Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Do you love me?

#20
Capitolul 9


- Vrei suc de portocale sau de struguri?
Ma sprijineam cu bratele de cosul super-market-ului si ii priveam pe cei doi amorezi din fata mea. Se tineau de mana, isi zambeau, in timp ce faceau cumparaturi pentru petrecerea din acest week-end. Cu toate ca a trecut mult timp de cand nu am mai dat o petrecere.
- Hei A! Fii vesela! O sa avem petrecere!
Roscatul si-a pus un brat dupa umerii mei si m-a facut sa ma misc, impingand in acelasi timp cosul. Bruneta era in fata noastra si se uita cu atentie pe o lista pe care o facuse cu doua ore inainte sa ajungem aici.
- Nu imi vine sa cred ca tata o lasa pe mama sa se urce pe podiumul din Londra si sa isi riste viata pe niste tocuri de 15 in rochie cu trena.
- Ei haide! Matusa Alexa face asta de multi ani. Si inca mai are silueta! Si in plus… petrecere!
- Da, da, da! Petrecere! Ura!
Am oftat si am oprit carutul in dreptul prietenei mele. Nu aveam nici un chef de nici o petrecere. Pentru ca o sa il vad pe Jake si daca o sa il vad iar cu vreo doua fufe in brate nu stiu daca o sa ma impiedice cineva sau ceva ca sa nu le iau de cap si sa nu le scot afara din casa mea.
Varul meu a vrut sa imi spuna ceva, dar inainte sa articulez un cuvant telefonul lui a inceput sa sune. A injurat in soapta incercand sa nu il aud si si-a scos telefonul din buzunar.
- Hei Jake! La cumparaturi cu femeile vietii mele!
Am inceput sa rad si am observat ca iubita lui a pus in cos mai multe feluri de chipsuri. Mi-am sprijinit obrazul de pumn si l-am privit pe roscat.
- Poate ar trebui sa aducem si cateva beri fara alcool! Hai frate doar stii ca Dylan si Ricki termina cu o bere fara alcool inainte sa se urce la volan. Normal ca trebuie sa fie si coniac si Jack Daniels. Au!
L-am lovit usor cu cotul in abdomen si i-am zambit. Acesta s-a prefacut ranit si mi-a ciufulit parul. L-am muscat de mana si in scurt timp am inceput sa ma bat cu el in joaca, in timp ce se chinuia sa vorbeasca la telefon cu prietenul sau. Mi-a inconjurat gatul cu bratul sau si a tras aer in piept.
- Stii foarte bine care sunt alegerile mele si ce prefera Emma si Alice! Acum te las pentru ca nebuna asta blonda si-a scos ghearele. Vorbim!
Si-a inchis telefonul si m-a muscat de gat facandu-ma sa tip. Mi-a pus mana la gura incercand sa ma faca sa tac. In acel moment ne-am trezit amandoi trasi de ureche si despartiti. Bruneta dezaproba din cap si ofta. Dupa ce s-a asigurat ca o sa avem amandoi urechea rosie pentru ceva timp, ne-a eliberat si l-a luat pe roscat de brat. Am oftat si am impins carutul dupa ei.
Dupa aproape doua ore am reusit sa incarcam toate cumparaturile in masina roscatului. Urasc atat de mult sa merg la cumparaturi cu Emma, cand nu implica cumparatul pantofilor sau a lenjeriei. Mi-as putea petrece toata ziua in magazinul cu pantofi sau cu lenjerie intima.
M-am urcat pe locul din spate si mi-am scos telefonul din buzunar. Am observat ca avea un mesaj nou.


Abea astept sa ne distram diseara. O sa fie o seara pe care nu o vei uita.

N.


Mi s-a taiat rasuflarea. Am citit de mai multe ori mesajul, iar inima mea incepuse sa o ia razna. Mi-am prins buza de jos intre dinti, inainte sa incepea sa tremure. Era Nathan! Si o sa vina la petrecere?
Mi-am ridicat privirea, iar Emma isi mangaia iubitul pe pulpa, in timp ce acesta se straduia sa fie atent la drum.
Nu! Seth il uraste in acest moment pe Nathan si daca il vede la petrecere cu siguranta o sa il bata. Nu avea cum sa il invite. Nu el! Dar… Jake! Sa il fi invitat Jake? Nu! Nici macar el nu are cum sa fie atat de ticalos. El si Nathan sunt dusmani din primul an de liceu. Deci nu are cum sa il fi invitat! Sau da? Ca sa ma raneasca. Ar face orice sa ma raneasca. Absolut orice! Dar chiar sa il cheme…
- Hei Alice! De ce esti asa tacuta?
M-am uitat la prietena mea si am incercat sa ii ofer un zambet. Dar chiar si incercarile mele erau false.
- Ma doare putin capul!
- Poate ar trebui sa tragi un pui de somn cand ajungem acasa. Eu si Seth o sa aranjam totul pentru diseara.
Am aprobat din cap si am oftat. Mi-am strans telefonul in mana pentru cateva clipe, apoi l-am pus inapoi in buzunar. Nu trebuie sa il las pe nici unul din ei sa imi strice seara. Pe nici unul.



*
- O sa te simti atat de bine iubito! Vino aici!
M-a trantit pe pat si a inceput sa imi rupa hainele. Am incercat sa tip, dar mi-a acoperit gura cu mana lui, iar buzele sale imi saruta gatul.
- Nu! Lasa-ma!
Si-a descheiat camasa si a aruncat-o la podea, apoi si-a lasat trupul pe al meu. Mainile lui se plimbau pe corpul meu, strangandu-mi pielea si muscandu-ma din loc în loc.
- Nu fa asta! Te rog!
- Alice!
Si-a descheiat cureaua de la pantaloni si i-a lasat sa alunece de pe el. S-a apropiat mai tare de mine si mi-a zambit.
- Nu!
M-am ridicat in sezut si mi-am deschis ochii. Tremuram iar lacrimile se prelingeau pe obrajii mei. Respiratia mea era agitata si inima mea mai avea putin si ieşea din piept.
Am simtit o mana pe umarul meu si am tresarit intorcandu-mi capul brusc. Emma ma privea ingrijorata. M-am aruncat in bratele ei si am strans-o.
- Am avut un cosmar groaznic!
- Te cred! Treceam pe aici si te-am auzit tipand. Iar cand am intrat in camera te agitai si plangeai. E Nathan?
- Am visat ca ma violeaza!
Bruneta a oftat si m-a strans in bratele ei si m-a sarutat pe frunte. Mainile ei imi mangaiau spatele si incercau sa ma linisteasca. Si reuseau. Oricand puteam conta pe imbratisarile magice ale prietenei mele.
S-a urcat in pat langa mine si a continuat sa ma tina in brate. Mi-am inchis ochii pentru cateva clipe si am tras aer in piept. Ma calmam incetul cu incetul.
- Em?
- Hmm?
- O sa fiu fericita vreodata?
- Sigur ca o sa fii fericita scumpo! Trebuie doar sa iti doresti asta!
Am oftat si m-am ridicat din bratele ei, asezandu-ma fata in fata cu ea.
- Toata lumea e fericita! Mama si tata asteapta un copil, parintii tai sunt fericiti pentru ca sunt impreuna, iar tu si Seth sunteti mai indragostiti unul de altul cu fiecare zi care trece. Iar eu? Eu sunt prinsa intre rautatile fratelui tau si razbunarea lui Nathan.
- Stiu asta! Dar Nathan nu o sa se atinga de tine! Oricat de mult ar incerca nu o sa faca asta.
- Emma nu o sa poti sa fii langa mine in fiecare secunda. Nici Seth! Iar Nathan stie asta! O stie perfect! Si nu vreau sa stai lipita de mine tot timpul pentru ca dragul tau frate sa mai aiba un motiv pentru care sa ma urasca si mai tare.
Fata a oftat si m-a apucat de mana. Am strans-o usor si i-am zambit. Dar acel zambet era trist si nu putea sa stea prea mult timp pe buzele mele.
- De ce nu incerci sa il faci pe Jake sa se indragosteasca de tine? Daca ura lui o sa fie inlocuita de iubire atunci totul o sa fie mult mai bine.
- Asta fac de patru ani incoace. Asta incerc sa fac Emma, dar toate eforturile mele se duc la dracu pentru ca el vrea doar sa se culce cu mine. Si mi-a spus de multe ori. De prea multe ori!
- Oare cum se face ca suntem rude? Sau gemeni?
Am inceput sa rad in timp ce prietena mea incerca sa fie suparata. Dar mi-a zambit si m-a strans de mana.
- Uneori si eu ma intreb acelasi lucru! Orice s-ar intampla te iubesc si pe tine si pe el. Chiar daca o fac in alt fel.
- Oficial e cel mai mare dobitoc din lume! Cum poate sa te dea la o parte pentru una ca Sara… la dracu’!
Am oftat si mi-am inchis pentru o clipa ochii. Bruneta mi-a pus mana pe umar si m-a mangaiat usor.
- Inca se culca cu ea, nu?
- Si vaca se lauda cu faptul ca e iubita lui. Dar stii foarte bine ca Jake nu a avut niciodata o iubita oficiala. Probabil o sa se mai culce o zi sau doua cu ea, maxim o saptamana si o sa o dea la dracu’.
- Poate! Dar pentru asta Sara o sa ma intepe cu asta de fiecare data cand o sa aiba ocazia. Si ma enerveaza ca o sa trebuiasca sa o suport la petrecere.
- Doar cauta-ma si matur pe jos cu extensiile ei de proasta calitate.
Am inceput sa rad si sa imi imaginez o astfel de scena. Emma cu siguranta ar face senzatie, iar Jake nu s-ar lua de ea pentru ca s-ar alege si el cu o bataie buna.
Am oftat si mi-am pus capul pe genunchii brunetei. Aceasta si-a pus mainile in parul meu. Degetele ei se jucau cu suvitele de par.
- Ador parul tau! Lung, cret, dar un cret atat de dragut. As schimba parul meu drept cu parul tau.
Am chicotit si mi-am luat o suvita de par intre degete. Am privit-o si am zambit. Mi-am ridicat capul si am privit-o pe adolescenta.
- Mai ai vopseaua de par pe care ti-a trimis-o Jose acum o luna?
- Cea roscata? Da! De ce?
- Vopseste-ma! Vreau o schimbare!
Bruneta a chicotit si a sarit din pat. O sa am parte de o schimbare atat de look cat si de atitudine. Nu o sa il mai las pe Jake sa se joace cu mine si sa creada ca ma poate rani de fiecare data cand are ocazia. O sa il cuceresc! Cu orice pret!
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!



Răspunsuri în acest subiect
Do you love me? - de Alexi - 07-02-2012, 04:18 PM
RE: Do you love me? - de Death Rose - 07-02-2012, 04:42 PM
RE: Do you love me? - de Katniss - 07-02-2012, 07:37 PM
RE: Do you love me? - de CyBeR - 07-02-2012, 11:56 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 10-02-2012, 08:59 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 18-02-2012, 09:03 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 29-02-2012, 05:27 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 07-03-2012, 08:07 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 10-03-2012, 04:49 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 15-03-2012, 10:44 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 15-03-2012, 11:48 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 16-03-2012, 08:08 AM
RE: Do you love me? - de Erdna - 16-03-2012, 12:55 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 16-03-2012, 09:14 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 29-03-2012, 12:45 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 30-03-2012, 10:40 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 07-04-2012, 11:16 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 12-04-2012, 06:40 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 12-04-2012, 09:11 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 18-04-2012, 05:32 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 18-04-2012, 10:27 PM
RE: Do you love me? - de Sushi - 19-04-2012, 01:40 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-04-2012, 04:21 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 19-04-2012, 05:16 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 19-04-2012, 07:40 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 29-04-2012, 05:17 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 30-04-2012, 10:50 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 01-05-2012, 06:57 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 01-05-2012, 09:04 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 03-05-2012, 09:53 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 04-05-2012, 01:36 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 04-05-2012, 09:40 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 11-05-2012, 08:02 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 11-05-2012, 08:56 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 11-05-2012, 09:17 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 16-05-2012, 07:03 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 17-05-2012, 04:09 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-05-2012, 06:06 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 19-05-2012, 10:21 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 26-05-2012, 12:04 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 26-05-2012, 12:32 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 26-05-2012, 09:42 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 27-05-2012, 07:38 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 27-05-2012, 09:42 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 09-06-2012, 07:59 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 24-06-2012, 01:17 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 25-06-2012, 09:10 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 03-07-2012, 09:23 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 03-07-2012, 07:34 PM
RE: Do you love me? - de Lara - 04-07-2012, 12:13 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 13-07-2012, 09:46 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 16-07-2012, 05:11 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 17-07-2012, 10:50 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 09-08-2012, 11:56 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 09-08-2012, 05:26 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 13-08-2012, 09:06 PM
RE: Do you love me? - de Lexxu - 16-08-2012, 12:49 PM
RE: Do you love me? - de Abbeh. - 19-08-2012, 03:25 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 22-08-2012, 07:43 PM
RE: Do you love me? - de Lexxu - 22-08-2012, 09:50 PM
RE: Do you love me? - de Lara - 08-09-2012, 12:28 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-09-2012, 05:30 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 14-10-2012, 03:39 PM
RE: Do you love me? - de leoaica - 19-10-2012, 06:50 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 08-11-2012, 08:28 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 18-11-2012, 08:14 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-12-2012, 06:41 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 21-02-2013, 07:07 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)