Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Rate the opening and ending above you !
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5
Este la fel ca i celelate jocuri de acest gen adica un user pune ceva si altu da nota,dar la noi este subiectul opening-urilor si a endig-urilor din anime-urile care ne-au placut etc.
Exp : Aqua Timez- Velonica ( Opening-ul din Bleach)(trebuie precizat deorece se poate ca cineva sa nu stie de la ce aniem este.)(celalat user da nota de la 1 la 10 fara + sau - ) EU incep cu opening-ul de la exp.
Yay me first ^_^
Deci: openingul este unul reusit. Imi place vocea tipului. Singurul lucru care nu prea mi se pare ca se potriveste e acel semi-rap de la inceputul melodie. Insa de la 0:50 in colo are un ritm bun si versuri dragutele. So ii dau un 9.

Next: Rin - Fuhen (Samurai 7 ending)
Imi place acel ending de la Samurai 7 eu nu sunt prea inebunit de endig-urii dar acest a avut ceva anume care ma face sa-i dau nota 10 .Am mai auzit melodi de la Rin dar aceasta este prima din topul meu...

Next : Nightmare-Alumina (end DN )
10 este super tare acest oppening imi place mai ales cum este videoclipul real iar melodia toata are un farmec si mai frumos asupra ascultatorului. M ise pare cel mai bun opening de la anime-ul Blood+ .

Next :

Home Made Kazoku : Arigatou (Ending 2 Bleach)
Unul dintre opening-urile mele preferate. Versurile nu sunt cine stie ce, dar ritmul e super. Chiar ma binedispune melodia aceasta.
So I'm giving it a 9.50

Next:
Blue bird (Naruto Shippuuden opening 3)
http://www.youtube.com/watch?v=lv0iUhI1XlE
Isuzu :

Nota 10 este un opening foarte frumos si interesant in traducere mereu il ascult cu mare drag chiar daca nu sunt fanul lui Naruto ,dar acela ma face sa urmaresc si episodul.

Next :

The Big Dreamer(op de la Digimon : Tamers )
~Shinigami~ : Pentru opening-ul postat de tine ai nota 8 e destul de interesant nu am mai mult de spus.

Next :Ignition (opening-ul de la Transformers Galaxy Force /Cybertron)
http://www.youtube.com/watch?v=1Jo-yhWBg7c

PS : Nu exista obligatiunea de a pune link-ul cu opening-ul deci sa nu devina o obisnuinta.
Un opening pur si simplu superb.Ritmul este absolut magnific,
iar vocea solistei este foarte buna.Prima data am crezut ca
versurile sunt in engleza dar cred ca m-am inselat.Nota 10 15

Next Higashi no Eden Opening Zuppy13
Pff, nu am vazut anime-ul dar melodia e superba. Imi place foarte mult vocea tipului. Iar tobele sunt geniale. Lirica nu o prea inteleg eu dar cred ca e de bine 21). O sa-i dau nota maxima, adica 10. ^^ Merita.

Next : Un opening genial dupa parerea mea. Cei ce au vazut anime-ul stiu la ce ma refer.

Jinn - Kaidoku Funou [Code Geass]
Melodia mi se pare oarecum interesantă. Îmi place începutul [ înainte să înceapă să cânte cu vocea, îmi place instrumentalul foarte tare ~ interesant aşa cum mai zis ] . Eu încă nu am văzut animeul, decât un episod lol. [ nici nu ştiam că este openingul de la Code Geass ] . O să fiu sinceră şi o să zic : nu îmi place vocea celei care cântă. Bine nu e chiar atât de rea dar pur şi simplu la această melodie parcă nu se potriveşte destul de bine, trebuia altceva. În fine atunci când începe să cânte mai intens parcă pune cum trebuie suflet şi atunci sună destul de bine, însă în rest nu-mi place. Ceea ce mi se pare că salvează mai mult melodia este instrumentalul care este foarte bun. Adică mie îmi place cum se aude : ) . Este genul de melodie pe care trebuie să o ascult de mai multe ori ca să îmi placă * laughs * probabil că dacă aş fi văzut animeul aş fi fost deja îndrăgostită de cântec, but as I haven't seen it, what can I do? Ah şi sfârşitul melodiei este genial. Ăla chiar mi-a plăcut <3 chiar la fel de mult ca şi începutul. Doar pt. instrumental, pt început şi pt sfârşit şi pt anime [ că am auzit destule despre el ] îi dau un 8.70. Dar am zis , vocea tipei [ e tipă..? = )) ] nu mi-a plăcut. I have to listen more ză song to like it : p

Next : Darker than Black [ opening 2 season I ]
Åži varianta full : An Cafe ~ the hero without a name
<333333 genial.
Pagini: 1 2 3 4 5