Sako-chan vs. Alicia.
#1
Tema: cer
Vot: de azi intr-o saptamana
Imaginile: Sako-chan
Alicia
[Image: YWk6O.jpg]
#2
Iubesc norii, cerul... Deci am decis sa comentez, pentru ca fotografiile mi-au trezit oarecum un interes sa ma apuc de tastat si comentat.

Sako-chan: Imaginea m-a lasat intr-un fel cu gura cascata. Ai prins cerul intr-un unghi minunat si poza il descrie exact. Norii par ca nu se mai termina, sunt o intindere imensa. Asta da fotografie, mi-a trezit amintiri, sentimente, foarte frumos. Imi place mai ales ca nu te-ai bazat numai pe nori, ci si pe cladire. Frumos, felicitari!

Alicia: Fotografia e minunata, mai ales efectul de contrast acordat lucrarii tale. Poate ca nu era un apus, dar l-ai facut sa para. Forma norilor imi place mult, dar stiu ca asta nu tine de tine. Anyway, fotografia imi place, norii sunt cuprinsi bine si ai "adaugat" pozei si o dunga de fum de la un avion, ceea ce ii ofera un plus.

Votez cu prima fotografie deoarece imi exprima mult mai multe si mi-a placut ca a ales sa fotografieze si o parte din cladire, fata de a doua, care e cam simpla in privinta asta.
#3
Prima fotografie nu are ceva special, norii par a fi aliniati, ma enerveaza. Este clara, lumina este buna; chiar daca in partea de jos lipseste, asta era ideea, cred. Insa, cel mai mult ador antena de pe cel mai indepartat bloc; cum sa zic, is my guilty pleasure.

Neclara, stearsa, editata, culori tipatoare. Mi-ar fi placut daca norii ramaneau albi, dar ei nu isi pot schimba nici aspectul, nici nuanța. Urma de la avion nu da bine dar nici ei nu ai ce sa-i faci.

Votez prima fotografie.
[Image: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!
#4
Prima fotogrefie : Imi place intr.un mod deosebit, este interesanta si antena aia de acolo, pur si simplu m.a amuzat. Norii..zici ca e o patura de pufosenie, sau poate o plamuma, oricum faina poza !

A 2 a fotografie : Imi plac culorile...cred ca acestea m.au atras cel mai mult la poza. Mie unul imi place acea urma de avion , pare o sageata ce vrea sa strapunga cerul. Interesant! In prima poza am vazut o patura, dar in aceasta, parca este un om care strapunge cu un harpon un rechin. Eu asa vad...am eu imaginatia mai intortochiata.

Votez a 2 a fotografie
Pika-Pika-Pikachu !!! ???
[Image: 4459488_66.jpg&sa=X&ei=mJaQT6SvEYiSswa-z...81n70LWRfw]
#5
Prima fotografie : este una reuşită, îmi plac norii şi apusul. Înţeleg care a fost ideea ta de a surprinde un început de furtună.
A doua : această poză îmi place mai mult. Culorile sunt mult mai calde, şi norii sunt mai frumoşi. Îmi place faptul că ai fotografiat şi dunga de fum de la avion.

Deci votul meu este pentru a doua fotografie.
HOT. SEXY. and POWERFUL.
#6
Helloo, am intarziat putin dar asta e. 9
Se pare ca duelul se incheie cu egalitate. Felicitari pentru fotografie Sako.
Bafta in continuare. pupic

[Image: YWk6O.jpg]
Users browsing this thread: 1 Guest(s)