Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Adevar si Onoare: X vs D

Kaori ramase socata.Ceea ce Kohi indruga mai devreme era adevarat.Nu stia cum sa reactioneze asa ca se dadu jos si facu o plecaciune plina de respect in fata lui Suzaku dupa care se apropie de Hikari si ii sopti:
"-Si cand aveai de gand sa imi spui?!",dupa care incepu sa se gandeasca.Daca Hikari era atat de puternica inseamna ca antrenamentul ei avea sa fie dur dar ajungea mai puternica,nu?Si totusi,daca avea atat de multe indatoriri incat uita complet de ea?Trebuia sa afle cat mai multe si asta repede.
"-Eu iar nu mai inteleg nimic.Tu ma uimesti pe moment ce trece Suzaku-no-Miko!",zambi plina de increde Kaori in timp ce privea cu ardoare marea pasare de foc.
"-Acum ca am aflat ce importanta esti,ma intreb daca am sa rezist antrenamentului tau.Pana la urma,nu am nici un sfert din puterea ta..,suspina fata ,dar merita sa incerc ,nu?"

Kaori mai facu o plecaciune si iesi din templu,spunandu-i lui Hikari ca o asteapta inapoi in vila unde ar trebui sa ii spuna si alte lucruri care sunt importante.

OOC:Vypper
LOLNOPE

Plimbandu-se peste tot, stilul lui Vypper, ajunge intr-un loc pe care nu-l mai vazuse pana acum. Singurul lucru care i-a sarit in ochi a fost un templu, unde putea sa se urce pe el pentru a vedea mai bine satul.

-Unde sunt, n-am mai vazut locul asta...spune baiatul in soapta. Se pare ca in apropiere este un templu, poate pot gasii pe cineva acolo care sa-mi spune unde sunt si cum stau lucrurile pe aici....

Luandu-si avant, incepe sa alerge cat de tare poate pana la templu. Ajungand acolo, se opreste in fata templului, cazand in genunchi din cauza efortului prea mare si a lipsei de aer.

-Aoleu...niciodata sa nu crezi in doctori..."fuga e sanatoasa"...niciodata !

Ridicandu-si usor privirea vede o fata asteptand la usa templului, uitandu-se in jur...dar, uitandu-se mai atent, baiatul vede ca nu este o fata oarecare.

-Cum ? Kaori ?

OOC: Mitzuke ^_^
[Imagine: signature.jpg]


Chibiul meu [Imagine: chibi_686.gif]

In timp ce se afla pe scarile templului,Kaori auzi niste pufnituri ca si cum cineva ar fi respirat greu.Cand se indrepta spre locul de unde se auzeau sunetele fu surprinsa sa descopere pe cineva de care nu credea ca va da prea curand.
"-Tu..ce cauti aici?Ma urmaresti cumva?",spuse cu calmul ei obisnuit Kaori in timp ce se apropia de Vypper.
"-Acolo e un rau,iti poti potoli setea" ii zise fata dupa care arata cu mana in stanga.Insa baiatul nu mai putea vorbi ,daramite sa se miste.
"-Urasc sa fac servicii inamicului,dar tu nu imi dai de ales",suspina Kaori dupa care il cara in spate pana la rau.Dupa ce acesta isi potoli setea iar Kaori isi improspata fata ,fu randul baiatului sa-si explice gesturile si poate chiar sa isi ceara scuze.

OOC:Vypper XD
LOLNOPE

Dupa ce baiatul bea niste apa din rau si isi toarna si in cap pentru a se racorii, se apropie de fata explincandu-i ce cauta el in acest sat.

-Ei bine, n-am venit intentionat, am nimerit din gresala. Eu ma plimb mereu, peste tot pentru a vedea cat mai multe si uite ca am nimerit aici.

-Pentru ca tot sunt aici, imi pare rau pentru ce s-a intamplat acum cativa ani...sti tu...spune baiatul invinovatandu-se pentru cele facute.

-Nu am vrut sa fac chestia aia...nu stiu ce a fost in capul meu, ma simt rau gandindu-ma ca am facut rau unei persoane fara sa fi vrut...Iarta-ma si promit ca nu o sa mai iti fac rau vreodata, spune satenul serios uitandu-se in ochii fetei.

Dupa ce isi cere iertare in fata fetei, se aseaza pe spate pe iarba pentru a auzi replica fetei.

" Sper sa fi nu mai fie suparata pe mine, chiar nu stiu ce am avut in cap atunci cand am facut-o...of...cata capul am "

OOC: Mitzuleeeeeee ^_^
[Imagine: signature.jpg]


Chibiul meu [Imagine: chibi_686.gif]

"-Stii prea bine ca nu ai garantie pentru ceea ce ai spus.Faci parte din D iar eu consider asta tradare pe fata.Iar cei din clanul din care faci acum parte te-au putea trimite pe tine sa te lupti cu mine,stiind ca mie mi-ar fi greu sa iti fac rau,mai ales dupa ce am copilarit toti acei ani.",suspina Kaori dupa care se tranti si ea pe iarba.
"-Stii ..am vrut demult sa fac asta.",zambi malefic Kaori in timp ce se apleca usor peste fata lui Vypper..tragandu-i o palma.
"-Scuze amice,dar o meriti.Nu am reusit sa te bat atunci dar totul se poate schimba de acum inainte.Nu iti cer sa vi in X,dar iti spun ca ceea ce ai facut nu e alegerea corecta.Inainte sa plec,as vrea sa imi zici de ce ai facut asta?",suspina fata dupa care ramase atintita in acelasi loc uitandu-se in ochii baiatului si asteptand un raspuns cat mai sincer.


OOC:Vypper
LOLNOPE

-Eu nu sunt tradator, se rasti Vypper asupra fetei. Niciodata nu mi-am tradat clanul si nici nu o sa o fac, daca tu crezi ca daca sa-ti ceri scuze unui dusman este o tradare, gresesti, suntem tot oameni, chiar daca unii au ales alt drum decat ceilalti.

- Oricum, eu am incercat sa nu mai fie asa mare rivalitate intre noi chiar daca suntem inamici, nu pot rani o persoana care a trait alaturi de mine atatia ani asa de usor cum crezi, daca sunt un hunter-nin inseamna ca n-am sentimente? spune baiatul indreptandu-se spre rau luand niste apa in mana cu care o stopeste pe fata. Trezeste-te Kaori ! Toti suntem oameni, numai ca diferim de personalitate, spune baiatul care incepuse sa mearga usor mai aproape de rau asezandu-se pe mal

OOC: Mitzuleeeeeeee xD
[Imagine: signature.jpg]


Chibiul meu [Imagine: chibi_686.gif]

Kaori reusi sa opreasca picaturile de apa inainte sa ii atinga fata,incalzind-o si facand-o sa se evapore.
"-Nu stiu ce vrei sa rezolvi cu apa,dar mi-am limpezit destul de bine mintea ca sa stiu cine imi e dusman si cine nu.Nu te urasc,nu am facut-o si probabil nu o voi face.Cred ca ai perceput gresit palma,dar ce-ai fi vrut sa fac,sa te sarut?",spuse sarcastica fata dupa care se ridica si il impinse usor pe Vypper in apa.
"-Acum poti sa stai in elementul tau fara griji.",tipa Kaori in timp ce se indeparta de el.

OOC:vyppeeeeeeeeeeeeer~
LOLNOPE

" De ce trebuie eu mereu sa intru in bucluc si mereu, cu fete ? NU puteam eu sa stau frumos acasa, in padurea apropiata sa iau o gura de aer curat decat sa vin aici ? "

-Macar cred ca s-au mai clarificat lucrurile...nici eu nu te-am urat, nu am avut motive... oricum, cred ca mi-am terminat treaba aici.

Dupa ce baiatul se ridica din apa, nu poate sa plece deoarece din umbra apare o fata care ii blocheaza calea.

-Ups...am dat de...o roscata?...hmmm...interesant...

OOC: Marina dance
[Imagine: signature.jpg]


Chibiul meu [Imagine: chibi_686.gif]

"- Nu stiam ca iti place sa vizitezi orasul de foc, Vyper? Mi se pare mie sau ai avut parte de o intalnire cam umeda chiar si pentru tine..." zise Hikari cu un zambet sarcastic in timp ce se apropia de el cu pasi marunti.
"- Esti cam singur, insa nu pentru mult timp!"
Foarte rar ii intalneai pe toti din clanul D impreuna, fiecare actionea individual, niciodata in echipa, de parca se fereau sa comunice unii cu altii.
"- Kohi...iti ordon sa o aduci pe Ayame Hoshizora. Se pare ca are in posesie niste pergamente furate din templul lui Suzaku si ascunse de hoti in Kyoto. Vom avea nevoie de ele pentru festival. Dute!"
Kohi isi facu aparitia, asculta cu atentie ordinul apoi disparu. Nu peste mult timp aparu tinand in brate o roscata cu ochii caprui care se agita in bratele lui.

ooc: fleeting ray/vyper
[Imagine: Untitled-1.png]

-Nu, nu imi place orasul asta, vad ca imi sti deja numele deci nu mai trebuie sa ma prezint, spune Vypper cu un usor umor.

- Defapt, am ajuns aici din gresala, in plimbarile mele...of...ofta baiatul.

" Am dat de bucluc, mereu se intampla asa, din ce vad nu prea ii e frica sa stea langa mine sau sa porneasca o lupta...trebuie sa am grija. "

-Si...vad ca ti-ai adus un ajutor...alta fata...?

" Urasc momentele astea..."

OOC: Ray 4
[Imagine: signature.jpg]


Chibiul meu [Imagine: chibi_686.gif]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Adevar si Onoare: X vs D - character description hikari marina 19 17.828 11-06-2010, 07:18 PM
Ultimul răspuns: IloveYuki


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)