Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] Pariu ca te fac?!

#28
Deci, vin si eu cu next-ul. Acum revenim la firul povestii, cu Mike cel ciudat de sarmant si Jason virginul meu nedumerit. Mersi iubire pentru comentariu.

So, spor la citit ^^.

Capitolul 6
Jason P.o.V

De ce facea toate astea? De ce se comporta ca printul sarmant deodata? De ce ma gandeam la el? Era ciudat sa-l vad schimbat. Asa schimbat... E ciudat, insa in acelasi timp destul de bine ca Mike sa-mi care geanta tot timpul, sa-mi tina si randul la cantina, sa se compoarte frumos cu mine. Si totusi, de ce?
Intrebarea asta imi bantuia de ceva vreme mintea, iar in loc sa fiu atent la profesorul de geografie eu rontaiam creionul. Am privit peisajul de afara. Era anost si nu-mi placea. Stateam singur in banca pentru ca Mike era plecat la meci si ma simteam singuratic si plictisit. Am oftat si am copiat si ultimele lucruri scrise de profesor la tabla. Era vineri si chiar nu aveam nimic planuit pentru week-end. Cel mai probabil aveam sa ma aplatizez pe canapea in cautareau unui film salvator la televizor. Asa cum sfarseam tot timpul, defapt. Se suna si profesorul iesi din clasa, iar Kaiden, tipul din spatele meu deschise geamul.
- Inchide-l odata! Am tipat revoltat la baiatul inalt si roscat, in timp ce tremuram.
- Ho, ca nu esti numai tu. Mi-a raspuns si nici urma de vreun semn ca ar vrea sa inchida geamul.
- Dar imi e frig de o sa imi inghete si organele!
M-am ridcat si am vrut sa inchid chiar eu geamul, insa ma opri strangandu-ma de incheietura. Am inchis un ochi din cauza durerii pe care mi-o cauza stransoarea.
- De cand umblii cu Adam ai prins curaj. Dar doar pentru ca te apara el nu inseamna ca mie imi e frica, asa ca da-te de aici.

M-am oprit repede si am intepenit in fata lui. Nu era adevarat. Nu, nu era adevarat. Asa eram din totdeauna, numai ca nu ma stia. Mi-am retras mana repede din a sa si am fugit pe hol. Eram numai in tricou si simteam racoarea care fugea pe langa bratele mele. Am alergat pana m-am lovit de ceva sau cineva si am cazut in fund. Am privit ce am lovit. Era el. Mi-am intors repede privirea. Era cu amicii lui, nici nu ma asteptam sa ma bage in seama.
- Te-ai lovit? M-a intrebat si mi-a intins mana. Uimit de faptul ca m-a bagat in seama i-am acceptat ajutorul.
- Sunt bine. I-am confirmat si m-am scuturat.
- De ce fu-
- Jasooon, baiete! Spuse una dintre matahele cu care era, punandu-si bratul dupa gatul meu. Diseara dau o petrcere in JOY, si esti invitat. Vii, nu-i asa? O sa fie toata scoala, inclusiv Mike.
L-am privit putin speriat. De cand se sunt amic cu ei? De cand ma invita la petreceri? Am vrut sa spun ceva, dar am fost lovit de privirea lui Mike. Ma speria poate mai tare decat invitatia primita.
- Nu cred ca are timp, nu-i asa, Jason? Mi-a accentuat numele, ca si cum mi-ar fi poruncit sa nu accept invitatia.
- Lasa-l, Mike. Jason, vii, nu?
L-am privit inca odata pe Mike. Acesta ma privea ordonandu-mi din priviri sa refuz. Sa nu creada ca ma voi supune lui. M-am intors spre Alex, sau cel putina sa cred ca-l chema si am incuviintat. Acesta isi exprima multumirea printr-un zambet si ma batu usor pe umar, intorcandu-se langa baieti. Mike a oftat putin nervos si m-a luat de mana, tragandu-ma dupa el pana la baie, unde s-a asigurat ca suntem singuri si a pus piedica usii.
- De ce ai acceptat? S-a rastit la mine parca vrand sa ma loveasca din priviri. Am facut un pas inapoi si mi-am facut curaj.
- De ce sa nu accept? Ce, daca vin nu o sa te mai poti saruta cu toate tipele pe care le intalne..sti?

Mi-am muscat buza cand l-am vazut ca se aproprie de mine, insa, pe naiba, ma puteam descurca. Am plecat iesind si trantind usa in urma mea. Nici nu imi mai pasa de ce zicea el. M-am dus in clasa si mi-am luat geanta din banca si am trantit-o pe scaun. Nu mai gandeam, lasam impulsurile nervoase sa imi dicteze actiunile. M-am dus la cuier de unde mi-am luat caciula si geaca, nici nu m-am mai incheiat, mi-am luat geanta si am iesit pe hol, unde dadusem nas in nas cu Mike. Din nou. Am pufit nervos in fata sa si i-am aruncat o privire din care parca ieseau lasere, si am plecat. Nici nu ma mai interesa ca mai am doua ore, am iesit afara unde era frig. Mi-am incheiat geaca si am stat putin in loc. Ce facem? Eram nervos si nici macar nu stiam de ce anume. Am privit in spate, usile mari de la intrare. Oricum, eu nu ma mai intorc acum.
Mi-am bagat mainile in buzunar si am iesit din curtea scolii. M-am uitat in stanga si in dreapta. Acasa nu ma puteam duce, ca se mira mama ce e cu mine acasa, asa ca am ales ca doua ore sa hoinaresc printr-un parc. Ma cam musca frigul, insa preferam sa indur asta decat sa il mai vad pe ala sau sa ma duc acasa la mama. Prin parc nu era nimeni, m-am asezat pe un leagan si am inceput sa ma misc usor. Dupa ce cred ca am inghetat pe leaganul ala 2 ore, m-am ridicat si tremurand m-am dus la un magazin sa-i iau un cadou lui Alex. Am ales un pierce cu o piatra alba, pe care tipa de acolo mi l-a pus intr-o cutie mica violet, iar dupa am iesit din magazin. Dardaiam tot si-mi clantaneau dintii in gura. Imediat cum am intrat si m-am descotorisit de bocancii greoi, m-am trantit pe canapea si m-am abandonat acolo, de am speriat-o pe mama. Dupa ce tarat de ea am mancat, m-am dus sus tarand geanta pe scari si m-am trantit in pat.

Cand m-a trezit m-am uitat la ceas. 19:06. Am cazut din pat de uimire ca am dormit atat si m-am adunat repede dupa jos. M-am dus la dulap, de unde mi-am luat o pereche de blugi stramti, luati de mama. M-am imbracat repede cu ei, ma simteam ca o fata... Trecand peste, am mai luat un tricou negru putin largut si cu un cerc alb pe el, mi-am luat o camasa verde in carouri peste, descheiata, mi-am ciufulit parul si m-am pus la baie. Aveam o fata de parca as fi dormit cu fata pe podea. M-am spalat pe fata si am zburat pe scari pana jos. Am mancat un senvis, pe care mi-l facuse mama stiind ca acolo probabil va fi mai multa bautura decat mancare. Daca va fi. M-am incaltat si mi-am luat geaca pe mine, iar mama mi-a adus telefonul si cheile.
- De ce si cheile? Am intrebat-o luandu-le.
- Pentru ca o sa plec la matusa ta din provincie in seara asta.
Am oftat. De ce nu ma anunta si pe mine inainte cu o zi macar? Le-am bagat in buzunarul blugilor, mama m-a aranjat, ca orice mama si mi-a spus sa nu beau mai mult de doua pahare. I-am aprobat toate cuvintele si am plecat. Clubul era cam langa scoala, asa ca dura ceva pana sa ajung. Toata scoala era acolo. Cand am intrat ritmurile puternice m-am izbit in fata. Nu prea eram obisnuit cu genul asta de muzica si cu un volum asa de mare. Mi-am dus usor mana la ureche si am inchis ochii strans, pana m-am obisnuit cu sunetul. Am simtit o mana pe umarul meu si am privit speriat in dreapta.
- Jasooooon, ai venit! Alex imi zambi si isi puse mana dupa gatul meu, tragandu-ma dupa el langa bar.
- L-La multi ani. Am spus si am bagat mana in buzunarul gecii, inmanandu-i cutia.
- Pentru mine? Ma ceri in casatorie? A ras zgomotos si mi-a luat cutia din mana multumindu-mi, mai apoi bagandu-si-o in buzunar. Doua tequilla. A comandat de la bar in timp ce imi arunca geaca pe o canapea.
- Alex, eu nu..
- E, nu! A protestat si a luat un pahar mic in mana. Nu are farmec fara lime si sare, a spus facandu-i semn barmanului, care se conforma imediat.

Si-a pus putina sare intre degetul mare si aratator si a luat paharul in mana. A lins repede sarea si a dat si mai repede paharul de tequilla pe gat, imediat dupa muscand dintr-o jumatate de felie de limeta. Il priveam uimit. Cum o fi reusit?
- Randul tau! A spus si mi-a inmanat paharul. Pentru ca o sa-ti fie greu cu sarea, te ajut eu.
Si-a pus putina sare pe mana, in cealalta luand felia de limeta. Am inghitit in sec si am acceptat provocarea. Doar una nu avea ce sa faca, nu? Am lins sarea de pe mana lui Alex si apoi am dat paharul cu lichid trasparent pe gat. Am simtit o usturime orbila si am muscat imediat din felia verde.
- Braavo! A spus batandu-ma usor pe spate. Este ca te simti mai bine?
Adevarul era ca deja incepusem sa ma incalzesc, iar ritmurile alea nu mi se mai pareau chiar asa de deranjante. Nu, nu mai beau! Cine stie ce voi pati? In timp ce eu incercam sa-l conving pe Alex ca nu mai vreau sa beau, mai venise un baiat in spatele nostru. Eram inconjurat. Ambii au inceput sa ma impinga sa beau, iar odata ce garda mea a cedat si am acceptat sa mai beau un shot, paharele au inceput sa curga, iar sucul de lamaie sa se verse.
[Imagine: vriska_serket_signature_by_sardonicincubus-d5kkvn3.png]
You don't have to 8e a good person to 8e a hero.



Răspunsuri în acest subiect
Pariu ca te fac?! - de Katsu - 22-12-2012, 02:21 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Lexxu - 22-12-2012, 02:32 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 22-12-2012, 05:18 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de FuNnY bUnNy - 22-12-2012, 09:08 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de yuehan - 23-12-2012, 04:33 AM
RE: Pariu ca te fac?! - de hiimera - 23-12-2012, 10:52 AM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 26-12-2012, 04:07 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Lexxu - 27-12-2012, 12:02 AM
RE: Pariu ca te fac?! - de hiimera - 28-12-2012, 09:14 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 29-12-2012, 10:10 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de ArtieS - 30-12-2012, 03:23 AM
RE: Pariu ca te fac?! - de hiimera - 30-12-2012, 03:38 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de yuehan - 30-12-2012, 03:45 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de FuNnY bUnNy - 01-01-2013, 09:35 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de YuneSugihara - 03-01-2013, 02:56 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Elyy - 03-01-2013, 03:46 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 09-01-2013, 11:28 AM
RE: Pariu ca te fac?! - de hiimera - 09-01-2013, 02:53 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de YuneSugihara - 09-01-2013, 03:29 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 12-01-2013, 08:18 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 17-01-2013, 09:47 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 17-01-2013, 11:02 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de FuNnY bUnNy - 18-01-2013, 11:47 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Amarantha - 22-01-2013, 02:00 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de YuneSugihara - 24-01-2013, 03:36 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 26-01-2013, 12:48 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 26-01-2013, 05:04 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 07-02-2013, 07:40 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 07-02-2013, 07:59 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Wolfx . - 08-02-2013, 05:36 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Aneedo - 13-02-2013, 07:47 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 17-02-2013, 03:40 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 17-02-2013, 04:19 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de YuneSugihara - 18-02-2013, 05:03 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 24-02-2013, 06:09 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 24-02-2013, 10:19 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Wolfx . - 25-02-2013, 01:25 AM
RE: Pariu ca te fac?! - de Aneedo - 02-03-2013, 09:07 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 07-03-2013, 07:58 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 07-03-2013, 09:15 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Aneedo - 08-03-2013, 08:21 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 14-03-2013, 07:59 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 14-03-2013, 08:35 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Aneedo - 14-03-2013, 09:14 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 23-03-2013, 11:52 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 24-03-2013, 11:35 AM
RE: Pariu ca te fac?! - de ohaio_angel - 25-03-2013, 04:47 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Aneedo - 25-03-2013, 07:34 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 02-04-2013, 08:04 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de ohaio_angel - 02-04-2013, 09:43 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 02-04-2013, 10:53 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Kira's Scarlet - 06-04-2013, 02:15 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de ImAfraidofWafers - 06-04-2013, 10:17 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 13-04-2013, 12:39 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Kira's Scarlet - 13-04-2013, 05:57 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 13-04-2013, 07:27 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de ohaio_angel - 15-04-2013, 02:05 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de YuneSugihara - 25-04-2013, 02:39 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 04-05-2013, 07:01 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 04-05-2013, 07:51 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Kira's Scarlet - 05-05-2013, 05:19 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Sarajevo - 05-05-2013, 10:03 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 28-05-2013, 08:20 AM
RE: Pariu ca te fac?! - de Kira's Scarlet - 28-05-2013, 12:34 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 28-05-2013, 05:20 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 10-06-2013, 06:10 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 10-06-2013, 06:48 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 25-06-2013, 12:27 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 25-06-2013, 01:08 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Kira's Scarlet - 26-06-2013, 03:36 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Pariu cu moartea Clau~ 13 7.947 05-07-2013, 04:53 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Punem pariu [16-18+] Psike 60 23.565 26-07-2011, 10:29 PM
Ultimul răspuns: HanniGram


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)