09-04-2011, 04:29 PM
Păi , întâi de toate , La Mulţi Ani ! Bun venit printre noi ! ^_^ Aş avea cateva întrebări pentru tine
...Sunt curioasă 
I. Care este compizitorul tău preferat ??
II.Care este filmul tău preferat ? Dar actorul ?
III. Ce fel de cărţi îţi plac ?
IV. Care este preferatul tău autor ?
V. Care este animeul tău preferat ?
Cam astea au fost intrebările mele . Sper să îţi te simţi super bine aici şi să- ţi faci o grămadă de prieteni noi !:chuu: Am citit mai sus că îţi place să scrii şi să faci fotografi.. Poate vei vrea să faci un fic sau să ne arăţi fotografiile pe care le-ai facut . Sunt o mulţime de lucruri interesante pe site . Spor la învestigat !
Welcome again ,
:bye:

I. Care este compizitorul tău preferat ??

II.Care este filmul tău preferat ? Dar actorul ?
III. Ce fel de cărţi îţi plac ?
IV. Care este preferatul tău autor ?
V. Care este animeul tău preferat ?
Cam astea au fost intrebările mele . Sper să îţi te simţi super bine aici şi să- ţi faci o grămadă de prieteni noi !:chuu: Am citit mai sus că îţi place să scrii şi să faci fotografi.. Poate vei vrea să faci un fic sau să ne arăţi fotografiile pe care le-ai facut . Sunt o mulţime de lucruri interesante pe site . Spor la învestigat !
Welcome again ,
:bye:
ï¼ï¼¹ FIC ะ PETALA RÄ‚TÄ‚CITÄ‚ ะ
Dᵃᶜᵃ ᶰᵒʳᶤᶤ ᵛᵃʳˢᵃ ˡᵃᶜʳᶤáµá¶¤ ˢᶤ ᶤᵘᵇᶤʳᵉᵃ á¶°â»áµƒ ᵗʳᵉᶜᵘᵗ, ᵖᵒᵃᵗᵉ áµáµƒá¶¤ ᵃᵖᵃʳᵉ áµ’ ˢᵃᶰˢᵃ ˢᵃ ᵖᵒʳᶰᶤáµ
De La-nceput ..!
Dʳᵃáµáµ’ˢᵗᵉᵃ ᵉ áµ’ ˢᵃáµáµ‰áµƒáµ—ᵃ ᶜᵉ ᶤᵗᶤ ᶠᵃᶜᵉ ʳᵃᶰᶤ ᵈᵉ ᶠᵒᶜˑˑˑ ˢᵘᵖᵃʳᵃ ᶜᵉˡ ᶜᵉ ᶤᵘᵇᵉˢᵗᵉˑˑˑ ᶜᵉˡ ᶤᵘᵇᶤᵗ ᶤˢᶤ ᵇᵃᵗᵉ
Joc
Tʳᶤˢᵗᵉᵗᵉᵃ ᶤᶰᶜᵉᵖᵉ ᶜᵘ áµ’ ˡᵃᶜʳᶤáµáµƒ, ᵇᵘᶜᵘʳᶤᵃ ᶜᵘ ᵘᶰ ᶻᵃáµáµ‡áµ‰áµ—, ᶤᵃʳ ᶠᵉʳᶤᶜᶤʳᵉᵃ áµáµ‰áµƒ ᶤᶰᶜᵉᵖᵉ ᶜᵘ..
Tine