Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Do you love me?

#45
Capitolul 19


- Tata, o sa fiu bine! Unchiul Leo o sa aiba grija de mine.
- Tot nu inteleg de ce vrei sa te muti la el! Te-ai certat cu Emma?
- Nu, nu m-am certat cu Emma! Vreau doar ca unchiul Leo sa ma ajute cu cariera mea. E cel mai bun!
Mi-am lasat capul pe spate si am privit tavanul aeroportului in timp ce tata imi enumera motivele pentru care ar trebui sa stau acasa. Seth si Emma se sarutau de zor, in timp ce Jake statea in fata noastra, cu mainile in san.
Mi-am indreptat capul si am tras aer in piept.
- Tata, nu mai incerca sa ma convingi! Normal ca o sa fiu aici cand Emma si Seth o sa inceapa pregatirile si o sa fiu prima la spital cand o sa nasca mama. Nu mai exagera, nu ma mut in Alaska si o sa traiesc intr-un iglu departe de civilizatie.
Barbatul a inceput sa rada si m-a facut sa zambesc. Imi si imaginez gropitele din obraji atunci cand rade. Am strans telefonul in mana cand mi-am dat seama ca Jake ma privea incruntat.
- Tot nu imi place. Alexa, vino si vorbeste cu fiica ta!
Mi-am dat ochii peste cap si am oftat. Mi-am lasat capul in jos si am inceput sa ma joc cu piciorul pe podea, in timp ce continuam sa zambesc.
- De ce e numai fiica mea atunci cand nu te asculta? Iubito, eu te las in pace. Tu stii mai bine ce faci, dar daca ratezi nasterea fratelui sau surorii tale vin acolo si te aduc cu forta.
Am inceput sa rad si mi-ar fi placut sa vorbesc cu ei fata in fata. Cu siguranta saream in bratele mamei, in timp ce tata era bosumflat si dezaproba din cap.
- Crezi ca as putea sa ratez asa ceva? Cu toate ca mi-ar placea sa te vad cum vii dupa mine in Londra, exact dupa ce ai nascut.
- Nu ma pune la incercare Alice Catherine D’Alessandro!
- Cum as putea? Am ras. Doar incearca sa il faci pe tata sa ma lase in pace. Si o sa ne vedem in curand. Va iubesc.
- Si noi te iubim, draga mea! Nu iti face griji pentru tatal tau. Dar sa stii ca deja l-a sunat pe Leo si l-a amenintat. Daca scumpa mea fetita are si o zgarietura iti tai capul, Leonardo!
Am inceput din nou sa rad cand am auzit-o pe mama. Mereu reusea sa il imite perfect pe tata atunci cand era nervos. Si era atat de amuzant cand se imitau unul pe altul.
Mi-am luat la revedere de la ea si am terminat apelul, punand telefonul in buzunarul hanoracului cu maneca scurta.
Am tras aer in piept si am luat o revista de langa mine in maini si am inceput sa o rasfoiesc.
- Totul e bine?
- Ihm! Sa stii ca tata deja l-a amenintat pe tatal tau.
Roscatul a ras si mi-a ciufulit parul.
- Stiu! Tata mi-a dat mesaj! Mi-a spus ca sta doar o zi si apoi plecati.
Am ridicat din umeri si l-am privit rapid pe brunet. Isi tinea capul intr-o parte si continua sa fie incruntat.
Am crezut ca o sa fie mai bine pentru ca Seth a facut pace cu el si putin cate putin redeveneau prieteni. Dar presupun ca acum ma uraste si mai mult. Renunta, Alice! Doar renunta!
Am oftat si mi-am coborat din nou ochii pe revista si am mai dat o pagina. O data plecata de aici o sa ma uite pentru totdeauna. O sa se intoarca in bratele Sarei si o sa ma uite. Sunt o mare idioata! O sa isi refaca viata atat de usor, iar eu… Probabil o sa am nevoie de ani intregi ca sa il uit si sa ma indragostesc din nou. Daca o sa ma pot indragosti de altcineva.
- Si ce o sa faci cu facultatea, Alice?
Mi-am ridicat capul si am privit-o pe prietena mea. Am clipit de mai multe si mi-am dat o palma usoara peste frunte.
- Am uitat complet de ea! Si probabil tata mi-a spus, dar nu l-am ascultat! Chiar am uitat!
Bruneta si-a pus mainile in san si a oftat.
- Nu imi vine sa cred ca ma parasesti. O sa fie oribil la facultate fara tine! Oribil iti spun!
Am zambit si mi-am pus capul pe umarul ei. Mi-am pus mainile in jurul bratului ei si am sarutat-o pe obraz.
- O sa fie bine! Eu o sa te sun si o sa te plangi de profesori si colegii. Si o sa te lauzi cu faptul ca o sa faci avansuri baietilor si ii lasi balta. Si tu nu ai auzit asta. L-am privit pe roscat, insa acesta era perfect calm. Mi-am intors privirea si am continuat. Si eu o sa iti spun despre mine si despre nazbatiile pe care le fac cu Andrew si cu unchiul Leo.
- Andrew? Nici nu ai plecat si deja ai facut o cucerire?
- E cucerit de mult! Acum trebuie sa il revendic!
Am inceput sa radem amandoua, dar un pumn in scaun si un mormait ne-a oprit brusc. Mi-am intors capul si am observat ca brunetul era nervos si inca isi tinea pumnul incordat pe scaunul de langa el.
Am tras aer in piept si m-am ridicat de pe scaun. De cand a aflat a stat imbufnat si nu face altceva decat sa mormaie. M-am apropiat de el si l-am luat de mana, ridicandu-l de pe scaun.
- Vreau sa vorbim!
- O sa pierdem avionul!
- Mai avem o ora si jumatate la dispozitie!
Am inceput sa il trag dupa mine. Trebuia sa fim numai noi doi, altfel Seth ar fi sarit de pe scaun si cu siguranta s-ar fi iscat o alta bataie si de data asta Jake avea sa riposteze.
M-am oprit si am observat ca eram la o distanta considerabila de ceilalti doi. I-am dat drumul brunetului si m-am intors cu fata la el.
- Bine! Stiu ca te-ai certat din cauza mea cu Seth si acum trebuie sa va refaceti relatia. Imi pare rau! Dar daca nu ai fi fost atat de ticalos si i-ai fi spus de la inceput de ce se intampla intre noi , poate nu s-ar fi ajuns aici.
- Mda, m-ar fi batut cu lopata pana m-ar fi bagat in mormant.
- E un gradinar prost!
- Ai terminat?
- Nu! Uite, Jake, esti fratele Emmei si prietenul lui Seth! In afara faptului ca te iubesc vreau sa cred ca suntem prieteni. Imi este clar ca intre noi doi nu poate exista o relatie cum au Emma si Seth. Macar putem incerca sa fim prieteni, nu?
A oftat si m-a privit in ochi. Mi-a pus o mana pe obraz si s-a apropiat cu un pas de mine.
- Nu putem fi prieteni, Alice!
Am oftat si am simtit cum lacrimile isi croiau drum spre ochii mei. Am inghitit in sec si l-am privit.
- De ce?
M-a privit in ochi pentru cateva clipe, apoi m-a sarutat. Si-a pus mana in parul meu si mi-a apropiat capul mai mult de al sau. A inceput sa ma impinga. Brusc am auzit ca a deschis o usa si m-a impins intr-o incapere racoroasa. Inca aveam ochii deschisi si am putut sa vad ca era o baie. Dar nu eram sigura daca era de barbati sau de femei.
A deschis o cabina si m-a impins inauntru. In timp ce limbile noastre se intalneau, el inchidea usa cabinei. Mi-am pus mainile pe umerii lui in timp ce m-a lipit de zid si si-a pus mainile pe pantalonii mei. Ne-am despartit buzele pentru a respira si ne-am privit in ochi. Mi-am coborat mainile pe abdomenul lui si i-am apucat tricoul. Brunetul mi-a deschis pantalonii si i-a dat jos pana la genunchi.
- Jake… nu e bine… ce facem!
A zambit si a inceput sa ma sarute de mai multe ori, in timp ce isi descheia cureaua.
- Atunci de ce imi dai tricoul jos?
Inainte sa imi dau seama aveam deja haina lui in mana, iar abdomenul sau era gol. Degetele lui imi trageau in jos fermoarul hanoracului, in timp ce ma saruta pe gat.
Mi-am muscat buza de jos si am tras aer in piept. Baiatul si-a lipit trupul de al meu si si-a lasat capul in jos pentru a-mi saruta sanii. A scos unul din cupa sutienului si si-a trecut limba peste sfarc.
Am gemut si m-am lipit mai tare de zid. Mainile lui mi-au ridicat usor solduri si m-a patruns. Am scos un geamat adanc si mi-am dat capul pe spate, lasandu-l prada gurii lui.
Nici macar nu mi-am dat seama cand mi-a indepartat boxerii, cand i-a indepartat pe ai lui. Tot ce stiam in acest moment era ca am cazut din nou în capcana. Il lasam din nou sa ma atinga si nu ma impotriveam atingerilor lui. Nu puteam. Corpul meu nu imi asculta creierul.
Si-a unit buzele cu ale mele, in timp ce s-a impins mai adanc in mine. I-am prins suvitele de par intre degete si l-am tras, facandu-l sa geama si sa ma patrunda din nou.
Dupa mai multe momente in care am simtit ca ma topesc, brunetul m-a patruns pentru ultima oara si m-a tinut in brate. Amandoi gafaiam si respiram greu, iar baiatul m-a sarutat pe frunte. S-a dat cativa pasi inapoi si a inceput sa se imbrace. Si-a luat tricoul de jos, in timp ce imi incheiam pantalonii.
M-a sarutat din nou, apoi m-a privit in ochi. Si-a tras tricoul peste cap si m-a ajutat sa imi inchei hanoracul. Brunetul a deschis usa cabinei si s-a uitat in stanga si in dreapta, apoi mi-a facut semn ca putem sa iesim.
M-am oprit in fata oglinzii si am observat ca eram rosie la fata, iar parul meu arata de parca s-ar fi jucat pisicile in el. Am oftat si am inceput sa imi trec mainile prin par, incercand sa il aranjez.
Brunetul s-a sprijinit de blat si a oftat.
- De asta nu putem fi prieteni!
Mi-am lasat mainile langa chiuveta si am oftat. Mi-am lasat capul in jos si am incercat sa imi gasesc cuvintele potrivite. Mi-am ridicat capul si l-am privit. Mi-am pus mana pe obrazul lui.
- Daca ai putea sa incerci sa ma cunosti, poate totul ar fi mai bine. Pot sa iti ofer mai mult decat sex, Jake. Mult mai mult!
M-a privit in ochi pentru cateva clipe, apoi s-a indepartat de mine.
- Ma duc sa iau cafea. Sa avem o scuza!
A plecat inainte sa spun ceva sau sa imi spuna ceva. Am oftat si m-am intors din nou cu fata la oglinda.
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!



Răspunsuri în acest subiect
Do you love me? - de Alexi - 07-02-2012, 04:18 PM
RE: Do you love me? - de Death Rose - 07-02-2012, 04:42 PM
RE: Do you love me? - de Katniss - 07-02-2012, 07:37 PM
RE: Do you love me? - de CyBeR - 07-02-2012, 11:56 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 10-02-2012, 08:59 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 18-02-2012, 09:03 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 29-02-2012, 05:27 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 07-03-2012, 08:07 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 10-03-2012, 04:49 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 15-03-2012, 10:44 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 15-03-2012, 11:48 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 16-03-2012, 08:08 AM
RE: Do you love me? - de Erdna - 16-03-2012, 12:55 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 16-03-2012, 09:14 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 29-03-2012, 12:45 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 30-03-2012, 10:40 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 07-04-2012, 11:16 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 12-04-2012, 06:40 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 12-04-2012, 09:11 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 18-04-2012, 05:32 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 18-04-2012, 10:27 PM
RE: Do you love me? - de Sushi - 19-04-2012, 01:40 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-04-2012, 04:21 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 19-04-2012, 05:16 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 19-04-2012, 07:40 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 29-04-2012, 05:17 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 30-04-2012, 10:50 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 01-05-2012, 06:57 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 01-05-2012, 09:04 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 03-05-2012, 09:53 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 04-05-2012, 01:36 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 04-05-2012, 09:40 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 11-05-2012, 08:02 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 11-05-2012, 08:56 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 11-05-2012, 09:17 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 16-05-2012, 07:03 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 17-05-2012, 04:09 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-05-2012, 06:06 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 19-05-2012, 10:21 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 26-05-2012, 12:04 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 26-05-2012, 12:32 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 26-05-2012, 09:42 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 27-05-2012, 07:38 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 27-05-2012, 09:42 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 09-06-2012, 07:59 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 24-06-2012, 01:17 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 25-06-2012, 09:10 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 03-07-2012, 09:23 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 03-07-2012, 07:34 PM
RE: Do you love me? - de Lara - 04-07-2012, 12:13 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 13-07-2012, 09:46 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 16-07-2012, 05:11 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 17-07-2012, 10:50 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 09-08-2012, 11:56 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 09-08-2012, 05:26 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 13-08-2012, 09:06 PM
RE: Do you love me? - de Lexxu - 16-08-2012, 12:49 PM
RE: Do you love me? - de Abbeh. - 19-08-2012, 03:25 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 22-08-2012, 07:43 PM
RE: Do you love me? - de Lexxu - 22-08-2012, 09:50 PM
RE: Do you love me? - de Lara - 08-09-2012, 12:28 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-09-2012, 05:30 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 14-10-2012, 03:39 PM
RE: Do you love me? - de leoaica - 19-10-2012, 06:50 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 08-11-2012, 08:28 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 18-11-2012, 08:14 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-12-2012, 06:41 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 21-02-2013, 07:07 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)