Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Adevar si Onoare: X vs D

Jun a inceput sa rada fara motiv, se tinea de burta cu mainile in timp ce statea jos langa copac. Dupa cateva minute s-a oprit si sa ridicat in picioare ca sa fie la aceeasi inaltime cu Vypper.

- Trecutul e trecut, nimic nu se mai poate schimba. Mai, mai se pare ca nu asculti cu atentie tot ce spun. Nu stiu unde e Kaori, Adachi nu mi-a spus. Sa ne intelegem? Poate ... Nu sunt o fire prea sociabila, doar cu persoanele care le cunosc. Ti-am spus ce ai vrut nu? Ma lasi sa plec? ii spuse fata pe nerasuflate.

OCC: Vypper ... sau Ady xD
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













" Se pare ca nu o voi gasi asa de usor...poate ar fi mai bine sa o las balta...totusi...nu prea ar mai avea rost, cum a spus si ea trecutul e trecut, nimic nu se mai poate schimba.

-Da, asa cum am promis, poti sa pleci, nu am vrut sa te sperii dar chiar vreau sa o gasesc...sau poate nu ?

" Dupa ce termina de vorbit cu Jun, baiatul incepe sa mearga usor spre inima padurii cu pasi lenti, lasand-o pe fata in spatele lui "

OOC: Denny, Ady ^_^
[Imagine: signature.jpg]


Chibiul meu [Imagine: chibi_686.gif]

Fata se uita la saten care statea si se gandea, i-a auzit vorbele si l-a vazut cum pleca, lasand-o in pace. Se gandea cand o sa o vada pe sora ei, deja ii era dor de ea.

' Poate as putea sa ... sigur, de ce nu m-am gandit ..

Fata fugea cu viteza printre copaci, se gadea la ce avea sa faca, daca era bine sau nu.

' Ce ma chinui atat? Nu fac parte din aturajul lor, sunt libera sa fac ce vreau.

Din neatentie fata s-a impiedicat intr-o radacina a unui copac care iesea din pamant. Murmura cateva injuraturi printre dinti si a pornit din nou la drum. Duap cateva ore a ajuns in sat, constatand ca nu era nimeni atent s-a indreptat spre casa ei, si-a luat niste kunaiuri si alte "unelte" si a pornit la drum. S-a uitat pentru ultima oara catre sat si a disparut.


OCC: care vreti ... sau mitzuke 21 iti incepi antrenamentu ... a da 65 Jun ... o sa lipseascaaa ceva ceva timp 39 poate un an xD 2 15 21) depinde
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













Kaori era inca uimita de spiritul protector al lui Hikari .
'Ma intreb daca as putea fi capabila de asa ceva...oare am destula putere?Pana la urma,a daramat toti acei copaci cu Hane Itazuki lucru pe care eu nu stiu sa il fac ',suspina fata uitandu-se la Hikari.Ochii rosii ai fetei se transformara intr-o culoare mai vie si blanda.
"Neee,unde mergem acum?",intreba curioasa fata.Pana la urma,nici nu stia ce trebuie sa faca sau unde sa mearga.Pur si simplu acceptase fara sa se gandeasca la altceva.


OOC:Marina :3
LOLNOPE

"- Momentan ne intoarcem inapoi in Tokyo. Am cateva lucruri de rezolvat, dupa care vom face o mica excursie in orasul focului. "
Cu totii o priveau uimiti, nu auzise nimic despre orasul focului, nici macar nu stiau locatia exacta. Hikari incepu sa rada de chipurile lor surprinse, isi dadu seama imediat ca nu stiau de aceasta locatie.
"- Orasul focului sau Nagano, este situat in apropierea unui vulcan, in zona muntoasa a Japoniei. Aproape tot anul pamantul este acoperit de zapada, iar gerul alunga aproape toti vizitatorii. Cu toate acestea la marginea orasului exista un sat in care verdeata a reusit sa supravietuiasca frigului, datorita faptului ca intalnesti foarte des izvoare cu apa termala, gerul fiind alungat de caldura emanata de izvoare. Astfel de-a lungul secolelor, oamenii au decis ca acest oras sa poarte numele de "Orasul focului" iar in aceasta perioada are loc Festivalul Focului. Daca nu ma insel festivalul se desfasoara chiar la baza vulcanului, intr-un mic orasel numit Nozawa."
Ceilalti erau si mai uimiti sa afle cate informatii detinea Hikari, se intrebau de unde a aflat, daca mai vizitase aceea zona. Intr-adevar intreaga ei viata era un mister greu de deslusit.

ooc: cine vrea din grupul meu
[Imagine: Untitled-1.png]

'Ma intreb de unde stie atatea.Parca ar fi o carte deschisa.Pacat doar ca nu o poti citi cand vrei..',gandi Kaori in timp ce mergea in pas grabit.
"-Si..mai e mult?Nu de alta,dar antrenamentul meu vreau sa inceapa cat mai curand!",spuse tanara in cel mai energetic mod.Era prea fascinata de tot ce i se intamplase pana atunci,de aparitia subita in peisaj a roscatei si a animalului ei de 'companie',a prietenilor ei ..chiar si de intorsura ciudata a lucrurilor.Cum de ajunsese ea tocmai cu ei?Cum de Hikari era tocmai noul ei sensei?Trebuia sa afle daca era pura coincidenta sau daca totul era menit.Insa inainte de asta se opri pentru a putea 'viziona' rasaritul
"-Nu am mai stat demult timp sa privesc simplitatea lucrurilor.Mereu eram prea preocupata de salvarea clanului,prinsa in lupte sau incercand sa devin mai buna.Poate asta e ultima oara cand reusesc sa il vad asa.Deci.. .isi incheie ea fraza ramanand cu privirea atintita spre soare.


OOC:Anyone from marina's group :3
LOLNOPE

"- Graba strica treaba! Ar trebui sa stii ca totul pe lumea aceasta exista cu un scop si toate vor fi la timpul lor. Inainte de a incepe adevaratul antrenament trebuie mai intai sa intelegi ce inseamna cu adevarat focul si care este scopul lui, mai ales sa decizi ce foc vrei sa stapanesti. Sunt 4 categorii ale focului: focul inimii, focul luminii, focul intunericului si focul purificator. In functie de scopul tau iti vei alege categoria potrivita tie, fiecare avand un mod de antrenare diferit. De aceea am ales sa mergem in orasul focului, pentru ca tu sa auzi legendele acestui element."
Hikari o privi cu acelasi zambet bland, insa de data aceasta in ochii ei parca se vedea o flacar foarte puternica. Desi nu erau de culoarea rosie se putea observa scanteia din ei.


ooc: someone from my group.( scuze pt repetitie, dar alta salutie numai aveam)
[Imagine: Untitled-1.png]

Desi era nemultumit de faptul ca lupta lui cu Adachi ii fusese intrerupta de catre Hikari, Ren nu a zis nimic si a urmat-o pe Hikari indeaproape. Incerca sa se calmeze...si se pare ca reusea pana in momentul in care a inceput sa se vorbeasca despre Nagano. Nu suporta locul ala, ultima data cand a dat pe acolo a scapat mai mult mort decat viu si nu voia sa mearga din nou acolo, chiar daca Hikari se impotrivea sau nu.
' - Auzi la ea, Orasul Focului...vezi sa nu ...nu i-a ajuns ca data trecuta abia am scapat cu viata si nu a aflat nimic...pentru ce vrea sa mergem din nou...nici gand...am alte treburi mai bune de facut...' vorbi Ren pentru el iar apoi catre Hikari:
"- Stii, Hikari, de data asta nu vin cu voi, am cateva treburi personale de rezolvat si in plus stii bine ca detest locul ala. Nu degeaba sunt un "Demon al apei", de ce mi-ar placea mie intr-un oras in care focul e elementul principal?...abia il suport pe Kohi...", in momentul in care pronunta numele shikigamiului arata cu degetul inspre un baiat cu urechi de pisica care a aparut de nicaieri.
"- Eu am plecat...dai tu de stire cand te intorci...pana atunci o sa am eu ce face.", incheie Ren in timp ce se indeparta de grup.

ooc: marina.

Hikari chicoti la auzul acestor vorbe si il lasa sa plece fara sa intervina. Nu putea convinge un dragon de apa sa intre pe teritoriul dusmanului sau. Cand se intoarse cu privirea spre ceilalti simti prezenta cuiva care o imbratisa .
"- Kohi de cate ori sa-ti zic sa numai sari pe mine. Vrei sa te trag dinnou de urechi?"
Tanarul nega din cap insa continua sa o imbratiseze din ce in ce mai mult in timp ce ii privea pe ceilalti cu mare atentie in special pe Kaori.
"- Va sa zica ea este noua ta eleva? Cea care vrea sa afle tainele focului...Hmm, nu va fi usor asa cum nici pentru tine nu a fost usor, dar de la tine era normal sa am pretentii. Nu-i asa Senshi no Hikari, miko Suzaku!" spuse Kohi cu un zambet sarcastic.
"- Daca mai spui ceva in plus iti tai coada...sper ca m-am facut inteleasa Kohi!"
Kaori il privea socata pe baiatul cu urechi de pisica si se intreba daca era aceasta fiinta ca cea pe care o vazuse mai devreme.

ooc: mitzuke
[Imagine: Untitled-1.png]

"-Cumva el e tot acea pisica de mai devreme?",intreba curioasa Kaori apropiindu-se de spirit.Il analiza din toate unghurile,in timp ce asa numitul Kohi se dezlipi de stapana si disparu.
"-Se pare ca nu ii prea place sa fie privit indeaproape",rase Kaori,"Sa stii ca daca o sa am si eu un shikigami nu vreau tot o pisica.Sunt irascibile.".
Fata isi prinse avant si porni inainte.
"-Facem o intrecere pana in Satul Focului?",zambi fericita Kaori in timp ce trecea cu usurinta printre crengi.

OOC:Uhm,tot din grupul Marinei xD
LOLNOPE



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Adevar si Onoare: X vs D - character description hikari marina 19 17.747 11-06-2010, 07:18 PM
Ultimul răspuns: IloveYuki


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)