Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Do you love me?

#26
18+


Capitolul 11


Brunetul continua sa ma stranga de brat si sa ma traga dupa el. Toate privirile erau atintite asupra noastra. Cu siguranta idiotul o sa imi lase o urma urata pe brat.
Am intrat in casa si ne-am apropiat de biroul de langa living. Ideea ciudata a Emmei si nu am inteles niciodata de ce a vrut sa pastram biroul intact si sa nu îi transformam in ceva.
Brunetul a deschis usa si m-a impins in incapere. Am inceput sa imi frec bratul si m-am uitat pe fereastra. Sara statea pe marginea piscinei si se agita ca o tampita, in timp ce Emma si Seth dansau. Poate tipa aia ar trebui sa isi tina gura, altfel Em o sa o lase fara par in cap.
Baiatul a trantit usa si m-a intors cu fata la el.
- Ce naiba e cu tine? Cu tinuta asta, cu parul, cu atitudinea? Ce naiba e cu tine?
- Asta se cheama schimbare domnule Kor! Ar trebui sa stii ce inseamna avand in vedere ca iti schimbi amantele ca pe sosete!
- Despre asta e vorba? De faptul ca sunt aici cu Sara? Sau de faptul ca ma culc cu ea?
M-am apropiat de el si i-am inconjurat gatul cu mainile mele. M-am ridicat usor pe varfuri si l-am sarutat pe buze.
- Nu mai conteaza pentru ca acum esti cu mine!
L-am trantit pe podea si m-am asezat peste el. I-am prins chipul in mainile mele si l-am sarutat. Mi-am strecurat limba in gura lui si mi-am coborat mainile pieptul lui. A inceput sa imi raspunda sarutului in timp ce ii descheiam nasturii de la camasa.
Brunetul mi-a prins brusc incheieturile de la ambele maini si a rupt sarutul.
- Alice ce naiba e cu tine? Tu nu esti asa!
- Exact! Tie iti plac tipele precum Sara, nu e asa? Pot si eu sa fiu exact la fel! Si daca sunt asa atunci trebuie sa ma placi, nu?
A oftat si s-a ridicat de jos, ajutandu-ma sa fac acelasi lucru. Si-a pus mainile pe talia mea si a inceput sa ma faca sa merg cu spatele. M-am lovit de birou, iar una din mainile lui mi-a ridicat barbia.
- Nu o sa fii niciodata ca Sara! Pentru ca e in natura ta sa fii exact asa cum esti. Mai timida, putin cam fricoasa, rezistenta, buna, afectuoasa, ajuti pe toata lumea si dulce. Al dracului de dulce!
Pe buzele lui au aparut un zambet larg. L-am privit in ochi pentru cateva clipe, apoi l-am sarutat. Si-a lipit trupul de al meu si a adancit sarutul, limbile noastre atingandu-se si mai mult. M-a urcat pe birou si s-a strecurat intre picioarele mele. Mainile lui se jucau pe talia mea, trimitandu-mi fiori in tot corpul.
Si-a retras limba din gura mea, apoi buzele lui le-au parasit pe ale mele. Si-a pus o mana in parul meu si l-a strans in pumn. M-a privit in ochi si mi-a lins buzele.
- Ce simti pentru mine, Jake?
- Te urasc pentru ca mi-ai luat sora de langa mine. Dar sunt excitat de fiecare data cand te vad si vreau sa imi murdaresc patul cu tine.
- De ce nu ma poti iubi? Mi-ai gasit atatea calitati si mereu te infurii cand sunt alaturi de alti baieti. Jake stii foarte bine cat de mult te iubesc!
- Stiu! Stiu perfect! Dar nu pot sa te iubesc! Cel putin nu inca!
- De ce?
- Nu o sa fiu niciodata ca Seth! Nu o sa ofer niciodata unei fete sau femei ce oferă el. Sexul e singurul lucru care ma intereseaza acum! In nici un caz iubirea.
Si-a luat mana din parul meu si m-a sarutat scurt pe buze. S-a dat un pas inapoi si a vrut sa se intoarca, dar l-am prins de mana. L-am tras din nou langa mine si l-am sarutat. Mainile mele s-au oprit pe cureaua lui si i-am desfacut-o.
- Alice!
- Sexul e singurul lucru care te intereseaza, nu? Hai sa o facem!
I-am desfacut ultimii nasturi in timp ce brunetul m-a sarutat din nou. Mainile lui mi-au scos sanii din cupa sutienului si i-a mangaiat. Dupa ce am terminat cu nasturii, i-am atins pieptul cu ambele maini. Baiatul a inceput sa imi desfaca jeansii, strecurandu-si mana in zona mea intima. Am gemut si l-am muscat de limba, iar mainile mele au coborat.
Jake a inceput sa ma sarute pe gat, in timp ce eu mi-am pus mainile in parul lui , tragandu-l de fire. M-a muscat de gat si mi-a indepartat putin pantalonii impreuna cu bikinii.
Si-a lipit trupul de al meu si m-a sarutat intre sani. M-a patruns brusc si m-a muscat de unul dintre sfarcuri. L-am tras mai tare de par si am gemut. I-am ridicat capul si l-am sarutat pe buze, in timp ce el se impingea in mine. Limbile noastre s-au intalnit si au inceput jocul lor, in timp ce trupurile noastre se cunosteau din nou.
Simteam fiecare miscare a lui in interiorul meu. Cu toate ca ma durea faptul ca dupa ce terminam o sa ma raneasca din nou, acum eram fericita pentru ca eram in bratele lui. Emma si terapia ei de cumparaturi in Paris o sa ma vindece cat de cat. Totusi Jake avea dreptate! Nu pot sa ma comport ca Sara oricat de mult as incerca. Poate schimbarea de look mi se potriveste, dar schimbarea de atitudine nu. Si o sa raman asa! Cu toate ca nu o sa renunt la planurile mele si o sa il fac pe Jake sa se indragosteasca de mine. Si daca o sa reusesc o sa fiu cea mai tare.



*


- Acel sarut a fost pentru Jake, nu e asa?
Mi-am intors capul si l-am privit pe Nathan. Abea am iesit din casa si el deja m-a gasit? Am tras aer in piept si am luat paharul pe care mi-l oferea. Am privit continutul pentru cateva clipe apoi l-am privit.
- Ai pus vreun drog ca sa ma rapesti si sa ma violezi?
A inceput sa rada si a dezaprobat din cap si a inceput sa bea din paharul lui. Am agitat o clipa paharul meu apoi am baut. Vin rosu! Inca mai tinea minte preferintele mele in bautura. Trebuia sa lamuresc lucrurile cu el.
L-am luat de mana si ne-am indreptat spre gradina cu flori. Domnul Jackson chiar face o treaba buna cu trandafirii Emmei si cu daliile mele.
M-am asezat pe banca cu perne si l-am tras pe blond langa mine. Multumesc Em pentru ideea ta geniala cu banca.
- Asculta Nathan vreau sa fim prieteni din nou!
- Interesant!
- Serios! Uite… stiu ca am dat-o in bara acum un an. Nu ar fi trebuit niciodata sa te folosesc ca sa il fac gelos pe Jake. Imi pare foarte rau! Eu am fost cea care a stricat relatia noastra, iar acum vreau sa o refac.
- Iti este frica ca as putea sa te violez, nu? Chiar te-am speriat, nu e asa?
- Nate, te rog …
- Nu imi spune asa! Te-am iubit! Enorm Alice! Dar mi-ai frant inima cand te-am vazut in pat cu Jake! Si de ziua mea, la dracu’! Poti sa intelegi cum m-am simtit!
- Tradat!
- Exact! Nu o sa uit niciodata zambetul tampit de pe buzele idiotului de Kor in timp ce se jucau cu parul tau si tu erai goala sub cearsaf.
- Nathan…
S-a ridicat in picioare si m-a privit nervos. Mi-a ridicat barbia cu degetele lui.
- Nu o sa mai fim niciodata prieteni, Alice! Niciodata! Si am de gand sa imi tin promisiunea! Mai devreme sau mai tarziu o sa fii a mea, fie ca iti place, fie ca nu!
M-a sarutat scurt pe buze si a plecat. Am oftat si am inceput sa imi frec fruntea. Am privit paharul, apoi l-am aruncat jos. Am inceput sa tremur dar nu stiu daca e de la frigul serii sau de la teama pe care Nathan a starnit-o in mine. De ce totul trebuie sa fie atat de greu?
- Alice?
Mi-am ridicat capul si l-am vazut pe varul meu. Acesta a rasuflat usurat si s-a apropiat de mine. S-a asezat pe locul pe care a stat blondul si m-a luat in brate. M-a sarutat pe frunte si m-a strans in bratele lui.
- L-am vazut pe Nathan iesind de aici si am stiu ca erai si tu aici!
L-am lasat sa ma stranga in brate si m-am cuibarit in bratele lui.
- Am incercat sa fim din nou prieteni, dar a refuzat. Si o tine una si buna cu razbunarea lui.
- Nu o sa se atinga de tine! Daca as fi stiut ca vine si el aici as fi pus bodyguard la usa.
Am inceput sa rad si l-am lovit usor pe brat.
- Acum imi spui si mie ce e cu schimbarea asta radicala?
- Oricine are nevoie de schimbari, Seth! Si am incercat sa ma schimb in ceva ce nu ma reprezinta. Dar o anume persoana mi-a adus aminte ca nu pot sa ma schimb in ceva ce nu sunt. Oricum am decis sa accept propunerea lui Daniel.
- Mda! Si pleci la Paris o saptamana cu iubita mea! Il urasc pe bunicul!
Mi-am ridicat privirea si am inceput sa rad cand i-am vazut expresia. Era atat de dragalas cand era bosumflat. Mi-am pus din nou capul pe pieptul lui si am oftat.
- O sa ma indepartez de locul acesta pentru o saptamana intreaga. Chiar aveam nevoie de asta!
- Sa nu uiti ca imi plac tartele din Paris! Si ca vreau si …
- Ai iubita! Nu ma bate pe mine la cap!
- Am si verişoară alias sora! Normal ca te bat pe tine la cap.
- Acum il urasc si eu pe bunicul.
Am inceput amandoi sa radem, iar roscatul m-a strans mai tare in brate cand vantul a batut pentru cateva clipe. O saptamana intreaga fara sa il vad pe Jake sau pe Nathan! Cine stie ce imi rezerva viitorul cand ma voi intoarce aici.
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!



Răspunsuri în acest subiect
Do you love me? - de Alexi - 07-02-2012, 04:18 PM
RE: Do you love me? - de Death Rose - 07-02-2012, 04:42 PM
RE: Do you love me? - de Katniss - 07-02-2012, 07:37 PM
RE: Do you love me? - de CyBeR - 07-02-2012, 11:56 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 10-02-2012, 08:59 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 18-02-2012, 09:03 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 29-02-2012, 05:27 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 07-03-2012, 08:07 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 10-03-2012, 04:49 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 15-03-2012, 10:44 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 15-03-2012, 11:48 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 16-03-2012, 08:08 AM
RE: Do you love me? - de Erdna - 16-03-2012, 12:55 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 16-03-2012, 09:14 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 29-03-2012, 12:45 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 30-03-2012, 10:40 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 07-04-2012, 11:16 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 12-04-2012, 06:40 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 12-04-2012, 09:11 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 18-04-2012, 05:32 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 18-04-2012, 10:27 PM
RE: Do you love me? - de Sushi - 19-04-2012, 01:40 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-04-2012, 04:21 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 19-04-2012, 05:16 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 19-04-2012, 07:40 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 29-04-2012, 05:17 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 30-04-2012, 10:50 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 01-05-2012, 06:57 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 01-05-2012, 09:04 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 03-05-2012, 09:53 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 04-05-2012, 01:36 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 04-05-2012, 09:40 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 11-05-2012, 08:02 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 11-05-2012, 08:56 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 11-05-2012, 09:17 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 16-05-2012, 07:03 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 17-05-2012, 04:09 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-05-2012, 06:06 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 19-05-2012, 10:21 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 26-05-2012, 12:04 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 26-05-2012, 12:32 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 26-05-2012, 09:42 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 27-05-2012, 07:38 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 27-05-2012, 09:42 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 09-06-2012, 07:59 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 24-06-2012, 01:17 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 25-06-2012, 09:10 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 03-07-2012, 09:23 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 03-07-2012, 07:34 PM
RE: Do you love me? - de Lara - 04-07-2012, 12:13 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 13-07-2012, 09:46 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 16-07-2012, 05:11 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 17-07-2012, 10:50 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 09-08-2012, 11:56 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 09-08-2012, 05:26 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 13-08-2012, 09:06 PM
RE: Do you love me? - de Lexxu - 16-08-2012, 12:49 PM
RE: Do you love me? - de Abbeh. - 19-08-2012, 03:25 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 22-08-2012, 07:43 PM
RE: Do you love me? - de Lexxu - 22-08-2012, 09:50 PM
RE: Do you love me? - de Lara - 08-09-2012, 12:28 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-09-2012, 05:30 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 14-10-2012, 03:39 PM
RE: Do you love me? - de leoaica - 19-10-2012, 06:50 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 08-11-2012, 08:28 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 18-11-2012, 08:14 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-12-2012, 06:41 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 21-02-2013, 07:07 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)