Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Allison vs Budinca

#1
Hellllău, oameni. ~
Ce faceți, omuleți? Noi două ne-am zis să profităm de ultima perioadă de liniște înainte de marea aventuiră în școli și să avem un mic duel.

Tema: flowers
Lucrările se vor posta(sperăm) până pe...18 septembrie.
Perioada de votare va fi până pe 28 septembrie.
Din 10 in 10 =D

Good luck to us ~

#2
Oook, so... cu o întârziere de câteva zile bune (sorry about that guys , eu și Budincă am avut un timing teribil zilele astea)... am ajuns și la momentul mult așteptat. Duelul.
Tema e Flowers , perioada de votare se va desfășura începând de azi până peee... hai să zicem că rămâne 28 Septembrie și dacă va fi nevoie, vom prelungi și acea dată.
Acum... desenele :”3 !

No. 1
No. 2

That's it. LOTS OF LUCK , HUN <3 !
Ah, și...
[center]START VOT ![/center]
oh hi there.
[Imagine: tumblr_m2qvzsPdP51qi23vmo1_r1_500.gif]
Stairway to heaven?
Gurrrrrrl, I ain't got no time for that, I'm taking the elevator.

#3
Hello there! Woow, nu a comentat nimeni aici, girls?! Pai atunci eu voi fi prima b-)
Voi incerca sa vorbesc la general, sa nu dau prea multe detalii si sa fiu scurta, chiar daca ambele lucrari mi-au placut mult, mi-a fost greu sa aleg.

No. 1 - Tema a fost flori, iar tu ai folosit-o intr-un sens abstract. Apreciez asta foarte mult, mai ales ca ti-a iesit foarte bine, atat liniile, umbrele cat si culoarea pe care ai aplicat-o. Nu vad niciun defect in creatia ta, mi se pare foarte migaloasa si se vede ca ai pus suflet. Singurul lucru ce ma deranjeaza este marimea pozei.

No. 2 - Tu ai folosit tema propusa la un mod general, nu abstract. Nu este nimic rau, ba chiar ti-a iesit bine. Acei nuferi sunt chiar draguti si dau o nota de dragalasenie desenului tau. Am stat putin sa ma gandesc daca acele linii simbolizeaza ploaia sau cursul raului, si nici acum nu imi dau seama 21 Ce ma mai deranejaza este acel pod, sau jumatate de roata, nu stiu ce este exact.

Cum am spus, tema a fost simpla si fiecare a facut un desen din propria lui viziune. Amandoua lucrarile sunt frumoas, nu vreau sa va descurajeze comentariul meu, insa votez cu prima lucrare.

#4
Okay, so, desi stiu ca perioada de votare trebuia sa fie over acum vreo 6 zile, tot tin neaparat sa votez, din moment ce topicul oricum nu e inchis^^

So, I'll edit my comment a little bit later.

Later edit:
So, here I am finally. Desi asteptam de mult sa vad ceea ce o sa iasa din duelul asta, nam avut timpul necesar sa trec pe aici ca sa comentez…Imi place tema, e vasta si e atat de calda incat nici nu stiu la ce sa ma astept avand in vedere cat de mult difera mentalitatea cand o lucrare trebuie realizata pe o tema anume limiteaza si in acelasi timp, paradoxal, deschide noi orizonturi.
Ah si thank you Budinca pentru marirea perioadei de votare!

No. 1
Nu stiu de ce lucrarea ta, “draga autor” ma trimite cu gandul la Madame Bovary, intr-un impuls al copilariei. Ma deranjeaza putin, vizual vorbind, marimea pozei; fiind prea mica, nu pot vedea in totalitate detaliile semnificative care au menirea de a face o lucrare “speciala”, adica propria-ti amprenta- si cateva dintre defectele tehnice, I guess, dar o sa incerc sa nu ma las influentata de asta. Imi place putin modul de a reprezenta - intre litarar si mai mult decat atat [putin spre “figurat”], dar, e ca trailerul unui film, iti arata prea putin pentru a garanta vizionare. Imi place privirea, are o oarecare expresivitate care da viata lucrarii. Imi place tenta florala a ochilor, si ceea ce inconjoara dand senzatia de “viata” si creand o ambianta fresh in desen.

No. 2
La prima vedere nu m-a incantat modul mult prea literar de reprezentare a temei, insa la o privire mai atenta, si la o analiza mai atenta, cu cautare de detalii in minte, m-am indragostit de desenul tau. E atat de simplu, iar tehnic vorbind nu e o minunte, insa are atata sentiment incat e imposibil sa nu iti placa. Nu stiu daca prin simbolism sau fara ai desenat lotusii aceia, insa dau o adevarata putere simbolica desenului tau avand in vedere - “(re)invierea” lor inaintea soarelui, si reprezentarea luptei pentru viata. Ceea ce ma deranjeaza vizual este modul de curgere al apei, dand senzatia ca lotusii merg in jos, insa, prin crengute aratand ca apa curge cumva invers. Am prins si ideea podului tau arcuit si imi place…si putina culoare a “florilor” care reprezinta inima desenului.

Okay…so, comentariul e pur subiectiv, avand in vedere cat de indoielnica e latura obiectiva a cuiva. Imi place prima lucrare ca realizare tehnica, si pentru ca da putin in sensul figurat al temei, si imi place a 2 a lucrare datorita sentimentului pe care il exprima, sau cel putin prin ceea ce imi exprima bine. Asa ca latura mea putin mai extravaganta, care vede chestii unde in genere nu sunt, va vota cu lucrarea nr. 2.
Strangers have the best candies
[Imagine: 9B19F2F8D024899728F06BF94F09CF3B.gif]
Out of my mind...back in 5 minutes.


#5
Se mareste perioada pana pe 10, just in case XD
Nu se poate decide nimic asa ._.
Anyways, thank youuuuuu, lovely commenting people <3 *bud luv*

#6
Suntem în 10. Ne mai trebuie doar un comm , pipăli ! C'mon ! Nu cerem chiar atât de mult :3 !
Pretty pleaaaase ? Cu cireșele în vââââârf ?! :3

Bump bump bump bump & lots of love : )) !
oh hi there.
[Imagine: tumblr_m2qvzsPdP51qi23vmo1_r1_500.gif]
Stairway to heaven?
Gurrrrrrl, I ain't got no time for that, I'm taking the elevator.

#7
Ok, vin eu, dar vreau sa stiti ca nu ma prea pricep eu cu desenul, dar imi voi da cu parerea.
No.1 - Imi place desenul acesta. Ai folosit tema intr-un fel original. Imi plac mult si culorile, se vede ca te-ai chinuit, numai la cate detalii are. Eu sincer nu as fi avut rabdare sa desenez nici macar un ochi. Un lucru weird, ochii aceia parca ma hipnotizeaza si zau ca nu stiu de ce >.< Ce mai imi place la desen este acel machiaj al fetei, il ador, este foarte dragut si arata simpatic.
No. 2 - Desenul acesta ma face sa devin melancolica 21, Imi place mult cum au iesit nuferii, sunt foarte dragalasi si de asemenea imi plac mult si acele petale mici care zboara in ploaie. E bine ca ai colorat acei nuferi, ies placut in evidenta. Singurul lucru care ma deranjeaza e acel pod, nici aici nu stiu de ce, adica parca ia din frumusetea nuferilor.
Oricum ambele desene sunt foarte frumoase, insa votul meu merge la prima lucrare. Felicitari amandurora! 41 :bv:
She's wiskey in a teacup.



#8
Thaaaank you ~
Am cam tras de voi, ca meh..scoala XD
Asadar, scorul minunat este:
Lucrarea 1 - 2p(Budinca)
Lucrarea 2 - 1p(Allison)

Meh..what can I say? Lucky me XD
Poate mai incercam intr-o vacanta :3 Mie mi-a placut podul, though... XD
Asadar, duel inchis, mi-am luat manusa de pe jos.

#9
Duel incheiat.
Topic inchis. ^^
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Allison vs. Ang. Ang. 9 6.074 12-12-2011, 10:04 PM
Ultimul răspuns: Ana


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)