Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Do you love me?

#67
Capitolul 29
Jake P.O.V


Am ranjit cand am vazut ca bila neagra intra in gaura potrivita. Sunete de dezamagire si de incantare s-au auzit in acelasi timp, amestecandu-se. Am zambit si am aruncat tacul pe masa, in timp ce adversarul scotea bancnotele din buzunarul sau. Mi le-a intins cu un zambet trist. Le-am luat si le-am pus in buzunar si mi-am luat de pe bar o sticla de bere. Chelnerita mi-a zambit si m-am asezat pe unul dintre fotolii.
Am baut din bere si am privit ceasul care ticaia deasupra scarii. Timpul chiar nu sta in loc. Altfel Alice nu ar fi plecat niciodata. Au trecut doua luni lungi. Ingrozitor de lungi. A fugit de mine. Pentru ca sunt un las si nu sunt in stare sa ii spun ce simt pentru ea. Daca cand era aici am avut indoieli, acum nu mai am nici una. Mai ales cand ea pozeaza in bratele unor idioti.
Jur ca atunci cand am vazut poza aia nenorocita am vrut sa ma duc dupa ea, sa o iau de cap si sa o aduc acasa, de unde nu ar mai iesi decat imbracata cu haine mari pentru ea si cu ochelari de soare.
Am oftat si am baut din nou din bere. M-am lasat in fotoliu si mi-am dat capul pe spate.


- Stii care e problema ta, fratioare? Nu stii sa apreciezi oamenii! Crezi ca Alice reprezinta foarte putin pentru unul ca tine. Ei bine o sa o ajut pe prietena mea si o sa ma asigur ca nu o sa iti mai pui labele pe ea. Prefer de o mie de ori sa o vad in bratele unui barbat care o iubeste, cum e Nathan, decat in bratele unui playboy ca tine.


Cata dreptate ai, Em! Nu am stiut sa o apreciez pe Alice si ea a plecat de langa mine. Am vrut sa o urasc pentru ca sora mea statea aproape tot timpul cu ea, dar incercam doar sa ascund ce simt cu adevarat.
Am ranit-o de multe ori. M-am culcat cu ea spunandu-i ca sexul e singurul lucru pe care il vreau de la ea. Dar de fiecare data cand o aveam in brate imi imaginam viitorul meu cu ea. Cum ar arata in rochie de mireasa, cum s-ar derula o scena in care ma asteapta acasa cu masa pusa, cum ar arata insarcinata, cum ar arata copiii si nepotii nostri. Dar pe cine vreau eu sa pacalesc? Mama si Sasha o sa imi rupa oasele cand o sa afle ce i-am facut.
Seth nu mai e acelasi cu mine. Am acceptat amandoi sa reincepem de la zero. Sta impreuna, impartasim lucruri, dar e distant cu mine. Si eu m-as purta la fel cu el daca i-ar fi facut Emmei ce i-am facut eu lui Alice.
Cand am bagat-o in toaleta de la aeroport si a fost din nou in bratele mele nu mai voiam sa ii dau drumul. In nici un caz nu vreau sa fim prieteni. Nu as putea fi prieten cu ea si sa ma abtin sa nu o sarut si sa nu o ating. Am facut asta timp de multi ani si am jurat ca nu o sa o mai fac niciodata. Doamne cat de mult imi lipseste! Zambetul ei, ochii ei, chipul ei, trupul ei, parfumul. Imi lipseste Alice.
- Jake!
Mi-am lasat capul sa revina la normal si am vazut-o pe Sara care se apropia de mine. Mi-am dat ochii peste cap si am mai luat o gura de bere. Blonda s-a asezat in bratele mele si m-a sarutat scurt pe buze. Mi-a luat sticla de bere din mana si a baut din ea. Cat de obsedata poti sa fii?
A continuat sa ma priveasca si si-a lipit sanii de pieptul meu. A lasat sticla pe podea si mi-a inconjurat gatul cu bratele.
- Nu ne-am mai vazut de mult timp! Nu ti-a fost dor de mine?
De tine, nu? Sa ti-o trag, poate? De ce nu puteam sa ii spun asta?Am tras aer in piept si mi-am pus o mana pe fundul ei, lipind-o complet de mine. Am zambit, iar blonda si-a trecut mainile prin parul meu. A inceput sa ma sarute, incercand sa ma dea peste cap. Dar nu simteam nimic cand limba mea si a ei luau contact.
- Mie mi-a fost foarte dor de tine!
Am ranjit si mi-am urcat mana pe spatele ei. I-am prins sutienul intre degete, printre maieul ei, si l-am indepartat putin de piele, apoi l-am lasat sa o loveasca. Blonda a scos un geamat erotic si mi-a zambit.
Am zambit la randul meu si am dat-o jos din bratele mele. M-am ridicat de pe fotoliu si m-am asezat pe un scaun la bar. Fata a venit langa mine si m-a prins de brat.
- Nu am chef de tine, Sara! De fapt vreau sa ma lasi in pace!
- Nu am mai fost impreuna de mult timp!
- Nu am fost niciodata impreuna! Doar pentru ca faceam sex o data pe saptamana asta nu inseamna ca esti iubita mea.
- Da, dar..
- Nici un dar!
Chelnerita mi-a pus in fata un pahar de whisky, iar blonda s-a asezat pe scaunul de langa mine si si-a luat un martini.
- Inca te mai gandesti la Alice, nu?
Am baut din whisky si am refuzat sa ii raspund. Observand reactia mea blonda a inceput sa chicoteasca si a baut din paharul ei.
- Nu ar fi trebuit sa o lasi sa plece daca iti pasa atat de mult de ea!
Am privit paharul cateva clipe si mi-am deschis gura. Inainte sa scot vreun cuvant telefonul a inceput sa sune. Am oftat si l-am scos din buzunar. Pe ecran aparea un numar necunoscut!
- Alo?
- Jake? Tu esti?
- Da! Cine e la telefon?
- Sunt Nathan!
- Ce vrei de la mine? De ce ma suni?
- Jake, e vorba de Alice! Vino la spitalul central!
M-am ridicat brusc de pe scaun, iar inima mea a inceput sa bata cu putere.



*


Nathan a deschis usa si m-a lasat sa intru inauntru. Camera era mica, iar in mijlocul ei se afla o targa acoperita. O persoana se afla sub acel cearsaf.
- Eram cu Alice in masina, ne-am certat si volanul mi-a scapat de sub control. Doamne, imi pare atat de rau! Nu am crezut niciodata ca voi omora un om!
Inima mi s-a oprit. Am privit fix targa, incapabil sa ma misc sau sa spun ceva. Alice era moarta? Alice a mea era moarta?
Baiatul s-a agatat de umarul meu si a inceput sa planga. Inima mea a inceput sa bata incetul cu incetul. Dar chiar daca ea batea, eu eram ca si mort. Socul a pus stapanire si pe mintea si pe corpul meu. Am inceput sa tremur. Mi-am strans pumnii si l-am scuturat pe Nathan de pe umarul meu.
Am inceput sa ma apropii de targa. Puteam sa vad un par roscat, dar trebuie sa ii vad chipul. Sa ii vad chipul pentru ultima oara.
Alice a mea nu are cum sa fie moarta. Nu poate sa fie ea! Nu pot sa o pierd fara sa ii spun cat de mult o iubesc. Nu pot sa o las sa plece de aici fara sa ii cer iertare pentru fiecare data cand am ranit-o. Refuz sa cred ca a plecat pentru totdeauna si m-a lasat singur.
M-am oprit langa targa si am inghitit in sec. Am intins mana si am prins intre degete materialul care acoperea corpul. Dar nu puteam sa il trag in jos. Mana imi tremura, la fel si inima. Nu aveam curajul ca sa ii vad chipul fara viata. Dar trebuia sa o fac. Trebuia sa vad ca sa…
- Jake?
Am tresarit si mi-am intors brusc capul, aproape trosnindu-mi oasele. Am privit fix persoana din usa si am clipit de cateva ori. A inchis usa si a intrat in camera. Am scapat cearsaful dintre degete si m-am intors spre ea. Din doi pasi am fost langa dansa si am tras-o in bratele mele. Mi-am pus o mana in parul ei si cealalta pe spate si am inceput sa rad si sa plang in acelasi timp.
Roscata m-a strans in brate, continuand sa imi strige numele. Mi-am ridicat capul de pe umarul ei si am privit-o. Bandajul de pe frunte parea sa fie singura problema. Am inceput sa o mangai pe fata, coborand cu mainile pe bratele ei, apoi urcand inapoi.
- Esti bine! Doamne, daca asta e un vis nu ma trezi acum! Esti vie, scumpa mea! Esti aici si esti bine!
Am strans-o din nou la pieptul meu si am sarutat-o pe cap. Mi-am pus ambele maini pe chipul ei si am sarutat-o pe buze. Acele buze pe care le-am dorit in ultimele doua luni. Acele buze pe care am crezut ca le-am pierdut si ca nu o sa le mai pot saruta niciodata. Roscata si-a pus mainile pe soldurile mele si s-a lipit de mine.
- Credeai ca am murit? De ce ai crede asta?
- Nathan m-a sunat si mi-a spus sa vin aici. Si cand am intrat mi-a spus ca era cu tine in masina, a pierdut controlul volanului si ca a omorat pe cineva. Apoi am vazut par roscat pe targa si am crezut…
- Sunt bine! Am avut doar o lovitura la cap. Dar fata aceea a murit. Imi pare atat de rau de ea.
Am strans-o din nou in brate si mi-am inchis ochii. Cat de fericit sunt ca e aici, cu mine si ca e teafara. Nu mi-as fi iertat-o niciodata daca ar fi fost moarta. Niciodata!
Roscata si-a ridicat mainile si mi-a sters lacrimile de pe obraz. I-am prins palmele in ale mele si le-am sarutat.
- Ti-ar fi parut rau daca as fi fost eu in locul ei?
- As fi murit!
- De ce?
- Pentru ca te iubesc! Te iubesc atat de mult, Alice!
Ochii ei s-au marit, iar palmele ei au devenit moi in ale mele. Sunt sigur ca nu se astepta la asta. I-am inconjurat talia si am lipit-o de mine, fiindu-mi frica sa nu cada pe jos.
- Am crezut ca te-am pierdut fara sa iti spun tot ce insemni pentru mine. Niciodata nu te-am urat. Am incercat doar sa imi ascund sentimentele pentru tine. Nici macar nu stiu de ce am facut asta. Dar cand mi-am dat seama ca aproape te-am pierdut am crezut ca o sa mor si eu. Cat ai fost plecata am vrut atat de mult sa vin dupa tine, dar m-am intrebat de multe ori daca am dreptul sa vin peste tine. Daca am dreptul sa mai fiu langa tine dupa ce te-am ranit.
- Jake….
I-am pus un deget pe buze si am zambit.
- Nu vreau sa te mai ranesc niciodata, Alice! Vreau sa fim impreuna si sa ne iubim! Sa fim fericiti impreuna! Tu, eu si familia noastra! Numai noi! Poti sa ma ierti? Pentru toate lucrurile rele si pentru toate cuvintele pe care ti le-am spus?
Roscata m-a privit, iar lacrimile au inceput sa se prelinga pe obrajii ei. Ma simteam bine pentru ca stiu ca sunt lacrimi de fericire.
- Nu am de ce sa te iert! Nici nu stii cat am asteptat toate aceste cuvinte, Jake. Te iubesc! Te iubesc si vreau sa fim impreuna pentru tot restul vietii.
Am zambit si am luat-o in brate, ridicand-o de pe podea. Fata mi-a inconjurat gatul cu bratele ei si ne-am sarutat. Bratele mele s-au strans pe spatele ei, iar noi ne aratam unul altuia dragostea.
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!



Răspunsuri în acest subiect
Do you love me? - de Alexi - 07-02-2012, 04:18 PM
RE: Do you love me? - de Death Rose - 07-02-2012, 04:42 PM
RE: Do you love me? - de Katniss - 07-02-2012, 07:37 PM
RE: Do you love me? - de CyBeR - 07-02-2012, 11:56 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 10-02-2012, 08:59 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 18-02-2012, 09:03 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 29-02-2012, 05:27 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 07-03-2012, 08:07 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 10-03-2012, 04:49 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 15-03-2012, 10:44 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 15-03-2012, 11:48 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 16-03-2012, 08:08 AM
RE: Do you love me? - de Erdna - 16-03-2012, 12:55 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 16-03-2012, 09:14 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 29-03-2012, 12:45 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 30-03-2012, 10:40 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 07-04-2012, 11:16 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 12-04-2012, 06:40 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 12-04-2012, 09:11 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 18-04-2012, 05:32 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 18-04-2012, 10:27 PM
RE: Do you love me? - de Sushi - 19-04-2012, 01:40 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-04-2012, 04:21 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 19-04-2012, 05:16 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 19-04-2012, 07:40 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 29-04-2012, 05:17 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 30-04-2012, 10:50 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 01-05-2012, 06:57 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 01-05-2012, 09:04 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 03-05-2012, 09:53 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 04-05-2012, 01:36 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 04-05-2012, 09:40 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 11-05-2012, 08:02 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 11-05-2012, 08:56 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 11-05-2012, 09:17 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 16-05-2012, 07:03 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 17-05-2012, 04:09 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-05-2012, 06:06 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 19-05-2012, 10:21 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 26-05-2012, 12:04 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 26-05-2012, 12:32 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 26-05-2012, 09:42 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 27-05-2012, 07:38 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 27-05-2012, 09:42 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 09-06-2012, 07:59 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 24-06-2012, 01:17 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 25-06-2012, 09:10 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 03-07-2012, 09:23 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 03-07-2012, 07:34 PM
RE: Do you love me? - de Lara - 04-07-2012, 12:13 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 13-07-2012, 09:46 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 16-07-2012, 05:11 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 17-07-2012, 10:50 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 09-08-2012, 11:56 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 09-08-2012, 05:26 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 13-08-2012, 09:06 PM
RE: Do you love me? - de Lexxu - 16-08-2012, 12:49 PM
RE: Do you love me? - de Abbeh. - 19-08-2012, 03:25 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 22-08-2012, 07:43 PM
RE: Do you love me? - de Lexxu - 22-08-2012, 09:50 PM
RE: Do you love me? - de Lara - 08-09-2012, 12:28 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-09-2012, 05:30 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 14-10-2012, 03:39 PM
RE: Do you love me? - de leoaica - 19-10-2012, 06:50 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 08-11-2012, 08:28 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 18-11-2012, 08:14 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-12-2012, 06:41 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 21-02-2013, 07:07 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)