Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Allison vs Budinca

Okay, so, desi stiu ca perioada de votare trebuia sa fie over acum vreo 6 zile, tot tin neaparat sa votez, din moment ce topicul oricum nu e inchis^^

So, I'll edit my comment a little bit later.

Later edit:
So, here I am finally. Desi asteptam de mult sa vad ceea ce o sa iasa din duelul asta, nam avut timpul necesar sa trec pe aici ca sa comentez…Imi place tema, e vasta si e atat de calda incat nici nu stiu la ce sa ma astept avand in vedere cat de mult difera mentalitatea cand o lucrare trebuie realizata pe o tema anume limiteaza si in acelasi timp, paradoxal, deschide noi orizonturi.
Ah si thank you Budinca pentru marirea perioadei de votare!

No. 1
Nu stiu de ce lucrarea ta, “draga autor” ma trimite cu gandul la Madame Bovary, intr-un impuls al copilariei. Ma deranjeaza putin, vizual vorbind, marimea pozei; fiind prea mica, nu pot vedea in totalitate detaliile semnificative care au menirea de a face o lucrare “speciala”, adica propria-ti amprenta- si cateva dintre defectele tehnice, I guess, dar o sa incerc sa nu ma las influentata de asta. Imi place putin modul de a reprezenta - intre litarar si mai mult decat atat [putin spre “figurat”], dar, e ca trailerul unui film, iti arata prea putin pentru a garanta vizionare. Imi place privirea, are o oarecare expresivitate care da viata lucrarii. Imi place tenta florala a ochilor, si ceea ce inconjoara dand senzatia de “viata” si creand o ambianta fresh in desen.

No. 2
La prima vedere nu m-a incantat modul mult prea literar de reprezentare a temei, insa la o privire mai atenta, si la o analiza mai atenta, cu cautare de detalii in minte, m-am indragostit de desenul tau. E atat de simplu, iar tehnic vorbind nu e o minunte, insa are atata sentiment incat e imposibil sa nu iti placa. Nu stiu daca prin simbolism sau fara ai desenat lotusii aceia, insa dau o adevarata putere simbolica desenului tau avand in vedere - “(re)invierea” lor inaintea soarelui, si reprezentarea luptei pentru viata. Ceea ce ma deranjeaza vizual este modul de curgere al apei, dand senzatia ca lotusii merg in jos, insa, prin crengute aratand ca apa curge cumva invers. Am prins si ideea podului tau arcuit si imi place…si putina culoare a “florilor” care reprezinta inima desenului.

Okay…so, comentariul e pur subiectiv, avand in vedere cat de indoielnica e latura obiectiva a cuiva. Imi place prima lucrare ca realizare tehnica, si pentru ca da putin in sensul figurat al temei, si imi place a 2 a lucrare datorita sentimentului pe care il exprima, sau cel putin prin ceea ce imi exprima bine. Asa ca latura mea putin mai extravaganta, care vede chestii unde in genere nu sunt, va vota cu lucrarea nr. 2.
Strangers have the best candies
[Imagine: 9B19F2F8D024899728F06BF94F09CF3B.gif]
Out of my mind...back in 5 minutes.

Răspunsuri în acest subiect
Allison vs Budinca - de Budinca - 08-09-2011, 09:36 PM
RE: Allison vs Budinca - de Allison - 21-09-2011, 05:58 PM
RE: Allison vs Budinca - de Rain - 26-09-2011, 10:37 PM
RE: Allison vs Budinca - de Chlo - 04-10-2011, 09:50 AM
RE: Allison vs Budinca - de Budinca - 04-10-2011, 04:55 PM
RE: Allison vs Budinca - de Allison - 10-10-2011, 07:16 PM
RE: Allison vs Budinca - de Saravis - 15-10-2011, 04:59 PM
RE: Allison vs Budinca - de Budinca - 17-10-2011, 11:36 AM