Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

True words said from the mouth of a liar... [+18]

#3
Ok..:) thanks Andra-chan pentru post :*.De acum voi posta odata la 2 zile..sau in zilele mai norocoase cu mai mult timp liber :)) So...here's the new chapter. Lectura placuta ^^


Chapter 2: Apare tigrul




Ora 5:30 P.M. Luna, cea cu chip de om, inca domina vidul alaturi de fiicele ei, rasfrangandu-si energia peste pamant, luminand pana si cel mai ascuns loc, unde varcolacii isi fac veacul devorand oameni nevinovati. Luna, se vede bine, e om: la început e mică şi subtirică ca un copil şi pe cer se vede ca un C, apoi creşte, aripile i se întind şi e rotundă ca un ban. Ajunge, ca omul, în floarea vietii. Dar de acum încolo începe să îmbatrânească şi se face tot mai mică, aripile i se taie, până ce ramâne ca un C. Şi moare, dispare, aşa cum dispare şi viata omului, lasand pamantul neluminat, in mana celor ce o vegheaza. Apoi, iar se naşte la fel ca sufletul acestuia.
In sfarsit planuieste sa se faca una cu marea, lasand loc mirificului sau sot, venerabilul Soare. Acesta, grandios, isi revarsa bucuria asupra orasului, acum in floare, caci era prima zi de primavara.
In casa familiei Hibari, mai precis in camera Amayei, era un zgomot de nedescris. Micutul ingeras al familiei ii perturba somnul surorii ei:
-Hei nu crezi ca ai dormit destul? Misca din pat, de cate ori ti-am zis ca vreau micul de jun la ora 6:00?! Zbiera Keyra tragand patura jos de pe picioarele mele, caci ele erau singurele inca acoperite de bucata de material.
-Mai taci! De cate ori ti-am zis eu sa te servesti singura, doar stii unde e frigiderul!Deci iesi odata din camera! Ii raspund pe acelasi ton.
Fetita lasa patura din mana si iasa din camera trantind usa dupa ea.Dintr-o data ii aud gasul enervant:
-Aoi!! Amaya vorbeste urat cu mine si m-a dat afara din camera ei! Din nou vocea aceea subtire si „dulce” in preajma fratelui meu. Intotdeauna a fost mai aproape de el decat de mine, dar la ce sa ma astept, ea aproape ca ma uraste, pentru ca sunt sora naturala a prea iubitului sau Aoi.
-Stai linistita micuto, probabil ca era fara intentie! O asigura el.
Inainte sa cred ca s-a terminat cu toata zarva asta de la o ora asa de matinala, aud niste pasi apasati care vin de pe coridorul din fata usii mele. Apasa usor pe maner si intra in camera, se opreste in dreptul patului meu mangaindu-mi capul usor.
-Iar te-ai certat cu Keyra? Intreaba tanarul cu o voce calda.
-Mda, fetita aia aroganta nu stie sa se comporte, e prea rasfatata, ii trebuie un tratament „A la Amaya”! ii spun intorcandu-ma cu fata spre el razand usor.
-Niciodata nu te schimbi... Of of, ce ma fac eu cu tine? Imi zice sarutandu-ma pe frunte.Hai trezeste-te, intarzii la scoala!
-Dar tu nu mergi? Iar planuiesti sa iti petreci ziua cu gasca aia rasarita de dupa colt? Il intreb ironica, dar nu primesc nici un raspuns, intr-un final il mai intreb: Deci Aoi?
-Nu, azi voi veni, doar sti ca e ultima zi de scoala, cum as putea sa lipsesc.Hai pisicuto, te astept jos!
Dupa ce inchide usa ma indrept spre sifonier cautandu-mi ceva dragut de imbracat. Imi aleg o pereche de pantaloni scurti negrii, un maiou verde cu imprimeuri albastre si galbene, cu un decolteu destu de generos ce e drept dar s-ar plictisi tigrutii fara subiect de observat. Dupa ce decid cu ce ma voi imbraca, merg spre baie facandu-mi un dus fierbinte. Imi scufund usor corpul in apa incercand sa ma relaxez. Dupa dusul bine meritat, am iesit din cada invelindu-mi corpul cald intr-un prosop. Ma indrept spre oglinda privindu-mi reflexia pentru cateva minute, dupa care ma machiez.Imi aplic un fond de ten apoi ma dau cu putin dermatograf negru la ochi, putina pudra in obraji si un luciu de buze transparent. M-a indepartez de oglinda pentru a observa imaginea per ansamblu, ma indrept spre camera, las prosopul jos imbracandu-ma cu hainele pregatite, apoi imi aranjez parul si imi iau o pereche de sandale negre, cu sireturi, fara toc in picioare. Ies pe usa si ma indrept agale spre usa de la sufragerie unde ma asteapta Aoi.
-Mai mai, dar pe cine vrei sa uimesti azi surioara? Ma intreaba studiindu-ma din cap pana in picioare.
-Heh, hai ca vom intarzia! Ii zic evitand sa ii raspund la intrebare.
Isi ia telefonul de pe masa si porneste in fata iar eu il urmez. Mergem unul langa altul fara sa scoatem vreun cuvant pana in fata scolii. Nu intru bine pe poarta scolii si incep toate colegele mele de clasa sa zbiere impacientate.Se uitau toate in directia mea si a lui Aoi, le vad ca vin spre mine insa constat ca se indreptau la cineva care se afla in spatele meu. Ma intorc cautandu-l cu privirea pe responsabil:
-Hei Aoi, poti vedea pe cineva, cine mai e „atractia” pe aici? Il intreb.
-Eh, se pare ca prea iubitul tau amic.Imi zice cu o privire indiferenta.
-Da, si ala cine ar trebui sa fie?
-Uitate in dreapta, imi indrept privirea acolo, ti se pare cunoscut? Ma intreaba razand.
-Hmpf, e ratatul ala, hai altundeva, ca sincer, nu vreau sa fac parte din toata prostia asta.
-Haide Amaya, recunoaste ca iti place, macar putin! Imi spune uitandu-se cu coada ochiului la el.
Inainte sa ii dau un raspuns, simt o mana strangandu-mi umarul.
-Ce mai faci papusa? Nu am mai vorbit de mult, ai crescut. Imi zice necunoscutul cu o voce joasa, suava. Ma intorc oarecum indiferenta, dar apoi constat stupefiata ca era acelasi baiat cu care obijnuiam sa imi petrec zilele dupa ce au murit parintii mei. Prima oara l-am intalnit la gradinita, am fost foarte apropiati asta pana cand a plecat in Austria la tatal sau. Dupa ce a plecat el, am inceput sa ma inchid in mine, pastrand toata dragostea prieteneasa pentru el, sperand sa se intoarca. Dar acum ca il am in fata ochilor nu imi vine sa cred, acelasi par rebel blond, dar atat, s-a schimbat atat de mult, nu mai avea ochii aceea albastrii, calzi, acum sunt mult mai patrunzatori, avea o privire superioara, insa cand ma privea deveneau parca nebuni, ma trageau in oceanul lor. Mi-am zis sa deschid si eu gura, nu puteam sa stau toata dimineata sa il descriu in gand.
-Kei, tigrule, si eu ma bucur sa te vad! Ii spun ironica, dandu-mi ochii peste cap.Totusi, ce cauti aici?
-Mai Amaya, asa ma primesti tu? Un sarut de bun venit ceva, nimic? Ma intreaba zambind.
-Ia-ti gandul! Eu plec, mi-a facut o deosebita „placere” sa te revad, tigrule. Ii spun uitandu-ma la fratele meu facandu-i un semn sa plecam.
-Vad ca ti-am pastrat obiceiul, tigruto.Hei Aoi, frate, imi pare rau ca nu am apucat sa vorbim, ne vedem deseara in club! Ii spune Kei cu un ton usor prietenesc, dand mana cu el in stilul lor propriu.
Crezand ca nu mai termina, ii dau un pumn in brat lui Aoi, el se intoarce catre Kei facandu-i cu ochiul in semn aprobator. Ne indreptam acum cu pasi usori spre careul format in curtea scolii, ma despart de fratele meu spunandu-i sa ma astepte la intrarea in scoala cand se sfarseste careul pentru a pleca impreuna acasa, apoi merg spre grupul format din cativa dintre colegi. Ascultam acelasi discurs tipic domnului director Masashi Haruko, un domn inalt cu o constitutie fizica destul de buna pentru un barbat in toata firea. Parul roscat aranjat tipic adolescentilor, ii dadea un aer usor tineresc, desi avea 37 de ani l-ai putea confunda usor cu unul de 30 de ani. Dupa acest eveniment intiparit in traditia scolii, au urmat si alte formalitati ale elevilor de clasele a 12 –a. Neavand rabdare sa asteptam sfarsitul, am pornit cu totii spre case. Cum am stabilit, la intrarea in scoala, ma astepta fratele meu insotit de baiat, Eisuke Azuma, unul din cei mai buni prieteni ai sai. Acesta era de aceeasi varsta cu fratele meu, mai precis 18 ani.Era un tip saten cu frizura asemanatoare cu a lui Aoi, insa ceva mai lung. Ochii de culoarea unui imperial topaz i se puteau distinge usor in ciuda faptului ca erau acoperiti de breton. Era tipul de baiat care nu se dadea batut pana nu atingea scopul dorit, ii placeau senzatiile tari si nu inceta sa uimeasca prin abilitatile sale sportive.
Ajunsi acasa, cei doi s-au asezat pe canapea, gustand fiecare dintr-un pahar de whisky asteptand restul gastii. Eu am urcat grabita scarile pentru a face un dus, planuind apoi sa o sun pe Hikari, colega mea de banca. „Daca si baietii pleaca, de ce nu am putea si noi, pana la urma, e vacanta!” Imi spun entuziasmata, insa nu stiam ca ceva neprevazut se va intampla.



Răspunsuri în acest subiect
True words said from the mouth of a liar... [+18] - de ZonderHoop - 20-04-2009, 08:20 PM
RE: True words said from the mouth of a liar...[+18] - de Bubbles - 21-04-2009, 05:31 PM
RE: True words said from the mouth of a liar...[+18] - de ZonderHoop - 22-04-2009, 11:38 PM
RE: True words said from the mouth of a liar...[+18] - de Bubbles - 22-04-2009, 11:54 PM
RE: True words said from the mouth of a liar...[+18] - de ZonderHoop - 21-05-2009, 04:10 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  True blood. Paradox 。◕‿◕。 2 3.600 23-12-2010, 02:07 PM
Ultimul răspuns: Vex
  True friend Abbeh. 6 3.823 22-05-2010, 04:02 PM
Ultimul răspuns: sickness
  In search of true love :.:.:Ratsuky:.:.: 3 3.608 04-01-2010, 06:18 PM
Ultimul răspuns: Nya.
  True love (yaoi) Yukira1234 2 3.542 28-02-2009, 11:02 PM
Ultimul răspuns: myuu


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)