Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Allison vs. Ang.

#1
Nu prea desenez la comandă, dar am făcut o oarecare pauză, aşa că îmi trebuia o motivaţie să pun din nou mâna pe creion. Ally [tipa nouă şi drăguţă *laughs*] a fost de acord cu duelul.

Tema: High heels.
Postarea lucrărilor până pe 28 iunie.
Perioada de votare de la postarea ambelor lucrări până pe 10 iulie.

Ca să nu iasă discuţii, vom pătra anonimatul lucrărilor până la încheierea perioadei de votare.

Succes, spor la desenat şi multă imaginaţie!

Aştept să posteze Ally lucrările în decursul următoarei săptămâni.

Xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#2
Să nu închidă nimeni topicul, duelul se va ţine când voi da de Ally. Chiar dacă va dura 2-3 zile, o săptămână, un an, un deceniu.
Scuzaţi dublul post, dar nu îmi pot stăpâni puterile! O.O
Nu serios, nu închideţi topicul, sau deschid altul. 21

Xoxo, Ang.


EDIT: GAMBATE!
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#3
Ally's heree. Scuzați întârzierea, pipăl, m-a abandonat netul în ultima clipă și după cum cred că majoritatea dintre voi știți deja, în relațiile cu netul este necesară multăăăăăă răbdare... și niște amenințări convingătoare...

But anyways, now i'm back și revin și cu o intrare spectaculoasă ! *tobe* șiiiiiiiiiiii... iată deseneleeeee !
[center]No. 1
No. 2[/center]

Perioada de votare se va desfășura începând de astăzi, 30 Iunie până pe 10 Iulie.

Fie ca cea mai bună lucrare să câștige ! GAMBATEEEE =^w^= !
oh hi there.
[Imagine: tumblr_m2qvzsPdP51qi23vmo1_r1_500.gif]
Stairway to heaven?
Gurrrrrrl, I ain't got no time for that, I'm taking the elevator.

#4
Buna! Vin si eu ca sa votez, ca si asa nu prea am ce face... 21.

Prima lucrare- Se incadreaza in tema, iar aspectul este cat de cat dragutel. Anatomia ai reusit sa o faci destul de bine, insa mergea si mai bine spatele. Stiu ca sta putin cocosata acea tipa, insa chiar mergea mai bine. Parul nu prea imi place, parca e o claie acolo aruncata, iar fata, dupa mine, strica totul. Adica nasul e prea mic, ochii de abia se vad, si chipul e prea rotund. Mai mergea putin lucrat la maini, adica la degete. Si, ca sa nu fie asa simpla, puteai sa mai adaugi ceva prin peisaj, sau poate o umbra ( stiu ca era greu de realizat... dar nah). In rest e destul de bine. Cu coloratul stai cam prost, dar merge.

A doua lucrare- Ideea imi place mult si chiar m-a impresionat. Mi se pare ceva original, mai ales ca ai adaugat prin cadru si nori si cate un munte. Felul in care ai colorat ridica criteriile pentru lucrarea ta. Singurul lucru care nu imi place este ca se vede decat piciorul, mai exact tocul, dar daca asta a fost tema... Nu prea am ce sa comentez! Oricum ideea e geniala si nu prea vad defecte .

Cred ca e clar pe cine votez. Intr-adevar ambele desene m-au surprins intr-un mod placut, dar... dupa mine, aleg a doua lucrare.
Felicitari concurentelor hug

#5
I'm not big of a know-all-dude when about fan art, but anyway I said why not, seeing the drawings and all.

No. 1
Desenul acesta este extrordinar de simpatic la prima vedere. Ai reuşit să o desenezi destul de bine, în sensul că are un aspect foarte drăguţ şi se încadrează în temă ( i like the high heels ) şi de asemenea îmi plac chestiile white&black, pentru că mi se par mai intense - depinde şi de atmosferă, I suppose, atmosfera desenului ( probabil că nu ai mai auzit aşa ceva până acum, it's just me after all, dar pentru mine desenul trebuie să transmită ceva, altfel it's zero ). În orice caz, este drăguţică lucrarea ta, actually I really really like it, dacă mă uit mai bine la ea ( îmi place mult ce ai făcut cu faţa ).
Ce nu îmi place e faptul că ai greşit niţel la anatomia picioarelor, dacă te uiţi cu atenţie e ceva care nu e total în regulă. Aş fi zis că şi la partea aceea a abdomenului/spatelui thing, mi se pare puţin ciudat, but no, nu în spate, ci în faţă, pentru că nu ai delimitat acolo la mână şi are un aspect... un pic weird, dar nu extraordinar de ciudat sau stricat, I suppose - mă rog, ideea chiar îmi place şi aş zice că se încadrează în temă, high heels after all ♥
Mânca ce stă pe picior nu e făcută extraordinar de bine, dar merge, având în vedere "stilul", eu zic că se potriveşte, deşi lucrarea ta nu mi se pare că ar scoate în evidenţă those high heels, mai degrabă e personajul în sine, expresia acesteia and so and so forth.
But still I like it.

No. 2
Actually, îmi place ideea. Piciorul nu este prea bine desenat, totuşi, este mai mult sub o formă... abstractă, care nu prea se potriveşte, mai erau nişte lucruri de editat pe acolo, let's say, pentru că un picior care stă în astfel de încălţări, nu are forma aia. Ăsta e singurul lucru care mă deranjează la lucrarea ta, really, the only thing I don't like, dar mă enervează incredibil de mult pentru că forma aceea care nu se potriveşte a piciorului a stricat jumătate din desen.
Cealaltă jumătate este intactă şi superbă şi cel mai mult apreciez ideea. Şi e colorat, e drăguţ, deşi mie în general îmi plac mai mult white&black things.
Îmi place cum ai valorat, colorat piciorul and stuff. seems almost unreal lol. And i like that - ai mai greşit puţin şi la tocul încălţării tale, lol, pentru că nu e prea ... drept, let's say, dar nu mi se pare chiar atât de vizibil.
Ideea e foarte interesantă, păcat că mă enervează atât de tare ceea ce ai făcut cu piciorul ăla.


Acum, nu ştiu ce să spun, îmi plac amândouă, dar în maniere total diferite, pentru că şi ideile mi se par foarte diferite. The second one it's better, in my opinion ( ca idee ) - îmi place mult mai mult şi se vede că este ordonat lucrată, valorată bine, high heels în prim plan, o idee pe care o ador pur şi simplu şi mi se pare o lucrare minunată din acest punct de vedere. Totuşi, m-a enervat prea tare forma acelui picior, don't know maybe it's only me, dar cum am zis deja strică jumătate din desen.
Ca idee şi "muncă" o apreciez mai mult pe a doua.
Dar votul meu merge la no. 1 - ask me why lol. Îmi place cum e lucrată, nu are nimic care să mă deranjeze în particular şi per ansamblu este o lucrare foarte simpatică şi reuşită, care - da, recunosc, nu are o idee genială şi poate nici nu iese prin ceva anume în evidenţă, dar mi se pare foarte drăguţă şi nu mă irită nimic când mă uit la ea. în schimb la a doua, cred că de asta sunt atât de furioasă pe ea ( pe lucrare lol ) pentru că ar fi ieşit atât de tare dacă nu ar fi fost piciorul ăla desenat aşa.
ÃŽn orice caz, votul meu merge la no. 1

#6
O.K. , trecuÅŸi ÅŸi eu p`aciliÅŸa . . .

Luând cu începutul :

Prima lucrare - Nu prea mi-a plăcut cum ai desenat tocurile şi părul fetei. Anatomia , după cum a zis şi Fani , da , ţi-a ieşit , dar doar atât , părerea mea. Sincer îmi place aspectul alb-negru , dar parcă nu strica să dai totuşi cât de puţin culoare la ceva . . . Parcă părul e prea mare şi faţa prea mică. .o.o Dar ideea o ador.

A doua lucrare - Mi-a plăcut faptul că ai colorat-o. Apoi , îmi place cum ţi-a ieşit anatomia piciorului , dar dacă mă uit bine , tocul pare cam . . . strâmb. Oricum e greu să ţii pasul la lungimea aia. Norii ăia par mai mult a fum , nu ştiu , unii sunt parcă prea ascuţiţi. Anw , chiar îmi place desenul.

Cu greu , aleg . . . lucrarea a doua. -.- Mi-au plăcut amândouă lucrările , dar , parcă a doua lucrare m-a atras mai mult.
Baftă în continuare. hug
I always gather everybody's attention.



[Imagine: snsdside2.gif]

#7
Nimeni? Mâine e ultima zi în care puteţi vota. Am ajuns să cerşesc voturi? :[

Puh-Puh-Puh-Puh-Puh-Puh-Please?!

Cadou

Xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#8
Off, păi dacă dă Ang. un asemenea cadou.... 15 Hai că trec şi eu cu un vot. ^^
În primul rând, mentionez că ambele v-aţi descurcat bine - ohh, ce-aş vrea să fac şi eu un duel cu una din voi ! -. Daaar, sunt sigură că o să am destul timp. Felicitări amândurora pentru desene. :]

No. 1
Firstly, nu ar fi trebuit să accentuezi doar pantofii fetei - întreaga siluetă contează, după părerea mea. Faţa este asimetrică şi asta nu-mi place, la fel şi părul; puteai să dai câteva umbre şi să conturezi mai mult... În plus, este prea simplă. Da, ştiu că vroiai să scoţi în evidenţă pantofii şi tocurile, însă nici acestea nu ţi-au ieşit bine sau cum doreai tu să-ţi iasă. Tocurile sunt prea îndepărtate de restul pantofului, de platformă...
Ehh, hai că nu-s expertă în comentarii la desene şi de-astea. Îmi place doar să desenez. *laughs*

No. 2
Well, am fost puţin surprinsă să văd că ai colorat desenul. o.o Poate e din cauza faptului că nu am mai desenat niciodată în culori, doar în creion - grafică multă. :]]
Revenind... ^^ Ca aspect, este drăguţ şi atrăgător. Dar [ cum există mereu un " dar " ], forma tocului mi se pare prea exagerată şi puţin strâmbă dacă stai să s-o priveşti cu atenţie. Culorile sunt cam şterse, de parcă ai desenat în fugă sau ceva asemănător... Nu te grăbi când deseni, căci arta n-o poţi numi " oarecare " or smth like this... Anyway, îmi plac acei norişori ce zici că-i fum. Sunt drăguţi - da, aşa-i văd eu - şi în plus, învăluie perfect tocul sandalei. De asemenea, piciorul din desen este interesant, ai pus accent pe călcâi şi am observat unde cade lumina. Reuşit.

Weeell, spun de acum încă o dată, că ambele desene au ceva special, dar eu rămân la cel de-al doilea. Soo, votez al doilea desen !

Baftă în continuare ! <3

#9
Sop vot.

Prima lucrare e a mea ÅŸi are un vot.
A doua e a lui Ally ÅŸi are trei voturi.

Prim urmare o declar câştigătoarea duelului. Felicitări! hug Şi poate o să ne mai duelăm. x)

Mulţumim pentru comentarii şi pentru voturi. O zi bună şi conduceţi cu grijă!

Xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#10
Duel incheiat
Topic inchis
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Allison vs Budinca Budinca 8 5.533 12-12-2011, 10:01 PM
Ultimul răspuns: Ana


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)