

#5
Ei bine nu sunt adepta altercatiilor dar am avut cateva la scoala.Eram anul trecut la scoala,in curtea scolii,stateam cu colegele mele de vorba,si peste 2 minute s'a sunat de intrare.Am intrat in scoala,si urcam scarile pentru a ma duce in clasa.Era destul de aglomeratie avand in vedere ca erau foarte multi copii.Si deodata ma trezesc cu doua palme pe spate..dar tare,si apoi aud "Haide fa mai repede!!".Am auzit acest cuvinte destul de dezgustatoare.Ma intorc foarte linistita cu fata la el si ghiciti ce am vazut,un tigancu'si cu multe figuri in cap...apoi i'am zis "tu...cu mine vorbesti?" si a inceput sa tipe la mine ca sa ma misc mai repede ca el are nu stiu ce treaba.M'am enervat foarte repede si i'am spus "bai tu esti crescut la crimogen,tu nu vezi ce e in fata" [erau multi care urcau]....tontu ridica palma la mine sa dea in mine,apoi l'am luat de mana si l'am tras in sus pe scari prin multime...prostu tipa sa'l las in pace...M'am dus cu el direct la el in clasa si l'am aruncat pe usa clasei zicandu'i "treci dra** in clasa si numai comenta" si am trantit usa clasei plecand de'acolo...dar ce este mai rau era ca ma vazut profa de germana...opss...oricum nu mi'a spus nimic...we are friends4

Mi s'a intamplat mai multe altercatii la scoala cu copii,dar stiu sa le rezolv fara prea multe oase rupte. 4
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

#6
Da, şi eu am avut parte de aşa ceva. Până în clasa a patra fusesem la altă şcoală, apoi m-am mutat la cea la care sunt acum. Şi în clasă era, şi mă rog este, o tipă foarte, foarte fiţoasă. Adică, crede că poate avea tot ce vrea, etc. Şi pe mine una mă enerva îngrozitor aşa că o tot ignoram. Până a venit la mine şi se tot lua de mine.
În fine, asta a mers până m-am enervat şi am pus-o la punct. În clasa a cincea eram fata timidă care învăţa şi se înţelea cu aproape toată lumea, mai puţin tipa cu pricina.
În clasa a şasea a venit la mine şi mi-a spus că din vina mea s-a despărţit Alex de ea şi chestii din astea. Adevărul e că ea spunea adevărul, căci şi eu îl plăceam pe Alex şi el pe mine. Şi în fine, toată clasa a şasea ne-am păruit aşa, uşurel. La sfârşitul clasei a şasea toţi credeau că s-a terminat. Când am început a şaptea mi-a trimis bileţel în oră că să ne vedem în curtea şcolii în pauză. Şi m-am dus. Şi ne-am luat la bătaie în ultimul hal. Totul s-a sfârşit când a venit profa de sport, pentru că aveam sport şi ne-a dus pe amândouă la director. Pe când ea avea capul şi buza spartă, nasul meu sângera în ultimul hal. Directorul , foarte căcăcios [sperios] din fire a chemat ambulanţa. Şi în fine, totul s-a încheiat cu un mare tam-tam, iar eu cu tipa respectivă a trebuit să facem se servici acolo jos, adică să sunăm şi tot tacâmul o lună de zile. Mai trebuie să menţionez că împreună?

#7
Eu nu mă înţelegeam cu o colegă, fiţoasă din fire şi cu momente în care
denota răsfăţ exagerat !În primii doi ani din generală i-am suportat
abuzurile fizice, dar apoi mă săturasem să se tot ia de mine.
S-a deschis o şedinţă cu consiliul şcolii şi dacă nu se încheia o
înţelegere, se ajungea şi la inspectoratul judeţean o,o

#8
oh mama...de obicei nu ma bat cu fetele...e mai bine cu baietii si imi place sa ii lovesc unde doare mai tare.Odata dirigu ne-a spus ca avem un coleg nou,toate bune si frumoase pana cand mi-a pus piedica in curtea scolii si m-am julit pe nas,sangeram,toate ca toate dar cand a dat vina pe mine mi-a sarit toti dracii.m-am dus la el si l-am pocnit cu genunchiului in mandria lui(ca si asa mai mereu spunea in plm)nho in pl ta a fost tinta.Ne-am batut sa chiori pana cand a intervenit portarul.De atunci nici nu ne salutam sau ceva de genu

#9
Nu cred ca m-am luat la bataie cu nici un coleg, in adevaratul sens al cuvantului, deoarece cred ca oricat de enervand sau tampit ar fi x, nu se merita. Pana la urma...tot tu pici prost in fata profesorilor. Multi nu si-au dat seama de asta si au ajuns sa fie exmatriculati pentru cateva zile din scoala, chiar foarte multi de la mine din clasa =]] Dar nu spun ca nu am simtit nevoia sa bat pe cineva. Inca din clasa a cincea am avut nervi pe o fata din clasa, mult prea fitoasa si care se crede frumusetea pamantului. Nu avea nimic cu mine, dar pur si simplu ma enerva comportamentul ei de c****.( Nu am voie sa vorbesc vulgar15 ) Mereu spune "am picioare grase", cand ea e mai rau decat un bat. Face acest lucru pentru ca cineva sa-i spuna" nu draga, esti foarte ok"... Si se da cea mai mare rokerita posibila, cand ea asculta melodii de la Camp Rock si Hannah Montana. Deasemenea e inebunita dupa metalica, doar pentru ca o colega e. E in limba dupa ea=]] Probabil o face doar de fatada, deoarece n-are nici o prietena adevara.

Intr-o zi am auzit-o barfindu-ma pe mine si pe niste fete cu fata respecitva, incepand sa ne imite. Ele erau in vestiar la fete, iar noi eram la usa, ascultam tot=]]. Si incepuse sa-i povesteasca cum ca a facut un id dandu-se drept eu si l-a bagat pe un baiat in lista care il place si avea senzatia ca e indragostit de mine O_O Voia doamne sa fie al ei, asa ca s-a dat drept eu pe acel id si incepea sa se faca de ras in fata lui. Pfoaii...m-au apucat niste nervi, incat nu am mai stat la usa, desi celalalte fete imi spuneau sa nu intru. Am trantit usa aia de toti peretii si m-am indreptat fix spre ea spunandu-i " Fah, nenorocita ordinara, mai bine folosea maicata prezervatic si scapa de un gunoi ca tine", tot ce imi venea pe gura scoteam. Era saraca atat de speriata, mai avea putin si facea pe ea xD Am luat-o de par si o trageam cat de tare puteam, spunandu-i " Oricum ziceai ca nu-ti place parul asta, na sa ramai chiala, vierme ce esti" =]] O injuram intruna( nu zic aici cum =]] ) si ea nu stia cum sa riposteze...pe unele le apucau rasu cand ma vedeau, deoarece ce i-am facut merita de mult timp. In final m-am calmat, aveam o tona de par in mana >_< Nu-mi pasa deloc de ea in acel moment. Probabil sarisem calul, dar cand am auzit faza cu id-ul m-am enervat ingrozitor. Nu avea dreptul sa faca acest lucru, pur si simplu era o lasa daca nu a avut curaj sa faca ceva in fata acelui baiat, sau in fata mea. O mare lasa. Iar de fiecare data cand spune ca e grasa eu ii raspund de fiecare data " Ce grasa? Balena de rupi, mai slabeste" xD Chiar nu-mi pasa de ea>_>
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#10
Ce ne mai bateam (mai putin in clasa a 12),era in pauze clasa noastra facuta praf21ziceai ca a fost cutremur,defapt ce cutremur,arata ca dupa al 2-lea razboi mondial.bancile si scaunele erau aruncate prin clasa si pe hol...ne bateam cu scaunele ai ne ascundeam dupa banci care erau cica scut de protectie.
M-am batut cu toata scoala,am batut si am luat bataie doar o singura data de la una care acum nu mai are dinti in gura (la propriu)
Eram mereu pe la director,cu nota scazuta la purtare si la toti le era friica de mine218 Am avut parte si de detentie in birou directorului,cu laptop-ul in fata si stateam pe o canapea comoda.
Imi zicea:'' aici o sa stai pana seara la 8,cu mine''24)
Era plictistor,noroc ca avea netu si eram singura in birou,Numai eu si camera de luat vederi24)
Nu ma puteam uita pe site-urile porn gay sau yaoi20 Asta era crud21)
In rest,am fost preferata profilor pentru ca invatam foarte bine si participam la olimpiadele de chimie8




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)