Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[+18] Shades of love

#1
Nu detin nici un personaj din anime-ul/manga Naruto si nu fac profit de pe urma lor.

Chapter 1 :

Sakura: Bip! Bip! A inceput telefonul meu sa sune anuntandu-ma ca a venit dimineata si e timpul se merg la liceu. Imi iau telefonul in mana si opresc soneria, oftez lung si buimacita de somn ma ridic din pat. Merg grabita la baie unde imi respect programul din fiecare dimineata ... 'Oare in ce sa ma imbrac?' ma gandesc in timp ce imi aranjez parul lung si roz. Ma intorc in camera si imi iau o pereche de blugi skinny de culoare neagra si o bluza pana in talie visinie. Cobor repede scarile, in drumul meu spre usa imi aud parintii in living cum vorbesc despre bani, mi s-a parut ca aud cuvantul datorie, dar sper ca mi s-a parut, nu dau importanta si ajung in dreptul usii unde imi iau niste tenisi in picioare, imi iau si o geaca de piele, imi pun rucsacul pe umar si ies pe usa. La capatul aleii ma astepta soferul care imi deschide portiera si eu urc in masina. Porneste spre scoala, iar eu priveam ganditoare pe geam. Nu intelegeam despre ce datorie era vorba, adica tata incheiase niste afaceri profitabile in ultimul timp, iar noi ne permiteam orice ... las capul pe geam si din ochii mei de culoare cerului imi curg cateva lacrimi, sper ca nu s-a bagat tata intr-o prostie, ma gandesc serios sa devin manager, nu as putea sa traiesc fara luxul de acum.
Observ ca am ajuns la scoala, ma dau jos din masina, ii zambesc soferului si ii spun ca il astept ca de obicei. Porneste in tromba si eu ma indrept spre intrare. Ajung in clasa si imi salut colegii, ma asez in banca, iar Hinata vine la mine, era imbracata in niste blugi maro cu o bluza ce ii scotea in evidenta sanii voluminosi.
-Sakura, ce ai zice de o iesire in club in seara asta? ma intreaba pe un ton entuziasmat.
-Nu stiu ce sa zic, inca nu m-am apucat de invatat pentru bac si nu prea mai e timp. Cine mai vine? o intreb eu curioasa.
-Pai Ino, Sai, Kiba, Hanabi si poate Kurenai. Deci, ce zici? ma intreaba ea cu ochi de catelusi.
-Bine, fie. La ce ora si unde ... ? Sunt intrerupta de profesorul care a intrat in clasa.
'La 8' imi sopteste Hinata, iar eu imi continui ziua plictisitoare de scoala ...


Sasuke: Stau relaxat pe scaunul din biroul meu lucrand la teancul de hartii in timp ce imi savurez cafeaua. Ma las pe spate, imi dau cu mana prin parul ca abanosul si ma hotarasc sa il sun pe Naruto, unde naiba umbla prostul asta?
-Alo? imi raspunde imediat.
-Ti-am zis sa imi aduci cateva fetite, am chef de distractie. Ce se mai aude de Itachi?
-Tocmai ce veneam cu ele spre tine. Vorbim cand ajung. imi spune rapid
Ii inchid si ma ridic de pe scaun, eram imbracat intr-o pereche de pantaloni sport si un tricou albastru. Merg in living unde Nana, femeia care m-a crescut, imi aduce micul dejun. Ii zambesc si incep sa mananc gandindu-ma la Haruno si la o solutie prin care sa imi recapat banii.
Sunt intrerupt de Naruto care intra pe usa cu trei fete dupa el, le fac semn celor trei sa urce sus, iar ele se conformeaza.
-Altele mai frumoase nu ai gasit? Ti-am zis ca nu mai am pungi sa le pus pe fata. ii zic lui Naruto plictisit.
-A fost tot ce am gasit. imi zice el amuzat
-Deci? Doua subiecte, Itachi si Haruno.
-Itachi a fugit in Cipru, ti-am zis sa nu mai fi asa dur cu el, stii cat de greu l-am convins data trecuta sa se intoarca. Si Haruno, nu da nici un semn, cred ca spera sa scape. zice el, iar eu pufnesc amuzat.
-Pe Itachi lasa-l acolo, nu vreau sa-l mai vad pe aici, iar pe Haruno vreau sa-l lovim unde-l doare mai tare.
-Are o fata, Sakura, o bunaciune de 18 ani ...
-Adu-mi-o ! ma rastesc la el
-Cum sa ...?
-Nu ma intereseaza, il intrerup. Pana diseara sa o am aici. Acum pleaca.
Da din cap si iese pe usa oftand. Termin de mancar si urc scarile indreptandu-ma spre fetele care ma asteapta.
Va fi o zi lunga ...

#2
Hey , hey! ^^
A trecut ceva vreme de cand nu am mai trecut pe forum si intamplararea a facut sa dau peste povestea ta. Intai m-a atras titlul, se pare ca aceasta moda nu a disparut de tot, prin care il dai in engleza, apoi continutul este in romana. :)) E ok, nu critic asta, fiecare decide cum vrea sa fie titlul. Al tau a fost interesant.
La o prima impresie, continutul pare ca a unui incepator si nu pot sa zic ca m-am inselat, insa, in loc de ?????Sakura:....????? era mai usor de spus : Sakura point's of view sau Din punctul de vedere al Sakurei etc. deoarece prima parte de fragment cuprinde perspectiva ei si din punct de vedere literar nu este corect cu "Sakura:.." u know.... same goes for "Sasuke:.." .
Recunosc ca nu am citit nimic din fragmentul cu Sakura, dar am citit la Sasuke si observ ca se pastreaza o logica, am inteles fragmentul, apreciez mult faptul ca desi esti o incepatoare in a scrie, ai respectat multe regului ale redactarii unui text si multi sunt totali paraleli cu ce este aia o proza. Ai de la mine o inimioara <3 .
[Imagine: a17504639be4b10d04424d855865eb53.gif][Imagine: A5D0F5D61805ED04AAC6EC72A0549F025BF7966A]
”Know that the only people you can save like that are the ones that survive.”





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)