Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

SWEET and SPICY

#19
15 Determinare vs inec


Ziua a doua.Ziua competitiei la inot ,a celei la baschet si a celei la care ar fi trebuit eu sa dau, kendo.Ziua favorita a baietilor si a fetelor.Ziua in care baietii vedeau fetele pe jumatate goale si ziua in care fetele vedeau pieptul gol al baiatului favorit,in alte cuvinte:ziua perversilor.
Majoritatea colegelor mele din liceu au ales costumul de inot pentru competitie din deux-piece ca sa li se vada si abdomenul frumos si suplu.Eu am luat costumul traditional.Era deajuns ca imi vedeau mainile,picioarele si spatele gol , nu aveam chef sa vada si mai mult.oricum nu aveau ce sa vada,Sunao e cea care a mostenit pieptul mai rotunjor in familie,desi nici mama noastra nu prea era foarte dotata,insa ei ii placea sa se numeasca o femeie echilibrata.Mie in schimb nu-mi place ca cineva sa-mi vada corpul.De obicei nici fusta nu port.Sa nu va aud ca ma faceti rusinoasa ca va omor..nu am probleme la vestiar cand ma schimb cu fetele,dar am problema cu perversii.Era o zi calduroasa.Tocmai buna pentru inot.
‘Fii atenta!’zice Yuki venind spre mine.’Eu o sa iau locul intai..nu trebuie sa te fortezi,deci nu-ti face griji daca ajungi pe ultimul loc sau ceva’ Asta numea el incurajare? Singurul motiv pentru care nu i-am tras un pumn acum in fata era pentru ca daca nu se oprea sangerarea se murdarea apa din bazin,mi-e mila de apa din bazin.
Competitia de inot a inceput.Ma uitam prin jur sa vad daca Ren ,Sei sau Sunao erau prin preajma.Sunao imi facu cu mana din randul al patrulea.Ren era in randul intai.Am inghitit un pic in sec,azi trebuia sa-i spun ceva foarte important.Imi intorc privirea.Mai lipsea o persoana.unde era Maiestatea Sa?Hmm...pun pariu ca nici macar nu vine azi.Oh,ia uite-l.Era in primul rand ,exact langa podiumurile de la care se sare.
Yuki a fost patetic,cica i s-a pus carcel la al doilea tur si a luat locul 4.Cred ca ego-ul lui era pe moarte acum.
In 10 minute urmam noi , fetele.


*
Daca ieri a fost rau acum e si mai si. Cu totii se holbeaza la concurentii de la inot de parca nu au vazut niciodata in viata pe cineva in costum de baie. Nu imi dau seama care sunt mai rai, baietii sau fetele. Oamenii astia trebuie sa se maturizeze. Poate ca sunt doar in liceu, dar sa fim seriosi nu sunt ce as numi eu frumuseti. Macar o persoana inca mai are capul pe umeri , si e tocmai Gura Sparta. Imbracata intr-un costum care nu arata mai mult decat e nevoie. E competitie de inot nu de costum de baie. Stai putin, ala a fost un blitz?
Ma uit in jur si vad pe unul cu camera de fotografiat, stand in genunchi langa tribune, facand poze fetelor. Poti fi mai patetic de atat? Ma dau intr-o parte si merg in spatele lui apoi il apuc de guler si il ridic de pe jos si indata ce se intoarce ii smulg aparatul din mana.
‘Exista site-uri pe internet daca chiar ai nevoie, ce ar fi sa te potolesti?’
‘Ce treaba ai tu cu ce fac eu?’ imi zice enervat si intinde mana spre camera.
‘Ce pot spune? Cei ca tine ma enerveaza,’ ii zic si il imping in spate.
Desfac camera si scot atat filmul cat si bateriile dupa care i-l arunc inapoi. ‘Data viitoare nu folosi blitz, sau stai mai ascuns.’
Oameni fara minte, gandesc in timp ce ma intorc la locul meu. Inteleg ca hormonii lor incep sa ii influenteze, dar exersati si voi putin auto control. Nu mai incepe o data competitia? Incep sa ma plictisesc.


*
Ne-am asezat pe locurile noastre.Meiryu concura si ea.Imi facu cu mana in timp ce primul fluier de pregatire suna.Ne-am aplecat toate deodata.In total aveam de facut 4 ture.2 pentru a intra in semifinale si 2 pentru finale,asta daca ajungeam pana in finale.
Fluierul a sunat si am tasnit cat de repede am putut ,scufundandu-ma in apa. Era inot liber deci fiecare avea voie sa inoate dupa stilul ei.Eu am ales inotul stil brat pentru ca era cel mai rapid si garanta succesul , insa in acelasi timp era si cel mai obositor si necesita cea mai multa stamina.
Asa cum ma asteptam am ajuns prima in partea opusa a bazinului si nici nu am asteptat sa vad cu cat eram inaintea celorlalte.M-am rasucit in apa impingandu-ma de zidul bazinului cu picioarele si am pornit inapoi.Cateva fete inca inotau cand eu am trecut pe langa ele.Meiryu inota in stil testoasa,o miscare buna daca vroiai sa-ti pastrezi energia,insa nu era la fel de rapid.
Am ajuns inapoi prima.Am intrat in semifinale pe locul 1.Exact cum ma asteptam.


*
O etapa e gata, mai raman finalele. Era de asteptat sa termine Gura Sparta pe primul loc, nu stiu ce a facut la antrenamentul de inot sau cel cu Ren, dar cel putin la karate si-a dezvoltat muschii si rezistenta. Cine stie? Poate ca nu o sa se faca de ras maine. Daca intra macar in semifinale, iar eu castig finalele o sa reusim sa impresionam celelalte clase.
Mai raman finalele, daca nu s-a obosit prea tare acum s-ar putea sa castige din nou, cel putin nu o sa ma plictisesc. Ren e cu ochii cat cepele, doar sunt fete in costume de baie, parca ar fi in al noualea cer. Nu inteleg de ce se agita asa mult, cel putin pe cele din liceul nostru le-a vazut in vestiare. Salvamarul ala doarme? Ce mai organizare au si astia... noroc ca fetele astea stiu sa inoate.

*

Ultima confruntare. 2 ture si gata.Ma simteam cam obosita.Stilul care l-am folosit in semifinale mi-a mancat multa energie ,plus ca aseara n-am prea apucat sa dorm , m-am antrenat pentru karate,insa mai era un ultim efort ,puteam s-o fac.
Ne-am asezat din nou pe podiumuri si cand fluierul a sunat am tasnit in apa la fel de repede.Cred ca nu am avut reflexele la fel de bune ca prima data pentru ca am intarziat putin la saritura.Acum trebuia sa compensez.Am inceput sa inot cat de repede puteam.Am simtit cum incep sa gafai de la efort insa am ajuns in acelasi timp cu inca 2 fete in partea opusa a bazinului.Acum totul depindea de cat de multa forta bagam in picioare cand atingeam zidul.Simteam cum muschii incepeau sa-mi amorteasca iar bataile inimii mi se accelerau mult mai mult.Oboseam,insa nu puteam sa renunt,eram la jumatatea drumului.M-am rasucit si am inceput sa inot inapoi.Deodata mi se puse un junghi oribil in umarul drept si foarte repede durerea s-a raspandit pana la mijloc.Muschii de pe partea aia imi amortisera.Cum era posibil , nu puteam sa accept ca sunt atat de slaba.Desi nu mai imi simteam muschii de pe partea dreapta stiam ca dadeam din maini cu toata energia mea ,deoarece creierul inca transmitea impulsurile nervoase catre muschii care apoi actionau din instinct.Desi depuneam un efort urias incepeam sa incetinesc.Inca putin,inca putin.
Am atins zidul , insa mi-o luase inainte o tipa si am fost la milisecunda distanta de a mi-o lua inainte inca una.Deci insemna ca eram pe locul doi,e mai bine decat sa fi abandonat.
In timp ce celelalte finaliste au inceput sa iasa din bazin eu am ramas lipita de zid incercand sa-mi trag rasuflarea .Mi-am zis ca daca o sa ma odihnesc cateva clipe o sa-mi revin insa junghiul persista atat de mult incat n-am mai avut forta sa dau din picioare ca sa ma tin la suprafata.Mainile erau prea obosite si lipsite de vlaga.In curand am inceput sa ma scufund in bazinul de 2 metri jumate.


*
Eh, nu le poti castiga pe toate. Asta patesti cand te fortezi prea tare. Trei zile de competitii sportive, oricine ar obosi. Locul doi nu e chiar asa de rau, arata ca e loc de imbunatatire. Toti au iesit din apa in afara de ea. Ce a patit? E prea dezamagita ca sa mai dea ochii cu lumea? Stai putin... ce naiba face?!
‘Hei!’ strig la salvamar, dar nici nu ma aude si nu e atent la ce se intampla in jurul lui, ochii lui sunt fixati asupra finalistei.
La naiba... ma arunc in apa, avand in vedere ca restul lumii nu isi da seama ca fata aia se ineaca. Nu am mai inotat de mult, dar bine ca nu am uitat cum. Pun o mana in jurul ei si imping cu picioarele ca sa iesim amandoi la suprafata. Cred ca glumesti... chiar nimeni nu vede ce se intampla? Stai, Ren si Sunao isi fac in sfarsit loc prin multime, cel putin capetele lor isi fac, dar nu ma pot ajuta. Trebuie sa o scot singur.
Abia dupa ce iesim amandoi din apa apar si ei langa mine.
‘Ce a patit? E bine?’ intreaba Sunao si se aseza langa ea.
‘S-a inecat asta a patit,’ ii zic si ii verific pulsul, nu e incurajator. ‘Sunao, puneti mainile pe stern si apasa de cinci ori.’
‘Sti ce faci?’ intreaba Ren.
‘Sper...’
In timp ce sora-sa incerca sa ii scoata apa din plamani, eu ii apuc narile si ii deschid gura, pregatindu-ma sa ii fortez aer inapoi in plamani. Dupa ce apasa ultima oara, trag aer in piept si ma aplec spre ea.
Si chiar cand sunt la un centimetru de gura ei, incepe sa tuseasca si ma stropeste cu apa pe fata. Sunao o ia repede in brate si incepe sa planga.
‘Ar trebui sa o ducem la infirmiera,’ le zic stergandu-ma pe fata.
‘O iau eu,’ zice Ren.
O ia in brate si o ridica de jos apoi el si Sunao se indreapta spre cabinetul medical al scolii, mergand cat de repede puteau fara sa o scape, in timp ce eu merg mai incet si imi storc hainele pe drum.
[Imagine: haruhisuzumiya7.jpg]

Power of haruhism just knocked Kyon down :bv:

[Imagine: chibi_41.gif]
melli-chan, chibi-ul lui goddess



Răspunsuri în acest subiect
SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 14-04-2009, 02:29 PM
RE: Sweet and Spicy - de Ryuu - 14-04-2009, 03:05 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 17-04-2009, 01:50 PM
RE: SWEET and SPICY - de Ryuu - 17-04-2009, 02:39 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 18-04-2009, 01:52 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 19-04-2009, 07:42 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 20-04-2009, 02:49 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 21-04-2009, 06:29 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 22-04-2009, 08:11 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 23-04-2009, 09:36 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 24-04-2009, 12:28 PM
RE: SWEET and SPICY - de Just Sugar - 24-04-2009, 06:59 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 24-04-2009, 07:42 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 25-04-2009, 06:30 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 26-04-2009, 06:29 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 27-04-2009, 07:13 PM
RE: SWEET and SPICY - de Corina. - 28-04-2009, 03:06 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 28-04-2009, 09:19 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 29-04-2009, 10:13 PM
RE: SWEET and SPICY - de Corina. - 30-04-2009, 03:20 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 30-04-2009, 08:36 PM
RE: SWEET and SPICY - de Corina. - 30-04-2009, 10:33 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 01-05-2009, 04:03 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 02-05-2009, 03:24 PM
RE: SWEET and SPICY - de Kido - 04-05-2009, 04:49 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 04-05-2009, 08:26 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 05-05-2009, 08:36 PM
RE: SWEET and SPICY - de Just Sugar - 05-05-2009, 08:58 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 06-05-2009, 09:09 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 07-05-2009, 09:36 PM
RE: SWEET and SPICY - de Just Sugar - 08-05-2009, 08:06 AM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 09-05-2009, 09:20 PM
RE: SWEET and SPICY - de Just Sugar - 10-05-2009, 10:27 AM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 10-05-2009, 08:40 PM
RE: SWEET and SPICY - de Just Sugar - 10-05-2009, 08:55 PM
RE: SWEET and SPICY - de Yuki4ever - 10-05-2009, 09:22 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 11-05-2009, 09:53 PM
RE: SWEET and SPICY - de Just Sugar - 13-05-2009, 06:32 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 13-05-2009, 09:35 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 15-05-2009, 12:51 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 18-05-2009, 07:20 PM
RE: SWEET and SPICY - de fake_fate - 18-05-2009, 10:19 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 22-05-2009, 09:08 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 24-05-2009, 05:38 PM
RE: SWEET and SPICY - de ~Anna~ - 24-05-2009, 05:50 PM
RE: SWEET and SPICY - de fake_fate - 24-05-2009, 06:24 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 26-05-2009, 09:47 PM
RE: SWEET and SPICY - de chrissta - 28-05-2009, 05:08 PM
RE: SWEET and SPICY - de Just Sugar - 30-05-2009, 09:59 AM
RE: SWEET and SPICY - de wasp - 03-06-2009, 10:22 AM
RE: SWEET and SPICY - de Annya_Anna - 08-06-2009, 02:03 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 10-06-2009, 04:14 PM
RE: SWEET and SPICY - de chrissta - 11-06-2009, 03:56 PM
RE: SWEET and SPICY - de fake_fate - 11-06-2009, 10:46 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 13-06-2009, 02:31 PM
RE: SWEET and SPICY - de chrissta - 14-06-2009, 10:25 PM
RE: SWEET and SPICY - de Zambet.cOlOrAt - 15-06-2009, 03:55 PM
RE: SWEET and SPICY - de Just Sugar - 15-06-2009, 10:56 PM
RE: SWEET and SPICY - de iuliana - 17-06-2009, 07:11 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 17-06-2009, 08:45 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 18-06-2009, 12:56 PM
RE: SWEET and SPICY - de ~Anna~ - 18-06-2009, 01:27 PM
RE: SWEET and SPICY - de Khonsu - 18-06-2009, 05:41 PM
RE: SWEET and SPICY - de Zambet.cOlOrAt - 18-06-2009, 06:24 PM
RE: SWEET and SPICY - de chrissta - 22-06-2009, 08:14 AM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 23-06-2009, 09:34 AM
RE: SWEET and SPICY - de Zambet.cOlOrAt - 23-06-2009, 11:38 AM
RE: SWEET and SPICY - de ~Anna~ - 23-06-2009, 12:08 PM
RE: SWEET and SPICY - de Annya_Anna - 23-06-2009, 01:57 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 25-06-2009, 12:45 PM
RE: SWEET and SPICY - de adyna_45 - 25-06-2009, 01:32 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 03-07-2009, 12:45 PM
RE: SWEET and SPICY - de adyna_45 - 03-07-2009, 08:22 PM
RE: SWEET and SPICY - de Zambet.cOlOrAt - 07-07-2009, 02:41 AM
RE: SWEET and SPICY - de Bad Blood. - 07-07-2009, 04:05 PM
RE: SWEET and SPICY - de ~Anna~ - 08-07-2009, 09:07 PM
RE: SWEET and SPICY - de Just Sugar - 08-07-2009, 10:35 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 09-07-2009, 12:31 PM
RE: SWEET and SPICY - de ~Anna~ - 13-07-2009, 08:29 PM
RE: SWEET and SPICY - de Summer - 13-07-2009, 09:00 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 18-07-2009, 08:28 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Dark~Melody - 20-07-2009, 11:19 AM
RE: [original]SWEET and SPICY - de adyna_45 - 21-07-2009, 09:11 AM
RE: [original]SWEET and SPICY - de ~Anna~ - 21-07-2009, 04:19 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Just Sugar - 25-07-2009, 05:22 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 26-07-2009, 07:46 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Summer - 26-07-2009, 11:39 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de SoUl EaTeR - 27-07-2009, 05:00 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Aiumy - 27-07-2009, 06:42 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 28-07-2009, 12:24 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 01-08-2009, 12:40 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de ~~YuRa~~ - 01-08-2009, 01:09 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Alisia-chan* - 01-08-2009, 02:22 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Aiumy - 01-08-2009, 09:53 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Summer - 02-08-2009, 09:34 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Zambet.cOlOrAt - 03-08-2009, 07:41 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de goddess - 22-09-2009, 04:00 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de ~Anna~ - 22-09-2009, 08:04 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Aiumy - 23-09-2009, 08:45 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de goddess - 19-10-2009, 09:18 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Aiumy - 19-10-2009, 10:01 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de chrissta - 02-11-2009, 10:55 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Whisper - 08-11-2009, 07:37 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de goddess - 15-11-2009, 01:47 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Just Sugar - 15-11-2009, 02:02 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Aiumy - 15-11-2009, 03:38 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Sweet nothings Yaku-chin 2 2.339 21-01-2013, 03:51 PM
Ultimul răspuns: Yaku-chin
  Sweet traps [ Yaoi ] Yaku-chin 8 4.822 27-09-2011, 07:15 PM
Ultimul răspuns: Yaku-chin
  No more sweet goodbyes [Yaoi] Aliss_anime 10 6.994 29-01-2011, 07:13 PM
Ultimul răspuns: Addeh
  Sweet Tears Icsdeee. 6 3.896 09-01-2011, 03:15 PM
Ultimul răspuns: Icsdeee.
  Just me and my sweet life... Akane :3 1 2.462 28-12-2009, 02:19 AM
Ultimul răspuns: Akane :3
  Sweet Satisfaction [yaoi-shounen-ai] Aliss_anime 22 13.127 31-10-2009, 11:06 PM
Ultimul răspuns: Aliss_anime


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)