Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Adevar sau provocare

#81
ok nu beau sucuri lipsite de gust da-mi o vodka si imi aduc eu punga cu sange si fac un bloody mary care sa respecte numele, nu m-a amuzat deoarece mi s-a parut patetic, in fiecare noapte la mine se aude scartaind ceva in pot si am aflat dupa cateva zile ca erau 3 pisici acuma cine are trei schelete de pisica frumos asezate si 2 scrumiere in forma de craniu de pisica in casa, ai ghicit eu...totusi chestia e ca inca se mai aude si nu-mi pasa, perna pe ureche si somn de voie, sau in cazul meu sforait de voie in fine.....

provoc urmatorul user sa scrie cea mai infricosatoare intamplare si de preferat cineva care stie sa scrie frumos o intamplare de groaza....ma refer la orice altcineva inafara de dee_duu ca m-am plictisit de postarile insipide pe care le tot citesc in speranta unui lucru ce nu poate fi gasit deoarece este de mult mort.in mod clar se intelege ca ma refer la inspiratie si nu la inteligenta.......nu cred ca a existat acolo din prima faza si daca a fost ca germene a patit precum unul dintre cei trei samburi din pilda, ofi ajuns prin desert sau prin buruieni, mizez totusi pe buruieni deoarece nicaieri nu exista desert ci exista ceva ce putem numi criminali ai creatiei.....mai pe scurt si simplu un anturaj inadecvat ca sa nu fortez introducerea unor termeni ce pot parea putin cam prea duri.......

Revin deci la subiectul topicului, o intamplare infricosatoare

precizez o chestie poate fi si fictiva dar va rog nu copiati filme horror ca-mi dau seama din ce film a fost luata secventa respectiva....sunt mult prea multe filme horror slabe si cliseele sunt asa de multe incat nu exista nimic nou ce poate fi intalnit.........in concluzie astept ceva infricosator....sa mi se ridice parul pe mine sa ma ia cu fiori sau in cel mai nefericit caz macar sa-mi faca inima sa bata ceva mai repede.

#82
okay , o sa-mi incerc norocul .Nu am inventat-o eu ,dar am citit-o si m-am gandit sa o rescriu .Deci ....
O noua zi incepea .Ziua in care doua fiinte isi incepeau drumul .Andra si Anda .Mama se astepta-se la un singur copil ,dar a avut surpriza de a a vea doua fetite ,gemene pe deasupra .
15 ani mai tarziu .Parintii nostri ,fiind oameni de afacere ,ne-au lasat singure pentru doua saptamani .Ne pregateam sa ne serbam ziua de nastere alaturi de colegii de scoala ,care soseau la ora 11 .Totul era pregatit .Eu si Andra eram foarte entuziasmate .Poate prea entuziasmate pentru a auzi cum CD -ul se opreste cateva secunde si apoi isi revine .Credeam ca CD-ul e zgariat ,sau poate are virusi .N-a contat deoarece colegii nostri au sosit imediat .Pe la ora 13 ni s-a facut foame asa ca am incercat sa sunam dupa pizza .Ciudat .Linia telefonica era cazuta .Am incercat si pe mobil ,dar ....pur si simplu nu era semnal.Ce ciudat ! Doar am vorbit atata la telefon fara probelme!
Imediat ce am inchis mobilul muzica iar a inceput sa ne faca probleme .Am deschis tv ,pana sa aducem alte CD-uri .Dar acesta s-a inchis brusc ,si nu l-am mai putut aprinde .Deodata ,pica curentul si cineva suna la usa .Andra s-a dus sa raspunda .In casa domneste o liniste ingrozitoare .Se aud incuietoriile de la usa si toti vrem sa iesim afara ,dar nu putem .Geamurile si usile sunt toate incuiate .Nefiind destul de speriata , o mai aud pe Andra strigand:'Ana' ,iar apoi vad cum lacrimile au inceput sa curga pe fata ei .Ana era o fata extraordinara ,o fosta colega de clasa .Sora mea ,Andra ,inca se mai simte vinovata pentru moartea ei .
In timpul scolii a pornit un incendiu .Eu am ramas inca in clasa ,iar Ana s-a intors printre flacari pentru mine ,impreuna cu Andra .Ana m-a dus la Andra ,iasr Andra m-a scos afara .Insa a fost prea tarziu pentru Ana ,care a pierit in flacari ,chiar sub ochii nostri .
Era adevarat .Ana era in camera .In flacari ,ca si atunci cand a murit .Andra a lesinat vazand-o ,iar dupa fantoma Anei a disparut ,cu ea in brate .Dupa disparitia Andrei si a fantomei Anei ,curentul a revenit ,teleefoanele mergeau ,iar noi numai eram prizonieri in casa ,ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat .Dra sora mea nu avea sa se mai intoarca niciodata .
De la disparitia ei ,ma uit in oglinda si ma intreb :'oare este acolo si ma priveste ?'
Cum am spus....nu e inventata de mine!o gasiti si pe alt site.... .Ah ,da ,se numeste Twin in the Mirror .Roland Delaney ,sper sa te fi speriat putin ,daca nu ,macar sa iti fi placut .
Next :este adevarat ca ai si tu o poveste anormala pe care ai vrea sa ne o impartasesti ?
[Imagine: gfxd.png]


#83
hehe eu chiar nu am intamplari anormale deoarece sunt un mic ingerash asa ca il provoc pe urmatorul sa spuna care este userul pe care nu il suporta
[Imagine: fgdhdr.png]

Tnx Nibbles


Stay by my side . I won\' t let you down . I\' ll never betray you . Call my name and I\' ll save you from the dark . You know I\'m never far .

I\' ll say it as many time as you need : I love you . You are my superstar <3

Nothing can\' t stop me from loving you

#84
Am sa fiu sincera Smile Si sper ca nu voi lua iar ban pentru asta. De fapt si de drept nu suport copii rasfatati si cu aere. Sunt de parerea ca daca mintea nu te ajuta mai bine nu o expune. Nu voi da nume ca nu mai am chef de prostii. Aici totul este luat prea personal si nu am chef de rafuieli copilaresti.

Il provoc pe urmatorul user sa scrie o poezie "acida" 10

#85
ah.......::4ee_Dush:::... ,continuare n-o pui ?adevar sau provocare ?????pun eu :
este adevarat ca iti place ocultismul ?
[Imagine: gfxd.png]


#86
NuSmile

Provocare:

Sa descri cea mai siropoasa actiune/traire a ta

#87
Adevar:Vrei sa vii cu mine la mare?
ah.......esti fata ,da ?daca esti fata as fi venit ,dar la ce vacanta am avut ....prefer sa mai astept pana la anul .Desigur ,daca ti neaparat ,poti sa ma mituiesti,adica sa mergem si la hipodrom....ador sa calaresc si vreau sa invat sa sar peste obstacole... .Deci..asta e raspunsul meu .
next :este adevarat ca iti plac caii ?
[Imagine: gfxd.png]


#88
da...;love this animals..sunt pe locul trei in topul animalelor mele vavorita
adevar sau provocare.
e adevarat ca urasti sobolanii???
[Imagine: fgdhdr.png]

Tnx Nibbles


Stay by my side . I won\' t let you down . I\' ll never betray you . Call my name and I\' ll save you from the dark . You know I\'m never far .

I\' ll say it as many time as you need : I love you . You are my superstar <3

Nothing can\' t stop me from loving you

#89
Este adevarat ca mama ta are parul scurt?
sa stii ca ai nimerit-o 21 si inainte il avea scurt, dar sa mai atuns acum cateva zile >.<

next: esti adevarat ca macar odata in viata te-ai gandit ca intr-o zi hamsterul meu ar putea sa vina la tine in casa cu 2 cutite gata sa te faca chiftelutze? (daca nu te-ai gandit la asta, prin simplul fapt ca ai citit asta ati procesat-o si intr-un fel, v-ati gandit la ea :]] )

#90
mai bine nu

ok provoc urmatoarea persoana sa.....imi zica un film horror pe care l-a vazut si sa-mi zica si mie niste formatii de rock mai de doamne ajuta ca sa nu adorm aici




Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)