Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Do you love me?

#40
Capitolul 17


- Inca nu imi vine sa cred!
Bruneta isi privea din nou inelul si zambea pana la urechi. Am baut din cafeaua mea cu lapte, in timp ce priveam turnul Eiffel care se inalta in fata mea. Fata a oftat si a muscat din cornul de pe farfuria ei.
- Stiu ca l-ai ajutat pe Seth sa aranjeze totul! Multumesc mult, Ali! A fost ideea ta cu inelul bunicii tale?
Am lasat cana pe masa si am privit-o cu zambetul pe buze, apoi am dezaprobat din cap.
- A fost ideea bunicului! L-a scos din seif si i l-a dat lui Seth cand a auzit de intentiile lui. Seth era speriat ca ai sa fii prea jignita ca sa il accepti. Stii tu… pentru ca a fost al bunicii noastre.
Fata a inceput sa rada si si-a luat in mana cana de cafea. A baut din ea, apoi m-a privit.
- Ador inelul acesta! Si am vrut de multe ori sa imi fac o copie, dar ma bucur ca nu am cedat. Nimic nu se compara cu originalul!
Am aprobat din cap si mi-am terminat cafeaua, privind peisajul din jurul nostru. Mi-am pus cotul pe masa si mi-am lasat obrazul pe palma. Era placut sa iau micul dejun la o cafenea in Paris. Departe de nebunia care ma inconjura acasa.
- Mama a trezit tot orasul cu tipetele ei cand a auzit, iar tata s-a infiorat. A inceput cu isteriile lui. De ce trebuie sa va casatoriti? Esti insarcinata? Emmanuela Alisson Kor misca-ti fundul acasa chiar in momentul acesta! O sa ii gatui pe fratele si pe iubitul tau inainte si apoi pe tine si pe prietena ta. Si oricum ei sunt la Rio in momentul acesta. Degeaba mi-as misca fundul acasa chiar acum.
Am inceput sa rad si mi-am intors capul pentru a o privi. Bruneta gesticula la fiecare propozitie exact cum ar face tatal ei.
- Stiu! Mama e la fel de incantata, iar tata face misto de Will. Am vorbit si cu unchiul Leo in dimineata asta!
- Stiu! A spus ca vine de la Londra ca sa ne vada pe mine si pe Seth si sa ne felicite personal.
- Abea astept sa il vad! Si o sa ma duc sa stau la el pentru o vreme!
Bruneta si-a oprit cana inainte ca aceasta sa ii atinga buzele. Zambetul ei a disparut de pe buze si m-a privit uimita. Si-a lasat cafeaua inapoi pe masa si si-a pus mainile pe aceasta.
- Ce ai spus?
Am oftat si m-am rezemat de spatarul scaunului, incrucisandu-mi mainile pe piept.
- Am nevoie de o pauza, Emma! Si o sa ma simt excelent cu unchiul Leo si o sa lucrez mai bine acolo. In plus o sa fiu departe de Nathan si de amenintarile lui.
- Rahat! E din cauza lui Jake, nu?
- Nu!
M-a privit sceptica si am incercat sa ii sustin privirea. Insa nu puteam concura cu ea si am cedat. Am oftat si mi-am intors capul refuzand sa o privesc in ochi.
- Daca dispar din viata lui poate o sa isi dea seama ce simte cu adevarat pentru mine.
- Rahat!
Am zambit si am continuat sa privesc trotuarul pe care oamenii se intalneau, isi zambeau si isi continuau drumul.
- Imi este greu! Sa stau aici si sa continui sa fiu jucaria lui. Sa se culce cu mine de fiecare data cand are chef, apoi sa ma raneasca si apoi sa fie ingrijorat pentru mine. Nu pot sa traiesc asa. Si mai e si Nathan care asteapta momentul potrivit ca sa puna mana pe mine.
- Dar ma parasesti pe mine!
Mi-am intors capul si am privit-o cu un zambet trist.
- Nu pentru totdeauna! E pentru ceva timp si o sa fiu aici ca sa te ajut cu nunta.
Mi-am intins mana si mi-am pus-o peste a ei, iar dansa mi-a acoperit-o cu cealalta. M-a privit trista, dar mi-a zambit.
- Stii ca o sa ma razbun pe el dupa ce pleci, nu?
- Nu! Emma, e fratele tau si il iubesti. Nu distruge relatia asta dintre el si tine pentru mine. Asta ar complica si mai mult situatia.
- Chiar il iubesc! Dar te iubesc si pe tine! Esti ’sora’ mea! Nu vreau sa pleci! O sa ma simt ca dracu’ fara tine aici!
Am zambit si am strans-o de mana.
- Si eu la fel! Dar amandoua avem nevoie de schimbarea asta. Tu o sa petreci mai mult timp cu fratele tau si nu ma privi asa.
Am aratat cu degetul spre fata ei. Era bosumflata si isi rotea ochii peste cap.
- Poate ai dreptate! Dar tot o sa imi fie dor de tine!
- Si mie! La dracu’!
Am inceput amandoua sa radem si ne-am eliberat mainile. Bruneta si-a terminat cafeaua, apoi am platit si am parasit cafeneaua. Emma m-a luat de brat si ne-am apropiat de turnul Eiffel. Bruneta ruga diferite persoane sa ne faca multe poze impreuna. Dupa ce s-a asigurat ca si-a umplut un card, fata l-a inlocuit, apoi a inceput sa imi faca mie poze. M-a pus in diferite pozitii si m-a pus sa zambesc si sa rad de mai multe ori.
Dupa ce ne-am plictisit am decis ca era timpul sa ne intoarcem la hotel. Pe drum bruneta facea diferite poze instantanee si fluiera dupa anumiti baieti. Amandoua salutam in franceza si ii faceam pe baieti sa isi intoarca capetele.
Cand am intrat in hotel am dat nas in nas cu baietii care veneau de la restaurant. Seth si-a sarutat iubita si a luat-o de mana, spunandu-i ca vrea sa se plimbe cu ea.
Dupa ce porumbeii au plecat l-am privit pe brunet pentru cateva clipe, apoi m-am indreptat spre lift.
- Cum a fost micul dejun?
In timp ce am pasit in lift am incercat sa ignor intrebarea baiatului, dar nu rezolvam nimic cu asta.
- Bine! Eu si Emma am discutat despre mai multe subiecte, apoi am facut o multime de poze. Al tau cum a fost?
- Bine! Seth e in culmea fericirii si mi-a spus toate planurile lui de viitor. Sora mea o sa fie foarte fericita cu el.
- Da! Pentru ca o iubeste si nu o foloseste doar in pat.
Brunetul a oftat, iar liftul s-a oprit. Cand usile s-au deschis am iesit inaintea lui. Inainte sa ajung in dreptul camerei, bratul baiatului m-a oprit. Am oftat si m-am întors cu fata la el.
- Ce mai e, Jake?
Mi-a prins chipul intre palme si mi-a tras capul spre al lui. M-a sarutat, lipindu-si corpul de al meu. Inima mea si-a accelerat ritmul, iar mainile mele s-au oprit pe pieptul lui. Mi-am deschis gura si limbile noastre s-au intalnit. Mainile sale au coborat pe talia mea si m-a strans mai tare in brate, adancind mai tare sarutul. Mi-am strans mainile pe tricoul lui si am continuat sa il sarut.
In primul rand nu rezistam buzelor lui si voiam atat de mult sa ma sarute. Iar in al doilea rand nu puteam sa ma supun ordinelor mintii mele. Pur si simplu nu puteam.

- Nu vreau sa ma mai atingi sau sa te mai apropii de mine. Prefer sa fiu atinsa de cineva ca Nathan decat de unul ca tine.

Amintindu-mi de propriile mele vorbele am rupt sarutul si m-am desprins din bratele lui. M-am intors cu spatele la el si mi-am umezit buzele, simtindu-i inca gustul.
- Alice!
- Plec in Londra!
Am inghitit in sec si am deschis usa apartamentului, intrand inauntru. Am vrut sa inchid usa in spatele meu, insa piciorul brunetului nu m-a lasat. Am oftat si am incercat in zadar sa inchid usa. M-am dat cativa pasi in spate, iar baiatul a intrat in apartament si a trantit usa in spatele lui.
- Ce ai spus?
L-am privit in ochi si am observat ca era nervos. Isi strangea pumnii si inainta spre mine.
- Am spus ca plec in Londra pentru o perioada. Trebuie sa vorbesc doar cu mama si cu tata.
M-am intors cu spatele la el si am inaintat spre living. M-a prins de brat si m-a tras aproape de el, intorcandu-ma cu fata.
- De ce?
A rostit intrebarea printre dintii stransi puternic.
- Am nevoie de o pauza. Si cum sunt noua in industria modei, unchiul Leo o sa aiba mare grija de mine si o sa ma ajute. In plus o sa fiu departe de Nathan si de tine.
Am incercat sa imi eliberez bratul, dar brunetul m-a strans mai tare si si-a pus mana libera in parul meu. Si-a strans pumnul si mi-a dat capul pe spate, facandu-ma sa lacrimez.
- Nu o sa pleci nicaieri!
- Nu esti seful meu! O sa fac ce o sa vreau!
- O sa o lasi pe Emma singura?
- Da! Nu asta ti-ai dorit mereu? O sa petreaca mai mult timp cu tine si o sa fie departe de mine si de influenta mea negativa. Plec, Jake! Iti eliberez sora si dispar din viata ta. Dorinta iti este indeplinita!
Am incercat sa ma eliberez si sa nu las lacrimile pe obrajii mei. Incercari zadarnice.
- Acum poti sa te bucuri! Scapi de mine!
Brunetul m-a strans mai tare de par si si-a unit din nou buzele cu ale mele. Lacrimile mele s-au intalnit cu obrajii lui, in timp ce mi-am arcuit trupul pe al lui. Sarutul lui era unul disperat si cu fiecare miscare il adancea si mai mult si ma apropia mai mult de el. Era ca si cum nu ar fi vrut sa ma lase sa plec. Sa ma tina langa el.
- Nu o sa pleci nicaieri! O sa ramai aici!
Mi-a inconjurat talia si m-a tras mai aproape de el. Mi-a pus capul pe pieptul lui si l-a tinut acolo, mangaindu-ma pe par.
Am suspinat si l-am impins de langa mine.
- De ce? De ce vrei sa raman aici?
- Pur si simplu vreau sa fii aici! Nu poti sa pleci!
- De ce? Ca sa te culci cu mine si apoi sa ma ranesti exact cum ai facut pana acum?
- Poftim?
Brunetul s-a intors si m-am uitat speriata spre usa. Seth ne privea socat pe amandoi, in timp ce mana lui strangea clanta usii. Emma ne privea trist si dezaproba din cap.
Am inghitit in sec si mi-am dus ambele maini la buze. Am venit langa Jake, iar acesta isi strangea pumnii. Totul incepea sa se inrautateasca.
- Seth…
Roscatul si-a ridicat mana ca sa ma opreasca sa mai spun ceva. Si-a luat mana de pe clanta si a intrat in apartament, iar logodnica lui a intrat dupa el si a inchis usa. Seth il privea pe prietenul sau nervos si corpul lui era incordat.
- E adevarat ce a spus? Te-ai culcat cu Alice doar ca sa te joci cu ea?
Brunetul nu a raspuns si a continuat sa isi priveasca prietenul. L-am atins usor pe brat si i-am simtit muschii incordati.
- Raspunde-mi la dracu’!
Jake si-a inchis pentru o clipa ochii si a tras aer in piept. Cand i-a deschis puteam sa vad o urma de regret in ei.
- Da! M-am culcat cu ea doar ca sa ma distrez!
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!



Răspunsuri în acest subiect
Do you love me? - de Alexi - 07-02-2012, 04:18 PM
RE: Do you love me? - de Death Rose - 07-02-2012, 04:42 PM
RE: Do you love me? - de Katniss - 07-02-2012, 07:37 PM
RE: Do you love me? - de CyBeR - 07-02-2012, 11:56 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 10-02-2012, 08:59 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 18-02-2012, 09:03 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 29-02-2012, 05:27 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 07-03-2012, 08:07 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 10-03-2012, 04:49 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 15-03-2012, 10:44 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 15-03-2012, 11:48 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 16-03-2012, 08:08 AM
RE: Do you love me? - de Erdna - 16-03-2012, 12:55 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 16-03-2012, 09:14 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 29-03-2012, 12:45 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 30-03-2012, 10:40 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 07-04-2012, 11:16 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 12-04-2012, 06:40 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 12-04-2012, 09:11 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 18-04-2012, 05:32 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 18-04-2012, 10:27 PM
RE: Do you love me? - de Sushi - 19-04-2012, 01:40 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-04-2012, 04:21 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 19-04-2012, 05:16 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 19-04-2012, 07:40 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 29-04-2012, 05:17 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 30-04-2012, 10:50 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 01-05-2012, 06:57 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 01-05-2012, 09:04 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 03-05-2012, 09:53 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 04-05-2012, 01:36 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 04-05-2012, 09:40 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 11-05-2012, 08:02 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 11-05-2012, 08:56 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 11-05-2012, 09:17 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 16-05-2012, 07:03 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 17-05-2012, 04:09 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-05-2012, 06:06 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 19-05-2012, 10:21 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 26-05-2012, 12:04 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 26-05-2012, 12:32 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 26-05-2012, 09:42 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 27-05-2012, 07:38 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 27-05-2012, 09:42 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 09-06-2012, 07:59 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 24-06-2012, 01:17 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 25-06-2012, 09:10 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 03-07-2012, 09:23 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 03-07-2012, 07:34 PM
RE: Do you love me? - de Lara - 04-07-2012, 12:13 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 13-07-2012, 09:46 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 16-07-2012, 05:11 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 17-07-2012, 10:50 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 09-08-2012, 11:56 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 09-08-2012, 05:26 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 13-08-2012, 09:06 PM
RE: Do you love me? - de Lexxu - 16-08-2012, 12:49 PM
RE: Do you love me? - de Abbeh. - 19-08-2012, 03:25 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 22-08-2012, 07:43 PM
RE: Do you love me? - de Lexxu - 22-08-2012, 09:50 PM
RE: Do you love me? - de Lara - 08-09-2012, 12:28 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-09-2012, 05:30 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 14-10-2012, 03:39 PM
RE: Do you love me? - de leoaica - 19-10-2012, 06:50 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 08-11-2012, 08:28 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 18-11-2012, 08:14 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-12-2012, 06:41 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 21-02-2013, 07:07 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)