Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

SWEET and SPICY

#97
Ok,din moment ce forumul a avut iar probleme,s-au sters iar cateva capitole,din fericire nu multe,asa ca voi face un gigapost continand cap 45-48 [ din cate tin minte 48 e si capitol nou "? ]


45:Revedere

Mama,zici ca am omorat un om.Chiar nu pot si ei sa ma lase in pace? Ah,unde e Sei?Cum o sa-l gasesc in trenul asta? Daca nu il gasesc mor,mor pur si simplu.Nu mai pot de......EL E!
Ma opresc in loc foarte brusc si controlorii din spatele meu se izbesc unul de celalalt de la soc, incercand sa se opreasca inainte sa ma loveasca.
Era acolo,dincolo de usa compartimentului.Se uita spre mina cu cea mai socata fata pe care ar fi avut-o un om socat......arata mai socat decat socat.Inainte sa ma gandesc deschide usa si intra inauntru.
Ce ma fac? Ce ma fac? Ce ii spun? Cum reactionez?Brusc mi s-a facut frica,tot curajul , tot planul pe care mi-l facusem inainte sa ajung parca si-a luat zborul.
*
E in trening…si in maieu….parul e desfacut,e socata….dar ii sta atat de bine.Inca nu pot sa inteleg cum de a ajuns la timp.Defapt,cum de a ajuns?Cum de a venit?Lui Ren nu i-am zis,iar Sunao...ei bine,nu as fi crezut ca ii va spune ceva.Oare Ren a venit in vizita si a aflat ca nu mai sunt ?
Cumva,nu stiu cum, am reusit sa capat destula forta si vlaga in glas ca sa ii vorbesc.
‘Ce faci aici? ‘ intreb eu .Nici nu stiu ce ton am folosit.Oare a fost un ton socat,confuz,nervos,plictisit,mirat......nici eu nu stiu cum a sunat.
‘Eu...uhm..eu,pai...vezi tu...treaba e ca,adica....uhm...’
Un minut a tinut-o numai asa,dar nici ca am intrerupt-o sau incercat sa scot ceva de la ea.Oare daca ma duceam si o luam in brate,avea sa-mi rupa gatul?
*
Zi ceva Yui.Zi ceva ,proasto! Dupa 1 an de zile acum e atat de greu sa zic ceva,trebuie sa spun ceva.E...ultima mea sansa,nu?
‘Am....am auzit ca pleci,adica vrei sa pleci definitiv si...uhm...te rog nu pleca !’ zic deodata.
*
Mi s-a parut ca n-am auzit bine.Huh?
‘Cum?’ intreb , confuz.
‘Am zis nu pleca!Adica.....nu vreau sa pleci.Mi-am adunat tot curajul sa vin aici.Mi-a luat un an de zile insa am ajuns aici.Stiu ca e ridicol,ca e egoist din partea mea.N-am niciun drept sa cer asa ceva dupa tot ce ti-am facut , dar......’
Hei ,hei , si-a dat deodata drumul la gura.Vorbea asa repede ca mintea mea nu tinea pasul.Tremura toata.
*
‘Te iubesc ‘ marturisesc ridicand ochii spre el.Emotia a disparut brusc.Cand am rostit cuvintele tare , totul a disparut.
‘Vroiam sa stii asta.vroiam sa stii asta de mult timp...dar,am fost o lasa.N-am avut incredere in mine,n-am avut incredere in tine.M-am temut ca daca iti spun nu numai ca o suparam pe Sunao , dar ma temeam ca o sa se intample ceva de genul , te vei plictisi de mine si vei pleca. ‘
Ok,i-am zis ce aveam de zis,de ce inca continuam?
*
‘Esti o gura sparta si o toanta’ marturisesc eu, intrerupand-o din vorbit.
Ea se uita la mine socata.
‘Cum adica!? ‘ sare ea iritata dupa cateva secunde.’ Am alergat pana aici ca nebuna sa-ti zic asta..ai putea macar sa taci si sa ma lasi sa termin confesiunea !’
Imediat isi inchise gura rusinata.
‘Scuze,n-am niciun drept sa-ti cer asa ceva..’ continua ea. Frate , fata asta chiar nu pricepe? Chiar nu vede.....cat de fericit sunt?
*
‘Yui,vino aici’ imi spune deodata , ridicand bratele.
‘Huh?’
‘Ai de gand sa ma faci sa astept? Nu uita ca sunt foarte suparat si s-ar putea sa nu te iert ‘ adauga el , chipul sau devenind rece si vocea glaciala.M-am apropiat confuza,insa inainte sa ajung langa el ma apuca de incheietura mainii si ma lipeste de el.
‘Yui, vrei sa raman ?’ ma intreaba soptit,strangandu-ma puternic la pieptul sau.
‘Sei...’ bomban.Abia puteam sa imi tin lacrimile in frau.
‘Te mai intreb o data: vrei sa raman aici,cu tine?’ insista el.
‘Daca...daca vrei,daca poti.’ Bomban eu .Doar nu puteam sa-i cer ceva atat de egoist ca....
‘Yui!?’ ma mustra el accentuandu-mi silabisit numele.
‘Da,vreau sa ramai’
Imi ia fata in palmele sale calde si aproape ca-mi atinge buzele ,cand trenul porneste si ne dezechilibram.Cad in fund si Sei peste mine , dar e exact ce vroiam.Nici cazatura nu ne-a afectat.Isi tine mana in jurul taliei mele si cu cealalta imi tine capul sa nu ma lovesc de podea cand ma saruta.
Am ramas asa , nu mai vroiam sa se termine.Buzele acelea calde si moi,mainile sale,bratele sale,pieptul sau.Nu mai vroiam nimic decat pe el.Cat de egoista eram.
*
Daca nu se uita lumea la noi cum stateam pe podea sarutandu-ne ,daca nu se uitau controlorii la noi de parca eram ciudateniile naturii,daca parintii
mei n-ar fi ramas cu gura cascata socati si intrebandu-se ce Dumnezeu face fiul lor pe jos cu o roscata sarutandu-se in halul ala , jur ca nu mai puteam sa-mi controlez dorinta de a o face a mea.Atat de mult am dorit-o,atat de mult am ravnit la ea incat acum nu mai vroiam s-o pierd , nici pentru o secunda.
‘B...biletele,domnisoara!? ‘ intreaba controlorul socat uitandu-se la noi.


46:Nesiguranta

A durat ceva vreme pana cand mi-am dat seama ce eram pe podeaua unui vagon, inconjurat de oameni, deasupra lui Yui care era imbracata destul de sumar, mai degraba in haine nu tocmai potrivite pentru a iesi afara.
‘Uhm, continuam mai tarziu?’ o intreb si incerc sa nu bufnesc in ras din cauza situatiei jenante si amuzante in acelasi timp.
Yui nu-mi raspunse dar isi inabusi un chicot usor.
‘Imi cer scuze , din cauza mea a trebuit sa platiti un bilet in plus.Va asigur ca va voi da banii inapoi......imediat ce,uhm,ajung cumva acasa’ se scuza Yui ,in fata parintilor mei , cand toti ne-am intors la locurile noastre,alaturi de un nou pasager care nu mai era clandestin.
‘AH,nicio problema Yui-chan’ spune mama, un pic cam prea entuziasta ,chicotind.’ Din moment ce deja trenul nu mai opreste , presupun ca vei fi si primul nostru vizitator in noua noastra casa din Mito.’
Si spune-mi,’ incepe taica-miu zambind larg. ‘De cat timp sunteti impreuna?’
‘Ce ar fi sa nu incepem discutia asta?’ ii zic putin incruntat. Doar pentru ca acum e iubita mea, asta nu inseamna ca trebuie sa incepem prin a ma face parintii de ras. Si inca ceva... daca aduc vorba de o anumita persoana?
‘Doamne ce prostii intrebi si tu’ intervine mama,certandu-l pe taica-miu ‘evident ca sunt abia de acum impreuna,altfel nu se cuplau aici in fata tuturor’ explica ea , ca si cum ar tine o lectie unui copil de doi ani si imi face scurt cu ochiul.Mama stie,defapt,nu cred ca i-a scapat vreo secunda.
‘AH...inteleg’ concluzioneaza taica-miu.
‘Si din moment ce lucrurile stau asa,draga,sa-ti muti lucrurile in camera oaspetilor’ adauga femeia.
‘De ce trebuie sa ma mut eu?’
Nu cred ca vreau sa stiu de ce... orice ar planui mama, sigur nu o sa-mi placa.
‘Pentru ca eu o sa dorm cu Yui-chan,daca nu se supara ‘ explica ea calm ,uitandu-se spre Yui.
‘Aproape ca mi-e teama sa intreb... dar de ce?’ o intreb si simt cum un nod mi se formeaza in gat.
‘Simplu.O sa am grija de ea.Nu am garantia c-o sa fie in siguranta singurica...’ accentueaza ea ultimile cuvinte ‘...si n-as vrea din motive de singuratate sa...se intample ceva’ sugereaza mama.
‘In alte cuvinte, mama ta vrea sa spuna ca ii este teama sa nu se aprinda hormonii in tine,Sei’ intervine taica-miu. Dupa ce aude asta , mama il inghionteste usor. Yui se facu rosie in obraji si lasa capul in pamant rusinata.
Eram sigur ca o sa faca asa ceva...
‘Chiar credeti ca sunt asa de iresponsabil?’ intreb si incerc sa nu-mi fac mana sa o stranga prea tare pe a lui Yui, dar pentru ca era incordata, probabil si-a dat seama ca mai aveam putin si le ziceam eu ce o sa se aprinda.
‘Pai draga, Sunao era tanara, dar noua ta prietena pare mai in varsta asa ca...’
Dupa expresia de pe fetele noastre, mama si-a dat seama ca era cazul sa nu mai vorbeasca. In momentul in care numele lui Sunao a fost mentionat, se putea vedea clar ca ni s-a infipt amandurora un pumnal in inima.
Am simtit cum mana lui Yui s-a retras putin din a mea la auzul numelui ei.
‘Cum o sa-i spunem ca suntem impreuna ?’ intreaba ea mai soptit , astfel incat parintii mei sa nu auda.
‘Ii spun eu, cat mai curand. Nu putem sa amanam asa ceva sau va fi mai rau. Dar, cum de ai aflat ca plec?’
‘Sunao mi-a zis,dar, nu stiu de unde a aflat.Apoi ,cand am coborat grabita sa plec si Ren venise sa-mi spuna.Ii datorez o bicicleta noua ‘ spune ea .
‘Cred... ca deja stie ca suntem impreuna,’ ii zic si ii strang putin mana ca sa nu si-o traga de tot. ‘Sa nu uitam cat a suferit ea, dar sa nu o lasam sa ne desparta.’
‘Nu. Eu eram cea care ne despartea.Imi pare rau ‘
‘Hai sa uitam ce a fost si sa ne bucuram de ce este,’ ii spun si ii dau drumul la mana ca sa o cuprind in jurul umerilor cu bratul si sa o strang mai aproape.
Mama incepe sa tuseasca zgomotos.Ok,am priceput mesajul , dar n-am facut nimica! Nici s-o tin in brate nu pot!? Mama traditionalista.
Am ajuns acasa in sfarsit, dupa o pauza la un magazin de haine ca sa ii luam ceva haine lui Yui. Mama, bineinteles, nici nu m-a lasat sa intru in magazin. Si, ca sa fie cu ochii pe mine, l-a tinut si pe tata afara.
Casa noastra avea doar un etaj, dar era spatioasa. Trei camere, o bucatarie si o baie. Imediat ce am ajuns, mama a luat-o pe Yui in camera lor ca sa se schimbe in timp ce eu si tata trebuia sa incepem sa pregatim masa.

*
Mi-era asa rusine.Erau toti asa de treaba si eu profitam de bunatatea lor.Cum sa fac sa plec acasa? Ca sa plec am nevoie de bani , care nu-i am.Dar daca raman aici o sa mai aiba o gura de hranit.
‘Iesim in oras?’ ma intreaba Sei dupa ce am terminat de strans masa in timp ce el spala vasele, pentru ca il fortase mama lui. ‘Iti arat imprejurimile, luam niste aer curat... scapam de parintii mei pana cand nu scot cartile de joc din dulap.’
‘Mi-ar placea’ ma imbujorez eu , cand ii spun asta.
Imediat ce am inceput sa ne incaltam, a venit mama lui Sei in graba sa ne ia la intrebari unde mergem, dar Sei m-a luat de brat si am iesit din casa inainte sa apuce sa ne opreasca, sau sa ma faca sa rosesc din nou. Dupa cateva minute, Sei a inceput sa se relaxeze. Ma tinea de mana si chiar zambea.
‘Auzi,daca tot suntem in vacanta,vrei sa ramai aici o vreme?’ ma intreaba el ,deodata.Am ramas uimita.
‘Eu,dar,nu pot.Adica , cum sa profit atat de voi ? De tine si de ai tai ?’ ma balbai eu.
‘Am vorbit cu ei despre asta.Peste o saptamana fac 18 ani.O sa ma pot muta singur inapoi,ca sa fiu cu tine.’ Imi spune el , destul de relaxat.
‘Ai luat-o razna!? Iti lasi parintii aici?Si cum o sa-ti permiti sa stai singur ? ‘ sar eu ca arsa.Chiar vroia sa faca asta,sau isi batea joc de mine?
‘O sa imi dea ei o alocatie lunara si o sa-mi caut de lucru cu jumatate de norma. Cat despre lasatul lor... tata tot timpul spune ca ar trebui sa incep sa ma maturizez, iar mama nu imi va zice nimic. Dar credeam ca o sa fi bucuroasa.’
‘Normal ca sunt. Doar ca , ma gandeam ca iti va fi greu si nu mai vreau sa-ti fie greu din cauza mea.’ marturisesc eu trista.
‘Yui, nu incepe iar. Ai zis in tren ca vrei sa stau, acum iar incepi cu d-astea ca ‘nu vreau sa-ti fie greu din cauza mea’. Stiu ca de multa vreme esti obisnuita sa dai, dar ce ar fi sa incepi sa si iei?’
‘Nu e chiar asa.Doar lui Sunao ii ofeream totul si bunicilor....ok si la restul le ‘dadeam’ bataie,dar nu se pune’ ii spun eu un pic revoltata.
Dintr-o data, Sei se opreste, ma apuca de umeri si inainte sa apuc sa zic sau sa fac ceva ma saruta, mai pasional decat a facut-o vreodata. Pentru o clipa am vrut sa il imping inapoi, pentru ca eram surprinsa, dar el si-a pus bratele in jurul meu si m-a tinut strans lipit de el.
‘Mai ai alte comentarii?’ ma intreaba dupa ce imi da drumul.








47: Comunicare

Evident ca n-am mai avut niciun comentariu de adaugat.Totul se sterse din minte in momentul in care ma saruta.Mi se zbarlise pielea pe mine de emotie si am simtit cum imi iau foc obrajii .Parca intreaga mea fiinta,plecand de la exterior pana in strafundurile sufletului, au luat foc.Un parjol nemilos , care insa era atat o placere cat si un chin.
*
Cand Sunao ii puse mancarea in fata , Ren ranji lacom si , dupa ce multumi pentru masa , incepu sa manance cu pofta.
‘Shiper chi nush shipere vnici shai ‘ zice el ,cu mancarea in gura.Sunao il priveste confuza,neintelegand ce spusese.
‘Am zis,sper ca n-o sa se supere bunicii tai ‘ rade el, dupa ce inghite mancarea si face o pauza ca sa lase loc la restul.
‘De ce sa se supere ?’ intreaba Sunao ,confuza.
‘Pai ca mananc aici pe gratis,invitatul nepoftit’ marturiseste el,scarpinandu-se in cap cam nervos.
‘Fi bucuros ca nu sunt acasa, sau bunica te-ar indopa ca un porc de craciun.’ zice Sunao , ridicand betisoarele de masa la nivelul ochilor .
‘Hm...’ zise el ganditor.
‘S-a intamplat ceva?’
‘Nu... ma gandeam daca ar fi un lucru bun sau rau,’ raspunde Ren ,zambind.
Sunao chicoti, apoi isi arunca privirea pe fereastra.Incepuse sa ploua destul de puternic.
‘Cred ca,a ajuns la timp Yui.Altfel s-ar fi intors pana acum,nu?’ spune ea ,deodata.
‘Da , si e bine. Sper sa il aduca inapoi sa ii ard eu vreo doua ca a plecat fara sa zica nimic, chiar daca e el campion la karate.’raspunde el, revoltat.
‘Sper sa fi mers bine.....’continua ea,de parca nu i-ar fi auzit comentariul. ‘Desi.....nu stiu daca sa ma bucur sau...’ incepe ea,insa glasul parca i se pierde cu fiecare silaba.In cele din urma tace si-si pune mana la gura.
‘Nu o sa fie usor, dar pana la urma o sa treci peste,’ zice Ren zambind, dar un zambet diferit, nu amuzant ci bland. ‘Ai doar nevoie de timp si de ceva care sa iti distraga atentia, sa te tina ocupata.’
‘Pe tine ce te-a distras indeajuns incat sa uiti de ea?’ intreaba Sunao,ridicand in sfarsit privirea spre el. ‘Cum ai reusit?’
Cateva clipe a ramas tacut, privind in gol de parca se gandea intens la ceva. Pana la urma zambi si se uita la ea. ‘Reviste cu femei in lenjerie intima.’
Lui Sunao i-a picat fata.A ramas cateva clipe muta dar apoi izbucni in ras,aproape sa-i dea lacrimile.
‘Yui avea dreptate,esti foarte pervers,haha’ reuseste ea sa spuna printre rasete.
‘Ce e rau in a fi atras de corpul unei femei? Sunt un baiat sanatos in floarea varstei, este perfect normal ’ zise el si isi incrucisa bratele peste piept, prefacandu-se ca era suparat.
Sunao nu raspunse,inca radea cu pofta.Dar asta era mai bine decat orice alta vorba , si o ajuta mai mult ca orice alta vorba: un zambet sincer.
‘Ca tot veni vorba... esti ocupata diseara?’ intreba el incercand sa para nonsalant, uitandu-se la peretele din dreapta si nu la ea.
Sunao ingheta.
‘Adica...te referi la...o intalnire?’ intreaba ea, cu o voce aproape sugrumata .
‘Ce? NU!!! M-ar jupui Yui de viu,’ striga el speriat. ‘Nu, doar iesim in oras ca prieteni, nimic mai mult. E un festival, ar putea sa te distreze, o sa fie focuri de artificii, costume, mancare nesanatoasa... tot ce ai nevoie sa uiti de probleme.’
‘Ah..’ zice Sunao, si se lipeste de spatarul scaunului,un pic mai relaxata si mai putin incordata. ‘ Nu..nu stiu ce sa zic.Parca nu am chef de nimic acum,plus ca,o sa fiu doar belea pe capul tau.’ Continua ea , conformandu-se situatiei.
‘Deci te iau pe la cinci?’ intreba el si se intoarse la farfuria cu mancare din fata lui.
‘N-ai..n-ai auzit ce am zis!?’ sare Sunao , revoltata.’ Ai dopuri in urechi ?’
‘N-am dopuri, dar vezi tu, in momentul de fata tu nu gandesti bine asa ca nu poti lua cele mai bune decizii. Asa ca diseara te duc la festival.’
Sunao deschise gura sa zica ceva mustrator,apoi se razgandi si-si inchise gura.Apoi se rusina si continua sa manance tacuta.Poate ca totusi un festival nu avea ce rau sa-i faca in momentul ala.
*
Imi petreceam aproape toata ziua cu Yui, o vedeam in toate ipostazele :cand radea , cand se smiorcaia,cand se enerva,cand se incapatana si tot asa. Si tot parca nu era indeajuns de mult timp cat vroiam sa fie.Nu ma saturam sa o privesc.Acum era mai deschisa ca inainte,acum in sfarsit puteam s-o vad cum era ea defapt.Un trandafir rosu ca focul , superb, cu zimti care te pot rani si care te lasa cu cicatrice adanc inradacinata in inima,dar totusi ceva atat de fragil pe care daca l-ai strange s-ar rupe instantaneu.
Soarele apunea.Ne plimbam prin Kauraku-en tacuti.Nu stiu de ce atmosfera e asa tensionata intre mine si Yui.Jur ca nici nu stiu cum sa ma comport.Uneori e asa tacuta.Adica , sigur, se mai schimbase, inainte daca incercam sa vorbeasc cu ea ma musca de mana , dar totusi , uneori nu stiu ce gandeste.Imi arunca din cand in cand ocheade dar isi intoarce repede capul ca sa nu o vad. Nu era nevoie sa o vad ca sa stiu ca imi arunca priviri.Ar parea ridicol venind de la un tip care a sarutat-o, insa parca sunt mai constient de mine acum, din cauza aceasta nici nu stiu sigur ce anume sa fac sau cum sa fac, ca sa nu o ia gresit.
*
Arata de parca are un morcov infipt undeva . Mi se pare mie sau e agitat ? Ce Dumnezeu e cu el ?
‘Auzi....’ incep eu.
‘Ce vrei sa facem?’ intreaba el incercand sa para calm.
Ma uit la el cam confuza .Cand am inceput sa vorbesc jur ca a tresarit.
‘Uhm..nu stiu.Ce vrei tu sa facem? ‘ il intreb ei eu , evident lipsita de idei. Era tehnic prima data cand ieseam la o intalnire cu iubitul meu , deci habar n-aveam cum sa ma comport sau ce sa facem.
‘Nu stiu... orice vrei tu,’ raspunde el , fara sa se uite la mine.
‘Nu , nu..ce vrei tu ‘ insist eu .
‘Trebuie sa vrei si tu ceva,’ continua el.
‘La fel si tie . Zi si tu ceva ‘ incep eu sa ma irit.
‘Da ce? Eu trebuie sa ma gandesc la toate, parca se zicea ca femeile iau toate deciziile,’ imi raspunde, pe un ton la fel de iritat.
‘Ce!? Noi sa luam toate deciziile? Iresponsabil lenes ce esti...’ ma enervez eu .’Sa inteleg ca nu esti asa as la asta !? Pe sor’mea cum de o duceai oriunde?’ imi dau drumul la gura , fara sa realizez ca am starnit furtuna.
‘Pentru ca era usor sa o multumesc pe ea. Sunao mergea oriunde atata timp cat eram impreuna. dar daca ma apuc sa insir ce imi place mie sa fac, cel putin noua din zece nu iti vor place si te vei bosumfla!’
‘Adica nu sunt buna pentru ca sunt mofturoasa !? ‘ realizez eu, furioasa.
‘Ai putea sa fi si tu mai putin incapatanata si...’
‘Si cum!? ‘intreb eu , imediat ce vad ca face o pauza mai lunga. Nu stiu daca fusesem asa slaba in trecut sau am devenit astfel dupa ce l-am intalnit,dar faptul ca imi spunea tot ce nu-i place,faptul ca in loc sa fim ca un cuplu normal , noi ne certam , ma facea sa imi vina sa plang.
‘Enervanta!’ raspunde , izbucnind rau de tot. ‘Iti ia luni de zile sa iei o decizie asupra luatului unei decizii si nici atunci nu esti sigura de ce vrei.’
I-am tras o palma. Pur si simplu , i-am tras o palma.
‘Nu poti sa-mi intelegi situatia , egoistule . E adevarat ca nu sunt sigura ce sa fac , pentru ca e ceva nou pentru mine , dar sincer nu ma interesa unde mergeam , atata timp cat eram cu tine. Boule,te urasc ! ‘ strig la el si o iau ca proasta la fuga inapoi spre casa.


48: Ce-i al meu e pus deoparte

Asta-mi trebuie daca aleg sora cea mai dificila. Pe langa faptul ca e greu de multumit, mai e si indecisa. Lucrurile intre noi doi sunt si asa dificile, mai trebuie sa le faca si ea mai rau. Nici eu nu sunt mai breaz, dupa ce am alergat dupa ea atata timp, acum ca o am nu stiu ce sa fac cu ea.
Imi frec obrazul si ma indrept si eu spre casa. Cum intru pe usa, mama se uita urat la mine in timp ce tata se face foarte mic ca sa nu se ia si de el.
‘Tu nu sti sa te porti cu o fata?’ ma intreaba mama furioasa.
‘Cu o fata, da. Cu Yui, inca nu.’
‘Ai face bine sa urci sa iti ceri iertare,’ imi ordona.
Da’ ce credeai ca fac? Bine, am depasit si eu masura, dar nici ea nu mi-a usurat situatia. Iar cand a adus-o pe Sunao in discutie... a facut singurul lucru care ma putea enerva. Cand ajung in fata usii de la camera ei astept putin si apoi bat la usa.
Niciun raspuns.....ma asteptam cumva sa raspunda!?
‘Yui. Stiu ca esti acolo, pot sa intru?’ intreb si bat din nou.
Tot niciun raspuns.Stiu ca se lasa greu , dar ar putea macar sa ma injure sau sa urle sa plec .
Deschid usa si gasesc camera goala, iar geamul deschis. Fir-ar sa fie Yui ! O iau la goana pe scari si ma incalt repede cu o mana , in timp ce formez numarul ei cu cealalta.
‘Sei! unde crezi ca mergi?’ ma intreaba mama.
‘Asta incerc sa aflu,’ ii raspund si fug pe usa.
Yui, bineinteles, nu raspunde la telefon. Cum sa o gasesc eu in orasul asta cand nici ea nu stie unde sa mearga? Singurul loc pe care il stie este...

*
Uhm.....statia de tren trebuia sa fie pe aici pe undeva.Ma uit in dreapta si in stanga nesigura.Lucrurile arata total diferit pe timp de noapte.
M-am asezat putin pe o banca sa ma odihnesc si am tras un suspin usor.Poate ca am cam exagerat fugind asa,dar m-a enervat.AH , cu siguranta acum e furios.....asta a fost cea mai scurta relatie din istoria relatiilor,n-a durat nici 24 de ore.As fi vrut sa ma intorc sa-mi cer scuze,dar,probabil deja s-a saturat de mine, asa cum a zis si in parc.Sunt sigura ca prin ce a zis vroia defapt sa imi spuna ca sunt o pacoste.
Dintr-o data aud pe cineva fluierand si cand ma intorc, vad vreo zece tipi mergand in directia mea. Aratau destul de duri si erau prea multi chiar si pentru mine, cel putin daca veneau dupa mine toti in acelasi timp.
‘Ce faci aici?’ intreaba unul din ei cand ajunge langa mine.
‘Mai bine zis, ce cauti aici singura?’ intreaba altul.
‘Ce roscata frumusica ,pisicuto, te-ai pierdut? ‘ ranjeste primul .
Am inghitit in sec , dar nu puteam sa-i las sa stie ca mi-e frica.Ah,si n-aveam nici bokuto cu mine.
‘Chiar deloc.Nu sunt singura,sunt cu prietenul meu ‘ spun eu primul lucru care imi vine in minte.
‘Serios? Eu nu-l vad,’ zice primul si se apropie prea mult de mine.
‘Decat sa il astepti pe el, ce zici sa vi cu noi?’ intreaba altul care ma si apuca de brat.
Imi smucesc mana din prinsoarea lui si ma pregatesc sa ma bat cu mainile goale.Evident,nu aveam sanse de reusita, nu impotriva a zece derbedei masivi.
Dintr-o data, cineva il apuca pe unul de la margine de umar, il intoarce si il pocneste atat de tare in fata incat il lasa lat. Inainte sa reactioneze ceilalti, inca unul e doborat de un genunchi in burta si un pumn in fata. Pentru o secunda am vazut cine e, chiar inainte de a fi prins de brate, Sei, pentru ca in clipa urmatoare il lovi pe cel care venea spre el si il lovi cu picioarele in piept. Dar nici el nu era chiar atat de bun pentru ca primii doi pumni inainte sa apuce sa mai doboare unul din ei.
Unul scoase un cutit si se repezi la el, dar Sei il prinse de incheietura, i-o intoarse si il apuca de brat ca sa il arunce peste umar. Dintre cei cinci ramasi, trei fugira, dar unul dintre cei doi ramasi il lovi in rinichi cat era cu spatele, facandu-l sa cada in genunchi. Vroiam sa alerg sa il ajut, dar se lasa pe un genunchi si ii matura picioarele celui care il lovi si indata ce era jos il izbi cu piciorul in burta si apoi cu pumnul in fata. Cand se ridica, ii arunca o privire ultimului ramas si acesta o lua la fuga instantaneu.
Avea un chip infricosator si nu spunea nimic.Am ramas inlemnita , nestiind cum sa incep o discutie sau sa intreprind vreo actiune.
Sei se indreapta spre mine, ma apuca de umar si ma lipeste de perete. ‘Sa nu-mi mai faci asa ceva niciodata!’
Am facut ochii cat cepele,de doua ori marimea normala , si am inceput sa ma balbai.Era nervos,foarte nervos.
‘Am....eu....ce am facut?’
‘Ce ai facut?! Ai plecat de una singura intr-un oras pe care nu il cunosti! Ai idee cat de ingrijorat am fost?!’
A fost ingrijorat !?
‘Dar….credeam ca,adica eram sigura ca te-ai saturat de mine si ca palma aia din parc a pus capac.’ bomban eu , rusinata.
Ma trase de umar si apoi ma apuca de ceafa cu cealalta mana . Ma tinu destul de strans cat sa nu ma pot elibera usor si ma saruta, tinandu-mi corpul lipit de al sau. Puteam sa ii simt inima cum ii batea, mai sa ii sara din piept.
La inceput ma saruta mai apasat , cu o nesiguranta ce se simtea pe buzele sale tremurande.Simteam cum mana din jurul taliei mele era ferma , in schimb cea care imi tinea gura lipita de a sa era blanda , dar totusi evita sa ma atinga intr-un alt fel.
Isi indeparta putin capul , rosu in obraji , insa mana sa dreapta continua sa ma mangaie nesigur pe obraz , trimitandu-mi fiori fierbinti care imi ardeau pielea. Suntem patetici cand vine vorba de cuvinte , neexperimentati; ne ranim usor ,dar poate ca nu e un lucru rau, in fond , vorbele sunt doar o masca subiectiva a emotiilor, o masca care niciodata nu va putea reda cu adevarat intensitatea sentimentelor. Ceva ce poate fi exprimat prin cuvinte nu e la nivelul adevarului pur. I-am apucat mana dreapta care ma mangaia si am lipit-o mai ferm de obrazul meu , inchizand ochii si sarutandu-l .
‘Acum vii acasa sau trebuie sa te car pana acolo?’ ma intreaba cand sarutul se sfarseste, dar fara sa imi dea drumul.
‘As fi prea egoista daca te-as pune sa ma cari ? ‘ il intreb eu ironic.
Drept raspuns ma ridica in brate si se indreapta spre iesirea din statie. ‘Devine enervanta chestia asta cu ‘egoism’ a ta. De cate ori sa iti zic ca daca vrei ceva, ia-l!’
‘Am deja tot ce vreau aici ‘ ii inchid eu gura ,inainte sa se aprinda iar o discutie aiurea , si ma lipesc de pieptul sau.



Răspunsuri în acest subiect
SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 14-04-2009, 02:29 PM
RE: Sweet and Spicy - de Ryuu - 14-04-2009, 03:05 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 17-04-2009, 01:50 PM
RE: SWEET and SPICY - de Ryuu - 17-04-2009, 02:39 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 18-04-2009, 01:52 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 19-04-2009, 07:42 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 20-04-2009, 02:49 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 21-04-2009, 06:29 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 22-04-2009, 08:11 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 23-04-2009, 09:36 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 24-04-2009, 12:28 PM
RE: SWEET and SPICY - de Just Sugar - 24-04-2009, 06:59 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 24-04-2009, 07:42 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 25-04-2009, 06:30 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 26-04-2009, 06:29 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 27-04-2009, 07:13 PM
RE: SWEET and SPICY - de Corina. - 28-04-2009, 03:06 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 28-04-2009, 09:19 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 29-04-2009, 10:13 PM
RE: SWEET and SPICY - de Corina. - 30-04-2009, 03:20 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 30-04-2009, 08:36 PM
RE: SWEET and SPICY - de Corina. - 30-04-2009, 10:33 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 01-05-2009, 04:03 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 02-05-2009, 03:24 PM
RE: SWEET and SPICY - de Kido - 04-05-2009, 04:49 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 04-05-2009, 08:26 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 05-05-2009, 08:36 PM
RE: SWEET and SPICY - de Just Sugar - 05-05-2009, 08:58 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 06-05-2009, 09:09 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 07-05-2009, 09:36 PM
RE: SWEET and SPICY - de Just Sugar - 08-05-2009, 08:06 AM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 09-05-2009, 09:20 PM
RE: SWEET and SPICY - de Just Sugar - 10-05-2009, 10:27 AM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 10-05-2009, 08:40 PM
RE: SWEET and SPICY - de Just Sugar - 10-05-2009, 08:55 PM
RE: SWEET and SPICY - de Yuki4ever - 10-05-2009, 09:22 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 11-05-2009, 09:53 PM
RE: SWEET and SPICY - de Just Sugar - 13-05-2009, 06:32 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 13-05-2009, 09:35 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 15-05-2009, 12:51 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 18-05-2009, 07:20 PM
RE: SWEET and SPICY - de fake_fate - 18-05-2009, 10:19 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 22-05-2009, 09:08 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 24-05-2009, 05:38 PM
RE: SWEET and SPICY - de ~Anna~ - 24-05-2009, 05:50 PM
RE: SWEET and SPICY - de fake_fate - 24-05-2009, 06:24 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 26-05-2009, 09:47 PM
RE: SWEET and SPICY - de chrissta - 28-05-2009, 05:08 PM
RE: SWEET and SPICY - de Just Sugar - 30-05-2009, 09:59 AM
RE: SWEET and SPICY - de wasp - 03-06-2009, 10:22 AM
RE: SWEET and SPICY - de Annya_Anna - 08-06-2009, 02:03 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 10-06-2009, 04:14 PM
RE: SWEET and SPICY - de chrissta - 11-06-2009, 03:56 PM
RE: SWEET and SPICY - de fake_fate - 11-06-2009, 10:46 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 13-06-2009, 02:31 PM
RE: SWEET and SPICY - de chrissta - 14-06-2009, 10:25 PM
RE: SWEET and SPICY - de Zambet.cOlOrAt - 15-06-2009, 03:55 PM
RE: SWEET and SPICY - de Just Sugar - 15-06-2009, 10:56 PM
RE: SWEET and SPICY - de iuliana - 17-06-2009, 07:11 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 17-06-2009, 08:45 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 18-06-2009, 12:56 PM
RE: SWEET and SPICY - de ~Anna~ - 18-06-2009, 01:27 PM
RE: SWEET and SPICY - de Khonsu - 18-06-2009, 05:41 PM
RE: SWEET and SPICY - de Zambet.cOlOrAt - 18-06-2009, 06:24 PM
RE: SWEET and SPICY - de chrissta - 22-06-2009, 08:14 AM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 23-06-2009, 09:34 AM
RE: SWEET and SPICY - de Zambet.cOlOrAt - 23-06-2009, 11:38 AM
RE: SWEET and SPICY - de ~Anna~ - 23-06-2009, 12:08 PM
RE: SWEET and SPICY - de Annya_Anna - 23-06-2009, 01:57 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 25-06-2009, 12:45 PM
RE: SWEET and SPICY - de adyna_45 - 25-06-2009, 01:32 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 03-07-2009, 12:45 PM
RE: SWEET and SPICY - de adyna_45 - 03-07-2009, 08:22 PM
RE: SWEET and SPICY - de Zambet.cOlOrAt - 07-07-2009, 02:41 AM
RE: SWEET and SPICY - de Bad Blood. - 07-07-2009, 04:05 PM
RE: SWEET and SPICY - de ~Anna~ - 08-07-2009, 09:07 PM
RE: SWEET and SPICY - de Just Sugar - 08-07-2009, 10:35 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 09-07-2009, 12:31 PM
RE: SWEET and SPICY - de ~Anna~ - 13-07-2009, 08:29 PM
RE: SWEET and SPICY - de Summer - 13-07-2009, 09:00 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 18-07-2009, 08:28 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Dark~Melody - 20-07-2009, 11:19 AM
RE: [original]SWEET and SPICY - de adyna_45 - 21-07-2009, 09:11 AM
RE: [original]SWEET and SPICY - de ~Anna~ - 21-07-2009, 04:19 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Just Sugar - 25-07-2009, 05:22 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 26-07-2009, 07:46 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Summer - 26-07-2009, 11:39 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de SoUl EaTeR - 27-07-2009, 05:00 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Aiumy - 27-07-2009, 06:42 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 28-07-2009, 12:24 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 01-08-2009, 12:40 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de ~~YuRa~~ - 01-08-2009, 01:09 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Alisia-chan* - 01-08-2009, 02:22 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Aiumy - 01-08-2009, 09:53 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Summer - 02-08-2009, 09:34 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Zambet.cOlOrAt - 03-08-2009, 07:41 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de goddess - 22-09-2009, 04:00 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de ~Anna~ - 22-09-2009, 08:04 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Aiumy - 23-09-2009, 08:45 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de goddess - 19-10-2009, 09:18 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Aiumy - 19-10-2009, 10:01 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de chrissta - 02-11-2009, 10:55 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Whisper - 08-11-2009, 07:37 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de goddess - 15-11-2009, 01:47 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Just Sugar - 15-11-2009, 02:02 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Aiumy - 15-11-2009, 03:38 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Sweet nothings Yaku-chin 2 2.339 21-01-2013, 03:51 PM
Ultimul răspuns: Yaku-chin
  Sweet traps [ Yaoi ] Yaku-chin 8 4.821 27-09-2011, 07:15 PM
Ultimul răspuns: Yaku-chin
  No more sweet goodbyes [Yaoi] Aliss_anime 10 6.994 29-01-2011, 07:13 PM
Ultimul răspuns: Addeh
  Sweet Tears Icsdeee. 6 3.896 09-01-2011, 03:15 PM
Ultimul răspuns: Icsdeee.
  Just me and my sweet life... Akane :3 1 2.460 28-12-2009, 02:19 AM
Ultimul răspuns: Akane :3
  Sweet Satisfaction [yaoi-shounen-ai] Aliss_anime 22 13.122 31-10-2009, 11:06 PM
Ultimul răspuns: Aliss_anime


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)