Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

SWEET and SPICY

#15
12 : Intalnire vs esec

Timpul a trecut.Antrenamentele mele au continuat atat cu Ren cat si cu Sei si Yuki .Festivalul batea la usa. Luni avea sa inceapa.
‘Hei Yui-chan!’ aud o voce in spatele meu.Era Meiryu.
‘Cum merge antrenamentul ?’ ma intreaba ea entuziasta.
‘Bine’ spun eu in timp ce-mi dadeam jos bluza la vestiar.
‘Tu la ce concurezi?’
‘Volei , badminton si inot ‘ explica ea cu un zambet larg pe buze.
‘Da-mi voie sa ghicesc..la inot partenerul tau e Sawaka-san, nu? ‘ o intreb eu un pic ironic.Presedintele consiliului elevilor era indragostit pana peste cap de ea.I-a facut si serenada in curtea scolii dar Meiryu o luase drept karaoke si nu l-a luat in serios.
‘De unde stiai?’ intreaba ea uimita de deductia mea.Ce pervers..vroia s-o vada in costum de baie evident.
‘A fost doar noroc..’am ridicat eu din umeri.
‘Deci..cum merge cu karatele?’ ma intreaba dupa ce iesim din vestiar.
‘Merge ok.’ Raspund eu putin surprinsa de intrebarea ei.Ma manca limba sa spun cuiva ca l-am invins pe Sei...ok. , nu l-am invins dar i-am facut fata.
‘Auzi....e adevarat ca Kawata-san are un dragon tatuat pe piept?’ ma intreaba ea deodata.
‘Ce!?’ zic eu socata.’De..de unde sa stiu eu asta?’ Oare chiar avea tatuaj?Nu stiu daca parea genul sau nu.
‘Da..asa se zvoneste.’ Ah..se zvoneste,atunci totul e clar.
‘Habar n-am.De ce ma intrebi pe mine? ‘
‘Pai..ne gandeam ca poate l-ai vazut din intamplare la antrenament..bluza aia e destul de usor de desfacut’ spune ea mai mult inducandu-mi ideea de a incerca sa vad ce era sub bluza lui.
‘Nu am vazut nimic!’ spun eu repede.

*
Macar aveam un lucru de care sa ma pot bucura inainte de festivalul acela din care o sa ies cu vanatai si poate, daca avem noroc, locul doi. Cel putin puteam sa-mi incerc din nou norocul cu Sunao si de data asta, sora ei va sta acasa. Sper ca nu vrea iar la karaoke, nu vreau sa ma fac de ras a doua oara, macar nu in acelasi loc.
Ora sase, sunt imbracat bine, am parul aranjat, nu pieptanat, miros a deodorant, ce poate sa mearga prost? Bat la usa si astept sa imi deschida cineva. Cand aud pasi venind spre usa afisez un zambet si ma pregatesc sufleteste in caz ca era altcineva decat cine as vrea.
Am avut prea mari sperante sa fie Sunao.Yui imi deschide usa.Era intr-un maieu si niste pantaloni de pijama cu pisicute.Avea bigudiuri in cap si o felie de pizza in mana.
Nu parea surprinsa sa ma vada.
‘Sunao ti-a venit gagicu’ ! urla ea in sus pe scari si lasa usa deschisa in timp ce ia o gura de pizza.
‘Sarmanta ca intotdeauna,’ zic eu intrand in casa. Ce incerca sa faca? Sa ma sperie? Nu a vazut-o pe matusa mea cand se aranjeaza ca sa iasa in oras, aia da fata de cosmar.
Se arunca pe canapea si incepe sa butoneze televizorul prefacandu-se ca nici nu exist.Bunica lor iese din bucatarie deodata.
‘Oh..tu trebuie sa fii Sai..’ zice ea zambind.
‘Sei,’ o corectez eu. ‘Ma bucur sa va cunosc.’
Yui isi inabusa un raset.Sigur se distra pe seama mea.
‘Nu uita ca protectia e primul lucru..’ spune ea vesela in timp ce uda floarea.Yui se prapadea de ras.Habar n-aveam ca au o bunica asa glumeata...acu vad de unde mosteneste Yui temperamentul ala.
‘Credeam ca primul lucru era sa ne cunoastem,’ ii zic eu calm. Cu siguranta aschia nu sare departe de trunchi.
‘Ah..Yui imi zicea ca deja va cunoasteti bine.Am inteles ca ati fost si la karaoke...ce iti mai face cucuiul?’ intreaba ea in continuare.Yui se strica de ras si se rostogolea pe canapea aproape sufocandu-se.
‘Mai bine decat mandria nepoatei dumneavoastra de cand m-a provocat prima data,’ ii intorc zambind. Nu e singura care poate sa joace asa.
Yui se incrunta si musca din pizza din nou.
‘Oh..nepoata mea are temperamentul asta de la mama ei..focoasa femeie.Insa Yui cred ca se poate ridica dupa orice pierdere’ spune ea cu sinceritate.
‘Obaachan..nu il mai tachina’ zice Sunao din capul scarilor.Era imbracata foarte elegant.Avea o rochita albastra cu cateva paiete stralucitoare si niste pantofi albastrii cu toc mic.Rochia ii punea in evidenta corpul subtire si miscarile usoare.
‘Arati superb,’ ii zic si vorbesc serios. Rochita aceea o facea sa arate mai in varsta decat era si se mula perfect pe corpul ei, care inca mai avea de crescut. Nici macar Yui nu putea sa-mi strice seara.
‘Multumesc’ spune ea un pic imbujorata.
‘Aveti grija.Sunao , sa nu intarzii mult’ spune bunica zambind.
‘Sa ma suni din jumate in jumate de ora!’ striga Yui de pe canapea.Sunao se incrunta la ea.
Imediat ce am iesit din casa scot floarea din buzunar. Nu era mare lucru, doar capul unei lalele mici rosii inca inchise.
‘Deci, unde vrei sa mergem?’ o intreb si ii ofer floarea
‘Oh! I-a dat floare!’ aud vocea lui Yui din casa.Ma intorc brusc.Ea si bunica se beleau la geam.Cand ne vad bunica ei incepe sa stearga geamul si Yui ne face cu mana.M-am incruntat si am tras-o de mana pe Sunao.
‘Unde vrei tu..’ chicoteste ea
Din cate stiu este doar un singur loc potrivit pentru tinuta ei in apropiere. Sper doar ca inca mai au acelasi program, nu am mai fost acolo de cateva luni cand l-am vizitat pe Ren. Din fericire, ceainaria era pe jumatate goala asa ca am gasit o masa libera si ne-am asezat. In cateva minute sunt aduse meniurile si incep sa ma uit pe selectiile de ceai.
‘Stati de mult cu bunica voastra?’ o intreb dupa ce ni se aduce ceaiul, biscuitii si dulceata.
Sunao adopta o pozitie mai dreapta si serioasa.
‘Cam de 6 ani.Yui avea 10 iar eu 8.’ Spune ea si incepe sa se joace cu lingurita in ceaiul ei.
‘Scuze, n-am vrut sa-mi bag nasul in subiecte delicate.’
‘Nu’ zice ea grabita.’Defapt..e prima data cand povestesc cuiva.Ma simt mai bine.As fi vrut sa fi fost o cale sa o ajut pe oneechan sa se simta mai bine si ea.’ Adauga ea si un suspin scurt ii scapa.
‘Comportamentul ei dur e mai mult o fatada, nu-i asa?’ o intreb. Trebuia sa-mi dau seama ca lucrurile erau mai complicate decat pareau sa fie. Nimeni nu e asa nesuferit fara motiv.
‘Intr-un fel.Te rog sa nu o condamni.Mama noastra a fost profesoara de kendo.Tata a fost afacerist.Mama iubea kendo.Bunica avea dreptate.Yui seamana izbitor de mult cu ea,mai mult decat seman eu.Mama era vesela si tupeista,curajoasa si hotarata.Cand isi punea ceva in cap o ducea pana la capat.Yui era la fel ca ea.Majoritatea din personalitatea ei chiar este asa,insa ....cand mama a murit..toata familia a fost devastata.Tata a inceput sa bea si in curand nu ne-a putut intretine.Bunicii ne-au luat in grija.Yui nu mai era ca inainte. S-a apucat serios de kendo si nu s-a mai apropiat de nimeni decat de familie.A zis ca nu ii trebuie decat familia,si ,mereu a avut grija de mine.Ma dadaceste ca pe un copil.Imi face toate poftele , imi accepta orice hatar.Compunem melodii impreuna , mergem la karaoke,ma invata kendo.Crede-ma..stiu ca are aceasta tendinta de a parea asa cum o vezi tu , enervanta si toate cele ,insa habar nu ai cate calitati poate sa aiba.Asa ca,mi-ar placea daca ati putea sa va intelegeti mai bine’
Au avut o viata grea, era de inteles ca Yui se purta in felul acesta. Chiar imi parea rau pentru ele. Asta explica si izbucnirea ei la prima noastra intalnire, sau prima incercare, incerca sa o protejeze pe sora ei. Cu familia in starea in care era se simea nevoita sa ii protejeze pe toti, mai ales pe Sunao.
‘Trebuie sa fi fost greu,’ ii zic si dintr-o data ma demoralizez de tot.
‘Oh..nu !’ sare Sunao grabita.’Nu indrazni sa o crezi atat de slaba pe sora mea!Yui e foarte puternica.Scuze..am zis cam multe chestii..iar am stricat intalnirea...cam avem ghinion’ incearca ea sa glumeasca.
‘Sti cum se zice, a treia e norocoasa,’ ii zic zambind.
‘Dar..nu trebuie sa se termine prost nici asta..’ spune ea imbujorandu-se.’Mama zicea ca daca termini cu bine incepi cu bine...deci..uhm..eu..’ incepu ea sa se balbaie.
‘Atunci sa o terminam cu bine,’ ii zic si merg langa ea si inainte sa zica ceva pun mana pe obrazul ei si ma aplec spre ea.
Sunao se facu rosie ca racul insa nu se dadu inapoi.Inchise ochii pregatita sa o sarut......si telefon incepe sa cante o melodie care pot sa jur ca era dintr-un anime , mult prea vesela ,si distruge momentul.
Ea ia telefonul repede.Se uita pe ecran si apoi se uita la mine cu mila.
‘Da onee-chan..’zice ea cu jumatate de glas.
Imi las capul jos, venele tamplelor incep sa pulseze si jur ca o sa ii scot inima pe gura si rinichii pe urechi cand o vad la festival. Ma asez pe un scaun si astept sa termine de vorbit, sorbind ceaiul care il mai am in cana, incercand sa nu arat prea dezamagit.
‘Da...da..sunt bine.’ Zice Sunao uitandu-se dezamagita la mine.’Da..nu..nu a facut nimic.Suntem la ceainarie...am intarziat cu doar 5 minute sa te sun din jumate in jumate de ora! Da am mancat.’ Suspina si imi intinde telefonul.
‘Vrea sa vorbeasca cu tine’
Apuc telefonul, punand o mana sub masa pe care o strang intr-un pumn cat pot de tare, altfel sigur primul lucru pe care il fac este sa o injur. ‘Da?’
‘Sa nu te prind ca o saruti ca iti rup gatul.’ Spune ea pe un ton vesel.’Atunci..byebye Sei-kun!’ si inchide receptorul.
[Imagine: haruhisuzumiya7.jpg]

Power of haruhism just knocked Kyon down :bv:

[Imagine: chibi_41.gif]
melli-chan, chibi-ul lui goddess



Răspunsuri în acest subiect
SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 14-04-2009, 02:29 PM
RE: Sweet and Spicy - de Ryuu - 14-04-2009, 03:05 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 17-04-2009, 01:50 PM
RE: SWEET and SPICY - de Ryuu - 17-04-2009, 02:39 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 18-04-2009, 01:52 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 19-04-2009, 07:42 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 20-04-2009, 02:49 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 21-04-2009, 06:29 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 22-04-2009, 08:11 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 23-04-2009, 09:36 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 24-04-2009, 12:28 PM
RE: SWEET and SPICY - de Just Sugar - 24-04-2009, 06:59 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 24-04-2009, 07:42 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 25-04-2009, 06:30 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 26-04-2009, 06:29 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 27-04-2009, 07:13 PM
RE: SWEET and SPICY - de Corina. - 28-04-2009, 03:06 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 28-04-2009, 09:19 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 29-04-2009, 10:13 PM
RE: SWEET and SPICY - de Corina. - 30-04-2009, 03:20 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 30-04-2009, 08:36 PM
RE: SWEET and SPICY - de Corina. - 30-04-2009, 10:33 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 01-05-2009, 04:03 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 02-05-2009, 03:24 PM
RE: SWEET and SPICY - de Kido - 04-05-2009, 04:49 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 04-05-2009, 08:26 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 05-05-2009, 08:36 PM
RE: SWEET and SPICY - de Just Sugar - 05-05-2009, 08:58 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 06-05-2009, 09:09 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 07-05-2009, 09:36 PM
RE: SWEET and SPICY - de Just Sugar - 08-05-2009, 08:06 AM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 09-05-2009, 09:20 PM
RE: SWEET and SPICY - de Just Sugar - 10-05-2009, 10:27 AM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 10-05-2009, 08:40 PM
RE: SWEET and SPICY - de Just Sugar - 10-05-2009, 08:55 PM
RE: SWEET and SPICY - de Yuki4ever - 10-05-2009, 09:22 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 11-05-2009, 09:53 PM
RE: SWEET and SPICY - de Just Sugar - 13-05-2009, 06:32 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 13-05-2009, 09:35 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 15-05-2009, 12:51 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 18-05-2009, 07:20 PM
RE: SWEET and SPICY - de fake_fate - 18-05-2009, 10:19 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 22-05-2009, 09:08 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 24-05-2009, 05:38 PM
RE: SWEET and SPICY - de ~Anna~ - 24-05-2009, 05:50 PM
RE: SWEET and SPICY - de fake_fate - 24-05-2009, 06:24 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 26-05-2009, 09:47 PM
RE: SWEET and SPICY - de chrissta - 28-05-2009, 05:08 PM
RE: SWEET and SPICY - de Just Sugar - 30-05-2009, 09:59 AM
RE: SWEET and SPICY - de wasp - 03-06-2009, 10:22 AM
RE: SWEET and SPICY - de Annya_Anna - 08-06-2009, 02:03 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 10-06-2009, 04:14 PM
RE: SWEET and SPICY - de chrissta - 11-06-2009, 03:56 PM
RE: SWEET and SPICY - de fake_fate - 11-06-2009, 10:46 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 13-06-2009, 02:31 PM
RE: SWEET and SPICY - de chrissta - 14-06-2009, 10:25 PM
RE: SWEET and SPICY - de Zambet.cOlOrAt - 15-06-2009, 03:55 PM
RE: SWEET and SPICY - de Just Sugar - 15-06-2009, 10:56 PM
RE: SWEET and SPICY - de iuliana - 17-06-2009, 07:11 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 17-06-2009, 08:45 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 18-06-2009, 12:56 PM
RE: SWEET and SPICY - de ~Anna~ - 18-06-2009, 01:27 PM
RE: SWEET and SPICY - de Khonsu - 18-06-2009, 05:41 PM
RE: SWEET and SPICY - de Zambet.cOlOrAt - 18-06-2009, 06:24 PM
RE: SWEET and SPICY - de chrissta - 22-06-2009, 08:14 AM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 23-06-2009, 09:34 AM
RE: SWEET and SPICY - de Zambet.cOlOrAt - 23-06-2009, 11:38 AM
RE: SWEET and SPICY - de ~Anna~ - 23-06-2009, 12:08 PM
RE: SWEET and SPICY - de Annya_Anna - 23-06-2009, 01:57 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 25-06-2009, 12:45 PM
RE: SWEET and SPICY - de adyna_45 - 25-06-2009, 01:32 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 03-07-2009, 12:45 PM
RE: SWEET and SPICY - de adyna_45 - 03-07-2009, 08:22 PM
RE: SWEET and SPICY - de Zambet.cOlOrAt - 07-07-2009, 02:41 AM
RE: SWEET and SPICY - de Bad Blood. - 07-07-2009, 04:05 PM
RE: SWEET and SPICY - de ~Anna~ - 08-07-2009, 09:07 PM
RE: SWEET and SPICY - de Just Sugar - 08-07-2009, 10:35 PM
RE: SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 09-07-2009, 12:31 PM
RE: SWEET and SPICY - de ~Anna~ - 13-07-2009, 08:29 PM
RE: SWEET and SPICY - de Summer - 13-07-2009, 09:00 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 18-07-2009, 08:28 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Dark~Melody - 20-07-2009, 11:19 AM
RE: [original]SWEET and SPICY - de adyna_45 - 21-07-2009, 09:11 AM
RE: [original]SWEET and SPICY - de ~Anna~ - 21-07-2009, 04:19 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Just Sugar - 25-07-2009, 05:22 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 26-07-2009, 07:46 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Summer - 26-07-2009, 11:39 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de SoUl EaTeR - 27-07-2009, 05:00 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Aiumy - 27-07-2009, 06:42 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 28-07-2009, 12:24 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Shojo Queen - 01-08-2009, 12:40 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de ~~YuRa~~ - 01-08-2009, 01:09 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Alisia-chan* - 01-08-2009, 02:22 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Aiumy - 01-08-2009, 09:53 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Summer - 02-08-2009, 09:34 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Zambet.cOlOrAt - 03-08-2009, 07:41 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de goddess - 22-09-2009, 04:00 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de ~Anna~ - 22-09-2009, 08:04 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Aiumy - 23-09-2009, 08:45 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de goddess - 19-10-2009, 09:18 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Aiumy - 19-10-2009, 10:01 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de chrissta - 02-11-2009, 10:55 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Whisper - 08-11-2009, 07:37 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de goddess - 15-11-2009, 01:47 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Just Sugar - 15-11-2009, 02:02 PM
RE: [original]SWEET and SPICY - de Aiumy - 15-11-2009, 03:38 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Sweet nothings Yaku-chin 2 2.339 21-01-2013, 03:51 PM
Ultimul răspuns: Yaku-chin
  Sweet traps [ Yaoi ] Yaku-chin 8 4.825 27-09-2011, 07:15 PM
Ultimul răspuns: Yaku-chin
  No more sweet goodbyes [Yaoi] Aliss_anime 10 6.994 29-01-2011, 07:13 PM
Ultimul răspuns: Addeh
  Sweet Tears Icsdeee. 6 3.897 09-01-2011, 03:15 PM
Ultimul răspuns: Icsdeee.
  Just me and my sweet life... Akane :3 1 2.462 28-12-2009, 02:19 AM
Ultimul răspuns: Akane :3
  Sweet Satisfaction [yaoi-shounen-ai] Aliss_anime 22 13.132 31-10-2009, 11:06 PM
Ultimul răspuns: Aliss_anime


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)