Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Do you love me?

#28
Andi. Kor e numele de familie a lui Jake si al Emmei



Capitolul 12


- Trebuie sa il sun pe tata si sa imi bage din nou bani pe cartea de credit!
Bruneta a lasat pungile de cumparaturi jos si s-a trantit pe canapea. Am zambit si am facut acelasi lucru. Mi-am intins picioarele si mi-am lasat capul pe bratul canapelei.
- Maine trebuie sa ne intoarcem la magazinul acela dragut de lenjerie intima.
- Te-ai hotarat sa iti cumperi acel neglije negru?
- Sunt sigura ca Seth o sa saliveze cand o sa ma vada imbracat in el.
Am inceput sa rad si mi-am scos telefonul din buzunarul pantalonilor. Am inceput sa imi verific mesajele. Unu de la mama, doua de la tata, unul de la Sonia, patru de la Seth si unul de la Jake. De la Jake al meu?
M-am ridicat in fund si l-am deschis.

Sper ca te distrezi la Paris. Eu inca ma gandesc la ce s-a intamplat intre noi la petrecere. La naiba Alice! Capul meu e plin de gemetele tale!

Pe buze mi-a aparut un zambet foarte larg si i-am aruncat telefonul brunetei. Aceasta l-a luat plictisita in mana, apoi a sarit de pe canapea cand a terminat de citit mesajul. A inceput sa rada si mi-a aruncat telefonul inapoi.
- Stiam eu! Jake nu uita niciodata un sex bun! Trimite-i si tu un mesaj, dar fa-l gelos! Si cand o sa ne intoarcem acasa o sa aiba din nou loc o intalnire pasionala.
Telefonul brunetei a inceput sa sune. Fata ei s-a luminat deodata si a iesit din incapere. Seth cu siguranta.
Am tras aer in piept si mi-am prins buza de jos intre dinti. Am apasat pe Raspuns si am inceput sa ii scriu mesajul:

Imi pare rau ca iti raspund atat de greu, dar Jean Paul m-a tinut ocupata. Cine ar fi crezut ca francezii sunt niste tigri in pat? Oricum eu abea imi amintesc ce s-a intamplat intre noi. Poate ar trebui sa imi amintesti cand ajung acasa.


Am mai citit o data mesajul si am ras. Am apasat pe Trimitere si am asteptat sa soseasca si raportul de livrare. Dupa sosirea acestuia am strans telefonul in mana si m-am intins pe canapea. Am inceput sa tip si sa dau din picioare, fericita. In sfarsit am reusit sa ii atrag atentia brunetului. Chiar daca am reusit cu ajutorul sexului, macar se gandeste la mine.
- Scumpul meu Seth e atat de trist! Spune ca el si Jake s-au uitat toata noaptea la filme de groaza.
Am inceput sa rad, iar bruneta s-a asezat pe bratul canapelei. Mi-a luat telefonul din mana si dupa cateva clipe a inceput sa rada. Probabil a citit mesajul pe care i l-am trimis fratelui ei. Si-a trecut o mana prin parul meu si m-a sarutat pe frunte.
Telefonul meu a scos un sunet strident. Probabil Jake mi-a dat raspunsul. Mi-am ridicat capul si am vrut sa iau telefonul, dar fata mi-a indepartat mana.
- Daca iti scurtezi vacanta si te urci chiar in seara asta in avion o sa iti amintesc de noi pentru toata saptamana in care ar trebui sa fii in Paris. Nu numai francezii sunt niste tigri in pat!
Am inceput sa rad impreuna cu bruneta, in timp ce ea imi intindea mobilul.
- Asta l-a ranit chiar in orgoliu!
- Il las pe Jean Paul sa imi ofere o saptamana care merita si apoi ma mai gandesc daca ma intorc la tine sau nu. Ce spui de raspunsul acesta?
- Perfect!
Am inceput amandoua sa radem in timp ce scriam mesajul. Era destul de amuzant sa il enervez pe brunet de pe celalalt continent. Am apasat pe Trimitere si am pus telefonul pe masa. M-am ridicat de pe canapea si mi-am pus mainile in solduri si am privit-o pe prietena mea.
- Hai sa cumparam pantofi si apoi sa mancam inghetata pe Champs –Elysees!
Fata a sarit in picioare si a strigat. Am ras si m-am uitat la telefon. Raportul de livrare sosi. Dar o sa il las aici si o sa ii raspund peste cateva ore. Sa intaresc minciunile.
Mi-am luat geanta de langa masa si m-am incaltat. Am iesit din apartament impreuna cu bruneta, indreptandu-ne spre lift. Poate acum as fi primit raspunsul brunetului si i-as fi trimis alt mesaj. Dar e grozav sa il las sa fiarba putin. Poate nu ar trebuie sa imi fac atatea sperante doar pentru ca se gandeste la momentul in care am facut sex. Dar chiar si asa imi placea enorm faptul ca macar se gandea.
Am tras aer in piept si am zambit. Mi-ar placea sa fie aici cu mine, sa ne plimbam pe strazile Parisului tinandu-ne de mana, impartind o inghetata, sarutandu-ne. Sa ajungem pe Podul Artistilor si sa punem un lacat cu numele nostru si sa aruncam cheia in Sena. Astfel iubirea noastra sa fie pentru totdeauna.




- Nu o sa fiu niciodata ca Seth! Nu o sa ofer niciodata unei fete sau femei ce ofera el. Sexul e singurul lucru care ma intereseaza acum! In nici un caz iubirea.


Cuvintele astea erau in capul meu inca din momentul in care mi le-a spus. De ce refuza Jake sa se indragosteasca de mine? Orice om e interesat de iubire, chiar si unul ca Jake. Dar nu o sa renunt atat de usor la el. Nu cand stiu ca se gandeste la mine si ca ar vrea sa ma tina in bratele lui. O sa il fac pe Jake Kor sa se indragosteasca de mine, chiar daca va trebui sa ma folosesc numai de sex.
- Pamantul catre Alice!
Am tresarit cand am auzit vocea brunetei si am observat ca isi pocnea degetele in fata mea. Mi-am intors capul si am privit-o ca si cum nu as sti ce e cu mine. Aceasta a oftat si m-a luat de brat.
- Care e ideea cumparaturilor daca nu esti atenta la ele?
- Scuze! Ma gandeam in alta parte!
- Da si stiu si la cine te gandeai. Dar uita de el pentru o saptamana cum eu fac cu verisorul tau. As putea sa stau si eu sa ma gandesc mereu numai la Seth si sa dau dracului totul.
Am inceput sa rad si am intrat in primul magazin. Ca de obicei Emma punea mana pe o multime de lucruri si la final o sa se decida foarte greu si o sa stam pana se va inchide magazinul.
Am tras aer in piept si am inceput sa adun si eu diferite haine si sa ma indrept cu ele spre cabina de proba. Emma si cu mine am inceput sa facem o mica parada a modei si ne admiram pentru cateva minute tinutele, apoi ne schimbam in altele. Printre mici defilari bruneta mai facea si niste poze. Nici macar in Paris nu are de gand sa renunte la aparatul ei de fotografiat.
Dupa cateva ore de cumparaturi ne-am asezat pe terasa unei cafenele si am comandat doua frappe-uri. Bruneta si-a scos telefonul din buzunar si l-a butonat pentru cateva clipe pana ce chelnerul ne-a adus bauturile.
- O! Jake mi-a dat un mesaj!
I-am zambit chelnerului, iar acesta s-a retras. Mi-am luat bautura in mana si am privit-o pe fata.
- Serios?
- Ihm! Asculta: Hei Em voiam sa ma asigur ca tu si Alice sunteti bine. I-am dat mesaj acum trei ore si douazeci de minute, dar nu mi-a raspuns. Te iubesc, J.
Am prins paiul intre dinti si am inceput sa beau din frappe, in timp ce prietena mea ma privea cu zambetul pe buze. A baut o gura din bautura ei si a ridicat un deget.
- Hai sa ii raspund. Eu sunt bine Jake. Nu am vazut-o pe Alice din aceasta dimineata. Am o durere imensa de cap si am dat-o afara. Probabil e prin Paris cu noua ei cucerire. Daca nu apare pana poimaine dimineata iti promit ca o sa anunt politia. Si eu te iubesc! Si acum apasam Trimitere!
Dupa cateva secunde a lasat telefonul pe masa si a inceput sa bea din paharul din fata ei. Privirea ei era foarte indrazneata.
- Crezi ca o sa aiba vreun efect?
- Da! Il cunosc pe Jake de cand eram in burta mamei si eu eram cea care ii dadea picioare in cap. Cred ca de asta e asa tampit. In fine! Pentru el sexul e cel mai important lucru. Si dupa cum a reactionat la mesajul tau, sexul cu tine nu e orice lucru.
- Mda! I-o trage prietenei cele mai bune a surorii lui!
- Exact!
- Ce?
- Gandeste-te putin! El tot sustine ca te uraste pentru ca m-ai luat de langa el. Dar el se ascunde in asa zisa lui ura.
- Da chiar nu pricep!
- Te iubeste A! Numai ca e un Kor! Si un Kor nu poate sa recunoasca foarte usor ca iubeste pe cineva. Atunci cand un Kor raneste o persoana de mai multe ori inseamna ca o iubeste.
- Cred ca ti-au pus un drog in bautura!
A inceput sa rada si a mai baut din frappe. A dezaprobat din cap si si-a pus coatele pe masa.
- Eu si Seth ne-am evitat unul pe altul si am incercat sa nu ne apropiem prea mult unul de celalalt. Dar atractia dintre noi plutea in aer si la urma bum! Si-a lovit palmele una de alta, apoi a continuat. Ideea e ca daca o sa il ignori pe Jake in continuare si o sa ii dai impresia ca nu e cel mai tare o sa iti cada la picioare imediat.
A tras aer in piept si a baut din nou. Telefonul a vibrat pentru cateva clipe, iar fata l-a luat in mana. A studiat ecranul cateva clipe, apoi a inceput sa rada. Mi-a intins telefonul si a inceput sa se joace cu paiul. Am luat mobilul in mana si m-am uitat pe ecran.


Cum adica poimaine dimineata? Nebuna e in Paris singura cu un necunoscut? Si tu esti asa linistita?Ar trebui sa incerci sa o suni si sa o aduci la hotel. Chiar si de capul ei proaspat vopsit .

Am inceput sa rad si am apasat pe Raspuns.
- Scuze dar telefonul ei e acasa si e viata ei, Jake. Daca eu as avea aventura vietii mele in Paris, ea nu ar indrazni sa ma gaseasca. Oricat de multi barbati ar exista in viata ei tot la mine se intoarce.
Mi-am ridicat privirea, iar aceasta mi-a zambit.
- Mai adauga: Daca iti pasa atat de mult de viata ei, de ce nu vii aici si o iei din bratele lui Jean Paul?
Am chicotit si am terminat mesajul, apoi l-am trimis. I-am intins telefonul brunetei si mi-am luat paharul in mana.
Am tras aer in piept si am privit cerul. Mai devreme sau mai tarziu va trebui sa recunosti ce simti pentru mine, Jake. Si eu o sa astept toata viata daca va fi nevoie sa imi spui ca ma iubesti.
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!



Răspunsuri în acest subiect
Do you love me? - de Alexi - 07-02-2012, 04:18 PM
RE: Do you love me? - de Death Rose - 07-02-2012, 04:42 PM
RE: Do you love me? - de Katniss - 07-02-2012, 07:37 PM
RE: Do you love me? - de CyBeR - 07-02-2012, 11:56 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 10-02-2012, 08:59 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 18-02-2012, 09:03 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 29-02-2012, 05:27 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 07-03-2012, 08:07 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 10-03-2012, 04:49 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 15-03-2012, 10:44 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 15-03-2012, 11:48 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 16-03-2012, 08:08 AM
RE: Do you love me? - de Erdna - 16-03-2012, 12:55 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 16-03-2012, 09:14 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 29-03-2012, 12:45 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 30-03-2012, 10:40 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 07-04-2012, 11:16 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 12-04-2012, 06:40 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 12-04-2012, 09:11 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 18-04-2012, 05:32 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 18-04-2012, 10:27 PM
RE: Do you love me? - de Sushi - 19-04-2012, 01:40 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-04-2012, 04:21 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 19-04-2012, 05:16 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 19-04-2012, 07:40 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 29-04-2012, 05:17 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 30-04-2012, 10:50 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 01-05-2012, 06:57 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 01-05-2012, 09:04 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 03-05-2012, 09:53 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 04-05-2012, 01:36 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 04-05-2012, 09:40 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 11-05-2012, 08:02 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 11-05-2012, 08:56 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 11-05-2012, 09:17 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 16-05-2012, 07:03 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 17-05-2012, 04:09 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-05-2012, 06:06 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 19-05-2012, 10:21 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 26-05-2012, 12:04 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 26-05-2012, 12:32 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 26-05-2012, 09:42 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 27-05-2012, 07:38 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 27-05-2012, 09:42 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 09-06-2012, 07:59 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 24-06-2012, 01:17 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 25-06-2012, 09:10 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 03-07-2012, 09:23 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 03-07-2012, 07:34 PM
RE: Do you love me? - de Lara - 04-07-2012, 12:13 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 13-07-2012, 09:46 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 16-07-2012, 05:11 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 17-07-2012, 10:50 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 09-08-2012, 11:56 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 09-08-2012, 05:26 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 13-08-2012, 09:06 PM
RE: Do you love me? - de Lexxu - 16-08-2012, 12:49 PM
RE: Do you love me? - de Abbeh. - 19-08-2012, 03:25 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 22-08-2012, 07:43 PM
RE: Do you love me? - de Lexxu - 22-08-2012, 09:50 PM
RE: Do you love me? - de Lara - 08-09-2012, 12:28 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-09-2012, 05:30 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 14-10-2012, 03:39 PM
RE: Do you love me? - de leoaica - 19-10-2012, 06:50 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 08-11-2012, 08:28 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 18-11-2012, 08:14 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-12-2012, 06:41 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 21-02-2013, 07:07 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)