Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] Pariu ca te fac?!

#10
Capitolul 3

Mike P.o.V

Ma trezisem cu zambetul pe buze. Era o noua zi, o noua zi in care il voi chinui pe Jason. Ieri facusem cercetari amanuntite la biblioteca, si descoperisem multe lucruri folositoare pentru mine, care ma starneau si mai tare il al face pe Jason sa se indragosteasca de mine. M-am imbracat in 3 secunzi, cu blugii negri, cu un tricou gri si cu geaca obisnuita. Am luat un mic dejun copios, pregatit de bucatar si la scoala ajunsesem doar in 5 minute. Primul lucru pe ordinea de zi: Jason.
- Hei, heeei! L-am surprins afisandu-ma in fata dulapului sau.
- Tu esti vampir? Ma intreba in timp ce isi puse mana pe piept, respirand greu din cauza sperieturii.
- As vrea eu, iubire. Ia zi, cum ti s-a parut filmul? L-am intrebat fiind sigur ca sa uitat. Printre multe alte abilitati ale mele se numara si puterea de a convinge oamenii sa faca ce vreau eu.
- Si ma rog ce te face sa crezi ca m-am uitat? Se uita la dulap, rosind usor.
- Multe. Ceea ce faci acum, printre ele. M-am rezemat de dulapurile rosii si in acelasi timp m-am apropiat putin de el.
- Bine. M-am uitat! Ce mai vrei acum? Ma intreba tipand si trantind usa de la dulap.
- Sa recunosti ca ti-a placut. Si... poate si un sarut... Asa... ca am avut dreptate...
Poate ceream prea mult, dar daca nu risti, nu castigi. Pentru un moment nu l-am mai privit, si am privit undeva pe perete opus noua. In cateva momente mi-am simtit obrazul lovit de ceva iar mai apoi buzele mele fura sarutate. Ma rog, pupate. Jason disparu iar eu nu stiam unde sa pun prima data mana. Pe obraz, pentru ca simtem o usturime ingrozitoare, sau pe buze, pentru ca mini-sarutul ala fusese atat de dulce? Si o palma si un sarut... Si asta in numai 2 zile... Am zambit triumfator si m-am intos, iar undeva la capatul holului se aflau cativa din gasca plus Alex.
- Nu-mi vine sa cred.. Dar sper ca stii ca nu ai castigat inca pariul. Spuse Alex, care se uita cu o oarecare admiratie ascunsa.
- Stai linistit, ca nu ma las pana nu il am din toate punctele de vedere.
Ceilalti se uitata ciudat la mine, iar unul dintre ei ma intreba:
- Adica iti place de el?
- Nu pot sa spun ca-mi displace. Stiati ca e in echipa de inot a liceului? Am scos o poza din buzunarul pantalonilor si le-am aratat-o. Uite cam asa arata dragul nostru Jason. Si planuiesc sa-l am numai eu. Asa ca, condoleante, dar e luat.
Deci acum pe langa faptul ca vroiam sa il fac sa se indragosteaca de mine, mai vroiam si sa-l fac al meu. Baiatul asta e prea bun sa-l las pe mainile altcuiva. Doar cand ma gandeam la fetisoara aia a lui transpirata, cu corpul ala echilibrat si slab sub mine, mi se scula sufletul in mine. I-am salutat pe baieti care si asa se uitara ciudat la mine si am plecat spre cabinetul directorului, amintindu-mi de ce trebuia sa fac.
Planuiam sa ma mut. Sa ma mut in alta clasa. Am vorbit cu tata si m-a intrebat de ce as vrea asta. "Paaai.. m-am certat cu unii din clasa, si ca sa nu le sparg mutrele cad ii vad.." i-am spus zambind smecher. A acceptat din prima. De 17 zile eram cuminte si nu vroia sa imi stric recordul. Am mers in biroul mult prea familiar mie si l-am salutat pe director. I-am expus problema, acesta mi-a aprobat cererea din prima si mi-a spus ca de ora viitoare sa ma mut in noua mea clasa. Mi-am cerut voie si am plecat de acolo, mergand mandru pe holurile scolii. Ajuns in fata clasei mele, noii mele clase, am inspectat spatiul. Mi-am intrebat un prieten unde sta Jason iar acesta a aratat spre a doua banca de la geam, si a mai adaugat ca sta singur. Exact ce vroiam. Si daca statea cu cineva, il dadeam la o parte. M-am asezat pe scaunul dinspre interion, pentru ca planuiam eu ceva. Inainte cu cateva secunde sa se sune, Jason veni in clasa. Ma vazut iar pe fata sa se amesteca oarecum uimirea cu nervozitatea, creeand o mutra al naibii de amuzanta.
- Te dai sa ma asez si eu?
- Cum sa nu.. Iubire.
M-am ridicat de pe scaun, rezemat de banca din spate. Singurul mod in care Jason putea trece pe scaunul sau era sa ma incalece. Idee ce mie imi suradea, doar nu degeaba ma asezasem asa. Se supuse, asta dupa ce imi dadu-se un pumn imaginar. Isi trecuse un picior, iar eu, din greseala, il lovisem. Cazuse cu fundul exact pe mandria mea, care si asa era chinuita in fiecare seara. Se ridicase rapid, se uita in jur si se aseza in banca si mai repede, scotandu-si din geanta un caiet. Am zambit satisfacut si m-am asezat si eu. Ora a decurs normal, din cand in cand ii mai ceream lui Jason cate un pix, creion, ascutitoare... Iar de fiecare data cand primeam ce doream, alaturi de o privire care avea ca scop trimiterea mea in iad, ii multumeam mieros, adaugand de fiecare data 'iubire'. Adoram sa-l chinui..
Se suna de pauza, iar profesorul iesi din clasa salutandu-ne. In fata noastra stateau doua fete. Probabil ambele erau prietene cu Jason. Una dintre ele, bruneta cu ochelari cu rama verde neon se intoarse la Jason, il intrebase daca o poate ajuta iar aceasta se ridica putin cat sa poata vedea caietul tipei. Si cum eu ma plictiseam, iar toti baietii aveau acum sportul, deci probabil erau la vestiar, imi apare un zambet diabolic pe fata. La vreo 15 centimetri de mine se afla ceafa lui Jason. M-am dat putin mai aproape si am suflat incet. Acesta isi duse mana la ceafa, fara sa le dea de banuit tipelor din fata. In timp ce ii explica, suflu din nou, insa putin mai tare. Jason isi duse una dintre maini in spate, aproape sa ma loveasca. Nu i-a mers, si pentru ca nu ma lasam pana nu il intorceam cu fata spre mine, am continuat sa suflu, de data asta cu putere. Se intoarse spre mine nervos.
- Tu nu poti sa te controlezi? Ce ai, bazdaci? a tipat nervos uitandu-se de sus la mine.
- Ce dulce esti... Te-as manca pe tot.
- Dar-ar Domnu' sa dai in diabet. Imi arunca replica in fata.
- Da' ci ai, iubire? Te-ai supilat? L-am intrebat parand cat se poate de nevinovat.
- Tu nu te 'iubire' cu mine, clar? A izbugnit si a vrut sa iasa din banca, insa fara succes, pentru ca ma aflam in calea lui.
- Taxa, i-am spus scurt.
- Ce taxa? Se uita la mine ridicand o spranceana, mai mult de nervi cred.
- Daca vrei sa treci, trebuie sa platesti. M-am asezat pe scaun cu fata la el.
- Adica tu o sa stai pe scaunul ala pana cand o sa.. iti platesc? Spusese ultimele doua cuvinte putin speriat.
- Exact. Vezi ca ne intelegem.
- Ba nu ne intelegem deloc, iar acum da-te ca sa pot sa trec, m-a impins usor, sau, ma rog, tare, insa nu prea avea forta asupra mea.
- Nt, nt, nt... nu asa se face. Cam jumatate de clasa ne privea curioasa si amuzata, insa nu me interesa deloc. Un pupic, si totul se rezolva.
S-a aplecat usor spre fata mea, mi-a soptit un 'Te urasc!' iar apoi m-a pupat. Multumit, l-am lasat sa treaca. Dupa ce iesi din clasa, toate privirile erau inca pe mine. Am tusit intentionat si mi-am dat ochii peste cap, apoi toti din clasa isi gasira alte ocupatii. M-am asezat inapoi pe scaun, mi-am deschis telefonul si am inceput sa ma joc pe el. M-am uitat la ceasul agatat de perete: 8:58. Am zambit si mi-am lins buzele, gandindu-ma la pupicul pe care aveam sa-l primesc.

Toata ziua am primit palme imaginare si saruturi de la Jason. Cand se terminara orele fusese primul care iesise pe usa, pasind greu si pufnind nervos. M-am imbracat si eu repede si l-am urmat in liniste pana cand am iesit din scoala. Desi casa mea era in total alta directie, am mers in spatele lui la o distanta de cam 4 metri. La un moment dat se opri. Se intoarse spre mine iar zapada de sub tenisii sai scartaii. Era una dintre iernile alea in care era zapada, insa frigul nu isi facea prea mult simtita prezenta. Era rosu. Si nu cred ca ii era frig. Am intraznit sa spun primul ceva, aruncandu-ma oarecum in gura leului.
- Esti suparat, iubire?
- Yaa! Cand o sa incetezi sa ma mai faci de ras, aa? Se apropie de mine, la doar cativa centimetri. Ce vrei sa faci din mine, ultima curva a liceului? Esti un bou! Ce-ar fi sa ma lasi in pace si sa te duci dracu' ?!
Isi puse ambele maini pe pieptul meu si ma trantise intr-un troian de zapada, apoi fugi. Am ramas putin blocat, iar apoi parca ceva imi picase in cap. "Idiot. Daca o sa continui asa o sa-l pierd." Incercam sa-l fac sa se culce cu mine, iar eu procedam total gresit. M-am ridicat, m-am scuturat de zapada si am pornit spre casa lui.
[Imagine: vriska_serket_signature_by_sardonicincubus-d5kkvn3.png]
You don't have to 8e a good person to 8e a hero.



Răspunsuri în acest subiect
Pariu ca te fac?! - de Katsu - 22-12-2012, 02:21 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Lexxu - 22-12-2012, 02:32 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 22-12-2012, 05:18 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de FuNnY bUnNy - 22-12-2012, 09:08 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de yuehan - 23-12-2012, 04:33 AM
RE: Pariu ca te fac?! - de hiimera - 23-12-2012, 10:52 AM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 26-12-2012, 04:07 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Lexxu - 27-12-2012, 12:02 AM
RE: Pariu ca te fac?! - de hiimera - 28-12-2012, 09:14 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 29-12-2012, 10:10 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de ArtieS - 30-12-2012, 03:23 AM
RE: Pariu ca te fac?! - de hiimera - 30-12-2012, 03:38 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de yuehan - 30-12-2012, 03:45 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de FuNnY bUnNy - 01-01-2013, 09:35 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de YuneSugihara - 03-01-2013, 02:56 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Elyy - 03-01-2013, 03:46 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 09-01-2013, 11:28 AM
RE: Pariu ca te fac?! - de hiimera - 09-01-2013, 02:53 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de YuneSugihara - 09-01-2013, 03:29 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 12-01-2013, 08:18 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 17-01-2013, 09:47 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 17-01-2013, 11:02 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de FuNnY bUnNy - 18-01-2013, 11:47 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Amarantha - 22-01-2013, 02:00 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de YuneSugihara - 24-01-2013, 03:36 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 26-01-2013, 12:48 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 26-01-2013, 05:04 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 07-02-2013, 07:40 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 07-02-2013, 07:59 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Wolfx . - 08-02-2013, 05:36 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Aneedo - 13-02-2013, 07:47 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 17-02-2013, 03:40 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 17-02-2013, 04:19 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de YuneSugihara - 18-02-2013, 05:03 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 24-02-2013, 06:09 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 24-02-2013, 10:19 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Wolfx . - 25-02-2013, 01:25 AM
RE: Pariu ca te fac?! - de Aneedo - 02-03-2013, 09:07 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 07-03-2013, 07:58 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 07-03-2013, 09:15 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Aneedo - 08-03-2013, 08:21 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 14-03-2013, 07:59 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 14-03-2013, 08:35 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Aneedo - 14-03-2013, 09:14 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 23-03-2013, 11:52 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 24-03-2013, 11:35 AM
RE: Pariu ca te fac?! - de ohaio_angel - 25-03-2013, 04:47 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Aneedo - 25-03-2013, 07:34 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 02-04-2013, 08:04 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de ohaio_angel - 02-04-2013, 09:43 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 02-04-2013, 10:53 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Kira's Scarlet - 06-04-2013, 02:15 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de ImAfraidofWafers - 06-04-2013, 10:17 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 13-04-2013, 12:39 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Kira's Scarlet - 13-04-2013, 05:57 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 13-04-2013, 07:27 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de ohaio_angel - 15-04-2013, 02:05 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de YuneSugihara - 25-04-2013, 02:39 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 04-05-2013, 07:01 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 04-05-2013, 07:51 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Kira's Scarlet - 05-05-2013, 05:19 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Sarajevo - 05-05-2013, 10:03 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 28-05-2013, 08:20 AM
RE: Pariu ca te fac?! - de Kira's Scarlet - 28-05-2013, 12:34 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 28-05-2013, 05:20 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 10-06-2013, 06:10 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 10-06-2013, 06:48 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Katsu - 25-06-2013, 12:27 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Michee - 25-06-2013, 01:08 PM
RE: Pariu ca te fac?! - de Kira's Scarlet - 26-06-2013, 03:36 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Pariu cu moartea Clau~ 13 7.947 05-07-2013, 04:53 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Punem pariu [16-18+] Psike 60 23.565 26-07-2011, 10:29 PM
Ultimul răspuns: HanniGram


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)