Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Do you love me?
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7
Pentru fanii ficului This N That v-am adus partea a doua. Sper sa va placa, chiar daca nu o sa ii aiba ca protagonisti pe Alexa si Sasha. Enjoy first chapter:D

Varsta minima: -
Gen: romance
Limba: romana
Observatii cu privire la continut: -
Tipul de comentariu solicitat: simpla



Capitolul 1


- Deci? Ce spui?
Îl priveam pe baiatul din faţă mea uimită. Ochii caprui ai colegului meu îmi provocau milă. Parul sau şaten era învaluit de lumina soarelui. Am putut observa cu uşurinţă că tremura. Ţineam foarte mult la el şi nu îmi doream să îl ranesc. Sau să îi ranesc sentimentele. Eram prinsă în una din acele situatii în care nu ştiam cum să fac. Una din putinele situatii în care mă puteam afla vreodată.
Începea să se agite în timp ce aştepta în continuare raspunsul meu. Am tras aer adânc în piept şi l-am privit cu un zâmbet milostiv pe buze.
- Dylan ţin foarte mult la tine! Ca la un coleg, ca la un amic. Nimic mai mult. Îmi pare rau!
Ochii lui începeau să se întunece, iar capul lui a cazut înainte. În acest moment mă simteam îngrozitor. Dylan era unul din colegii cu care mă întelegeam cel mai bine. Nu am crezut niciodată că o îmi spună că mă iubeşte şi că vrea să fiu prietena lui. Oricât de mult aş ţine la el nu pot să fiu la prietena lui.
- Nu e nimic! Macar mi-am încercat norocul. Ne mai vedem!
A trecut pe lângă mine şi am putut să vad că ochii lui se luptau cu lacrimile. Ce porcarie! Mă pot simti mai mizerabil de atât?
M-am întors şi am observat că baiatul de apropia de prietenii lui. Unde şeful lor era el. Acel brunet care stârneşte o furtună în interiorul meu de fiecare dată când mă priveşte. Chiar şi cu o privire încarcată cu ură. Am oftat şi am simtit o greutate pe umerii mei. M-am întors uşor capul, iar barbia prietenei mele se sprijinea pe umarul meu. Ochii mei i-au întâlnit pe ai ei.
- Eşti gata să mergem acasă?
Am aprobat din cap , iar fata m-a împins spre poarta şcolii. În timp ce mergeam îl priveam pe Dylan cum era înconjurat de prietenii lui şi consolat. Nu puteam să îi spun nimic. Orice i-aş spune nimic nu l-ar face să se simtă mai bine. M-am oprit exact când prietena mea mă împingea în maşină.
M-am întors cu fata la ea şi am privit-o. Se uita la mine şi nu întelegea ce se întâmplă cu mine.
- Du-te înainte! Vreau să vin pe jos acasă!
- Eşti sigură?
Am aprobat din cap şi am îmbrăţişat-o. Am vrut să îmi iau geanta, însă fata a aruncat-o în maşină şi mi-a facut din ochi.
Am tras aer adânc în piept şi am pornit la drum. Aveam nevoie să fiu singură macar pentru zece minute până ajungeam acasă. Trebuie să gasesc cuvintele potrivite pentru Dylan. Poate nu ar trebuit să mă simt atât de vinovată, dar de fiecare dată când îmi aduc aminte de fata lui plină de speranţă mi se frânge inima. Poate dacă îi spun că sunt îndragostită de altcineva? Nu, asta l-ar face să se simtă şi mai rau sau să se simtă gelos. De ce e atât de greu să respingi o declaratie de dragoste? Aşa m-aş simti şi eu dacă i-aş spune ce simt lui…
- Alice!
M-am oprit în momentul în care mi-am auzit numele. M-am întors şi l-am vazut. Pe el. Pe cel pe care îl iubesc. Fratele geaman al prietenei mele. Acel baiat, nu barbat, acel barbat cu parul brunet şi cu ochii negrii. De multe ori am ajuns să cred că e vampir din cauza ochilor lui. Avea aceeaşi vârsta ca şi mine. Dar pentru un tip de 18 ani arata ca unul de 25. Am auzit de atâtea ori poveştile despre cum şi-a început viata sexuală. Poveşti în care voiam să fiu protagonistă. De câte ori nu am visat ca mă aflu în acelaşi pat cu el? El fiind deasupra mea, strivindu-mă cu greutatea lui, lasându-mă fară aer de fiecare dată când mă saruta. Dar astea erau numai vise. În realitate el mă ura.
- Ce vrei Jake?
S-a apropiat de mine cu paşi lenti. Exact cum ar face un pradator cu viitoarea lui pradă. Acel zâmbet pe care îl avea pe buze era cu dublă semnificatie. Iar în momentul în care m-a apucat brutal de braţ şi m-a izbit în peretele din spatele meu, mi-am dat seama că mi-a zâmbit ca să mă pacalească. Am strâns putin din dinti când trupul meu a facut contact cu peretele.
- De ce nu ai acceptat să ieşi cu Dylan?
De asta era aşa nervos? Pentru că l-am refuzat pe amicul lui? De asta mă ranea? Mi-am pus ambele mâini pe bratul cu care mă ţinea de perete şi am încercat să îl dau la o parte.
- Nu am acceptat pentru că nu pot să ţin la el în felul în care vrea. Şi în plus nu trebuie să îţi explic ţie nimic.
- I-ai distrus sentimentele!
- Îţi pasă?
- Normal că îmi pasă! E prietenul meu!
Am început să râd şi mi-am bagat unghiile în pielea bratului sau. Brunetul nu a avut de ales şi mi-a dat drumul, înjurându-mă destul de frumos. Începea să devină din ce în ce mai nervos. Puteam să îmi dau seama de asta. Avea temperamentul mamei lui.
Am vrut să mă îndepartez de el, dar m-a prins de par, strângând pumnul în parul meu.
- Mă doare!
- O să te doară mai tare dacă nu îl accepti pe Dylan!
L-am calcat pe picior şi am reuşit să îmi eliberez parul din mâna diavolului.
- Nu fi atât de fals. Nu eşti aici pentru Dylan. Nu mă maltratezi pentru că l-am respins, mă bruschezi pentru că asta faci din clasa a noua. O faci pentru că îţi face placere să mă vezi cum sufar din cauza ta. Dar te avertizez Jacob Kor! Nu o să te las să faci ce vrei din mine.
Spunând acestea m-am întors şi am început să alerg spre casă. Dacă începea şi el să alerge mă prindea din urmă şi eram din nou mingea lui de fotbal pentru încă o rundă. Mă uitam din când în când în spatele meu, dar nu îl vedeam.
Când am vazut poarta am rasuflat uşurată şi m-am grabit să intru în curte. Era atât de bine că locuiam aproape de şcoală. Am trecut repede prin curte, apropiindu-mă de uşa casei. Am pus mâna pe clanţă şi m-am oprit. M-am întors cu fata spre poartă şi l-am vazut. Parea atât de inofensiv stând sprijinit de stâlp şi cu ţigara în mână. Am tras aer în piept şi am intrat în casă. Am trântit uşa şi m-am lipit de ea. Am început să tremur din toate încheieturile. Mi-am trecut degetele peste bratul care a avut de suferit şi l-am privit. Începea să capete o culoare violet.
Telefonul din buzunarul pantalonilor a început să vibreze. O singură dată. Înseamnă că am primit un mesaj. Am scos mobilul din buzunar şi am deschis mesajul.

Data viitoare v-a fi mult mai rau dacă nu repari ce ai stricat.
J.

Am oftat şi m-am desprins de uşă. Am înaintat spre living şi am aruncat telefonul pe canapea. M-am aşezat pe fotoliu şi mi-am trecut mâinile prin par. Mi-am scos pantofii din picioare şi i-am aruncat pe covor. Mi-am lasat capul pe marginea fotoliului şi mâinile pe lângă bratele acestuia. Probabil aratam ca şi cum aş fi moartă. Mi-am închis ochii şi am stat cufundată în linişte.
- Alice!
S-a dus şi liniştea mea. Mi-am deschis ochii şi mi-am ridicat capul. Prietena mea s-a apropiat de mine cu paşi repezi. Era îngrijorată şi speriată. Am zâmbit şi m-am aşezat din nou. Fata a venit lângă mine şi s-a aşezat pe unul din bratele fotoliului. Şi-a lasat paharul cu limonadă pe masa de sticlă din fata canapelei şi mi-a privit bratul care fusese ’accidentat’.
- Alice ce s-a întâmplat cu bratul tau?
L-a luat uşor între degetele ei şi l-a privit îngrijorată. Am privit-o cu zâmbetul pe buze. Întotdeauna era acolo pentru mine şi mereu se îngrijora din cauza unor lucruri lipsite de importanţă. Semana atât de bine cu fratele ei la aspectul fizic. Acelaşi par brunet, aceeaşi ochi abisali, dar caracter diferit. Ea mă adora, iar el mă ura.
- Ştiam eu că nu trebuia să te las singură. Uite ce s-a întâmplat! El a fost , nu?
- Nu! Nu eram atentă, m-am împiedicat şi am cazut cu bratul într-o piatră.
- Şi acea piatră avea degete? Alice de câte ori ai încercat să mă minti şi ţi-a reuşit?
Era furioasă, însa ştiu că nu era în adevaratul sens al cuvântului. Voia doar să mă facă să mă simt prost. Însă mă cunoştea cel mai bine. Nici macar mama nu mă cunoştea atât de bine. Niciodată nu am putut să o mint.
Am oftat şi am început să îi povestesc tot ce s-a întâmplat. De la declaratia lui Dylan şi până am ajuns aici.
Bruneta îmi mângâia parul, în timp ce ofta. Ştia perfect cu ce mă confruntam de patru ani. Jake profita de fiecare ocazia când mă prindea singură să mă ataci. Atât fizic cât şi verbal.
- Idiotul! Dar dacă el îşi închipuie că am să te las să fii cu Dylan, se înşeală.
- Emma nu vreau să te certi cu el. Şi aşa el crede că din cauza mea te-ai mutat aici cu mine. Orice ar face nu voi fi niciodată cu Dylan. Şi v-a trebui să accepte asta.
- Sau îl facem noi să accepte.
Mi-am ridicat capul, iar bruneta mi-a zâmbit. M-a sarutat pe frunte şi a început să îmi mângâie bratul. Întotdeauna a trebuit să mă lupt cu Jake, dar ceva îmi spune că lupta pe care o vom avea de aici înainte o să fie cea mai aprigă.
Hi ,se pare ca sunt prima care da comm...Ei bine,am citit ficul This N That si pot zice ca mi-a placut foarte mult iar faptul ca ai facut acum si o parte a doua...inseamna ca voi avea ce citi...Greseli de tastare nu am vazut pentru ca nici nu ma uit dupa ele si nici eu nu sunt as la ortografie si alte panarame...Pai ce s amai zic,pe de-o parte imi pare rau pentru Dylan iar pe cealalta parte vreau sa vad ce se va intampla cu Alice si Jake,Jacob,nu am fost prea atenta la numele lui...Cam atat,astept nextul si bafta...
Hey, hey. Mă bucur să vad că ai adus o continuare a ficului This N That, pe care eu l-am urmarit cu mare placere. Observ o schimbare a felului în care scrii, vad că descrierea a adevenit mult mai cursivă, iar aceea rigiditate a disparut. Îmi place noua idee, deşi nu e decât primul capitol poti să îţi dai seama cum o să decurgă actiunea. Noile personaje sunt la fel de interesante ca şi celelalte, desigur au fost doar conturate, mai trebuie sa le haşurezi, să le modelezi personalitatea, oricum o să îmi dau cu parerea odată cu aparitia celorlalte capitole. Presupun că o să apară un ,,triunghi amoros'' ceea ce va face ca lucrurile să se încingă. Oricum aştept nextu şi baftă la scris.
Buna si bine ai venit aici pe la aceasta sectiune.

Dupa cum esti nou te invit sa vizitezi atat topicul de reguli a acestei sectiuni precum si Ghidul incepatorului care iti vor servi drept ajutoare in a porni cu dreptul aici. Linkurile sunt cele de mai jos. As aprecia daca vizitezi, citesti si aplici ceea ce cere acolo.

http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=29101
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=29102

Multumesc.
Warning: Limbaj vulgar



Capitolul 2


- Bine! Am terminat antrenamentul, dar trebuie să lucram intens la triplu axel. Ţi-am zis să nu îţi iei vacanţă!
Mă sprijineam de parapetul de lemn şi gâfâiam, în timp ce antrenorul era lângă mine şi mă certa. Am privit-o cu coada ochiului pe Emma care voia să arunce cu apa în antrenor.
- Vorbesc serios Alice! Dacă vrei aurul trebuie să lucrezi zi şi noapte.
Am aprobat din cap şi m-am îndepartat de barbat. Roşcata mi-a deschis uşita de lemn şi am ieşit de pe ring. M-am aşezat pe bancă şi mi-am pus un piciorul peste altul începând să desfac şireturile patinelor. Fata continua să îi trimită priviri ucigatoare barbatului care se afla în cealaltă parte a salii. Am zâmbit şi mi-am schimbat piciorul reuşind să scap şi de cealaltă patină. M-am încaltat cu o pereche de tenişi.
M-am ridicat de pe bancă şi mi-am pus patinele în geantă şi am luat-o pe prietena mea de braţ şi am ieşit din sală.
- Jur că îl urasc pe acel demon rus!
- Mie îmi spui? Dar cel putin fac ce mi-am dorit mereu.
- Dar e o adevarată tortură să trebuiască să îl suporti pe tipul acela. Dacă ar fi cu vreo 50 de ani mai tânar şi ar fi mai dulce, m-aş da la el.
- Eşti de groază!
Am început să râdem amândouă şi am intrat în maşină. Şoferul a pornit maşina şi a ieşit din incinta salii de antrenament. Încă îmi amintesc când le-am spus parintilor că vreau să fac patinaj artistic. Mama s-a speriat, însă tata şi bunicul nu au stat mult pe gânduri şi mi-au adus cel mai bun antrenor. Şi unul rus. Într-un fel am vrut să gasesc ceva care să mă ţină ocupată foarte mult timp. Voiam să gasesc o salvare care să mă scape de torturile lui Jake. Dar nici macar aşa nu am putut să scap de el sau de suferintele pe care el mi le provoacă. Oare chiar nu îşi dă seamă că îl iubesc? Pentru unii ar fi chiar atât de evident.
M-am trezit la realitate când maşina s-a oprit. Eram pregatită să mă dau jos însă am observat că nu era la noi acasă. Mi-am întors capul şi am vazut că bruneta se dadea jos din maşină.
- Îmi pare rau dar trebuie să te duci singură acasă. Bunicul a spus că vrea sa îl ajut cu nişte coperti ale noilor numere. Ne vedem mai târziu.
A închis portiera şi mi-a facut din mână. Maşina a pornit din nou la drum. Mi-am sprijinit mâna de portieră şi mi-am pus obrazul pe palmă. Oare cum ar fi fost viata mea dacă Emma nu se năştea şi nu mă proteja de fratele ei? Probabil aş fi fost internată în vreo clinică de nebuni şi acum m-aş fi urcat pe pereti. Ce mult mi-ar fi placut să ….
- Domnişoară am ajuns!
Mi-am ridicat capul şi am vazut vila. Am luat geanta în care se aflau patinele şi m-am dat jos din maşină. Şoferul a pornit din nou maşina şi s-a îndreptat cu ea spre ieşire. Mă simteam atât de bine să nu am nici un servitor prin preajmă. Tata şi unchiul Will au angajat şoferul să stea la dispozitia mea şi a Emmei la orice oră din zi. Dar era atât de placut că nu locuia cu noi.
Eu şi bruneta ne-am acomodat greu la început, dar am început să ne obişnuim să ne facem singure paturile, să facem curat în casă şi mâncare. Am zâmbit şi am intrat în casă închizând uşa în spatele meu. Mi-am lasat tenişii lângă uşa şi am înaintat pe hol.
- Bine ai venit acasă!
M-am întors brusc cu fata spre bucatarie şi am scapat un mic ţipat. Jake era aşezat pe scaun şi era întins deasupra blatului bucatariei. Între mâini avea un pahar de whisky cu care se juca. Avea un zâmbet rautacios pe buze.
- Ce cauti aici?
- Am venit să îmi vad sora!
- E cu bunicul tau! A spus că vine mai târziu.
- Atunci am să o aştept!
Am aprobat din cap şi l-am privit lung. Continua să mă privească cu zâmbetul pe buze, însă ochii lui începeau să mă analizeze din cap până în picioare. Un fior mi-ar strabatut corpul. M-am apropiat de scari şi am început să urc treptele. Când am ajuns la etaj m-am apropiat cu paşi repezi de camera mea. Simteam că putea să vină după mine în orice moment.
Am intrat în camera şi am închis uşa. La naiba Emma! De ce a trebuit să mă laşi singură acum? Mi-am trecut mâna prin par şi m-am apropiat de dressing. Am deschis uşa şi am pus patinele la locul lor. M-am oprit în fata oglinzii şi m-am privit. Costumul se lipea de corpul meu, mulându-se pe sâni şi fese. Nu e de mirare că brunetul se uita atât de interesat la mine. Îl interesează tot ce înseamnă sâni şi fund. La naiba cu el şi cu obsesia lui pentru femei.
Mi-am scos costumul şi l-am pus pe umeraş, aranjându-l la locul lui. Mi-am luat o pereche de pantaloni scurti albi şi un maiou negru. Ţinuta asta expunea cam multe parti ale mele şi poate nu ar trebui să mai ies din camera. Dar nu o să îi dau lui Jake satisfactia să conducă în casa mea.
După ce am terminat am ieşit din dressing şi am închis uşa. Acum trebuia să cobor în bucatarie şi să îl înfrunt. Dacă scap vie şi fară rani adânci înseamnă că îmi este dat să traiesc. Am tras aer adânc în piept şi am ieşit din cameră. M-am apropiat cu o oarecare frică de scari. Putea să îmi facă orice. Mai ales că eram singură şi încă mă refaceam după micul episod de ieri. Dar nu trebuie să îl mai las să mă intimideze.
Era în acelaşi loc în care l-am lasat când am urcat. Însă de această dată radioul era pornit. Muzica de club rasuna în întreaga încapere. Când m-a vazut din nou şi-a înclinat putin capul, iar ochii lui îmi admirau picioarele. Mi-am rotit ochii şi am trecut pe lângă el şi am scos carafa cu limonadă din frigider. Am luat un pahar din dulap şi am început să îmi torn bautura racoritoare în acesta. Am luat paharul în mână şi m-am sprijinit de blatul mesei. Brunetul mă privea cu zâmbetul pe buze, în timp ce îşi sorbea bautura.
- Tu ai aranjat ca Emma să nu fie acum aici, nu?
- Mă bucur că încă eşti deşteaptă.
- Ce vrei Jake?
A zâmbit şi şi-a dus paharul la gură. Savura fiecare picatură care se strecura printre buzele lui şi alunecau pe gât. Cât de patetică pot să fiu încât să fiu geloasă pe bautura pe care o bea? Cât de obsedată pot să fiu de tipul acesta?
Nu îmi raspundea. Doar îşi sorbea bautura şi mă privea. Hm! Vrea să mă oblige să fiu cu prietenul lui.
- Nu o să fiu cu Dylan, Jake! Indiferent de ce vei face!
Şi-a lasat paharul jos şi nu a slabit privirea. Acum era rândul meu să mă joc cu nervii lui. Am început să fac acelaşi lucru cu limonada mea. Exact cum a facut şi el.
- În plus nici macar nu ştiu de ce te straduieşti atât! Nu îl apreciezi cu adevarat.
- Asta e doar imaginatia ta!
Am zâmbit şi mi-am lasat paharul pe masă. M-am apropiat de el şi m-am sprijinit pe blat.
- Serios? Îl jigneşti, îl umileşti, întotdeauna gaseşti pretexte ca să te joci cu el şi să îl pui în încurcatură. Apelezi la el ca să te acopere când chiuleşti sau când vrei ţigarile lui. Nu faci altceva decât să îţi bati joc de el. Nu l-ai ajutat niciodată şi nu i-ai fost niciodată alaturi.
- Deci e un nu?
Am dezaprobat din cap şi am plescait din buze. Mi-am sprijinit obrazul pe palmă şi aşteptam reactia lui cu zâmbetul pe buze. Ştia că am dreptate pentru că începea să se întunece la faţă, iar vena de pe frunte devenea din ce în ce mai proeminentă. Touche Kor!
Începeam să mă plictisesc de mica lui transformare. M-am desprins de blat şi am vrut să mă îndepartez de masă, însă mâna lui mi-a prins încheietura şi m-a oprit.
S-a ridicat de pe scaun şi m-a lipit cu spatele de blat. Mi-a dat drumul la încheietură , în schimb şi-a pus ambele mâini lângă corpul meu împiedicându-mă să fug. Şi-a lipit trupul de al meu. Am înghitit în sec şi l-am privit în ochi. Era ca şi cum unul din visele mele se îndeplineau. Dar asta era doar o parte din vis. Cealaltă parte implica şi sexul pe masa din bucatarie, cu toate farfuriile şi paharele pe joc, facute praf. Dar acest vis nu o să se îndeplinească.
Am putut să îi simt cum îşi apasa barbăţia pe locul dintre pulpele mele. Am crezut că în acel moment o să ramân fară respiratie şi o să leşin. Dar încă stateam în picioare. Cu toate că genunchii mei se transformaseră în gelatină şi dacă nu m-ar fi sprijinit cu greutatea lui m-aş fi topit pe podea.
- Recunosc că Dylan nu e cel mai atragator barbat. Poti să ai o relatie doar de formă cu el. Să te ţii de mână, să îl saruti, să îl mângâi. Iar dacă vrei ca un adevarat barbat să te satisfacă, eu o sa fiu disponibil. În fond mereu am dorit să fiu în tine şi să te fac să nu te mai dai jos din pat a doua zi. Ce zici?
Am zâmbit şi mi-am pus mâna dreaptă pe obrazul lui. L-am mângâiat uşor, apoi i-am dat o palmă zdravană reuşind să îi întorc capul într-o parte. Simteam că îmi ia foc mâna, dar a meritat.
- Nu o să devin târfa ta!
L-am împins de lângă mine şi l-am privit. Puteam să jur că o să sară la mine şi o să mă strângă de gât. I-am aruncat un zâmbet arogant şi mi-am luat paharul cu limonadă, îndreptându-mă spre scari.
Capitolul 3


Şi am cazut pe gheaţă. Bratul drept se afla sub capul meu protejându-l. Prima lectie pe care am primit-o a fost cum să nu mă accidentez prea tare atunci când cad. Am oftat şi m-am ridicat în picioare scuturându-mi costumul. Într-un fel îmi era frică să mă uit la antrenor. Nu ştiam niciodată ce pot să gasesc. Milă sau duritate. Dacă Emma m-ar vedea în acest moment l-ar înjura de mama focului pe barbat şi l-ar numi barbar tiranic.
- Du-te acasă şi odihneşte-te!
- Nu e nevoie! Vreau să mă antrenez şi să….
- Alice eşti aici de 12 ore. Campionii trebuie să doarmă de asemenea.
A parasit ringul în linişte. Îşi batea joc de mine? De fiecare dată când încercam ceva nou şi cadeam în fund mă trimitea acasă. Ce fel de antrenor e acesta? Am dat cu patina de gheaţă înghitindu-mi reproşurile. Cât de mult mi-ar fi placut să ţip la el şi să arunc cu patinele după el.
Nu voiam să mă duc acasă. Sunt absolut sigură că iar o să dau peste Jake acolo, în timpul vizitei lui. În ultimul timp vine în casa mea zilnic. De fapt e şi casa surorii lui şi degeaba îmi fac sperante pentru că vine să o vadă pe ea. Cât îmi doresc să mi se îndeplinească toate visele pe care le am cu el. Să fiu casatorită cu el şi să îl aştept cu mâncarea caldă. Iar când el vine acasă să îmi spună că vrea să mă manânce pe mine şi să mă ia în brate, apoi să ne trezim amândoi în patul nostru după o noapte incendiară. Dar trebuie să revin cu picioarele pe pamânt. Mă urăşte! Niciodată nu mi-a spus nici macar un cuvânt frumos. Chiar şi saluturile lui sunt încarcate cu ură şi sarcasm. Ca şi cum nu ar vrea să mă vadă dar este nevoit.
- Alice! Dă-ţi şi cealaltă patină jos şi hai să mergem!
Mi-am întors capul şi am vazut-o pe brunetă. Statea în pragul uşii şi gâfâia. Era agitată şi într-un fel speriată?
- Hai odată! Şi dă-ţi jos costumul ăla ridicol!
Mi-am întors repede capul şi am desfacut repede şiretul patinei. M-am ridicat în grabă şi am observat că prietena mea se apropia de mine cu paşi repezi. Mi-a luat patina din mână şi m-a împins spre cabină pentru a mă schimba. A închis uşa şi mi-a spus să îmi dau jos costumul. Am tras aer adânc în piept şi am facut cum mi-a spus. M-am îmbracat cu un trening negru şi m-am încaltat cu o pereche de adidaşi albi. M-am privit în oglinda atârnată pe uşa şi mi-am dat drumul la par. A cazut pe umarul meu oprindu-se sub sâni. Blondul natural începea să se închidă din ce în ce mai mult. Bretonul lasat pe o parte îmi acoperea jumatate din ochii albaştri. Era ciudat să am ochi albaştri pentru că tata avea ochii negri, iar mama îi avea verzi. Dar trebuia să am ceva moştenit şi de la bunica Anna.
- Eşti gata?
Vocea brunetei m-a facut să tresar. Mi-am pus costumul în geantă şi am ieşit din cabină. Emma îmi ţinea patinele în cealaltă geantă. Când m-a vazut m-a luat de mână şi m-a tras spre ieşire. După ce am ieşit din patinoar m-a împins în maşina parcată exact la intrare şi a intrat după mine.
- Emma ce s-a întâmplat? Şi unde mergem?
Şoferul mergea în directia opusă casei noastre. Iar bruneta mai avea putin şi scotea fum pe nari.
- Îl omor! Dacă descopar că e adevarat ce cred, îl omor!
- Mă sperii! Pe cine vrei să omori?
Nu mi-a raspuns. Şi-a pus cotul pe portiera maşinii şi a început să dea agitată din picior. Erau foarte rare ocaziile când era atât de nervoasă. Ultima oară când am vazut-o aşa a fost acum patru ani. Când Jake a început să se comporte ca un animal când a aflat că eu şi sora lui ne mutam în aceeaşi casă. Acel moment în care am aflat că Jake mă detestă. În acest moment nu puteam să îi spun nimic Emmei pentru că exploda şi mai tare. Tot ce trebuie să fac e să aştept şi să vad unde opreşte maşina şi ce are de gând să facă nebuna de lângă mine.
Dar intram într-un cartier de la margine oraşului care arata destul de rau. Cu siguranţă dacă aş fi fost singură nu aş fi intrat niciodată aici. Blocurile aratau deplorabil, deşi erau câteva care aratau mai bine. La fiecare colţ de stradă erau diferite personaje care se încadrau perfect cu locul. Prostituate care îşi aşteptau clientii sau găşti de baieti care îşi pierdeau vremea pe treptele unei cladiri cu o multime de bere lângă ei şi fete în bratele lor.
- La naiba Emma, unde m-ai…
Când mi-am întors capul bruneta disparuse şi maşina se oprise. Brusc portiera mea s-a deschis şi fata m-a dat jos din maşină. Când picioarele mele au atins pamântul, un fior mi-a trecut prin tot corpul. Am strâns-o pe Emma de braţ şi m-am lipit de ea.
- Stai aici Kevin! Venim imediat!
- Ce? Emma eşti nebună? Unde m-ai adus?
A început să meargă şi m-a tras după ea. Uram când era prea nervoasă ca să îmi spună ce vrea să facă. Cu cât înaintam pe strazile cartierului cu atât frica mea creştea. Bruneta parea să nu aibă nici o problemă cu aşa ceva. Pumnii ei era foarte strânşi. Nu ştiu cine a facut-o să se enerveze atât de tare, dar nu o să scape fară rani grave.
Când am vrut să o interoghez mai mult, ea s-a oprit. Ne aflam în fata unui bar cu numele ’Shadow’s’. Placuta pe care era inscriptionat numele mai avea putin şi cadea. Nu vreau să vad ce s-ar întâmpla pe aici dacă ar veni vreo furtună.
- Numele i se potriveşte! Parcă ar fi oraşul fantomelor aici. Nu crezi Emm?
A dat doar din cap şi s-a apropiat de intrarea localului. A deschis uşa şi mi-a facut semn să intru prima. Am înghitit în sec şi am intrat înauntru. Bruneta a închis uşa şi venit în spatele meu. Am coborât nişte scari în formă de spirală şi am ajuns la bar.
În mijlocul încaperii se afla o masă de biliard în jurul careia erau adunati vreo zece baieti. Sau mai multi. În apropierea mesei se afla barul propriu-zis în spatele caruia se afla un batrânel şi câteva dintre chelnerite. Toate tinere! Ca să nu le mai punem la socoteală şi pe celelalte care se aflau în bratele unor baieti. Neonul de pe tavan abea se mai ţinea şi probabil o să cadă în capul cuiva. Cât mai curând. Deşi exteriorul localului arata îngrozitor, interiorul nu era atât de dezastruos. Cu exceptia neonului de pe tavan.
Brusc baietii au început să strige. Unii de bucurie, altii de nervi.
- V-am spus că regele Jake o să vă bată pe toti, nu?
M-am întors cu capul la Emma, dar ea deja înainta spre masa de biliard. Jake a enervat-o atât de tare? O priveam cum îşi face loc printre baieti ajungând la fratele ei. Brunetul a vrut să o îmbrăţişeze şi să o sarute pe obraz, dar sora lui i-a dat un pumn în obraz şi l-a trântit pe masa de biliard.
Am tresarit şi am facut paşii mare şi am încercat cu greu să mă strecor printre acele persoane ca să ajung la cei doi frati.
- Tâmpitule! Tu i-ai spus lui tata că vreau să plec la Londra, nu e aşa?
- Habar nu am despre ce vorbeşti!
Fata a strâns din dinti şi a ridicat din nou pumnul dorind să îl lovească din nou. I-am prins încheietura reuşind să îi opresc lovitura. M-a privit scurt, apoi şi-a concentrat toată atentia asupra brunetului.
- Uită-te putin la ea cum te apară cretinule! Şi tu nu vrei decât să o raneşti. Dar o să mă trimiti în Londra moartă şi într-un sicriu pentru că nu o las pe Alice singură. Nu cu tine prin preajmă!
- Ai nevoie de un anturaj mai bun. Şi ea nu e potrivită pentru tine! E doar o mironosiţă şi o să îţi dai seama de asta mai devreme sau mai târziu.
- Nici macar nu te-ai straduit să o cunoşti! De 18 ani nu faci altceva decât să o urăşti. O urăşti şi ea te iubeşte. Ştii ceva? Când o să fii în stare să te maturizezi atunci să vii la mine şi să vorbeşti cu mine. Poti să îmi dai drumul Alice!
Am privit-o câteva secunde apoi i-am dat drumul la mână. Şi-a mai privit fratele odată, apoi s-a îndepartat de el. Persoanele din jurul nostru i-au facut loc. Probabil că i-au cuprins frică după cele întâmplate. Sau ar trebui să îi fi cuprins. Lângă mine a aparut o chelneriţă brunetă care mi-a pus în mâna o sticlă de spirt şi o bucată de vată. Am privit-o, iar ea mi l-a aratat pe Jake cu capul.
Mi-am întors privirea şi am observat că brunetul tremura de nervi. Dacă Emma nu ar fi fost sora lui probabil acum era în drum spre morgă. Ce naiba să fac acum? Dacă mă apropii de el şi îmi face ceva? Nu! Nu ar putea să îmi facă nimic. Ştie că sunt punctul slab al surorii lui şi nu cred că ar vrea sa o înfurie şi mai tare.
Brunetul a împrăştiat cu mâna banii care se aflau pe marginea mesei de biliard şi şi-a privit prietenii.
- Luati banii şi plecati de aici!
- De fapt şefu’, ne gândeam să mai jucam o partidă.
- Ce dracu’ nu….
- Sigur că puteti juca. O să îl iau pe Jake de aici!
Baiatul s-a întors la mine şi mi-a aruncat o privire rece. L-am luat de mână şi l-am dat jos eliberând masa de biliard. Baietii mi-au multumit, iar eu m-am rezumat doar să le zâmbesc. Brusc ochii mi-au cazut pe Dylan şi Seth. Şi el îşi pierdea timpul prin cartierul acesta ciudat? La Seth mă aşteptam pentru că el e cel mai bun prieten al lui Jake şi amândoi sunt de nedespartit. Dar Dylan? Baiatul mă privea şi îşi muşca buza de jos.
Brusc m-am trezit târâtă în cealaltă parte a localului. Mi-am privit bratul şi am observat că brunetul era cel care îl strângea din nou.
- Te crezi deşteaptă? Cu ce drept îi faci să îmi încalce ordinele?
Am oftat şi l-am împins în fotoliul din spatele lui. Baiatul mă privea uimit şi probabil voia să mă înjure să mă apuce din nou de vreo parte a corpului meu şi să mă ranească din nou.
Prietenul sau s-a apropiat de noi în timp ce înmuiam o bucată de vată în alcoolul sanitar. Seth era de aceeaşi vârsta cu noi şi arata la fel de bine ca Jake. Avea parul roşcat şi ochii de un albastru mistuitor. El şi prietenul sau aratau ca nişte modele dintr-un catalog pentru baietii rai.
Brunetul vorbea cu prietenul sau despre cele întâmplate şi am profitat de aceasta ocazie şi i-am atins cu vata umedă coltul gurii care sângera. Nu a durat mult şi baiatul a început să ţipe şi mi-a prins încheietura mâinii.
- Mă doare!
- Da? Pai înainte să faci ceva stupid ar trebui să îţi aminteşti că sora ta e campioană la karate şi are toate centurile.
A strâns din dinti şi şi-a întors capul într-o parte. Aşa facea mereu când ştia că am dreptate. Ura acest lucru. Iar eu mă bucuram de fiecare clipă. M oftat şi mi-am dat ochii peste cap. Roşcatul ne privea cu zâmbetul pe buze.
- Seth îmi faci o favoare şi te duci la Emma? Maşina noastră e la câţiva paşi de aici. Ai grijă să nu facă o tâmpenie.
Baiatul a aprobat din cap şi s-a facut nevazut. Bruneta ar trebui să îmi multumească având în vedere că e topită după prietenul fratelui ei. Mi-am privit încheietura şi i-am dat de înteles brunetului că vreau să îmi dea drumul.
Şi-a dat ochii peste cap şi mi-a eliberat încheietura. Am apropiat din nou vata de gura lui şi l-am atins cu ea. Şi-a strâns pumnul şi a dat cu el de bratul fotoliului. Probabil acum voia să mă lovească pe mine.
- De ce ai facut-o?
Brunetul m-a privit în ochi şi a zâmbit. Şi-a pus mâinile pe fundul meu şi a început să îl mângâie. Iar începea cu perversiunile lui!
- Ca să o scap de tine!
- Dacă mă doreşti atât de mult, de ce mă urăşti?
- Hm! Nu o să te mint Alice! Da! Vreau să mă culc cu tine! Al dracului de mult şi o să reuşesc asta mai devreme sau mai târziu. Dar nu pot să nu te urasc pentru că mi-ai luat sora.
M-am saturat atât de mult de acest subiect. Mereu îmi spune că i-am luat sora, dar să mă lovească ceva dacă am avut vreodată intentia asta. Dar orice i-aş spune nu o să îi schimb niciodată impresia asta. Voiam atât de mult să am o replică. Să îl fac să se simtă prost. Să îl încoltesc aşa cum face mereu cu mine. Dar nu aveam şi nu puteam să fac nimic.
În timp ce mă uitam la el o cortină din ce în ce mai neagră se punea în fata ochilor mei. Mi-am dus mâna liberă la ochi frecându-i cu degetele. Începeam să îmi pierd şi echilibrul. Ce naiba se întâmpla cu mine?
- Alice?
Vocea lui avea o notă de îngrijorare, dar probabil era falsă. Dacă bratele lui nu mă sustineau acum eram pe podea. Am lasat vata să îmi cadă din mână şi am încercat să caut umerii brunetului pentru a mă sprijini de el. Dar în loc de asta am cazut în bratele lui. Mi-am ţinut ochii închişi pentru câteva clipe sperând să fie mai bine când îi voi deschide din nou.
Am putut să îi simt respiratia pe chipul meu, iar mâinile lui îmi înconjurau talia. Am tras aer în piept şi mi-am deschis ochii. Am întâlnit ochii negrii ai brunetului care mă cercetau curios şi putin îngrijorat. Din cauza unui impuls mi-am pus mâinile pe obrajii lui şi l-am privit. ’ Sarută-l proasto! Cine ştie când o să mai fii în bratele lui? Sarută-l!’
Ascultându-mi conştiinta mi-am lipit buzele de ale lui. Şi era atât de bine! Baiatul m-a lipit de corpul lui şi mi-a dat putin capul pe spate. Când limba lui a patruns în gura mea am simtit un fior în tot corpul. Îl sarutam şi el îmi raspundea! În sfârşit!
Mi-am împreunat mâinile după gâtul lui adâncind mai tare sarutul. Putea să fie un cutremur, o inundatie sau sfârşitul lumii, dar nimic nu m-ar face să mă desprind de buzele lui şi să plec din bratele sale.
Capitolul 4
Emma P.O.V


Dracu’ să îl ia! Am trântit cu putere uşa în urma mea şi m-am îndreptat spre locul unde era parcată maşina. Sper să se darâme acea cladire peste dobitocul de frate’miu. Nu! Să se darâme după ce iese Alice din ea.
Cum pot să am un frate geaman atât de cretin? Chiar crede că sunt în stare să o abandonez pe Alice doar ca să o ranească el şi mai mult? Când o să îşi deschidă ochii, Doamne? Până când o să continue razboiul acesta inutil cu prietena mea?
Am dat cu piciorul în roată spunând o înjuratură zdravană. Şoferul a ieşit din maşină neştiind ce se întâmplă. I-am aruncat o privirea furioasă, iar acesta şi-a plecat capul. Nu trebuia să mă razbun pe el, dar dacă nu o faceam simteam că o să explodez. Am tras aer în piept şi m-am sprijinit cu spatele de maşină punându-mi mâinile în sân. Mi-am ridicat privirea şi am observat că prietenul fratelui meu se apropia de mine. Ce super! El îmi mai lipsea pe cap.
- Mă bucur că limuzina ta e intacta.
Acel zâmbet reuşea mereu să îmi topească inima. Vântul îi ravăşea parul, facându-l să arate ca un star rock. Mi-am prins buza de jos între dinti tragând uşor cu ea. Ce naiba mă împiedica să nu îi sar în brate şi să îl sarut? Ce mă oprea? O da! Nervii mei!
- Să înteleg că Alice are vreo legatură cu asta , nu?
- O cunoşti foarte bine!
Şi-a facut zâmbetul şi mai larg şi s-a aşezat lângă mine. L-am privit cu coada ochiului. Şi-a scos din buzunarul blugilor un pachet de ţigari. Şi-a scos o ţigară şi mi-a întins pachetul. L-am privit în ochi pentru câteva clipe, apoi am luat şi eu o ţigară. Trecuse ceva timp de când nu mai fumasem şi sper să nu mă fac de râs în fata lui. Şi-a aprins ţigară cu o brichetă, apoi s-a întors spre mine şi mi-a aprins-o şi pe a mea.
Am tras fumul în mine până am simtit că îmi invadează plamânii. Mi-am întredeschis gura şi am lasat fumul cenuşiu să iasă printre buze. Roşcatul continua să stea sprijinit pe o parte şi mă privea.
- Am uitat ce fiară eşti!
Mi-am întors capul şi l-am privit. Avea un zâmbet pervers pe buze, în timp ce continua să îşi fumeze ţigară. Avea de gând să îmi amintească din nou ce s-a întâmplat acum patru luni în acea saptamână în Elvetia. Una din mâinile lui s-a aşezat pe talia mea. Degetele lui o mângâiau uşor, în timp ce mă apropia mai tare de el. M-am uitat peste umar şi am putut să vad privirea stânjenită şi obrajii roşii ai şoferului meu.
- Kevin nu vrei să îţi plimbi putin picioarele? Pentru zece minute?
Barbatul a aprobat din cap şi s-a întors cu spatele începând să se îndeparteze. Mi-am întors capul spre roşcat, iar buzele mele le-au întâlnit pe ale lui. Trupurile noastre erau lipite unul de altul, iar mâna lui a alunecat pe fundul meu. Limba lui şi-a facut loc printre buze, patrunzând în gura mea. Puteam să simt gustul de alcool şi tutun care punea stapânire pe gura mea. Am aruncat ţigara jos şi mi-am pus mâinile în parul sau, tragându-i capul mai aproape de al meu. Probabil şi-a aruncat şi el ţigara pentru că i-am simtit cealaltă mână pe unul dintre sâni. M-a lipit cu spatele de maşină şi mi-a despartit pulpele cu un genunchi. Am simtit cum mi se întarea sfârcul în timp ce el îl mângâia prin tricou şi sutien.
Şi-a luat mâna de pe fundul meu şi a deschis portiera. M-a trântit pe bancheta din spate şi s-a aşezat deasupra mea, lasându-şi greutatea peste mine.
- Seth! Seth! Opreşte-te!
Amândoi gâfâiam şi ne priveam în ochi. Dacă nu ne-am fi aflat în locul acesta şi nu riscam ca Alice sau Jake să apară îl lasam să continue. La naiba cât de mult voiam să meargă până la capat.
- Emma mă înnebuneşti! De fiecare dată când te privesc mă gândesc la acea noapte. Când ai…
- Seth te rog! Nu îmi aminti acea noapte! Am fost prea idioată!
Roşcatul m-a privit şi a zâmbit. Mi-am pus mâinile pe chipul lui şi l-am sarutat uşor pe buze. Şi-a apropiat din nou chipul de al meu şi ….
- Întrerup ceva?
Am tras repede aer în piept şi l-am privit pe cel deasupra mea. Baiatul s-a ridicat şi a ieşit din maşină. Am înghitit în sec şi m-am aşezat la locul meu în automobil. Mi-am scos capul afară şi am vazut-o pe prietena mea. Era roşie în obraji şi hainele ei erau putin şifonate. Să nu îmi spui că fratele meu a îndraznit să îi facă ceva. Nu a durat mult şi şoferul şi-a facut şi el aparitia şi s-a urcat la volan. I-am spus să pornească motorul şi i-am facut semn blondei să se urce. Roşcatul a sarutat-o uşor pe frunte pe prietena mea şi mi-a facut cu ochiul. Nu a durat mult şi fata s-a urcat în automobil, iar şoferul a început să conducă, îndepartându-se de acel loc.
M-am lipit de banchetă şi am rasuflat uşurată. L-am oprit pe Seth la timp, altfel verişoara lui risca să ne surprindă în plină actiune. Mi-am întors capul şi am privit-o. Îşi ţinea mâna pe inimă şi zâmbea.
- Ce s-a întâmplat cu tine? De ce nu ai ieşit odată cu mine?
Şi-a întors capul şi m-a privit. Am putut să vad că ochii ei straluceau.
- Pai i-ai facut o mică rană lui Jake şi am stat să îl ajut să o curete. Şi am ametit, am cazut în bratele lui şi ne-am sarutat. O Doamne , Emma! M-am simtit atât de bine să îl sarut. Dar nu cred că o să se mai întâmple vreodată.
Zâmbetul ei s-a transformat şi a luat o înfăţişare tristă. A trecut ceva timp de când nu am mai vazut-o atât de fericită. Dacă Jake şi-ar da seama ce pierde, poate noptile în care Alice suspină şi plânge după el s-ar termina. Au trecut mult timp de când nu am mai vazut-o adormind cu zâmbetul pe buze.
- Şi apoi ce s-a întâmplat?
- După ce s-a terminat sarutul m-am ridicat din bratele lui şi am vrut să plec. Dar m-a prins de mână şi m-a tras din nou în bratele lui şi m-a sarutat. Şi m-a luat pe sus şi m-a pus pe o masă de biliard mai veche şi a început să mă pipaie peste tot. Simteam că iau foc cu fiecare atingere pe care o lasa pe corpul meu. Doamne! Am ajuns să fiu o obsedată!
- Nu e nimic rau în asta Ali! E normal să te simti aşa pentru că îl iubeşti. Şi dobitocul nu îşi dă seama de asta.
A început să chicotească şi şi-a trecut mâna prin parul acela superb pentru care o uram. Parcă creştea cu fiecare lună mai mult. Încă îmi amintesc reactia mea când a spus că vrea să tundă mai mult de jumatate din el. Am zâmbit amintindu-mi cât de fiară sunt. Seth!
- Acum e rândul tau! Ce s-a întâmplat între tine şi Seth?
Statea întoarsă pe o parte şi avea acea privire de căţeluş nevinovat care aştepta să primească o recompensă. Am zâmbit şi mi-am luat o şuviţă de par între degete începând să mă joc cu ea.
- Ne-am sarutat şi ne-am pierdut amândoi în pasiunea acelui sarut. Dacă mai întârziai câteva clipe mă gaseai facând sex cu el.
- Ce neruşinată eşti!
Am început să râdem amândouă şi mi-am amintit toată scena dintre mine şi roşcat. Sarutul lui m-a facut să uit aproape de tot. Să uit cum mă cheamă, cine sunt şi mai ales să uit că exist. Numai el putea să îmi fac acest lucru. Nici unul din fraierii cu care am ieşit până acum nu mi-a facut trupul şi inima să tremure. Nici unul din ei nu mi-au trimis fiori în tot corpul din cauza mângâierilor lor. Nici unul din ei nu a reuşit să pună mâna pe inima mea, deşi aproape toti au încercat. Iar tipul acesta venit din Europa a reuşit să mă încatuşeze cu o singură privire pe care mi-a aruncat-o.

Flashback


- Emma! Coboară până jos, vreau să cunoşti pe cineva!
Mi-am lasat capul pe spate şi am oftat. Fata asta mereu gasea o modalitate să mă dezlipească de aparatele de gimnastică. Cred că o facea intentionat. M-am dat jos de pe bicicletă şi mi-am şters fruntea cu un prosop şi am luat o sticlă de apă în mână. Am rasucit capul, în timp ce deschideam uşa încaperii. Era atât de bine să am propria sală în casă. Să locuiesc cu Alice într-o casă superbă a fost cea mai bună idee posibilă.
Am dus gâtul sticlei la gură şi am baut apa din aceasta. Am coborât uşor treptele de lemn şi am ajuns la parterul vilei. Am auzit râsul prietenei mele şi mi-am întors capul. Blonda statea pe unul din scaunele din bucatarie şi vorbea cu un baiat. Acesta a fost primul care m-a observat şi şi-a îndreptat privirea spre mine. Am simtit un mic fior pe şira spinarii şi am strâns în mâini sticla de plastic.
Alice şi-a întors capul şi m-a privit cu zâmbetul pe buze. S-a dat jos de pe scaun şi s-a apropiat de mine. M-a sarutat pe obraz şi m-a luat de mână apropiindu-mă mai tare de noul personaj din viata noastră.
Baiatul s-a dat jos de pe scaun şi mi-a zâmbit. Era mai înalt decât mine cu un cap şi uram să îmi dau capul pe spate ca să mă uit la cineva. Semana atât de bine cu Alice. Amândoi aveau ochii albaştri, pe care prietena mea i-a moştenit de la bunica ei. Alice avea parul blond, dar tipul cel nou avea parul roşcat. Şi puteam să simt aura lui de rebel. Purta o pereche de jeanşi cam spalaciti şi un tricou polo. În urechea dreaptă avea câţiva cercei micuti, iar la mâna stângă avea o brăţară neagră, lată.
- Emma, el e verişorul meu Seth! Seth, ea e prietena mea cea mai buna Emma!
Roşcatul şi-a întins mâna dreaptă şi mi-a zâmbit. Am încercat să îi întorc zâmbetul, dar eram prea hipnotizată de ochii lui. I-am întins mâna, iar baiatul mi-a prins-o în a lui. În acel moment am simtit că i-au foc înauntru. Inima a început să îmi bată nebuneşte. Ce naiba se întâmpla cu mine? Nu am mai simtit asta niciodată. Palmele mele începeau să îmi transpire şi chiar dacă încercam să îmi retrag mâna, roşcatul o ţinea prea strâns.
- Încântat să te cunosc în sfârşit, Emma! Am auzit multe despre tine!
Mi-a luat mâna şi a apropiat-o de gura lui. Şi-a apasat buzele pe pielea mea şi a depus un sarut tandru. M-a privit din nou în ochi şi a eliberat strânsoarea. Mi-am luat mâna din a lui şi am privit-o preţ de câteva clipe.
- Seth se mută aici şi o să locuiască cu bunicul Eric. Nu e minunat? Dar o să îmi lipsească Londra şi tururile tale.
Roşcatul a zâmbit şi a îmbrăţişat-o pe verişoara lui. A sarutat-o pe frunte şi a început să îi mângâie parul. Şi-a întors capul şi m-a privit cu un zâmbet pervers, masurându-mă din cap până în picioare. Când ochii lui s-au oprit pe sânii mei, am simtit că mă dezbracă din priviri. La naiba! De ce trebuia să port bustiera care îmi scotea în evidenţă sânii?
- Mă bucur să fiu acasă! Mult de tot!

End of Flashback


Am zâmbit şi m-am uitat pe geamul maşinii. Încă de când l-am privit în ochi pentru prima oară, m-a tulburat. Şi o să o facă în continuare până se va plictisi. Şi vreau să vad cât durează până explodam amândoi.
Wou . Asta da fic . Imi place forte mult . Nu pream ce sa spun despre el este prea marfa ficul si am bucur ca ai putut sa faci un al doilea sezon din This N That . Oricum e frumos ficul si astept de ceva timp s a pui enxt-ul . sunt o persoana mai nerabdatoare , doar ma cunsti . Ficul e frumos si imi palce cum e personalitatea Emme si lui Alice . Le ador pe cele dua sper s a aduci next-ul curadn c a mor aici de nerabdare .
Warning: Limbaj vulgar


Capitolul 5


Am ramas cu gura cascată când am intrat în bucatarie. Prietena mea se afla pe unul din scaunele din bucatarie şi vorbea cu parintii ei, iar fratele ei îi privea cu zâmbetul pe buze.
- Alice, scumpo!
Mama gemenilor s-a dat jos de pe scaun şi s-a îndreptat spre mine. M-a luat în brate şi m-a strâns la pieptul ei. Au trecut şase luni de când nu am mai vazut-o. Nici pe ea, nici pe sotul ei şi mai ales pe parintii mei. Bruneta m-a îndepartat putin de ea şi m-a privit. Şi-a apasat buzele pe fruntea mea, în timp ce sotul ei s-a apropiat de amândouă. M-a luat la rândul lui în brate şi m-a sarutat pe obraz.
- Sonia, Will! Mă bucur atât de mult să vă vad!
Femeia a aprobat din cap şi m-a luat de mână, tragându-mă după ea. M-am aşezat pe singurul scaun liber. Lângă Jake! Mi-am ţinut rasuflarea până am simtit că fundul meu atingea scaunul. Parfumul lui aproape mă îmbata. Am dat uşor din cap şi i-am privit pe cei mai buni prieteni ai parintilor mei. Emma şi Jake radiau de fericire în prezenta celor doi.
- Dacă voi sunteti aici, înseamnă că şi mama şi tata sunt aici?
Tatal gemenilor s-a uitat mai întâi la sotia lui, apoi la mine.
- Da! Sunt la spital acum!
Inima mi s-a oprit pentru o clipă. Mama şi tata erau la spital? Am sarit de pe scaun şi am vrut să plec din bucatarie, dar mâna lui Jake a prins-o pe a mea. M-a tras uşor spre el şi mi-a înconjurat mijlocul.
- Nu au păţit nimic scumpo! Mama ta a depus putin efort şi Sasha a dus-o la spital să îi facă un control. Pot aparea aici din moment în moment.
O priveam pe Sonia în timp ce îmi spunea ce se întâmplase. Anii parcă trec pe lângă ea, fară să îi lase nici o urmă de îmbatrânire. Nici un rid, nici macar o urmă că pielea ei ar putea să se lase în curând.
Mi-am întors privirea şi am observat zâmbetul pervers de pe chipul brunetului. Abea acum realizam că încă mă aflam în bratele lui, iar una din mâinile lui se afla pe fundul meu. Mi-am dat ochii peste cap şi m-am aşezat înapoi pe scaun, îndepartându-i bratele. M-am uitat în fata mea şi Emma era gata să îi arunce cu doza de suc în cap. Am lovit-o uşor cu piciorul peste masă şi i-am facut semn să stea liniştită. Aceasta şi-a strâns doza în mână şi s-a întors cu capul spre parintii ei.
- Daniel mi-a aratat ultimul numar al revistei. Mi-a placut foarte mult pictorialul cu tine şi patinajul, Alice!
Sonia mă privea cu zâmbetul pe buze, în timp ce mângâia mâna fiicei ei. I-am întors zâmbetul simtind că obrajii îmi iau putin foc.
- Nu e mare lucru! Am facut-o pentru că bunicul meu, socrul şi fiica ta m-au înnebunit cu asta.
- Te-ai nascut să fii fotomodel, iubito! Aici o moşteneşti pe mama ta şi Slavă Domnului că monstrul nu a contribuit decât la frumusetea ta.
Am început toti să râdem pentru că ştiam cu totii la cine se referea bruneta. Sonia şi tata mereu se tachinau spunându-şi diferite apelative. Obiceiuri cu care au ramas din liceu şi care mă amuza de fiecare dată când îi vad pe amândoi. Bruneta s-a ridicat de pe scaun şi a aruncat o privire la piscina din spatele casei.
- Ce ar fi sa vă duceti să vă pune-ţi costumele de baie, fetelor? E foarte frumos afară, iar noi trei suntem deja echipati.
M-am uitat la prietena mea, iar aceasta a aprobat din cap şi s-a dat jos de pe scaun. Am zâmbit şi am facut acelaşi lucru, iar în momentul în care m-am întors, am simtit palma fratelui ei, lovindu-mi fundul.
Am strâns din pumni şi mi-am muşcat buza de jos încercând să mă abtin. Am urmat-o pe prietena mea şi am urcat scarile. Dacă parintii lui nu ar fi fost acolo m-aş fi întors şi i-aş fi dat o palmă atât de tare, încât avea să îi ramână urma pe obrazul lui pentru o saptamână cel mult. Dar nu puteam să fac o scenă în fata Soniei şi a lui Will. Ei credeau că între noi e lapte şi miere şi ne iubim ca fratii. Dacă ar şti ce demon de copil au, nu m-ar crede niciodată. Cum poate o fiinţă ca el să fie produsul dintre Will şi Sonia şi să fie şi rudă cu Emma?
Am oftat şi mi-am luat costumul de baie din dressing şi m-am dus în baie pentru a mă schimba. Mi-am dat pijamalele jos şi m-am îmbracat cu slipul şi sutienul costumului. Era unul din preferatele mele, pentru că Jake mi l-a daruit. Chiar dacă a fost fortat să îl cumpere de sora şi mama lui. Dar era exact ce voiam. Mov şi cu modele albe. Dar poate nu s-a fortat atât de mult să îl cumpere, având în vedere că se mulează pe sâni şi cred că ochii lui o să se bucure de privelişte. Mi-am prins parul într-un coc şi m-am privit în oglindă. Chiar seman cu mama atât de mult? Tot timpul mi se spune că semană cu mama la corp şi la chip şi cu tata la caracter. Uneori e ciudat şi enervant să fii o D’Alessandro. Mai ales că toti mă compară cu parintii mei şi se aşteaptă să fiu fotomodel ca mama sau să conduc revista ca tata. Dar nu o să se întâmple!
Am tras aer în piept şi am ieşit din baie şi mi-am luat un prosop mare şi negru cu mine. M-am uitat prin camera, mi-am luat telefonul, apoi am ieşit. Pe hol m-am întâlnit cu prietena mea. Purta un costum roşu, simplu, dar care arata perfect pe ea. Am observat că în mână avea aparatul foto şi un prosop. I-am aruncat o privire dezaprobatoare şi am încercat să îi iau camera.
- Nu! În plus ador să îţi fac poze în costum de baie. Te-ai nascut să fii model.
- Bunicul tau nu ştie cum să mă facă să pozeze în costume de baie, nu?
Bruneta a început să râdă şi m-a luat de mână şi am început să coborâm scarile. Când am ajuns din nou în bucatarie am observat că parintii gemenilor au disparut, însă în locul lor a aparut Seth. Mi-am ridicat o sprânceană şi am privit-o pe prietena mea. Era deja un caz pierdut! Se holba la varul meu ca şi cum ar fi vrut să sar pe el şi să îl manânce de viu.
Cei doi şi-au întors privirile şi s-au ridicat de pe scaune. Amândoi erau doar în slip, iar hainelor lor se aflau pe blatul bucatariei.
- Mama şi tata au spus că ar trebui să ne petrecem după-amiaza numai noi patru.
Sunt sigură de asta! Ticalosule! Zâmbetul tau idiot îmi spune că ai avut de a face cu toată această cacealma. Am dezaprobat şi am început să o împing pe brunetă spre uşa din spate, în timp ce ea nu îşi lua privirile de pe roşcat. Ajunşi în curtea din spate, mi-am întins prosopul pe unul dintre şezlonguri şi am deschis umbrelă. Prietena mea şi-a întins prosopul pe unul dintre şezlongurile în care se scaldau razele soarelui, iar varul meu s-a aşezat lângă ea. Brunetul mă privea cu zâmbetul sau caracteristic pe buze, în timp ce se aşeza lângă şezlongul meu.
- Să înteleg că încă urăşti să te bronzezi?
I-am ignorat întrebarea şi am luat o revistă de pe masa rotundă care era între noi doi. Mi-am lasat mobilul pe aceasta şi le-am aruncat o privire scurtă celorlalti doi. Seth o dadea pe Emma cu cremă, în timp ce aceasta arata de parcă ar fi fost în paradis. Am dezaprobat din cap şi am început să rasfoiesc revista.
- Nu ar trebui să faci ceva în legatură cu sora şi prietenul tau cel mai bun?
- Îmi plac sânii tai în sutienul acesta!
Replica lui mi-a taiat rasuflarea pentru o clipă şi l-am privit. Îşi ţinea barbia pe palmă şi mă privea cu un rânjet pervers pe faţă. La câte fete nu a spus acelaşi lucru, iar ele s-au aruncat imediat în bratele şi între picioarele lui? Trebuie să te stapâneşti Alice! Oricât de mult l-ai dori, el nu te iubeşte. Nu vrea decât să se culce cu tine şi să te facă şi mai tare să suferi.
Am înghitit în sec şi mi-am întors privirea spre paginile revistei.
- Ai de gând să intri în apă?
- Cu tine? Niciodată!
Brunetul a început să râdă şi s-a ridicat de pe şezlong. S-a pus în fata mea şi mi-a luat revista din mână.
- Hei chiar ci… ce naiba faci?
Baiatul m-a luat în brate şi m-a ridicat de pe şezlong, facând câţiva paşi spre piscină. Am început să mă zbat în bratele lui şi să îi spun să mă lase jos, dar nemernicul nu mă asculta. Ajuns la marginea bazinului mi-a facut din ochi şi a sarit cu mine în apă. Ne-am scufundat amândoi, iar în acel moment am reuşit să mă eliberez de el şi să ies la suprafaţă.
Am început să tuşesc pentru că am înghitit apă, iar brunetul a venit în spatele meu şi m-a întors cu fata la el. M-a lipit de peretele piscinei şi mi-a înconjurat mijlocul cu bratele lui. I-am dat o palmă pe umar şi l-am privit furioasă.
- Eşti nebun? Nu voiam în apă!
- Ţi-am spus că îmi place sutienul acesta, mai ales când e ud şi se lipeşte perfect de sâni.
Mi-am întors capul într-o parte, încercând să ascund roşeata din obraji, dar nu cred că reuşeam. Baiatul a început să râdă şi mi-a prin barbia între degetele lui. Mi-a întors capul şi m-a sarutat pe buze. Ce naiba facea? Mă saruta de faţă cu sora şi prietenul lui. Dacă parintii lui s-ar fi aflat aici, ar fi facut la fel? Dar cui îi pasă de fapt? Mă saruta din nou şi asta era cel mai important.
Mi-am pus mâinile în parul lui şi l-am apropiat şi mai mult de mine. Limba lui a patruns în gura mea, atingând-o pe a mea. Acea senzatie care îmi dadea furnicaturi în tot corpul a revenit. Acea senzatie pe care nu voiam să o las să plece. Voiam să o simt până mă topeam.
Mâna lui a alunecat de pe barbie pe sânul meu, începând să îl maseze. Sfârcul mi se întarea cu fiecare mişcare pe care o facea, în timp ce limba lui îmi controla gura.
Am auzit sunetul telefonului meu, dar nu am rupt sarutul. Nu voiam să o fac pentru nimic în lume. Doamne! Ce naiba se întâmplă cu mine? Dacă Jake m-ar duce în pat în momentul acesta, l-aş lasa să meargă până la capat. Să stingă focul pe care l-a aprins în mine. Să…
- Alice e Nathan!
Jake a rupt brusc sarutul şi m-a privit în ochi. Devenea nervos. Din ce în ce mai nervos. Am înghitit în sec şi m-am desprins din bratele lui şi m-am apropiat de scară. Opreşte-mă, prostule! Vino după mine şi sarută-mă din nou! Nu mă lasa aşa şi apoi pleacă să termini cu alta ce ai început cu mine. Nu fă asta!
Mi-a tresarit inima când am auzit apa. Se mişca. Dar în loc să continue cu ce a început, a trecut pe lângă mine şi s-a dus la şezlongul sau. Am urcat şi eu scarile şi am observat că bruneta îmi ţinea telefonul în mână, iar prosopul meu se afla în mâinile roşcatului. Jake a început să se şteargă nervos reuşind să îşi înroşească pieptul.
Am oftat şi am luat mobilul din mâna prietenei mele în timp ce varul meu îmi punea prosopul pe cap.
De ce mă suna Nathan? Nu l-am mai vazut de un an, de când a plecat în America să urmeze facultatea. Acel Nathan pe care l-am folosit ca să îl fac gelos pe Jake. Acel Nathan care…
Am tresarit când telefonul a început să sune din nou şi era el. am tras aer în piept şi am raspund, fixându-l cu privirea pe brunet. Statea pe şezlong şi mă privea furios, în timp ce distrugea revista pe care o citeam eu.
- Hei Nathan! Mă bucur să te aud!
- Şi eu mă bucur Alice! Am venit acasă şi vreau să te vad! Vrei să iei cina cu mine?
Am ramas fară glas. Nathan s-a întors şi voia să mă vadă. Cel mai mare duşman a lui Jake voia să îl enerveze din nou. Şi de data asta el o să se folosească de mine şi nu invers. Sunt sigură că Jake şi-a dat seama de ce vrea Nathan. Ce naiba să fac? Dacă mă duc la cină cu Nathan, Jake o să ia foc şi cred că o să mă urască şi mai tare.
- Alice? Mai eşti acolo?
Mi-am scuturat capul şi mi-am întors privirea spre prietena mea. Mă privea cu zâmbetul pe buze şi dadea din cap. Voia să accept orice ce vrea Nathan.
- Da, scuze! Um… da sigur, accept!
- Perfect! Vin să te iau la şapte! Ne vedem atunci!
Am închis convorbirea şi am tras aer în piept. Cei trei mă priveau în acelaşi timp. Emma fericită, Seth confuz, iar Jake furios.
- Ce vrea Nathan, Ali?
Fata asta chiar vrea să îl enerveze pe fratele ei. Ştia perfect că Nathan a fost cel care mi-a spus pentru prima oară Ali. Am lasat telefonul pe şezlongul roşcatului şi am oftat.
- În seara asta iau cina cu el!
Au auzit imediat sunetul apei şi mi-am întors privirea. Brunetul aruncase revista în apă şi se ridicase pe de scaunul lui. Şi-a luat telefonul în mână şi a început să se apropie de mine cu paşi repezi. S-a oprit lângă mine şi mi-a spus cu dintii strânşi:
- Un sex cât mai placut!
M-a lovit intentionat cu umarul lui şi a trecut pe lângă mine. Emma era gata să se ducă după el, dar am oprit-o. Eram sigură că o să reactioneze urât. Dar acum crede că o să mă culc cu Nathan. Orice aş face o să creadă toată viata despre mine că sunt o târfă.
Prima , din nou . Ce bine ca ai pus next-ul . si sunt fericita c a nu ai renuntat la el c a nu mai posteaza nimeni in afara de mine . a fost frumos si putin trist partea aceasta , dar totusi mi-a palcut mult de tot . Sunt curioasa ce se va inamplat cu Alice si cu Nathan , sper ca nu ceva rau . De ce doamne iarta-ma nu s-a dus dupa ea , idiotul ala de Jack? Pe bune prea idiot .
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7