Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Adevar si Onoare: X vs D

"- Asa cum ti-am spus nu avea rost sa cauti razbunare, pentru ca ei tot urmau sa fie ucisi de mine. Conform legilor noastre, daca esti tradat si abandonat de familia ta automat numai faci parte din clan. In concluzie nu are rost sa te ucid si pe tine. Urasc sa vars sange de nevinovat." spuse Hikari cu tristete si suferinta in privire. Nu-i placuse deloc faptul ca anihilase un clan dintr-un singur ordin prostesc.
'- Nu am de gand sa mai accept ordine de genul acesta de la altii, prefer sa-mi formez propriul meu clan ce difera de ceilalti. Si nimeni si nimic nu ma vor opri.'
Roscata il urmari pe Ren cum se apropia incet de ea, pentru o clipa crezu ca voia sa o atace pentru a se razbuna. Insa privindu-l cu atentie in ochi isi dadu seama imediat ca el nu era o astfel de persoana, era diferiti de ceilati.
"- Ce s-a intamplat? Acum esti liber, numai faci parte din niciun clan. Tu decizi ce vei face cu viata ta. Asa cum voi face si eu, a sosit vremea sa numai accept ordinele nimanui si sa-mi formez un clan diferit de toti. Cred ca este timpul sa ne luam ramas bun..."

ooc: repo
[Imagine: Untitled-1.png]

"- Ramas bun?...nu prea cred....nu o sa ne luam ramas bun pana nu imi platesc datoria pe care o am fata de tine...daca nu ii ucideai tu...o faceam eu...dar asa cum i-ai ucis tu inaintea mea ma faci sa ma simt indatorat tie si nu imi convine asta. Iti convine sau nu ...nu ai de ales...de mine nu o sa scapi pana nu imi platesc datoria..." acestea erau acele cuvinte pe care le-a spus Ren in momentul in care s-a decis sa o urmeze pe Hikari...

.................................................

Datorita faptului ca s-a adancit in amintiri Ren calca din greseala pe o creanga uscata care a trosnit sub presiunea exercitata de piciorul lui. Vazand ca femeia l-a descoperit a decis sa iasa din umbre, nu mai avea motiv sa se ascunda...sangele incepea sa ii fiarba in vene, astepta cu nerabdare o posibila lupta....

ooc: scuzati de intarziere...^^"...Mitzuke your turn

"Ren,as putea zice ca nu te-am mai vazut demult',zambi Kaori dupa care baga arma inapoi.Nu ii era frica de ei,la urma urmei se cunosteau de ceva vreme.Se apropie de ceilalti,lasand lumina lunii aramie sa cada pe fata ei alba .
'Cred ca ar trebui sa mergem.Adachi si restul ne asteapta in templu.Banuiesc ca toti vrem explicatii',zise fata dupa care porni inaintea lor in templu cu pasi repezi.

'Am o presimtire ciudata..',gandi Kaori in timp ce simtea celelalte aure puternice in jurul ei.

OOC: Well...anyone from marina and from the temple.. :3 [in general care prinde]
LOLNOPE

'- Demult nu am mai simtit aceasta prezenta, credeam ca a fost inghitit de pamant. Nu ma asteptam sa indrazneasca sa ma atace in aceasta noapte cu luna rosie. Ma bucur sa va revad Ankoku Ryuu.' zambi Hikari in timp ce ochii ei devenise mai rosii decat sangele si mai stralucitori decat suprafata cristalina a apei.
"- Ma bucur sa te revad Seishi sa inteleg ca ai venit sa ma ucizi? Dinnou? De ce nu renunti? Nu ma voi lasa invinsa de tine..."
Dusmanii incepu atacul, se miscau foarte repede doar erau renumitii Dragoni ai intunericului.
"- Kaori cred ca va trebui sa ni te alaturi in joc, sunt foarte simpatici cand ne invita" cu un zambet malefic isi scoase katana din teaca si dintr-o miscare dobora 10 ninja, dintre care 5 erau clone.
"- Vai dar multi mai sunteti dintre care peste jumatate doar clone. Vai dar asa puternici ne considerati? Sunt flatata!!!"
In timp ce dobora dusmanii, toti care o priveau aveau impresia ca miscarile ei sunt precum un dans.


ooc: e randul tau mitzuke
[Imagine: Untitled-1.png]

'Va fi placerea mea',zambi demonic Kaori dupa care pielea ii deveni rosiatica in unele zone iar ochii galbeni se aratara in timp ce din spate,din chakra imensa i se formara 2 aripi de Phoenix.In timp ce lovea si strapungea inamicii,aripile cresteau din ce in ce mai mult,aratand acum a flacari.Kaori,din cauza aripilor putea simti care erau clone si care nu.Dupa ce ea impreuna cu Hikari doborira tot acei inamici,mai ramasese unul singur,ce statea pitit dupa niste tufisuri intr-un jutsu de invizibilitate.Dintr-o miscare,fata ajunse langa el si il inveli in aripile imense dupa care il arse pe jumatate,lasandu-l apoi in fata lui Hikari stiind ca ii va face palcere sa il ucida sau poate sa mai scoata detalii de la el.Apoi,cobori iar aripile intrara la loc,facand-o pe Kaori sa tipe din toti rarunchii.Era obosita,dar tot se ridica si pufni.
'Pff,floare la ureche..',murmura dupa care se lasa langa un copac.


OOC:Marina
LOLNOPE

"- Seishi... sobolan ca intotdeauna; mereu ma intrebam cine este mai puternic tu sau cainele tau Yoru..."
Persoana ce aparuse in spatele ei incerca sa ii taie bratul, dar nu reusi. Yoru era cel mai puternic dintre toti Ankoku Ryuu, cel putin asta era opinia lui Hikari. Pentru altii poate era si Seishi puternic, dar faptul ca se ascundea precum un sobolan nimeni nu putea nega. Singura persoana care ii trezea asa zisa sete de sange era Yoru, pentru moment. Nu avea de unde sa stie ce alti dusmani urmau sa mai apara. Poate ca mai exista cineva ce ii oferea aceasi placere. Ochii ei devenise si mai malefici, nimeni nu-i vazuse vreodata aceasta latura, lasa impresia ca ar avea o dubla personalitate. Oare era adevarat? Ce se intamplase intre ea si Yoru, de avea aceasta ura pentru el.
'- Sa nu crezi ca te voi ierta Yoru, dupa ce mi-ai ucis bona si singura persoana care stia adevarul despre identitatea mea. Din cauza ta trecutul meu este doar o iluzie...'


ooc: repo de nu postezi cosmaruri vei avea 10
[Imagine: Untitled-1.png]

Ren vazand ca Hikari devine din ce in ce mai nervoasa si incepea sa isi piarda rabdarea...se strecura fara sunet in spatele lui Yoru si ii puse mana in jugulara imobilizandul.
"- Daca tii la viata ta stai linistit... ii sopti Ren captivului.
' De mult nu am mai vazut-o nervoasa...dar ochii pe care ii are acuma chiar ca nu i-am mai intalnit...oare ce e cu ea...sa fie oare din cauza acestor doi ?...vad ca celalalt se ascunde ca un mic sobolan...oricum are ceva de ascuns...prea puternic nu poate fi...' monologa Ren in timp ce Yoru incerca sa se elibereze din prinsoare. Ca sa il potoleasca a inceput sa ii stranga din ce in ce mai tare jugulara. Ridica ochii spre Eien.

"- Ei ce fac cu el?...il ucid acuma sau mai ai tu ceva treaba cu el?"

ooc: marina....aoo dc sa am cosmaruri ?

Vazand reactia lui Ren, Hikari isi dadu seama imediat motivul actiunii sale. Privirea ei deveni dinnou calma si innocenta, lasandu-i pe ceilalti sa se intrebe daca chiar a existat vreun sambure malefic in ea sau era doar o iluzie.
"- Da-i drumul Ren nu are rost sa te chinui cu el, toate la timpul lor. Nici vantul, nici focul; nici viata, nici moartea; nici macar ei nu vor reusi sa readuca la viata o persoana importanta ce detinea cheia spre trecutul meu. Ti-ai dat seama care erau sansele de castig Yoru. Din cauza faptului ca eram nervoasa nu ma puteam concentra, astfel sansele erau egale. Insa te asigur ca nu se va mai intampla."
Hikari observa cum ceilalti o priveau intrebatori, incercand sa inteleaga relatia dintre ea si acei ninja. In schimb Reisui era altfel fata de ceilalti, parca nimic din ce vazuse nu o afectase, nu-si schimbase deloc expresia fetei. Se intoarse spre ei si zambi asa cum face ea de fiecare data, creand o atmosfera prietenoasa.


ooc: java-sis e randul tau
[Imagine: Untitled-1.png]

Reisui simtise si ea prezenta nedorita a echipei de ninja, dar nu ar fi dat bine pentru cineva beat sa se dovedeasca indeajuns de alert, asa ca nu facu niciun gest in acest sens, ramanand cuminte in spatele lui Kynes, care parea indeajuns de puternic sa o duca si pe ea, si tot arsenalul ei fara sa dea vreun semn ca le-ar pi observat greutatea.

'Templu? Deci la revedere kiyoto...' isi zise ascultandu-i pe nou veniti in timp ce se aseza mai confortabil.

Era evident ca oricine ii atacase nu avea niciun interes in privinta ei... incercau sa elimine pe cineva din cei din fata. O singura data fu nevoie sa se apere de o clona care atacase mai mult din inertie. Isi ridica bratele, ca pentru a se intinde, moment in care arma clonei scartai in teaca sabiei ei. In clipa in care Kynes se intoarse sa infrunte atacatorul Reisui isi lasa coatele pe teaca si aceasta se inclina, izbind clona din plin.

"Oh, frate... o sa trebuiasca sa repar asta..." mormai ea observand zgarietura de pe teaca. "Ai ceva forta, nu gluma!" chicoti, batandu-l usor pe ceafa pe Kynes apoi se prinse din nou cu bratele de gatul lui de parca ar fi luat-o ameteala.

Lupta se termina curand: noii ei tovarasi de drum erau destul de caliti in lupta... o urmari cu interes pe Hikari pana la sfarsitul luptei, cand aceasta isi cruta inamicul. In mod normal i s-ar fi parut o generozitate gratuita, dar de data aceasta totul era asa cum ar fi trebuit sa fie. 'Nu ucide in scop strict personal. E lipsit de intelepciune.'

"Presupun ca trebuie sa fie cate unul in fiecare grup..." sopti pentru sine privind la victimele fetei nou-venite.

Incepu sa-si frece bratul incercand sa scape de o pata de sange inainte sa se usuce, dar se opri cand observa ca il deranja pe Kines. Se uita din nou curioasa la Hikari. Pe masura ce se trezea din amorteala i se parea din ce in ce mai mult ca seamana cu cineva cunoscut...

ooc: oricine
[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]
[Imagine: chibi_137.gif]
Ka, chibi-ul lui JavaLeen

Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)

'Hm,ca de obicei.Cand te uiti la ea poate parea un ingeras desi in lupta poate fi mai cruda decat o vipera.Si totusi,ai mai multe parti moi,Eien...',zambi Kaori dupa care se ridica de jos.Se intinse a oboseala si ii privi pe ceilalti.Unii erau mirati de cele spuse,probabil le era frica,ca Hikari va rabufni dar Kaori nu dadea importanta.Schita inca un zambet si vazu o fata in carca lui Kynes.Cand se apropie pentru a vedea mai bine observa ca era rosie la fata ceea ce insemna ca e beata.
"Oare chiar tu esti...?",privi mirata Kaori.

OOC:Guess JavaLeen :3 Or marina,repo,kynes,snow..78
LOLNOPE



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Adevar si Onoare: X vs D - character description hikari marina 19 17.747 11-06-2010, 07:18 PM
Ultimul răspuns: IloveYuki


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)