Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

AMV Concurs MAI ~ Vot

#11
http://www.youtube.com/watch?v=XdfNlm2EU...er&list=UL astai linkul bun
Fast as the wind, the invasion has begun shaking the ground with the force of thousand guns first in the line of fire, first into hostile land
[Imagine: Untitled-1-2.png]

#12
Arigato,alta treaba acum/
[Imagine: wqymg0.jpg]

#13
Daca tot nu s-a indurat nimeni sa comenteze, m-am gandit s-o fac eu. Vreau sa va spun de pe acum ca voi fi corecta in alegerea celui mai bun amv si ca nimeni si nimic nu imi poate influenta alegerea. Acestea fiind spuse, voi lua fiecare amv in parte si-l voi comenta:

Primul amv: e destul de bun doar ca mi se pare cam scurt ce-i drept. Ai fi putut lucra mai mult la el, sa-ti dai mai mult silinta. Ce-i drept, tranzitiile intre scene s-au realizat destul de bine, doar ca melodia nu se prea potriveste cu anime-ul in sine sincer. Chiar daca ai un beat bun, la capitolul efecte stai cam slab, incearca sa lucrezi mai mult, astfel incat sa nu-ti aglomerezi amv-ul cu prea multe efecte, pentru ca dupa ar fi prea incarcat, dar totusi acele cateva efecte sa ne surprinda intr-un mod placut.

Al doilea amv: acesta spre deosebire de primul este si mai scurt, si fara suparare, nu mi se pare prea bun. La fel ca la primul tranzitiile s-au realizat binisor, dar aici beat-ul cam scartie. Puteai sa mai lucrezi la el, desi melodia e destul de potrivita cu anime-ul in sine, beat-ul e cam slabut. La fel si in cazul efectelor, cam lasa de dorit. Nu prea le-am observat mai deloc, trebuia sa pui putin accentul si pe efecte, fiindca daca faceai asta iti mareai considerabil sansele.

Al treilea amv: Pana acum, sincer, mi s-a parut a fi cel mai bun. Melodia mi se pare destul de potrivita cu tema si anime-ul in sine. Mi-a placut foarte mult cum s-au facut tranziitile intre scene, si se vede ca sunt alese bine scenele, nu la intamplare. Beat-ul e unul chiar foarte bun, si efectele sunt surprinzatoare, nici prea incarcat, dar nici prea lipsit de efecte. Echilibrat, si asta e perfect.

Bun, deci am cam facut o mica confuzie. Eu credeam ca al patrulea amv este a lui Jbelux. Sorry, dar eram cam adormita atunci. Nici o problema. Comentariul de la amv-ul lui Jbelux ramane acelasi doar ca voi schimba. In loc de ''al patrulea amv'' voi pune ''al cincelea amv''. So, let's start again:

Al patrulea amv: Acum l-am observat si eu, imediat postat dupa ce a postat Crăci. So, ce-as putea zice, decat ca e un amv bun, desi mi se pare ca nu te-ai incadrat foarte bine in tema, adica mie cel putin nu-mi inspira mare razboi. Tranzitiile intre scene se realizeaza binisor, desi unele scene imi par alese la repezeala, fara suparare. Beat-ul e bunisor, iar melodia e draguta. La capitolul efecte n-am ce-ti reprosa, imi plac mult.

Al cincelea amv: E un amv foarte bun, sincer. Imi plac mult scenele alese si cum se realizeaza tranzitia intre acestea. Melodia se potriveste bine cu secventele. Beat-ul e fantastic, ma face sa il ador, iar efectele si ele sunt dragute, desi daca ai mai fi pus cateva nu ar fi stricat. Oricum, si asa e un amv chiar foarte bun.

So, cum dupa ceva timp de gandire, si dupa analizat in ansamblu toate cele 5 amv-uri de data aceasta, votul meu merge la *drums*... al patrulea amv, adica cel al lui Jbelux, deoarece se vede ca a depus un efort suplimentar la realizarea acestui amv, dand tot ce a avut mai bun din el pentru a-l realiza. So, acestea fiind zise va urez mult succes in continuare tuturor participantilor si fie ca cel/cea mai bun/a sa castige! Succes!!!
[Imagine: SHINee20.gif]

#14
Alright, o să comentez şi eu, dar să nu vă supăraţi căci şi eu sunt cam începătoare la chestia asta, dar îmi place ^-^

Primul video: Dacă îl făceai widescreen sau HD chiar că nu mă supăram. Uneori beat-urile acelea mergeau accentuate de la bătălia aia cu Naruto vs Pain. Mie nu îmi place anime-ul Naruto în sine şi a fost un chin să îl urmăresc, dar ştii.. efectele tale m-au făcut să mă uit la tot, dar ai putea să mai urmăreşti tutoriale. Felicitări!

Al doilea video: Yay! Te iubesc. Ai pus un HD, ai făcut cu unul dintre anime-urile mele favorite şi e culoarea roşu acolo, totuşi fără chestile alea albe ce se mişcau ca flăcările (care presupun că erau sparkles) era mult mai bine. Sper să mai văd şi alte lucrări ale tale.

Al treilea video: Interesant. OMFG! Mi-a plăcut chestia cu scrisul, iar beat-urile aci nu trebuiau accentuate că strica cam tot. Anyway.. cred că e un video destul de bun şi sincer, pe mine ma ţinut în suspans.

Al patrulea video: Kawaii!! Sincer e super duper de frumos. Are şi o calitate bună, videoclipurile sunt cam aşa ce zice melodia aia pe acoloşa, am observat câteva anime-uri frumoase ca To Aru Kagaku No Railgun, Kampfer, Soul Eater, Angel Beats, K-ON!! şi multe altele. Bravo!

Al cincilea video: Este destul de bun, dar melodia nu e chiar genul meu. ÃŽmi place faza cu robotul gigantic. Se putea ÅŸi mai bine, dar e frumos ÅŸi aÅŸa.

Votul meu merge la al patrulea video " AMV - Random //Multi-anime " Congratulations şi spor la muncă. Apropo.. când mai e altă ediţie? Mă tentează să particip.
[Imagine: 2d1r7lv.png][Imagine: 2r3l6co.png][Imagine: t05g8o.png]
It shines forever with blue, like my beloved sea.
To protect the future, now I gather power
for the people and places I should be loving.
Glittering azure, I want to protect these pure feelings the way they are now.

#15
E voi comenta de plăcere. Oricum nu se va lua în considerare.

Primul participant, cu videoclipul Alredy Over
Nu este tocmai în temă în "război" dar reflecteză luptă nesfârşită dintre Sasuke şi Naruto. Melodia chiar este bună, la început a fost "lină" iar apoi când a început partea "semi-hard" ne-ai ilustrat lupta dintre Pein şi Naruto. [am mers prea departe]
De la început, ai arătat durerea dintre cei doi, asemănarea şi prietenia pe care n-o împărtăşeau nimănui.
Îmi plac efectele, nu sunt artefacte, au folosit bine cardele pe melodie, nu ai încărcat videoclipul, sunt bine puse, nici nu ştii cât ador acest video, îmi exprimă sinceritate, îmi exprimă prietenie, care greu o găseşti în ziua de azi.
Nu am ce comenta, este suepr bun, minunat, 10.

Al doilea concurent cu Ring Frei

Chiar ai făcut varză videoclipul, efectul ăla pus aşa în scârbă, la nimereală. Melodia este frumoasă, dar nu se potriveşte at all.
Melodia se opreşte brusc. Wtf ce plm de AMV e ăsta? Mai bine nu-ţi pierdeai tipul că ai făcut-o în zadar. Plus că nu e în temă.
2

Al treilea concurrent cu "Hellsing-Dark Anges"
Ok, începutul e bun. melodia foarte bună pusă-n temă, ai acolo un război, cadrele bune. Nu am nimic de comentat.
Dacă exista nota 100, pe aia ţi-o dădeam, dar sper să te mulţumeşti cu 10

Al patrulea concurent cu "Random"
Melodia este foarte bună nenică, e în temă, cam puţin free-style, but să zicem acceptabilă. Um.. cadrele sunt foarte bune puse pe melodie, efectele la fel de bine. În videoclip e mai mult street-fight decât war, dar te salvează tot melodia.
ÃŽÅ£i apreciez originalitatea,
10 [cu ajutorul melodiei]

Al cincelea concurent cu videoclipul "Gundam"

Ok, ai început în fortă, ceea ce este excelent, malodia se încadrează în standarde, ai destul war, unele carde nu le-ai sincronizat cu melodia.
Dar, îţi dau 10 pentru temă, şi pentru muncă.

Nu mai am chef să... comentez.... so.... dacă luaţi în considerare bine, dacă nu, şi mai bine xD [scuze de greşeli, mă grăbesc]
Lawl.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)