Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Adevar si Onoare: X vs D

Ren, in timp ce isi pregatea manusile lui insangerate de lupta, era cu ochii atintit spre Hikari care ii privea pe amandoi cu acei ochi rosii.

' - Oare ce vrea sa surprinda din nou cu acei ochi ai ei...stie cate ceva despre modul in care lupt...oare...vrea sa afle mai mult despre tehnicile lui Adachi ?'...continuand sa o priveasca pe fata simti un fel de presiune din partea ei ca si cum s-ar fi enervat pentru faptul ca descoperise ceea ce vrea sa faca.

Observandu-l pe Adachi ca il ataca frontal tinand sabia ca pe un kunai, Ren a evitat la limita atacul acestuia rostogolindu-se in partea dreapta si ajungand in rau. Sangele incepuse sa ii curga in apa din zgarietura pe care Adachi reusise sa i-o faca cu sabia. Zambind demonic Ren incepu sa faca niste semne cu mainile in timp ce sangele ii curgea iar apa din jur devenea toata rosie.

" - Stii...Adachi...multumesc pentru zgarietura...nu mai trebuie sa mi-o fac eu...daca nu ne luptam afara poate ai fi avut vreo sansa de a invinde dar asa cum sunt si in domeniul meu nu prea cred ca o sa rezisti mult de aici inainte..."Demonii Apei"...ai auzit vreodata de ei ?...erau un anumit clan pe care o pustoaica a reusit prin nu stiu ce minune sa ii elimine intr-o noapte cu luna rosie...dar ca sa nu mai lungim vorba...", Ren terminandu-si semnele cu mainile incepura in jurul lui sa se ridice din apa mici sfere rosii formate din apa amestecata cu sangele sau. Ridica-se mana care era ranita indreptand-o spre Adachi dirijand spre acesta acele sfere spre acesta.

" - Te avertizez Adachi...aceste sfere pot strapunge orice asa ca nu cred ca ai vrea sa fii lovit de vre-una in vre-un punct vital..."

ooc:....i know...kinda lame dar nu aveam alte idei....next...ady/marina

'- A trecut ceva timp de cand nu am mai vazut atacul special al clanului "Demonii Apei". Era de asteptat ca si Ren poate dar ma intrebam cand o sa-l vad in actiune. Oricum vad ca atmosfera se cam incinge aici.'
Hikari urmari cu mare atentie atacurile lui Ren si ale lui Adachi, amandoi erau la fel de puternici. Sferele rosii il atacau in continuu pe tanarul sannin, ferindu-se de ele mai usor sau mai greu in functie de pozitia in care se afla. La un moment dat roscata observa un punct slab in atacul lui Ren, ce ar fi putut fi fatal pentru amandoi daca cele doua atacuri s-ar fi ciocnit.
"- Cred ca este timpul ca cineva sa intervina inainte sa fim obligati sa sapam doua morminte." si cu un zambet ironic se ridica.
Dintr-o singura miscara, Hikari se afla in mijlocul luptei, intre cei doi. Pe de-o parte indrepta sabia spre Adachi, iar pe de alta parte pentru Ren pregati o minge speciala de foc.
"- Aveti de ales baieti, ori incheiati lupta, ori va luptati cu mine. Si de veti alege ultima varianta sa nu va asteptati sa fiu blanda cu voi."
Cei doi renunta la lupta, decizand ca acest conflict sa fie amanat pana data viitoare, la urmatoarea intalnire. De cei trei se apropie o persoana care pana atunci ii urmari cu mare atentie.
"- Ai observat si tu in cele din urma punctul slab si ti-ai dat seama ce s-ar fi intamplat daca nu interveneam, nu-i asa Kaori?" o intreba pe tanara ce inca era putin socata desi incerca sa ascunda acest lucru.


ooc: mitzuke e randul tau
[Imagine: Untitled-1.png]

"Stati!..." ,tipa Kaori dar inainte sa termine de vorbit,Hikari era deja intre cei doi baieti ameninatandu-i cu o sabie si o bila de foc.
'Incredibil...e rapida.Nici nu am terminat de vorbit.Desi,imi pare bine ca i-a oprit.',gandi Kaori in timp ce se apropie de cei 3.O asculta pe Hikari si ii dadu un raspuns.
"De fapt,da...Am fi putut muri toti.Chiar intreg orasul ar fi putut fi devastat.Nu inteleg de ce naiba vreti sa va luptati?! Vreti sa muriti?Nici macar nu am terminat misiunea...",pufni in dezaprobare Kaori in timp ce se uita cu interes la bila de foc.
' Asta e ciudat..ma interb de unde stie sa faca o bila de foc...Clanul meu era specializat in arta focului.Oh well,e posibil sa o fi invatat din mers..pana la urma,e o tehnica usoara.',se gandea ea chiar atunci cand ii auzi pe cei doi comentand.

OOC:Ady sau repo.. xD [ady,acuma poti posta si tu ..45 nu mai trebuie sa descri o lupta xD]
LOLNOPE

" - Heh...se pare ca ai ceva sange in tine in cele din urma...imi va face placere sa il fac sa curga..." spunand acestea Ren incepu sa isi concentreze toate sferele in mana dreapta formand o katana in timp ce mana stanga incepea sa devina sangerie si sa semene tot mai mult cu mana unui demon.

" - Vad ca s-a ajuns la lupta corp la corp :ha: pacat...pentru tine" spuse Ren in timp ce aparuse pe neasteptate in spatele lui Arashi facandu-i o zgarietura urata pe spate cu "gheara" in care is se "transformase" mana stanga.

" - Stii?...deja ai pierdut..." continua acesta in timp ce Arashi se departa din cateva sarituri la o distanta de vreo 7 m.

ooc:...ady/marina

"- Voi chiar nu stiti cand sa va opriti asa este? Ok se pare ca sunt obligata sa intru si eu in jocul vostru. V-am avertizat ori terminati, ori va luptati cu mine si cum ati ales ultima varianta..."
Tanara nu termina propozitia si in jurul ei se forma un vartej de foc ce devenea din ce in ce mai puternic. Focul acela era inofensiv pentru cei cu inima pura, insa pentru ceilalti era fatal. In cele din urma vartejul se opri, in spatele ei formandu-se o minge imensa de foc ce parea ca ia forma unei vietati.
"- O sa faceti cunostinta cu una din atacurile mele favorite "Hino Neko" ("The cat fire"). Poate ati auzit de acest atac, se cheama in ajutor spiritele unui anumit element. Iar aceasta pisica de foc este chiar un spirit de foc."
Monstrul de foc sari intre cei doi, inconjurandu-i pe fiecare intr-un vartej de foc. Ochii fiarei erau identici cu ai lui Hikari, de parca ar fi fost o trasatura specifica lor.
"- Va mai intreb o data... inca mai vreti sa va luptati?" spuse in timp ce sabia ei era cuprinsa in flacari.


ooc: ady/repo care vrea sau care stie
[Imagine: Untitled-1.png]

Dintr-o miscare Kaori se propulsa in fata lui Adachi.Statea fata in fata cu Hikari.Ochii ei rosi o faceau sa isi piarda cumpatul.Stia ca daca ar fi trebuit sa lupte cu ea,ar fi putut pierde.

[/i]"Nu!",tipa ea disperata,"Nu te las sa il ranesti pe Adachi!I-am promis protectie cat timp voi trai si nu te voi lasa nici macar pe tine sa imi strici juramantul.Desi,drept sa iti spun...L-as rani eu dupa cate a facut",zambi ironic Kaori in timp ce in mana dreapta se formasera mingi de foc.Facliliile aveau forma unor pene ce se asemanau cu cele ce incepeau sa ii creasca din spate.
"Nici tu nu cred ca vrei sa ai de a face cu "Hane Itazuki",tot un element de foc."[i]
Cele doua se priveau in ochi.

Hane Itazuki =Durerea penelor.



OOC:Marina,ady,repo xD
LOLNOPE

"- Juramant? Interesant...se pare ca am aflat ce ma interesa!" spuse Hikari in timp ce privirea ei era dinnou calma si blanda ca de fiecare data desi culoarea ochilor era tot sangeriu.
Ordona pisicii de foc sa se retraga, aceasta asezandu-se in spatele ei. Il privi pe Ren de parca i-ar fi spus sa renunte. Apropiindu-se de Kaori ii spuse:
"- Loialitatea este foarte rar intalnita de aceea eu vreau sa o protejez. Ce ai facut tu e demn de lauda. Adachi sper ca vei aprecia gestul ei!"
Hikari le facu semn celor din grupul ei ca este timpul sa plece. Fiara se ridica de jos apropiindu-se de ea in timp ce o privi pe Kaori.
"- Intr-adevar Hane Itazuki este o tehnica interesanta, dar vei reusi vreodata sa-i folosesti adevarata ei putere?"
Cu un mic vartej de foc dobora 5 pomi deodata, fara niciun mare efort, de parca ar fi fost fire plapande de iarba.
"- Tehnica ta ascunde multe secrete, ce ai vazut adineuri a fost un atac pe care numai utilizatorul unui Hane Itazuki poate sa-l efectueze. Acum tu decizi daca vrei sa cunosti sau nu mai bine aceasta tehnica. Sa mergem!"
La auzul ultimelor vorbe pisica inainta fiind urmata de Hikari.

ooc: mitzuke/repo/ady/aikad/snow/java, care dintre voi vrea
[Imagine: Untitled-1.png]

ME,ME,ME!! XD


Kaori se uita in ochii lui Hikari si observa cum devenisera mai blanzi.Ramase cu mana in continuare pe katana si astepta pana aceasta se departase destul.Ii zambi apoi lui Adachi cand acesta ii multumi.
"Stai linistit,ma simteam responsabila.Asa as fi facut in cazul oricui.Suntem o echipa pana la urma.Trebuie sa ne sprijinim!", spuse ea in timp ce privea expresiile de pe fetele tuturor.
Cand Adachi ii spuse ca are treaba,prima ei intentie a fost sa il opreasca dar l-a lasat,stiind ca este prea greu de convins.
"Bine ,poti pleca...",ii spuse in timp ce se intorcea cu spatele.
In timp ce acesta se indeparta,Kaori vorbi cu Serena si Jun
"Voi doua trebuie sa continuati misiunea!Sunt prea multi raniti si nu putem accepta pierderea lor...Aveti grija la cei din D,e posibil sa se intoarca.Inca ceva,nu am gasit planta aici.E posibil sa fie in alta parte
,le zise ea in timp ce le inmana un document.
"Uitati-va cu atentie la el ,e important"

Le zambi si se indeparta de ele lasandu-le cu o expresie debusolata.
----
Porni dupa Adachi,fiind inca ingrijorata de ce prostii mai putea face.Era inca tanar si nu era capabil sa fie un lider adevarat si sa stie totdeauna ce decizii sa ia.Asta o doveste si lupta ce vroia sa o duca cu Ren.
"Kumori ni shoto! *",sopti ea in timp ce se ascunse in varful unui copac,pentru a semana cu lumina soarelui.Auzi cum cei doi vorbesc si cu auzul ei dezvoltat reusi sa auda intocmai tot ce spusera.Ramase socata dar i-ar fi placut.In fond,avea nevoie sa devina mai puternica in lupta cu cei din D.

*=Umbra de foc

ooc:As vrea ca Denny sau Serena sa posteze ,iar apoi sa se revina la un moment dat la noi XD
LOLNOPE

Privea cum inamicul de departa, in timp ce se instramba fara motiv. Observa ca Adachi si Kaori au disparut, privea dubios in jur fara sa spuna nimic, in ochii ei se citea o oarecare teama. Se auzeau ceva discutii dar a preferant sa nu intervina, o privi pe Serena care statea si privea in gol. De afara s-a auzit ceva bubuituri, privea speriata spre iesire, dar nu indraznea sa se apropie, dupa ceva timp a vazut-o pe Kaori cum se apropia de ele, si le-a dat un documant, a aprobat din cap la vorbele ei.

-Se pare ca fata asta si-a luat-o in cap. gandea aceasta in timp ce stangea un kunai in mana.

- Serena se pare ca noi o sa fim eroinele acestei povesti. ii spuse aceasta ironic.

A iesit afara din templu si a privit in jur dandu-si seama ca Ren si Adachi au vrut sa se lupte. " Probabil a intervenit Hikari, si acum Adachi fierbe de nervi. Kaori o sa o incurce rau de tot, dar nu ai ce sa ii faci, eu nu sunt dadaca ei. Mare si tare se crede fetita e deja prea mare ca sa ii se dea ordine si are un tempereament ... se gandea aceasta in timp ce isi trecea mana prin parul ei roscat.

OCC: pai care vrea o.o sau seren daca e posibil ^-^
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













Jun o urmarea pe fata, inapoi in templu, se gandea la ce o sa se intample cu ceilalti, dar dintr-o data si-a lasat deoparte aceste ganduri, concentrandu-se pe misine alaturi de Serena.

Distractie zici? As vrea sa am ceva parte de distractie. Sa iti vedem amicii Serena. ii zise fata si a coborat alaturi de Serena.

O data ajunse jos, a calcat intr-o balta, scapa niste injuraturi destul de frumaose.

Deci ce cautam aici? Unde's amici tai? o intreba fata caruia ii se citea in privire ca vroia o lupta.

OCC: Seren 15
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End















Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Adevar si Onoare: X vs D - character description hikari marina 19 17.747 11-06-2010, 07:18 PM
Ultimul răspuns: IloveYuki


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)