Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Rate the opening and ending above you !

#27
o.o huh I thought I wouldn't like it, tho I really like it.

În orice caz, când a început am avut vaga impresie că nu îmi lace grafica, dar privind în continuare opening-ul, am realizat că este chiar drăguţă şi personajele sunt foarte simpatice. I like their eyes, I guess. E ceva gen... old school, presupun. În orice caz, I found myself enjoying the graphics, which is splendid. În afara graficii pe care am crezut că nu o voi suporta şi pe care în final am găsit-o adorabilă, trebuie să mai menţionez "evoluţia" video-ului, enfin, fără a încurca lucrurile, videoul în sine şi "lucrurile" care se întâmplă în opening. Mi se pare destul dei nspirat, clasic - într-un fel, şi frumos. Îmi place partea aceea când stau întinse pe iarbă, partea cu trandafirul. Mi se pare foarte inspirată şi reuşită. Oh şi celelalte momente mi se par destul de drăguţe, aşa că din punctul ăsta de vedere nu am ce reproşa, I just like it.

Cât despre melodie, se potriveşte cu opening-ul ca şi video, se completează unul pe celălalt, cântecul cu video-ul. Deşi nu pot spune că îmi place melodia în mod special, I found it pretty ordinary.

I was just thinking how I should rate this, 10 nu îi dau pt. că nu m-a impresionat prea tare, I guess it should be 9, dar nu mi se pare aşa extraordinară. So, rămân la 8, I suppose.

next: kimi ni todoke opening 2



Răspunsuri în acest subiect
RE: Rate the opening and ending above you ! - de Teh - 05-02-2011, 03:33 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)