Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Do you love me?

#38
Warning: Limbaj vulgar


Capitolul 16


- Astea rosii!
- Dar ii plac inimile!
- Da, daca sunt de ciocolata. Ea prefera lumanarile rosii si simple. O excita!
Roscatul a prins culoare in obraji si a luat lumanarile din mana mea si le-a pus in cos. Am chicotit si mi-am intors spatele continuand sa ma uit prin magazin.
Abea astept sa vad reactia Emmei din aceasta seara. Sa vad cum o sa ii dea lacrimile cand Seth o sa o ceara in casatorie si o sa ii dea inelul pe care il adora. O, cu siguranta o sa ii dea lacrimile. Si atunci eu si Jake o sa ne retragem si o sa ii lasam pe cei doi sa isi spuna vorbe de dragoste. Si eu o sa trebuiasca sa dorm in acelasi apartament cu Jake.
Am oftat si mi-am continuat drumul. M-am uitat in jurul meu de mai multe ori, apoi m-am intors cu fata la roscat.
- Nu mai avem ce cumpara. Hai sa platim totul si sa mergem!
Baiatul a aprobat din cap si s-a indreptat spre casa de marcat. In timp ce mergeam privirea mi s-a oprit pe un raft micut pe care se aflau mai multe brelocuri. Pe unul dintre ele scria in franceza ’ Iubesc tigarile, bautura si femeile ’ . Exact ceea ce il descrie pe Jake.
Am facut un pas, dar m-am oprit brusc. Mi-am intors capul si am privit brelocul pentru cateva clipe, in timp ce imi muscam buza de jos. O la naiba trebuie sa o fac!
Am luat obiectul in mana si m-am dus dupa verisorul meu la casa. Am scos o bancnota de zece euro din buzunar si i-am dat casierei. Dupa ce mi-a dat bonul am pus obiectul in buzunarul pantalonilor si m-am apropiat de roscat, care ma astepta la iesirea din magazin.
L-am luat de brat si am inceput sa ne indreptam spre hotel. Baiatul era incordat si cred ca tremura. Asta daca nu aberam. Mi-am ridicat privirea, iar chipul lui ii trada toate emotiile.
- Trebuie sa te calmezi, Seth! Nu te-am vazut niciodata atat de speriat.
- Nu sunt speriat!
Mi-am ridicat sprancenele, iar acesta a oftat.
- Bine! Poate putin! Daca nu accepta? Daca nu vrea decat sa avem o relatie scurta si atata tot? Doamne, Alice, eu m-am gandit la toate. De la imaginea ei in rochie de mireasa, pana la cea insarcinata.
- Nu o sa te refuze! Te iubeste si daca nu ai cere-o tu, cu siguranta si-ar cumpara singura inelul de logodna si tie ti-ar lua o lesa asortata si te-ar cere ea de sot.
A inceput sa rada si mi-a inconjurat umerii cu bratul liber. M-a lipit de el si m-a sarutat pe frunte.
- Stiam ca o sa va indragostiti unul de altul. Am vazut scanteia din ochii vostri chiar in clipa cand v-am facut cunostinta. A ramas fara cuvinte. Si e Emmanuela Kor! Ea nu ramane niciodata fara cuvinte!
- O sa am nenorocitele astea de emotii pana cand o sa imi dea raspunsul. Doamne, nu am simtit asa ceva nici macar cand am facut dragoste cu ea pentru prima oara.
- Mmm! Primul sex in fata unui semineu, pe o blana naturala, in Elvetia! Cererea in casatorie in Paris, intr-un apartament din Hotel de Crillon , la lumina lumanarilor si cu mancarea ei favorita. Cand ai devenit atat de romantic?
- Cand m-am indragostit!
- Esti dat naibii, D’Alessandro! Si de asta te iubesc atat de mult!
- Sper ca Jake sa o poata retine cat mai mult! Mai avem putin timp la dispozitie.
Am aprobat din cap si am oftat. Jake! Toata povestea asta nu iti da idei?




*



- Lumanarile sunt bune! Mancarea e perfecta! Sampania e la rece! Si inelul… Unde e inelul? Alice, unde am pus inelul?
Mi-am dat ochii peste cap si i-am dat o palma usoara peste fata.
- E in mana ta, zapacitule! Calmeaza-te! Trebuie sa ajunga in cateva secunde! Ma duc in bucatarie! Succes!
L-am sarutat pe obraz si l-am imbratisat. M-am indepartat de el si inainte sa intru in bucatarie am stins lumina, lasand lumanarile sa isi faca treaba. Am intrat in bucatarie si am auzit usa. Am zambit si m-am ascuns in spatele peretelui care lega bucataria de living si i-am vazut pe gemeni. Bruneta a ramas cu gura cascata, iar fratele ei a sarutat-o pe obraz si a parasit-o.
A ajuns in bucatarie si s-a asezat in spatele meu, lasandu-si barbia pe umarul meu, pentru a urmari scena. Rasuflarea lui calda imi atingea pielea gatului.
Am inghitit in sec si mi-am indreptat atentia spre cuplu. Roscatul si-a dres glasul si s-a apropiat de iubita lui. A luat-o de mana si a tras-o mai aproape de el. In cealalta mana se afla cutiuta cu inelul.
- Emma, ne cunoastem de mult timp si te-am dorit din prima clipa de cand te-am vazut. Nu! Din prima clipa cand am auzit despre tine. Si aici e opera lui Alice!
Si-a ridicat o clipa privirea si mi-a zambit. Am aprobat din cap, iar ochii incepeau sa ma intepe.
- Seth ce..
- Sss! Cand te-am sarutat pentru prima oara am simtit ca inima e gata sa explodeze. Cand te-am tinut pentru prima oara in brate mi-am jurat ca nu o sa iti mai dau drumul niciodata. Cand am devenit un cuplu am stiut ca destinul vrea sa fim impreuna.
A tras aer in piept si a sarutat-o scurt pe bruneta. S-a asezat intr-un genunchi, in timp ce se sprijinea pe celalalt picior si si-a ridicat capul pentru a o privi pe iubita lui.
- O, Doamne! Seth…
I-a dat drumul la mana si a deschis cutiuta. Bruneta a amutit cand a vazut inelul si a scos un scancet. Si-a pus ambele maini pe buze, iar lacrimile s-au prelins in acelasi timp si pe obrajii ei si pe ai mei.
- Vrei sa fii sotia mea, Emma?
Fata a inceput sa tremure in timp ce isi privea iubitul. A inceput sa dea din cap, in timp ce suspina.
- Da! Da, vreau sa fiu sotia ta!
Roscatul a rasuflat usurat si a luat inelul din cutie. I-a luat mana brunetei in a sa si i-a strecurat inelul pe degetul inelar. Emma si-a privit inelul, iar cand Seth s-a ridicat de jos, cei doi s-au imbratisat puternic si s-au sarutat.
Brunetul mi-a inconjurat talia si si-a ridicat barbia de pe umarul meu.
- Hai sa mergem!
Am aprobat din cap si am iesit amandoi usor din bucatarie si ne-am strecurat afara din apartament. Mi-am dus mainile la ochi pentru a-mi sterge lacrimile, in timp ce mergeam cu brunetul spre apartamentul lui.
A deschis usa si m-a lasat sa intru prima. A intrat dupa mine si a inchis usa in spatele lui.
- Vrei ceva de baut?
- A mai ramas ceva din vinul de aseara?
Brunetul a ridicat din umeri si ne-am dus in bucatarie. Mi-am tras un scaun de la masa, in timp ce el a deschis usa frigiderului si a scos o sticla de Pinott din care am baut cu Seth noaptea trecuta.
A luat doua pahare din suport si s-a asezat langa mine la masa. A turnat bautura in ambele pahare, apoi mi-a intins unul. Am luat obiectul de sticla in mana si am sorbit din bautura.
Am tras aer in piept si am zambit satisfacuta. M-am rezemat de spatarul scaunului, iar baiatul ma privea de deasupra paharului.
- Multumesc!
L-am urmarit cand a pus paharul pe masa si a inceput sa il invarta agitat. Nu ii statea in fire sa multumeasca.
Am clipit de mai multe ori si am luat o gura de vin.
- Pentru ce?
- Pentru ca ai facut-o fericita pe sora mea!
- Asta e ceva nou! Cum sunt o ipocrita, o mironosita si o influenta negativa pentru ea…
- Alice!
Am oftat si am sorbit din nou din bautura si l-am privit. Sprancenele lui erau incruntate si continua sa se joace cu paharul.
- Nu trebuie sa imi multumesti, Jake! Tot ce fac sau ce am facut pentru Emma a fost pentru ca o iubesc.
Acesta a dat usor din cap si a baut din nou din vin. L-am privit pentru cateva clipe, apoi am scos brelocul din buzunar si l-am pus pe masa. L-am impins cu un deget, iar obiectul a ajuns langa mana brunetului. Acesta l-a privit cateva clipe, a zambit, apoi l-a luat intre degete.
- L-am vazut si nu m-am abtinut sa nu il cumpar. Ti se potriveste de minune!
Baiatul si-a largit zambetul si l-a agatat de un deget si a inceput sa se joace cu el.
- Uiti un detaliu! Eu nu iubesc femeile, ma culc cu ele!
M-am ridicat brusc de pe scaun si am pus paharul pe masa.
- Noapte buna!
Am trecut pe el insa nu am mai inaintat pentru ca mana lui mi-a inconjurat incheietura si m-a oprit.
- Imi pare rau! Nu m-am referit si la noi.
- Nu are nici o importanta, Jake! Nu imi pasa!
- Pe dracu’!
S-a ridicat de pe scaun si m-a intors cu fata la el. Si-a pus ambele maini pe bratele mele si m-a apropiat de el.
- Daca nu ti-ar pasa ai fi ras, nu te-ai fi ridicat de pe scaun si te-ai fi dus in camera ca sa plangi.
- Nu meriti sa plang pentru tine!
- Asa e, dar totusi o faci!
Am oftat si mi-am intors capul. Nu puteam sa ii infrunt privirea. Dorinta, frustare, ura, poate si iubire. Toate aceste sentimente amestecate in privirea lui. Lacrimile amenintau sa iasa la iveala, dar mi-am strans ochii puternic pentru a le impiedica.
- Ti-am cerut sa nu ma mai atingi!
- Si totusi o fac!
Mi-am deschis ochii si mi-am intors capul, privindu-l furioasa.
- De ce? De ce ma atingi, te culci cu mine, imi vii in aparare si te ingrijorezi cand sufar, daca nu iti pasa de mine?
- Nu stiu!
- Ba stii perfect! Esti un egoist si iti place sa fii cel mai tare. Nu ma iubesti, dar vrei sa ma tii legata de tine ca sa nu ma aiba nimeni. Ma urasti si vrei sa stau langa tine sa vezi cat de rau arat de fiecare data cand ma ranesti.
Am inceput sa suspin si mi-am dat seama ca plangeam. Mi-am lasat capul in jos si am tras aer in piept. Mainile lui au coborat si mi-au prins incheieturile, tragandu-ma mai aproape.
Am pus un picior in fata si m-am oprit din apropierea lui. Mi-am adunat toata forta si l-am impins de langa mine, dar a facut decat un singur pas in spate.
Mi-am ridicat capul si mi-am sters lacrimile.
- Daca nu poti sa ma iubesti, lasa-ma in pace, Jake. Nu ma fa sa iau niste decizii pe care o sa le regret.
M-am intors cu spatele la el si am iesit din bucatarie. Am fugit pana in camera lui Seth si am trantit usa in spatele meu. M-am lipit de usa si am inceput sa alunec incet pe ea.
Mi-am pus ambele maini pe fata si am inceput sa plang.
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!



Răspunsuri în acest subiect
Do you love me? - de Alexi - 07-02-2012, 04:18 PM
RE: Do you love me? - de Death Rose - 07-02-2012, 04:42 PM
RE: Do you love me? - de Katniss - 07-02-2012, 07:37 PM
RE: Do you love me? - de CyBeR - 07-02-2012, 11:56 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 10-02-2012, 08:59 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 18-02-2012, 09:03 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 29-02-2012, 05:27 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 07-03-2012, 08:07 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 10-03-2012, 04:49 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 15-03-2012, 10:44 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 15-03-2012, 11:48 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 16-03-2012, 08:08 AM
RE: Do you love me? - de Erdna - 16-03-2012, 12:55 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 16-03-2012, 09:14 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 29-03-2012, 12:45 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 30-03-2012, 10:40 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 07-04-2012, 11:16 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 12-04-2012, 06:40 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 12-04-2012, 09:11 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 18-04-2012, 05:32 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 18-04-2012, 10:27 PM
RE: Do you love me? - de Sushi - 19-04-2012, 01:40 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-04-2012, 04:21 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 19-04-2012, 05:16 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 19-04-2012, 07:40 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 29-04-2012, 05:17 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 30-04-2012, 10:50 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 01-05-2012, 06:57 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 01-05-2012, 09:04 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 03-05-2012, 09:53 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 04-05-2012, 01:36 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 04-05-2012, 09:40 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 11-05-2012, 08:02 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 11-05-2012, 08:56 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 11-05-2012, 09:17 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 16-05-2012, 07:03 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 17-05-2012, 04:09 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-05-2012, 06:06 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 19-05-2012, 10:21 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 26-05-2012, 12:04 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 26-05-2012, 12:32 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 26-05-2012, 09:42 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 27-05-2012, 07:38 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 27-05-2012, 09:42 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 09-06-2012, 07:59 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 24-06-2012, 01:17 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 25-06-2012, 09:10 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 03-07-2012, 09:23 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 03-07-2012, 07:34 PM
RE: Do you love me? - de Lara - 04-07-2012, 12:13 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 13-07-2012, 09:46 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 16-07-2012, 05:11 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 17-07-2012, 10:50 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 09-08-2012, 11:56 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 09-08-2012, 05:26 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 13-08-2012, 09:06 PM
RE: Do you love me? - de Lexxu - 16-08-2012, 12:49 PM
RE: Do you love me? - de Abbeh. - 19-08-2012, 03:25 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 22-08-2012, 07:43 PM
RE: Do you love me? - de Lexxu - 22-08-2012, 09:50 PM
RE: Do you love me? - de Lara - 08-09-2012, 12:28 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-09-2012, 05:30 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 14-10-2012, 03:39 PM
RE: Do you love me? - de leoaica - 19-10-2012, 06:50 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 08-11-2012, 08:28 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 18-11-2012, 08:14 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-12-2012, 06:41 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 21-02-2013, 07:07 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)