Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] Pariu ca te fac?!

#21
Capitolul 5

Mike P.o.V


Uite, asa se face. Mergeam zambind satisfacut si lingandu-mi buzele. Daca era asa usor sa-l fac sa-mi cada in plasa in felul asta, il puteam avea mult mai repede decat ma asteptam. Adoram sa-l fac sa roseasca si sa se fastaceasca. Mi-am lins buza de sus, bagandu-mi mana in buzunar si scotandu-mi telefonul. Am sunat acasa, iar menajera mi-a raspuns.
- Alo, aici resedinta Adam, cu ce va puteam ajuta?
- Doli, eu sunt, i-am spus.
- Mike, ce e? M-a intrebat, in voce cu o usoara curiozitate.
- Zi bucatarului sa pregateasca masa, sunt in drum spre casa, si imi e foame de mor.
- O sa ii transmit.
M-a asigurat si a inchis. M-am inchis la geaca si mi-am continuat drumul. Ajuns acasa mi-am sters adidasii de presuletul de la intrare si am intrat in casa. Locuiam intr-o casa mare, cu trei etaje, o sala de petreceri, piscina afara, piscina in interior, sala de forta speciala pentru mine si aproximativ 5 dormitoare. Da, o casa uriasa as putea sa spun. Imediat cum am intrat, Doli, menajera veni spre mine si ma intampina. Am intrebat-o unde sunt mama cu tata si a spus ca ambii sunt la o intalnire in Washington, pana poimaine. Am oftat si i-am dat geanta si geaca, apoi m-am dus la bucatarie. Albert imi pregatea mancarea. Era ceva frantuzesc cred, dar nu ma prea interesa. Doli m-a intrebat daca nu doresc sa mananc in sala si i-am spus ca nu, asezandu-ma la masa din bucatarie. Am primit doua farfurii. Pe una erau doua copane asezonate cu ieburi aromate iar pe cealalta o salata tot din ceva ierburi si cateva legume. Prea pretentios sa ma intereseze. Am mancat repede, i-am multumit lui Albert pentru mancare si m-am dus in camera mea, singurul loc nearanjat de mama din casa.
Aveam o camera mare, cu un pat mare, bun de tolanit si facut alte lucruri. Peretii erau albastrii, sa-mi exprime barbatia iar deasuprea biroului negru se afla un poster cu NYRC. Aveam un dulap negru, simplu, la set cu biroul si noptiera pe care se afla televizorul. Nu prea era nimic special in camera asta, in afara de mirosul meu specific. Mi-am vazut geaca si geanta lasate de Doli pe pat, le-am luat si le-am aruncat intr-un colt. M-am aruncat in pat si am dat drumul la TV. Am schimbat canalele pana am ajuns la ultimul, apoi m-am ridicat din pat amortit. M-am intins exact ca o felina, lingandu-mi buza de sus din obisnuita. Asa era mai tot timpul cand stateam acasa. De asta preferam sa nu prea trec pe aici. Ajunsesem sa-mi consider casa mai mult un hotel decat o casa. Mi-am dat bluza jos, ramanand la bustul gol. Am iesit pe hol si am inspectat atent perimetrul. Am cascat si am pasit pe covorul rosu si pufos ce acoperea tot holul facandu-te sa te simti ca o vedeta.
Am deschis usa baii, intand si asingurandu-ma dupa ca am inchis-o la loc. M-am debarasat repede si de blugi si de boxeri si am intrat in cabina de dus. Am dat drumul la apa, iar primul contact al apei cu pielea mea fiebinte mi-a facut pielea de gaina. Dupa cateva minute de acomodare mi-am turnat gel de dus cu miros de citrice in palma si am inceput sa-mi masez bine fiecare particica a corpului. Dupa ce m-am umplut de spuma am dat drumul la apa mai tare si am scapat de ea. Am mai zabovit putin si apoi am oprit apa. Mi-am cautat prosopul cu mana, l-am gasit si am inceput sa-mi sterg corpul.
M-am imbracat intr-un maiou gri larg si pantaloni scurti, care se aflau agatate de usa. Mi-am sters putin parul si am luat din dulapul de langa oglinda feonul. Cu el in mana si firul in cealalta, am coborat scarile cautand-o pe Doli. O gasisem langa bucatarie, ma vazu si incepu sa rada. Imi lua feonul din maini si urcasem inapoi in camera mea. A pus un scaun in mijlocul camerei si m-a poftit sa iau loc. M-am asezat si am asteptat cuminte cat rafalele de aer cald pe care feonul le elibera sa-mi usuce parul. Mainile subtiri ale lui Doli se plimbau prin carliontii mei care incepusera sa prinda forma. Doli era o fata draguta de 26 de ani, cu parul lung si saten, ochi negri ca taciunea si pielea alba. E menajera aici de cand avem eu 13 ani. Mama ei a lucrat la randul ei pentru tata, ca mai apoi sa ia rolul de manajera pana acum 4 ani, cand a incetat sa mai respire. Mama si tata s-au ocupat de funerarii, iar lui Doli i-au asigurat un loc de munca. Avea doar 22 de ani cand venise aici, deabea iesita din facultate.
- Gata!
A spus scotand feonul din priza. M-am dus la oglinda lipita de interiorul usii de la dulap si i-am privit opera. Daca o faceam singur, probabil as fi aratat ca un pudel. I-am multumit iar ea a plecat, ducand feonul in baie. M-am trantit in pat cu telecomanda in mana, schimband programele pana cand am gasit un meci de fotbal.
*~*
Dimineata m-am trezit mai obosit decat ma culcasem. M-am intins si am cascat, cautand cu ochii inchisi papucii de casa. Ii gasisem pe sub pat si mi-am tarat picioarele pana la baie. Am luat periuta de dinti si am pus putina pasta pe ea, incepand sa-mi periez dintii bine. Mi-am clatit dupa gura, iar apoi mi-am inviorat fiecare por al fetei dupa ce mi-am clatit fata cu o cantitate destul de mare de apa. M-am sters cu un prosop pe fata si improspatat m-am intors in camera. Am deschis dulapul de unde am ales o pereche de jeansi negri, o bluza verde subtire peste care am luat geaca de la echipa. Am luat ghiozdanul din coltul camerei si l-am tarat pana jos.
- Buna dimineata! Mi-a spus Doli si m-a facut sa ma intorc cu fata spre ea, care ma intampina la intrarea in bucatarie cu un zambet larg.
- 'Neata! I-am raspuns si mi-am lasat geanta pe un scaun. Ce avem la micul dejun? Am intrebat-o stand langa ea si adolmecand ca un catel pofticios si infometat.
A ras si mi-a spus sa ma duc il masa, si imi aduce ea mancarea. Peste cateva secunde veni cu o tava mare, pe care se afla o farfurie cu doua portii de grilled cheese, una cu junca iar cealalta cu legume, un pahar cu suc de portocale si un croissant cu dulceata de frunte de padure. Am savurat fiecare imbucatura, iar la sfarsit am baut sucul pe nesuflate. Mi-am lins buza de jos usor iar apoi m-am ridicat de la masa, multumindu-i lu Doli. Intre timp ea imi adusese geaca. M-am imbracat, m-am incaltat cu bocancii si mi-am luat ghiozdanul de pa scaun si doream sa plec, insa Doli ma opri si imi puse un fular, asigurandu-se ca sunt acoperit si ca nu racesc. Cand chiar eram gata am iesit si descoperisem nu prea fericit ca afara era frig si batea vantul. Am mers cu pasi grabiti pana la scoala.
Ca de obicei, eram printre primii, pentru ca stateam cel mai aproape -distanta dintre casa mea si scoala e de 30 de metri-. M-am dus in clasa, unde nu era decat un baiat, si mi-am lasat geanta in banca si mi-am duc geaca cu fularul la cuierul din spatele clasei. Mi-am asezat putin parul uitandu-ma in reflexia geamului si apoi am iesit pe hol, care deja incepuse sa fie populat de elevi. M-am uitat in stanga si in drapta, nici urma de Jason. Cu mainile in buzunar am pasit mandru pe hol pana am ajuns langa intrare. Ajuns am inceput sa-l astept pe micul print. Am zambit din cauza ca mi-l imaginasem cu o coroana mare si grea deasupra capului, asa mic cum e el. Sunt trezit din fantezii de briza rece de afara care isi facu loc pe holul cald. Am deschis ochii si l-am vazut pe Jason.
- 'Neata! L-am intampinat zambitor. Si-a lipit privirea de fata mea si ma privea ciudat.
- 'Neata! Mi-a raspuns si si-a mutat privirea.
- Lasa-ma sa te ajut. Am spus luandu-i geanta. Se uita uimit la mine insa inghiti in sec.
- Fa cum vrei.
Mi-am pus geanta lui pe mar si i-am deschis usa clasei. Pentru a treia oara se uita la mine ca la masini straine si pasise in clasa. Am zambit satisfacut si l-am lasat sa intre in banca, lasandu-i geanta pe masa. A oftat si a asteptat sa ma sez in banca, ca mai apoi sa imi spuna:
- De ce te porti asa? M-a intrebat uitandu-se in ochii mei. De ce asa.. Dintr-o data?
- Ti-am spus ca imi pare rau. Mi-am dat seama ca am fost magar. Vreau sa ma revansez. I-am spus si mi-am pus mana pe obrazul sau. Acesta rosii instantaneu. Ce ai?
- D-Da-mi pace! A spus intorcandu-si fata.
Am ras si l-am ciufulit.
[Imagine: vriska_serket_signature_by_sardonicincubus-d5kkvn3.png]
You don't have to 8e a good person to 8e a hero.



Răspunsuri în acest subiect
Pariu ca te fac?! - de Katsu - 22-12-2012, 02:21 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Lexxu - 22-12-2012, 02:32 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 22-12-2012, 05:18 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de FuNnY bUnNy - 22-12-2012, 09:08 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de yuehan - 23-12-2012, 04:33 AM
RE: Pariu ca te fac?! - de hiimera - 23-12-2012, 10:52 AM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 26-12-2012, 04:07 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Lexxu - 27-12-2012, 12:02 AM
RE: Pariu ca te fac?! - de hiimera - 28-12-2012, 09:14 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 29-12-2012, 10:10 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de ArtieS - 30-12-2012, 03:23 AM
RE: Pariu ca te fac?! - de hiimera - 30-12-2012, 03:38 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de yuehan - 30-12-2012, 03:45 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de FuNnY bUnNy - 01-01-2013, 09:35 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de YuneSugihara - 03-01-2013, 02:56 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Elyy - 03-01-2013, 03:46 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 09-01-2013, 11:28 AM
RE: Pariu ca te fac?! - de hiimera - 09-01-2013, 02:53 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de YuneSugihara - 09-01-2013, 03:29 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 12-01-2013, 08:18 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 17-01-2013, 09:47 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 17-01-2013, 11:02 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de FuNnY bUnNy - 18-01-2013, 11:47 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Amarantha - 22-01-2013, 02:00 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de YuneSugihara - 24-01-2013, 03:36 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 26-01-2013, 12:48 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 26-01-2013, 05:04 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 07-02-2013, 07:40 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 07-02-2013, 07:59 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Wolfx . - 08-02-2013, 05:36 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Aneedo - 13-02-2013, 07:47 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 17-02-2013, 03:40 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 17-02-2013, 04:19 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de YuneSugihara - 18-02-2013, 05:03 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 24-02-2013, 06:09 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 24-02-2013, 10:19 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Wolfx . - 25-02-2013, 01:25 AM
RE: Pariu ca te fac?! - de Aneedo - 02-03-2013, 09:07 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 07-03-2013, 07:58 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 07-03-2013, 09:15 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Aneedo - 08-03-2013, 08:21 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 14-03-2013, 07:59 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 14-03-2013, 08:35 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Aneedo - 14-03-2013, 09:14 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 23-03-2013, 11:52 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 24-03-2013, 11:35 AM
RE: Pariu ca te fac?! - de ohaio_angel - 25-03-2013, 04:47 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Aneedo - 25-03-2013, 07:34 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 02-04-2013, 08:04 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de ohaio_angel - 02-04-2013, 09:43 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 02-04-2013, 10:53 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Kira's Scarlet - 06-04-2013, 02:15 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de ImAfraidofWafers - 06-04-2013, 10:17 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 13-04-2013, 12:39 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Kira's Scarlet - 13-04-2013, 05:57 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 13-04-2013, 07:27 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de ohaio_angel - 15-04-2013, 02:05 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de YuneSugihara - 25-04-2013, 02:39 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 04-05-2013, 07:01 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 04-05-2013, 07:51 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Kira's Scarlet - 05-05-2013, 05:19 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Sarajevo - 05-05-2013, 10:03 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 28-05-2013, 08:20 AM
RE: Pariu ca te fac?! - de Kira's Scarlet - 28-05-2013, 12:34 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 28-05-2013, 05:20 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 10-06-2013, 06:10 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 10-06-2013, 06:48 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 25-06-2013, 12:27 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 25-06-2013, 01:08 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Kira's Scarlet - 26-06-2013, 03:36 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Pariu cu moartea Clau~ 13 7.952 05-07-2013, 04:53 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Punem pariu [16-18+] Psike 60 23.590 26-07-2011, 10:29 PM
Ultimul răspuns: HanniGram


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)