Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubind placerea

#2
Hey hey ! Prima B-) Pai , pentru inceput pot spune ca mi-a placut. Sincer, daca nu-mi place nu citesc, dar asta mi-a placut si las si comm, asta e bonus ! In fine...in principiu ideea abordata cu jurnalul, nu comentez prea mult, mi se pare interesanta. Chiar captivanta..practic nu este doar o povestire aruncata acolo, e ceva mai intens. Sentimentele ei, gandurile, ideile ei...


Titlu : Ei bine, titlul nu m-a atras intr-un mod deosebit si inca nu imi dau seama de legatura titlu- fic. Deobicei titlul trebuie sa contina mister, un detaliu inocent in legatura cu actiunile din fic. La tine inca nu stiu daca este cazul, nu mai zic despre asta..vedem noi din urmatoarele capitol.
Ideea : Cum am mai spus, imi place stilul ales si de asemenea imi place ideea, chiar daca sunt de parere ca nu este super originala, mai degraba deosebita.Conteaza si cum o extizi. Iubirea asta..
Actiune si Descriere : Hmmm, sa zicem ca nu te-ai axat prea mult pe descriere, ci mai de graba pe descriere. Nu e rau de loc, dar dupa parerea mea mai ai ceva de lucrat la " suspans ". Ma refer la intensitatea dar si monotonia capitolului. Sa zicem , ca nu s-au intamplat prea multe in primul capitol, mai vedem insa in celelalte.
Sentimente : Fiind un oarecare jurnal, sentimentele nu au lipsit, dar nici nu ai adaugat profunzime, adica nu ai valorificat prea mult ceea ce simte personajul. Nici asa nu este rau, dar dupa parerea mea mai ai de lucrat.
Concluzie : Primul capitol este bunicel, mi-a placut, desi mai ai anumite lucruri de lucrat pe viitor. Pai, bafta in continuare si te-am pupat ! <3
[center][Imagine: tumblr_ljp85yDnif1qhk7cjo1_500_large.jpg...wERIH3KuPA]
[/center]



Răspunsuri în acest subiect
Iubind placerea - de L'pti.chat - 22-02-2012, 10:32 PM
RE: Iubind placerea - de Hope - 02-05-2012, 08:32 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Iubind in tacere [+16] [yaoi] Aliss_anime 3 3.739 07-01-2010, 11:13 PM
Ultimul răspuns: Aliss_anime
  Iubind supranaturalul! [+18] [horror / yaoi] Aliss_anime 7 4.779 30-09-2009, 08:50 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  Noptii din infern - Iubind demonul love_anime 30 14.619 26-07-2009, 07:38 PM
Ultimul răspuns: Yoko


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)