Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

SWEET and SPICY

#23
yep..acum am inteles cum sta treaba..mersi ptr lamurire xD...dar capisch ala de la sfarsit nu era necesar..te aisgur...u get it why..:d


17: Excursie vs dezamagire

Wow,astia chiar ma aplauda.Desi am pierdut sala ma aplauda.In mod normal nu asteptam lauda nimanui asa ca am fost socata sa vad cat de bine au inghitit lupta asta,mai ales cei din clasa mea.
‘Ai fost bestiala!’zice Sunao fericita si sare la gatul meu.
‘Dar..am pierdut.’ Bomban eu dezamagita si un pic confuza.
‘Sa castigi nu e neaparat cel mai tare lucru la o lupta..’ o aud pe Meiryu zicandu-mi .Cand mi-a zambit nu am putut decat sa-i raspund la zambet.Toata clasa ma sustinuse.
‘Stii ceva!?Ma bucur ca i-ai tras piciorul ala in burta si ca nu ai evitat lovitura!’ zice un coleg cu ochelari al carui nume il uitasem.
Ma simteam intr-un fel mai bine.Apoi m-am uitat din instinct spre locul unde stiam ca stau Ren si Sei.L-am vazut pe Sei pe picior de plecare si pe Ren langa el si mi-am amintit.Inainte sa ii avertizez pe ceilalti am luat-o spre Ren si am urcat scarile lasandu-i pe colegii mei uimiti de actiunea mea.
Am ajuns in sfarsit la el.Sei plecase deja....tocmai bine.
‘Ren...tre..trebuie sa-ti zic ceva..’ spun eu incercand sa-mi trag respiratia.
‘Sigur. Ce anume?’ ma intreaba parand ingrijorat si surprins in acelasi timp.
Am tras putin aer in piept.
‘Sa stii ca te plac mult.’spun eu dintr-o suflare.
Ren nu raspunse din prima, mica mea confesiune parea ca il lua prin surprindere. Se uita la mine surprins si putin confuz. Pana la urma zambi si zise: ‘Crezi ca putem vorbi despre asta alta data? Dami cateva zile.’
Ma asteptasem la asta,defapt eram 95% sigura ca asta ii va fi raspunsul.Incearca sa ma abureasca cu faza cu ‘vorbim peste cateva zile ‘.Stiam smecheria , si am inteles mesajul.M-am chinuit sa zambesc.
‘Ok...atunci mai vorbim’spun eu si o iau inapoi spre Sunao inainte sa-i aud raspunsul.Am esuat lamentabil si acum ma facusem si de ras spunandu-i pe fata ce simt.O ratata.Eram o ratata totala.


*
Nu mai iese o data? Am si altceva de facut decat sa stau aici. Stiind cum e, chiar daca o aplaudasera, sigur era dezamagita, oricine ar fi. Hai ca incep sa iasa din cladire. Uite-o si pe finalista, ar putea arata mai imfumurata decat atat? Niciodata nu mi-a placut genul ei. Bine, esti talentata, dar asta nu inseamna ca te face superioara celorlalti. As vrea sa vad cum mai zambesti dupa ce matur pe jos cu tine.
Parintii au luat masina acasa, Ren se indreapta spre autobuz si Sunao se pierdu prin multime. Probabil vroia sa fie singura si i-a zis sa mearga inainte. Cine o poate condamna, nici eu nu m-am simtit mai grozav acum trei ani cand am pierdut primul meu concurs. Cel putin eu l-am avut pe sensei care m-a pus la treaba a doua zi ca sa nu ma mai gandesc la altceva. In sfarsit apare si ea. M-am pozitionat bine, trebuie sa treaca pe langa mine ca sa mearga acasa. Dar trece pe langa mine fara sa se uita macar la mine.
‘Ai facut tot ce poti,’ ii zic dupa ce mai face cativa pasi.
Yui se opri pentru o clipa.’Mda...’ spune ea abia soptit .’Pai...acum sper ca esti multumit...’
‘Nu e ceva de care sa-ti fie rusine. Aveau mai multa experienta decat tine.Luand asta in considerare....cum le-ai facut fata , a fost destul de demn de tine ‘
Nu imi raspunse.Dupa cateva secunde isi continua drumul.

*
Si uite asa mai erau 2 zile si venea vacanta de vara.2 zile nenorocite de liceu in care trebuia sa incerc sa ma comport normal fata de Ren.Si ce o sa ma fac dupa ce vacanta se termina?
‘Yui-chan!’ o aud pe Meiryu.Imi intorc capul plictisita.
‘Am hotarat..clasa noastra merge in excursie la mare in vacanta!’spune ea vesela.
‘Distractie placuta..’ spun eu si-mi iau bokuto in mana.
‘Nu..nu..trebuie sa vii si tu! ‘ spune ea repede.’O vacanta iti prinde bine..ai fost cam stresata in ultima vreme ‘
‘Vin si eu!’ il aud pe Ren zicand vesel.
‘Nicio sansa!’ ma hotarasc eu imediat ce-l aud ca vine.
‘Nici eu nu vin..am altele de facut..’il aud pe Sei zicand cand Ren il roaga sa vina si el.
‘Cine nu vine trebuie sa stea dupa ore tot anul si sa fie de serviciu pe clasa!’ striga Meiryu.M-am uitat la ea iritata.Nu era posibil sa stau si dupa ore dupa ce ca aveam clubul.Ma forta sa merg.Cred ca n-aveam de ales.
Cand i-am zis lui Sunao ea se bucura mult.As fi vrut sa poate veni si ea ,dar inca nu e cu noi la liceu.

*
Daca e un lucru pe care il urasc cu adevarat este sa fiu fortat sa fac ceva ce nu vreau sa fac. De fapt, urasc sa fiu fortat sa fac orice. Parca e un instinct sa ma opun oricarui lucru care este fortat asupra mea. Ca sa fie mai rau, o sa o am pe cap si pe Gura Sparta. Macar e la mare, pot inota, ma dau cu surfboard-ul, ma bronzez putin. Nici macar ea nu-mi poate strica dispozitia acolo. In plus, s-ar putea sa fie ocupata cu altceva.
Inainte de toate, am nevoie de o pereche de boxeri, preferabil inchis la culoare si lung. Poate si o camasa fara maneci, sau cu maneci si i le rup. Nu prea am o selectie mare in magazinele din jur. Doar niste boxeri rosu inchis si o camasa verde cu maneci scurte. Eh, le scurtez putin mai mult cand ajung acolo. Imi place sa-mi arat putin muschii, dar nu sa fac parada.
Cel mai rau este ca nu poate veni si Sunao. Asta-mi trebuie daca ies in oras cu o fata care inca nu-i la liceu. Nu, cel mai rau va fi sa il vad pe Ren cum se face de ras si se da la toate fetele din cale. Omul ala chiar nu poate sa stea fara sa aiba o prietena? Totusi, poate ca o sa se sature in vacanta asta si cand ne intoarcem o sa se calmeze putin... sper.

*
‘Vai onee-chan..iti sta atat de bine!’ imi zice Sunao a doua zi dupa-amiaza .Cand a auzit ca merg in excursie la mare a fugit instantaneu in Shibuya....cum a ajuns acolo nu stiu? ...si mi-a cautat costum de baie.
Trebuie sa recunosc ca era dragut ales,ca orice altceva ales de ea pentru mine.Era un model floral cu nuante de rosu si roz-bombom si venea inclus si cu o esarfa pentru talie si o jachetuta .
‘Totusi..nu vad ce e chiar atat de senzational la el..’ bomban eu uitandu-ma in oglinda.
Ea topai langa mine si imi desfacu parul din coada luandu-ma pe nepregatite.
‘Nu costumul e senzational....’ chicoteste ea in momentul in care parul imi cade pe umeri.’Nu inteleg de ce nu il porti asa..arati ca o zana’ zice ea bosumflata.
‘Nu vreau sa arat ca o zana.....zanele si specia mea n-au nimic in comun.’
Nici nu ma asculta.Parca vorbeam cu peretii.
Sambata dimineata inainte sa plec spre tren unde aveam sa ma intalnesc cu ceilalti ma apuca de mana exact inainte sa ies pe usa si ma baga in baie.
‘Ce faci?’ intreb eu socata.Avea o poseta in mana plina cu farduri.Ranji la mine.,
‘Nici sa nu te gandesti!’ spun eu insa deja ma ataca.....ma simteam..atat de.....lipsita de aparare.


*

Nu-mi vine sa cred ca trebuie sa le support o saptamana intreaga pe toate fetele astea chicotind si pe toti perversii care o sa incerce sa le prinda cand se schimba in costumele de baie sau oferind sa le dea cu crema de soare. Ai crede ca nu se gandesc la altceva decat la sex. Ca sa fie mai rau, Ren le zambeste intr-una, fetele mai au putin si lesina, iar baietii mai au putin si il linseaza.
Trebuie sa gasesc un loc unde sa ma pot ascunde de toata lumea ca sa ma lase in pace, inclusiv Ren. Cel mai usor ar fi sa inchiriez un surfboard, atata timp cat sunt in apa adanca, inconjurat de valuri mari sunt slabe sanse sa dea cineva de mine. Nu mai vine trenul o data? Mai putin si adorm aici si... nu. Nu poate fi ea. Gloss, rimel , creion de ochi....a fost rapita de un salon de frumusete?
Daca eu sunt surprins sa o vad asa, nici nu se compara cu reactia celorlalti, la urma urmei, parca ar fi cu totul alta persoana. Gloss rosu pe buze, creion negru in jurul ochiilor, rimmel pentru gene si fard de obraz, daca nu ar fi asa enervanta, ar putea fi chiar atragatoare. Ciudat, Ren nu zice nimic. Se poate citi surpriza pe fata lui si, pentru ca il cunosc prea bine, ii place cum arata. Dar de ce e asa... normal? A facut un dus rece inainte de a veni sau a devenit eunuc. Ceva nu e in regula si pun pariu ca are de-a face cu Gura Sparta. Restul, in schimb, incep sa o incojoare pe toate partile.
‘Kawakuchi-san...arati super...’ spune o colega cu codite pe nume Sora.
‘Da.Ce-i cu schimbarea de look?’ intreaba Meiryu.
‘Sora mea e de vina.M-a sechestrat in baie . ‘ spune ea cu o expresie dezgustata.Erau atatia in jurul ei incat probabil ca se sufoca.
Trebuia sa-mi dau seama ca Sunao era implicata in transformarea ei subita. Ea cu siguranta nu s-ar fi machiat, iar sora ei era singura persoana pe care ar lasa-o sa o faca in locul ei. Totusi, daca a fost o idee buna sau nu ramane de vazut. Nu arata prea fericita de noua ei infatisare si cu atat mai putin de toata atentia pe care i-o acorda restul. Cand traiesti ca o batausa ani de zile si apoi cineva te transforma intr-o fata, e si normal sa nu te simti prea bine.
Am urcat cu totii in tren.Drumul avea sa dureze cateva ore asa ca ne-am impartit ca de obicei: grupul fetelor si grupul baietilor.Ren era singurul care se ducea si acolo si acolo.Iar singura care nu se afla unde era si restul gramezii de fete era Gura Sparta.
‘D-abia astept sa ajungem la mare!’ il aud pe Taki , un coleg cu par scurt,tepos si ochi caprui spunand.Daca ren flirta tipul asta era cel mai pervers dintre toti,mai rau e ca restul se luau dupa el.
Oamenii astia sunt incurabili. Bine ca mi-am luat Ipod-ul cu mine. Il scot din geanta, pun castile in urechi si incep sa caut prin meniu melodii care sa le ascult. Acum pot sa faca ce vor si eu ii voi ignora complet. A naibii fata aia, Meiryu ca m-a facut sa vin. Nu doar o sa ma plictisesc, o sa ma si calce pe nervi toti colegii.
[Imagine: haruhisuzumiya7.jpg]

Power of haruhism just knocked Kyon down :bv:

[Imagine: chibi_41.gif]
melli-chan, chibi-ul lui goddess



Răspunsuri în acest subiect
SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 14-04-2009, 02:29 PM
RE: Sweet and Spicy - de Ryuu - 14-04-2009, 03:05 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 17-04-2009, 01:50 PM
RE: SWEET and SPICY - de Ryuu - 17-04-2009, 02:39 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 18-04-2009, 01:52 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 19-04-2009, 07:42 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 20-04-2009, 02:49 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 21-04-2009, 06:29 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 22-04-2009, 08:11 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 23-04-2009, 09:36 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 24-04-2009, 12:28 PM
RE: SWEET and SPICY - de Just Sugar - 24-04-2009, 06:59 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 24-04-2009, 07:42 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 25-04-2009, 06:30 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 26-04-2009, 06:29 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 27-04-2009, 07:13 PM
RE: SWEET and SPICY - de Corina. - 28-04-2009, 03:06 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 28-04-2009, 09:19 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 29-04-2009, 10:13 PM
RE: SWEET and SPICY - de Corina. - 30-04-2009, 03:20 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 30-04-2009, 08:36 PM
RE: SWEET and SPICY - de Corina. - 30-04-2009, 10:33 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 01-05-2009, 04:03 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 02-05-2009, 03:24 PM
RE: SWEET and SPICY - de Kido - 04-05-2009, 04:49 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 04-05-2009, 08:26 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 05-05-2009, 08:36 PM
RE: SWEET and SPICY - de Just Sugar - 05-05-2009, 08:58 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 06-05-2009, 09:09 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 07-05-2009, 09:36 PM
RE: SWEET and SPICY - de Just Sugar - 08-05-2009, 08:06 AM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 09-05-2009, 09:20 PM
RE: SWEET and SPICY - de Just Sugar - 10-05-2009, 10:27 AM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 10-05-2009, 08:40 PM
RE: SWEET and SPICY - de Just Sugar - 10-05-2009, 08:55 PM
RE: SWEET and SPICY - de Yuki4ever - 10-05-2009, 09:22 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 11-05-2009, 09:53 PM
RE: SWEET and SPICY - de Just Sugar - 13-05-2009, 06:32 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 13-05-2009, 09:35 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 15-05-2009, 12:51 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 18-05-2009, 07:20 PM
RE: SWEET and SPICY - de fake_fate - 18-05-2009, 10:19 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 22-05-2009, 09:08 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 24-05-2009, 05:38 PM
RE: SWEET and SPICY - de ~Anna~ - 24-05-2009, 05:50 PM
RE: SWEET and SPICY - de fake_fate - 24-05-2009, 06:24 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 26-05-2009, 09:47 PM
RE: SWEET and SPICY - de chrissta - 28-05-2009, 05:08 PM
RE: SWEET and SPICY - de Just Sugar - 30-05-2009, 09:59 AM
RE: SWEET and SPICY - de wasp - 03-06-2009, 10:22 AM
RE: SWEET and SPICY - de Annya_Anna - 08-06-2009, 02:03 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 10-06-2009, 04:14 PM
RE: SWEET and SPICY - de chrissta - 11-06-2009, 03:56 PM
RE: SWEET and SPICY - de fake_fate - 11-06-2009, 10:46 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 13-06-2009, 02:31 PM
RE: SWEET and SPICY - de chrissta - 14-06-2009, 10:25 PM
RE: SWEET and SPICY - de Zambet.cOlOrAt - 15-06-2009, 03:55 PM
RE: SWEET and SPICY - de Just Sugar - 15-06-2009, 10:56 PM
RE: SWEET and SPICY - de iuliana - 17-06-2009, 07:11 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 17-06-2009, 08:45 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 18-06-2009, 12:56 PM
RE: SWEET and SPICY - de ~Anna~ - 18-06-2009, 01:27 PM
RE: SWEET and SPICY - de Khonsu - 18-06-2009, 05:41 PM
RE: SWEET and SPICY - de Zambet.cOlOrAt - 18-06-2009, 06:24 PM
RE: SWEET and SPICY - de chrissta - 22-06-2009, 08:14 AM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 23-06-2009, 09:34 AM
RE: SWEET and SPICY - de Zambet.cOlOrAt - 23-06-2009, 11:38 AM
RE: SWEET and SPICY - de ~Anna~ - 23-06-2009, 12:08 PM
RE: SWEET and SPICY - de Annya_Anna - 23-06-2009, 01:57 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 25-06-2009, 12:45 PM
RE: SWEET and SPICY - de adyna_45 - 25-06-2009, 01:32 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 03-07-2009, 12:45 PM
RE: SWEET and SPICY - de adyna_45 - 03-07-2009, 08:22 PM
RE: SWEET and SPICY - de Zambet.cOlOrAt - 07-07-2009, 02:41 AM
RE: SWEET and SPICY - de Bad Blood. - 07-07-2009, 04:05 PM
RE: SWEET and SPICY - de ~Anna~ - 08-07-2009, 09:07 PM
RE: SWEET and SPICY - de Just Sugar - 08-07-2009, 10:35 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 09-07-2009, 12:31 PM
RE: SWEET and SPICY - de ~Anna~ - 13-07-2009, 08:29 PM
RE: SWEET and SPICY - de Summer - 13-07-2009, 09:00 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 18-07-2009, 08:28 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Dark~Melody - 20-07-2009, 11:19 AM
RE: [original]SWEET and SPICY - de adyna_45 - 21-07-2009, 09:11 AM
RE: [original]SWEET and SPICY - de ~Anna~ - 21-07-2009, 04:19 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Just Sugar - 25-07-2009, 05:22 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 26-07-2009, 07:46 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Summer - 26-07-2009, 11:39 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de SoUl EaTeR - 27-07-2009, 05:00 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Aiumy - 27-07-2009, 06:42 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 28-07-2009, 12:24 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 01-08-2009, 12:40 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de ~~YuRa~~ - 01-08-2009, 01:09 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Alisia-chan* - 01-08-2009, 02:22 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Aiumy - 01-08-2009, 09:53 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Summer - 02-08-2009, 09:34 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Zambet.cOlOrAt - 03-08-2009, 07:41 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de goddess - 22-09-2009, 04:00 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de ~Anna~ - 22-09-2009, 08:04 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Aiumy - 23-09-2009, 08:45 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de goddess - 19-10-2009, 09:18 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Aiumy - 19-10-2009, 10:01 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de chrissta - 02-11-2009, 10:55 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Whisper - 08-11-2009, 07:37 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de goddess - 15-11-2009, 01:47 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Just Sugar - 15-11-2009, 02:02 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Aiumy - 15-11-2009, 03:38 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Sweet nothings Yaku-chin 2 2.339 21-01-2013, 03:51 PM
Ultimul răspuns: Yaku-chin
  Sweet traps [ Yaoi ] Yaku-chin 8 4.825 27-09-2011, 07:15 PM
Ultimul răspuns: Yaku-chin
  No more sweet goodbyes [Yaoi] Aliss_anime 10 6.994 29-01-2011, 07:13 PM
Ultimul răspuns: Addeh
  Sweet Tears Icsdeee. 6 3.897 09-01-2011, 03:15 PM
Ultimul răspuns: Icsdeee.
  Just me and my sweet life... Akane :3 1 2.462 28-12-2009, 02:19 AM
Ultimul răspuns: Akane :3
  Sweet Satisfaction [yaoi-shounen-ai] Aliss_anime 22 13.133 31-10-2009, 11:06 PM
Ultimul răspuns: Aliss_anime


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)