Biersack vs. Alicia
#1
Perioada de votare: de azi -5.08- pana duminica 12.08
Tema: haine

Si fotografiile: 1 - 2

Bafta!
[Image: YWk6O.jpg]
#2
Anonime? Huh? Macar daca era sa incarcati pe acelasi site amandoua 21!
Oricum, votul meu se duce catre fotografia cu numarul 1. Ideea-i buna, estetica la fel, unghiul imi place si faptul ca-i facuta cu blit mi se pare destul de ok pentru ca e chiar misto. A doua are ceva ce ma deranjeaza, daca tipa era intreaga poate era mai bine, nu stiu si pare cam din topor poza de fel.
[Image: Jun0xCa.png]
#3
Nu prea stiu ce sa votez, deoarece niciuna nu-mi place (nimic personal). Insa votul meu merge catre lucrarea nr. 1 Deoarece pare mai expresiva, mai originala. (Blitul ma deranjeaza, deschide prea tare imaginea; tine minte: atunci cand faci o fotografie foloseste lumina naturala. Pe romaneste: face poza mai artistica.)
A doua nu-mi place deoarece e prea banala. Nu seamana cu o poza de contest, mai mult cu una de feisbuc. Dupa cum spunea si Daria, era mai bine daca ii "prindeai" si capul. In schimb, imi plac culorile, frumos.
[Image: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!
#4
Votez prima lucrare. Imi place mult unghiul si ador pantofii. Imi place costumatia. Margelele dupa parerea mea nu au ce cauta, but. Oricum o alegere buna si frumos stilul. "Steagul USA si steagul U.K" sunt deja de mult in voga. Arata bine combinat steagul USA cu pantalonii albastrii. Frumos, clar si mai original. Votul meu merge deci, spre lucrarea numarul unu.
p.s: adauga si o palarie maro 108

A doua lucrare este si ea frumoasa. Ai incercat sa urmezi exemplul acela de fotografii din categoria fashion, nu? Exemplul acela de a surprinde hainele si corpul, nu capul. Am vazut multe astfel de poze doar ca aveau mai multe efecte si haine care sa iasa mai ult in evidenta. Nu ii sinspira o tinuta originala. Sunt obijnuita cu astfel de rochite. Culorile sunt frumoase, dar nu ma atrage si nici nu gasesc acel "unic" in aceasta vestimentatie.

Felicitari, ambelor dueliste!

ps. Iubesc pantofii maro din prima lucrare. <3
[Image: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Image: 1370639wghbdmxzm0.gif]
#5
Uhm, fix ce nu-mi place mie - si anume fotografiile care par facute special pentru tumblr. Adica, n-am nimic cu asta, doar ca nu se poate numi o fotografie in sensul artistic al cuvantului. Genul de fotografii sunt facute doar pentru a arata ca ai un aparat bun (si nu stii sa il folosesti) si pentru ca autoarele sa arate ca sunt inzestrate cu passion for fashion - sau cum fac romanasii nostri, se lauda cu ce au prin dulap. Gata, am deviat destul.
Voi vota, totusi, a doua fotografie, nu fiindca ar fi pe placul meu, fiindca nu imi transmite nimic, dar fiindca imi place mai mult decat prima, unde hainele sunt relativ aruncate in poza - plus ca pantofii nici nu se potrivesc tinutei, ca sa fiu sincera, hehe. 21
Ca sa nu aberez aiurea totusi, voi vorbi putin si despre realizarea fotografiilor ca sa imi argumentez parerea.
Prima - Ar fi mers un cadru mai larg ca sa prinzi macar pantofii intregi, fiindca arata inestetic taiati asa. Lumina e destul de buna, in ciuda faptului ca e facuta cu blitz (presupun) si din moment ce tema e "articole vestimentare" mergea alt unghi, astfel incat poza facuta de sus se observau mai bine piesele - asa e o usoara chinuiala artistica, adica ai vrut ceva dar nu ti-a iesit.
A doua - Daca subiectul era fata, incadrarea era proasta fiindca subiectul este taiat. Dar judecand dupa tema, voi crede ca subiectul este rochia, deci e mai bine asa. Mai multe nu am ce sa spun...nu imi transmite prea multe. Poate daca cadrul era mai larg, sa vedem si noi o mai mare parte din rochită.

Nu vreau sa credeti ca sunt rautacioasa, dar am trecut de perioada in care ma pasionau astfel de lucruri. Mi se pare ca fotografiind practic alandala o piesa vestimentare nu e suficient pentru a face o fotografie artistica. Exista si exceptii, evident, dar aici nu am vazut nimic.

Ciao.
Angilicious|dA
[Image: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.
#6
Hei, a trecut de ceva timp termenul de vot. Prima fotografie era a mea si a acumulat 3 voturi, iar a doua era a Aliciei si a acumulat un vot. Felicitari, dear. :3

PS: Rog un mod sa inchida topicul.
PS2: Eu una chiar nu sunt multumita de lucrarea mea si apreciez comentariul lui Ang. ^^
Users browsing this thread: 1 Guest(s)